tsiliha5 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Την κοιτάζω και κοιτάζω και την ClockworkMod που είδα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324831 Βλέπω ότι και οι δυο θέλουν να είναι ήδη root η συσκευή, σωστά;; Οχι δε χρειαζεται root. Απλά χρειάζεται να φλασαρεις το recovery image στην συσκευή σου. Ο bootloader σου είναι ξεκλειδωτος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Newkid Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Οχι δε χρειαζεται root. Απλά χρειάζεται να φλασαρεις το recovery image στην συσκευή σου. Ο bootloader σου είναι ξεκλειδωτος; Λογικά κλειδωμένος, πρέπει να μπω σε Fastboot Mode με volume up+volume down+power button για να το δω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Λογικά κλειδωμένος, πρέπει να μπω σε Fastboot Mode με volume up+volume down+power button για να το δω; Αν είναι κλειδωμένος, όταν ανοιγεις τοβτηλεφωνο δεν πρεπει να σου έχει καποιοβλουκετο. Αν είναι ξεκλειδωτος ο bootloader τοτε όταν ανοίγει η συσκευή,στο κάτω μέρος της οθόνης θαβυπαρχει ενα ξεκλειδωτος λουκετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Newkid Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Αν είναι κλειδωμένος, όταν ανοιγεις τοβτηλεφωνο δεν πρεπει να σου έχει καποιοβλουκετο. Αν είναι ξεκλειδωτος ο bootloader τοτε όταν ανοίγει η συσκευή,στο κάτω μέρος της οθόνης θαβυπαρχει ενα ξεκλειδωτος λουκετο Οπότε ο δικός μου είναι κλειδωμένος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Οπότε ο δικός μου είναι κλειδωμένος! Ξεκινά τα ξεκλειδωματα,αξιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Newkid Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Ξεκινά τα ξεκλειδωματα,αξιζει Θέλω αλλά έχω κολλήσει στο θέμα ότι μέσω usb δεν βλέπει το pc τη συσκευή... Δοκίμασα με το Framaroot, μπας και το κάνω root χωρίς pc, αλλά δεν δούλεψε... http://forum.xda-developers.com/apps/framaroot/root-framaroot-one-click-apk-to-root-t2130276 Ο bootloader είπαμε είναι κλειδωμένος, άρα δεν μπορώ να το rootαρω από φλασάκι, σωστά;; Οπότε τι κάνουμε;; Ο bootloader, χωρίς σύνδεση σε pc, πως ξεκλειδώνει;; Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Θέλω αλλά έχω κολλήσει στο θέμα ότι μέσω usb δεν βλέπει το pc τη συσκευή... Δοκίμασα με το Framaroot, μπας και το κάνω root χωρίς pc, αλλά δεν δούλεψε... http://forum.xda-developers.com/apps/framaroot/root-framaroot-one-click-apk-to-root-t2130276 Ο bootloader είπαμε είναι κλειδωμένος, άρα δεν μπορώ να το rootαρω από φλασάκι, σωστά;; Οπότε τι κάνουμε;; Ο bootloader, χωρίς σύνδεση σε pc, πως ξεκλειδώνει;; Thanks! Όταν το συνδέεις στο PC αφού μπεις από Bootloader, τι σου βγάζει στη διαχείριση συσκευών στα Windows; Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Newkid Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Όταν το συνδέεις στο PC αφού μπεις από Bootloader, τι σου βγάζει στη διαχείριση συσκευών στα Windows; Οταν μπαίνω σε fastboot mode και να το συνδέω στο pc εννοείς;; από Πίνακα ελέγχου --> Σύστημα --> Διαχείριση Συσκευών δεν βλέπω να εμφανίζει/αναγνωρίζει κάτι άλλο όταν το συνδέω με το usb Αν πούμε ότι είναι software το πρόβλημα, τι θα μπορούσα να κάνω; Drivers; Και αν ναι, πως μπορώ να τους περάσω χωρίς σύνδεση με pc; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Δοκιμασε να κατεβασεις ενα Ubuntu live CD να το τρεξεις στον υπολογιστη σου και μεσα απο το Linux να περασεις custom recovery θεωρωντας οτι δεν εχει προβλημα η θυρα USB ειτε του PC ειτε του gnex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Χρόνια Πολλα σε όλους. Χριστός Ανέστη Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosgen Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Παιδιά έχω ένα samsung gt-i9250 και οταν ανοίγει μετά από λίγο σβήνει μόνο του. Προσπάθησα για διαγραφή από το recovery mode το wipe data reset αλλά δεν διαγράφει τίποτα από τα αρχεία μου. Επίσης δοκίμασα και αναβάθμιση λογισμικού μέσο ODIN αλλά πάλι τίποτα. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Παιδιά έχω ένα samsung gt-i9250 και οταν ανοίγει μετά από λίγο σβήνει μόνο του. Προσπάθησα για διαγραφή από το recovery mode το wipe data reset αλλά δεν διαγράφει τίποτα από τα αρχεία μου. Επίσης δοκίμασα και αναβάθμιση λογισμικού μέσο ODIN αλλά πάλι τίποτα. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Galaxy Nexus Toolkit ή Wug's Nexus Root Toolkit. Και τα δύο αναφέρονται επανειλημμένα στο θέμα. Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, από bootloader μέχρι ROM και διαγραφή δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Παιδιά έχω ένα samsung gt-i9250 και οταν ανοίγει μετά από λίγο σβήνει μόνο του. Προσπάθησα για διαγραφή από το recovery mode το wipe data reset αλλά δεν διαγράφει τίποτα από τα αρχεία μου. Επίσης δοκίμασα και αναβάθμιση λογισμικού μέσο ODIN αλλά πάλι τίποτα. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Απο τα συμφραζόμενα σου, είσαι stock παντού. Βάλε μια custom recovery και μετά κάνεις ότι θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
constadinos Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 γεια χαρα παιδια... θελω help στον οδηγο στο βημα 2 στο 6ο δεν με ρωταει για να ξεκλειδωσω το bootloader... γιατι...? και μου γραφει fastboot device was not found... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 γεια χαρα παιδια... θελω help στον οδηγο στο βημα 2 στο 6ο δεν με ρωταει για να ξεκλειδωσω το bootloader... γιατι...? και μου γραφει fastboot device was not found... Δεν έχουν εγκατασταθεί σωστά οι drivers. Κοίτα το ξανά. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
constadinos Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 (edited) Δεν έχουν εγκατασταθεί σωστά οι drivers. Κοίτα το ξανά. στο cyanogen πως γινεται να λειτουργησει το flash player...? Edited June 11, 2015 by constadinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 στο cyanogen πως γινεται να λειτουργησει το flash player...? Βάλε dolphin browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Παιδες καλησπέρα.Ποιά ειναι η Καλύτερη ΡΟΜ για το Nexus αυτή την στιγμή; Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Παιδες καλησπέρα.Ποιά ειναι η Καλύτερη ΡΟΜ για το Nexus αυτή την στιγμή; Άν θες να δοκιμάσεις κάποια 5.1.1 δες την Euphoria http://forum.xda-developers.com/galaxy-nexus/development/rom-euphoria-os-1-1-t3075221 την εχω εδώ και μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Παιδες καλησπέρα.Ποιά ειναι η Καλύτερη ΡΟΜ για το Nexus αυτή την στιγμή; Δεν υπάρχει καλύτερη. Η κάθε μια έχει τα καλά και τα κακά της.Προσωπικά χρησιμοποιώ την aosp την οποία θεωρώ την πιο γρήγορη lollipop που έχει κυκλοφορήσει για την συσκευή. Δοκίμασε αν δεν βαριέσαι και zmod, fml. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
constadinos Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Δεν υπάρχει καλύτερη. Η κάθε μια έχει τα καλά και τα κακά της.Προσωπικά χρησιμοποιώ την aosp την οποία θεωρώ την πιο γρήγορη lollipop που έχει κυκλοφορήσει για την συσκευή. Δοκίμασε αν δεν βαριέσαι και zmod, fml. εγω εβαλα την cm11 maguro nightly και μου αναγνωριζει μονο 693 απο 1G RAM... γιατι..? τι πλεονεκτηματα εχει αυτη..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 εγω εβαλα την cm11 maguro nightly και μου αναγνωριζει μονο 693 απο 1G RAM... γιατι..? τι πλεονεκτηματα εχει αυτη..? Και πριν τόση ram σου αναγνώριζε. Στη συσκευή μας δυστυχώς κάποιο μέρος της ram το χρησιμοποιεί η gpu και πότε δεν θα έχεις 1 gb ram διαθέσιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
constadinos Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 (edited) χαιρεται.. εβαλα την 5.1.1 Zmod 17/06/15 και εχει κολλησει στο checking connection... τι φταιει...? Edited June 27, 2015 by constadinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 χαιρεται.. εβαλα την 5.1.1 Zmod 17/06/15 και εχει κολλησει στο checking connection... τι φταιει...? Φταίνε τα GAPPS που φλάσαρες. Δυστυχώς είναι συνηθισμένο πρόβλημα στο 5.x. Δεν χρειάζεται να ξαναφλασάρεις την ρομ, απλά κατέβασε άλλο πακέτο gapps και δοκίμασε ξανά να φλασάρεις μόνο αυτό. Είμαι στην ίδια ρομ και με αυτά τα gapps δεν είχα προβλήματα. Αλλά υπόψιν ότι από συσκευή σε συσκευή ακούω ότι διαφέρει η συμπεριφορά. Αν και αυτά που σου προτείνω δεν κάνουν δουλειά, δοκίμασε άλλα, δόξα το Θεό στο XDA υπάρχουν πολλά για 5.1 Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
constadinos Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Φταίνε τα GAPPS που φλάσαρες. Δυστυχώς είναι συνηθισμένο πρόβλημα στο 5.x. Δεν χρειάζεται να ξαναφλασάρεις την ρομ, απλά κατέβασε άλλο πακέτο gapps και δοκίμασε ξανά να φλασάρεις μόνο αυτό. Είμαι στην ίδια ρομ και με αυτά τα gapps δεν είχα προβλήματα. Αλλά υπόψιν ότι από συσκευή σε συσκευή ακούω ότι διαφέρει η συμπεριφορά. Αν και αυτά που σου προτείνω δεν κάνουν δουλειά, δοκίμασε άλλα, δόξα το Θεό στο XDA υπάρχουν πολλά για 5.1 thaanx τελικα εβαλα CM12.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts