aris_21 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 (edited) καλημερα!! εχω περασει καποια mp3 για ring τα βρισκω μεσα στο τηλ. αλλα δεν τα βρισκω σαν επιλογη για επαφες η για ηχο κλησης....πως θα το κανω?? ευχαριστω!! p.s το βρηκα!! Edited July 4, 2012 by aris_21 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Στον hands on του ο Mythozz λεει οτι υπαρχει ελληνικο μενου(φαινεται στο βιντεο) αλλα δεν υποστηριζει ελληνικο πληκτρολογιο. Ερωτηση 1:Το ελληνικο πληκτρολογιο απο το μαρκετ κανει δουλεια; Ερωτηση 2:Μηπως με την JB (λεμε τωρα) υποστηριζει ελληνικο πληκτρολογιο; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Στον hands on του ο Mythozz λεει οτι υπαρχει ελληνικο μενου(φαινεται στο βιντεο) αλλα δεν υποστηριζει ελληνικο πληκτρολογιο. Ερωτηση 1:Το ελληνικο πληκτρολογιο απο το μαρκετ κανει δουλεια; Ερωτηση 2:Μηπως με την JB (λεμε τωρα) υποστηριζει ελληνικο πληκτρολογιο; Εχει αρκετα πληκτρολογια για να διαλεξεις αν εχεις 4.0.4. Στην 4.1 υπαρχει και ελληνικο απο την google (τελικα εκαναν δουλεια τα τοσα mail που της στειλαμε για το ελληνικο πληκτρολογιο). Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Εχει αρκετα πληκτρολογια για να διαλεξεις αν εχεις 4.0.4. Στην 4.1 υπαρχει και ελληνικο απο την google (τελικα εκαναν δουλεια τα τοσα mail που της στειλαμε για το ελληνικο πληκτρολογιο). Σ ευχαριστω πολυ.Ρωταω γιατι ενδεχεται να το αγορασω εφοσον στην 4.1 εχει μαμισιο ελληνικο πληκτρολογιο. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 παιδια τι πιστευετε οσον αφορα την μεταπωλητικη αξια της συσκευης? στα 398 που ειναι πιστευετε οτι θα μεινει αρκετα ακομα η πιστευετε πως θα εχουμε καμια πτωση παρομοια με αυτη του motorola razr? Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 (edited) παιδια τι πιστευετε οσον αφορα την μεταπωλητικη αξια της συσκευης? στα 398 που ειναι πιστευετε οτι θα μεινει αρκετα ακομα η πιστευετε πως θα εχουμε καμια πτωση παρομοια με αυτη του motorola razr? Το κινητο δεν ειναι επενδυση. Ουτε αυτοκινητο η σπιτι. Αλλα οπως και να εχει το συγκεκριμενο αξιζει λογω των αναβαθμισεων που παιρνει κατευθειαν απο την google. Στην αγορα βρισκεται σχεδον 6 μηνες οποτε λογικα θελει αλλο τοσο για να δουμε νεο μοντελο οποτε αποψη μου ειναι πως αν η τιμη του κατεβει αυτο θα γινει μετα 2 με 3 μηνες.και δεν μιλω φυσικα να κατεβει 10 και 20 ευρω. Edited July 4, 2012 by giorgosgeo4 Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Το κινητο δεν ειναι επενδυση. Ουτε αυτοκινητο η σπιτι. Αλλα οπως και να εχει το συγκεκριμενο αξιζει λογω των αναβαθμισεων που παιρνει κατευθειαν απο την google. Στην αγορα βρισκεται σχεδον 6 μηνες οποτε λογικα θελει αλλο τοσο για να δουμε νεο μοντελο οποτε αποψη μου ειναι πως αν η τιμη του κατεβει αυτο θα γινει μετα 2 με 3 μηνες.και δεν μιλω φυσικα να κατεβει 10 και 20 ευρω. σωστος ο φιλος, τα iphone κρατανε τιμη, τα αλλα λογω των καινουριων μοντελων χανουν λιγο την αξια τους. τα nexus δε τα παιρνεις μονο λογω specs αλλα και γιατι δε θα ψαχνεσαι για καθε καινουριο update. αν θες να εισαι με την τελευταια εκδοση και να ασχοληθεις με roms και τετοια κολπα, θες nexus, αλλιως παρε ενα high end και πορευσου με οτι σου προσφερει αυτο, και τα παιδια απο το xda φυσικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Το κινητο δεν ειναι επενδυση. Ουτε αυτοκινητο η σπιτι. Αλλα οπως και να εχει το συγκεκριμενο αξιζει λογω των αναβαθμισεων που παιρνει κατευθειαν απο την google. Στην αγορα βρισκεται σχεδον 6 μηνες οποτε λογικα θελει αλλο τοσο για να δουμε νεο μοντελο οποτε αποψη μου ειναι πως αν η τιμη του κατεβει αυτο θα γινει μετα 2 με 3 μηνες.και δεν μιλω φυσικα να κατεβει 10 και 20 ευρω. αν αλλαζεις συσκευες συχνα φυσικα και ειναι επενδυση :p δεν αντιλεγω οτι ειναι + το γεγονος για τα updates.. αλλα το ιδιο ισχυει και για το nexus s.. το οποιο τωρα πουλιεται οσο πουλιεται και ενα μεταχειρισμενο neo v... Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 αν αλλαζεις συσκευες συχνα φυσικα και ειναι επενδυση :p δεν αντιλεγω οτι ειναι + το γεγονος για τα updates.. αλλα το ιδιο ισχυει και για το nexus s.. το οποιο τωρα πουλιεται οσο πουλιεται και ενα μεταχειρισμενο neo v... Και παλι οσο συχνα και να αλλαζεις δεν ειναι επενδυση, μονο χασουρα θα εχεις. Και κατι αλλο σημαντικο, με το τηλεφωνο συνηθως αγιραζω και παρελκομενα για να αυξησω την εμπειρια χρησης του και επειδη μου αρεσει, οπως θηκες, screen protector αλλα και την βαση που τοσο καιρο κατω απο 45 ευρω δεν λεει να πεσει η τιμη της. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Και παλι οσο συχνα και να αλλαζεις δεν ειναι επενδυση, μονο χασουρα θα εχεις. Και κατι αλλο σημαντικο, με το τηλεφωνο συνηθως αγιραζω και παρελκομενα για να αυξησω την εμπειρια χρησης του και επειδη μου αρεσει, οπως θηκες, screen protector αλλα και την βαση που τοσο καιρο κατω απο 45 ευρω δεν λεει να πεσει η τιμη της. το να χανεις οσο το δυνατον λιγοτερα ειναι ενα ειδος επενδυσης τη στιγμη που χεις το βιτσιο να αλλαζεις συσκευες φιλε Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 σωστος ο φιλος, τα iphone κρατανε τιμη, τα αλλα λογω των καινουριων μοντελων χανουν λιγο την αξια τους. τα nexus δε τα παιρνεις μονο λογω specs αλλα και γιατι δε θα ψαχνεσαι για καθε καινουριο update. αν θες να εισαι με την τελευταια εκδοση και να ασχοληθεις με roms και τετοια κολπα, θες nexus, αλλιως παρε ενα high end και πορευσου με οτι σου προσφερει αυτο, και τα παιδια απο το xda φυσικα Φυσικά και συμφωνω μαζί σου και ευτυχώς που πέρυσι τέτοιο καιρο έβγαλε το πλαίσιο το Nexus S σε προσφορά και το πήρα. Και κατάλαβα ότι μονο τα Nexus είναι για μένα. Οπότε και τώρα, περιμένω λίγο να πέσει η τιμή του για να το πάρω. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Παιδες ειμαι unrooted 4.0.4 stock rom yakju και θελω να ανεβω στην 4.1 Μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ με οδηγιες πως να κανω πληρες backup σε apps και τα λοιπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Πρώτα πρέπει να γίνεις root και μετά διαβάζεις εδώ για backup. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Πρώτα πρέπει να γίνεις root και μετά διαβάζεις εδώ για backup. Sorry,αλλα στον οδηγο του root,λεει οτι η συγκεκριμενη διαδικασια (root-unlock bootloader)διαγραφει ολες τις εφαρμογες και τα δεδομενα της.Αυτο ειναι που θελω να αποφυγω εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Ναι, δεν το είχα δει. Την SDCard την κανείς εύκολα backup. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κανείς backup το data partition χωρίς να είσαι root. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Έχω καιρό να κοιτάξω, αλλά για 4.0.4 δε νομίζω να υπάρχει τίποτα. Ο συνηθισμένος τρόπος για root αν δεν θες να χάσεις τα δεδομένα σου είναι με exploit για τον kernel που φοράς, που σου δίνει root shell, ακριβώς όπως θα έκανες σε έναν υπολογιστή, απλά πρέπει να βρεις εκτελέσιμο για android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Έχω καιρό να κοιτάξω, αλλά για 4.0.4 δε νομίζω να υπάρχει τίποτα. Ο συνηθισμένος τρόπος για root αν δεν θες να χάσεις τα δεδομένα σου είναι με exploit για τον kernel που φοράς, που σου δίνει root shell, ακριβώς όπως θα έκανες σε έναν υπολογιστή, απλά πρέπει να βρεις εκτελέσιμο για android. χαχαχα....είμαι σίγουρος ότι τα κατάλαβε όλα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 χαχαχα....είμαι σίγουρος ότι τα κατάλαβε όλα :p Μια και το android φοράει βασικά linux kernel, όταν βγει κάποιο πρόβλημα ασφάλειας του linux που δίνει δικαιώματα root, κατά κανόνα δουλεύει και στο android. Απλά πρέπει να πάρει κανείς τον κώδικα του exploit και να κάνει compile με android SDK για να προκύψει το εκτελέσιμο για android. Ενίοτε χρειάζεται και λίγη παραμετροποίηση για το hardware - πχ διευθύνσεις μνήμης κλπ. Αυτό συνήθως κάποιος το έχει ήδη κάνει, οπότε βρίσκεις έτοιμο το εκτελέσιμο αρχείο. Θα τα βρεις να αναφέρονται σαν android root exploit ή κάτι παρόμοιο. Κάποιες φορές γράφουν την έκδοση kernel που δουλεύουν, άλλες φορές την έκδοση android, άλλες φορές το μοντέλο τηλεφώνου... Μετά που θα το τρέξεις επιτυχώς, έχεις προσωρινά root, οπότε βάζεις su binary και είσαι έτοιμος. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω υπόψη μου κάτι που να δουλεύει σε 3.0.8 που είναι λογικά η έκδοση kernel που έχει με το 4.0.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 4.0.4 και εγω πλέον με ΟΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 εγω απο την τριτη :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Τι το βάλατε και καθόλου, σε καμιά βδομάδα official ζελεδάκι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Τι το βάλατε και καθόλου, σε καμιά βδομάδα official ζελεδάκι :) Απο το στομα σου και στου Θεου τ'αυτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evrorm Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Μπορεί κάποιος να καταλάβει από το κουτί αν έχει το firmware της Google η της samsung; Και επίσης πρέπει κάποιος να εγκαταστήσει ελληνικό πληκτρολόγιο από το market αν κατάλαβα καλά! ΔΕΝ έχει η ics ελληνικό πληκτρολόγιο νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Μπορεί κάποιος να καταλάβει από το κουτί αν έχει το firmware της Google η της samsung; Και επίσης πρέπει κάποιος να εγκαταστήσει ελληνικό πληκτρολόγιο από το market αν κατάλαβα καλά! ΔΕΝ έχει η ics ελληνικό πληκτρολόγιο νομίζω. η ics δεν εχει...με την καινοyρια αναβαθμιση σε jelly bean θα εχει κανονικα..!αυτην την στιγμη εχω unofficial jelly bean και περιεχει κανονικα ελληνικο πληκτρολογιο Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 η εκδοση 4.1 που θα γινει ΟΤΑ για τα yakju ξερουμε ποτε θα βγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts