Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλό μήνα.Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει.Δύο μέρες τώρα με το τηλ.κλειστό,όταν το ανοίγω δεν βλέπω αναπάντητες κλήσεις.Τσεκαρισμένο αυτό.Τι μπορεί να φταίει?Ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε βοήθεια.

Μπορεί να μη σε πήρε κανείς....:p:p

Αναπαντητες δε θα δεις σε καμμια περιπτωση εφοσον ειναι κλειστο, μονο μυνηματα απο τον πάροχο οτι ειχες μια κληση, φαντάζομαι αυτο εννοεις...

για να το ρυθμισεις αυτο πας στον dialer στο εικονιδιο των ρυθμισεων /ρυθμισεις/προωθηση κλησεων/ και ρυθμιζεις το τηλεφωνο που κανει προωθηση στο κεντρο του παρόχου σου στα οταν ειναι απασχολημενο και στο οταν ειναι κλειστο (το χω στα αγγλικα οποτε οι μεταφρασεις ειναι στο περιπου)

Υ.Γ. καλό μηνα

~B&N~

Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool:

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά,

Είχα στο κινητό την Stock 4.3 έκδοση και είχε προβληματάκια. Έβαλα πριν λίγες ημέρες την Omni Rom 4.4.2 και το κινητό απογειώθηκε. Σαν να πήρα άλλο τηλέφωνο. Δοκιμάστε τη όσοι έχετε προβλήματα\!

Καλησπερα...

Εχει δοκιμασει κανεις NFC tags με την slimrom? πηρα απο ebay καποια και δεν μπορω να τα γραψω καθολου δοκιμασα 2-3 εφαρμογες

Δεν ξερω αν φταιει το κινητο η ρομ, τα προγραμματα ή τα tags...

~B&N~

Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool:

Καλησπερα...

Εχει δοκιμασει κανεις NFC tags με την slimrom? πηρα απο ebay καποια και δεν μπορω να τα γραψω καθολου δοκιμασα 2-3 εφαρμογες

Δεν ξερω αν φταιει το κινητο η ρομ, τα προγραμματα ή τα tags...

Τα χρησιμοποιυσα αρκετα με την SlimBean rom για να αλλαζω profiles. Δεν ειχα κανενα προβλημα με κανενα tag (Απο ebay τα εχω παρει κ εγω). Ομως με Slimkat δεν εχω δοκιμασει τα tags. Εχω ομως κανει ανταλλαγες αρχειων μεσω NFC se Slimkat.

Τι τυπο tag εχεισ αγορασει? Ειναι συμβατα με το Galaxy nexus?

Edited by gtsip
LG G6

Αυτά εδώ είναι http://m.ebay.com/itm/370999500230?nav=SEARCH υπάρχει περιπτωση να έχουν ασυμβατοτητα με art?

EDIT:Το βρηκα... :) η μπαταρια εφταιγε εβαλα την δευτερη και δουλεψε αμεσως. το περιεργο ειναι οτι η δικη του δεν επαιζε και επαιζε αυτη απο ebay... τι να πω...

Edited by costas89m

~B&N~

Νεο Playstore κυκλοφορει η google. Σημαντικο update η ενσωματωση και του paypal ως τροπο πληρωμης.
LG G6

Καλησπέρα!Έχω ένα nexus στο οποίο μετά την αναβάθμιση σε 4.2.1 σταμάτησε ν δουλεύει το GPS.καμία ιδέα κάποιος για το τι φταίει;Σκέφτηκα format αλλά δεν ξέρω πώς να κρατήσω τις επαφές.Τις μετέφερα στο pc μέσω Bluetooth, αλλά είναι ένα αρχείο το οποίο δε μπορεί ν ανοίξει μέσω pc.Ακόμα και αν έχουν μεταφερθεί,μετά το format που περνάω αυτό το αρχείο;

Γιατί δεν του περνάς την τελευταία επίσημη; Την 4.3 δηλαδη

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Νεο Playstore κυκλοφορει η google. Σημαντικο update η ενσωματωση και του paypal ως τροπο πληρωμης.

Το δοκίμασες και δουλεύει στην συσκευή σου; Έκανα χειροκίνητο update και μου κάνει συνέχεια force close η εφαρμογή παρόλο που έκανα wipe cache, επανεκκίνηση κ.ά..

Καλησπέρα!Έχω ένα nexus στο οποίο μετά την αναβάθμιση σε 4.2.1 σταμάτησε ν δουλεύει το GPS.καμία ιδέα κάποιος για το τι φταίει;Σκέφτηκα format αλλά δεν ξέρω πώς να κρατήσω τις επαφές.Τις μετέφερα στο pc μέσω Bluetooth, αλλά είναι ένα αρχείο το οποίο δε μπορεί ν ανοίξει μέσω pc.Ακόμα και αν έχουν μεταφερθεί,μετά το format που περνάω αυτό το αρχείο;

μπες στο gmail σου απο τον υπολογιστη σου και δες αν ειναι εκει περασμενες οι επαφες σου, αν ειναι κανεις και φορματ και εγκατασταση αλλου λογισμικου και οτι θες, οι επαφες σου θα επανερχονται με το συγχρονισμο που κανει το κινητο με τους σερβερ της google. Αν δεν υπαρχουν βεβαιωσου οτι δεν εχει απενεργοποιημενο το συγχρονσμο και οτι εχεις επιλεξει να γινεται αποθηκευση στο gmail, αν και παλι δεν... πας στις ρυθμισεις των επαφων και ψαχνεις να βρεις την επιλογη εισαγωγη/εξαγωγη επαφων και κανεις εισαγωγη απο σιμ και αποθηκευτικο χωρο. Ελπιζω να βοηθησα.

Σ ευχαριστω πολύ!Με βοήθησες πολύ.Το Gps γιατί δεν λείτουργεί;Έκανα format αλλά και πάλι τίποτα...Έχω 4.2.1.Την τελευταία official ota δηλαδή.

Η τελευταία επίσημη αναβάθμιση για το GN είναι η 4.3

Φυσικα όπως όλες δόθηκε και αυτή Over The Air

Σου προτείνω να ακολουθήσεις αυτά τα βήματα ώστε να την βάλεις στο κινητό σου το οποίο είναι "κλειδωμένο" απο την Samsung σε θέματα update.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339925

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Η τελευταία επίσημη αναβάθμιση για το GN είναι η 4.3

Φυσικα όπως όλες δόθηκε και αυτή Over The Air

Σου προτείνω να ακολουθήσεις αυτά τα βήματα ώστε να την βάλεις στο κινητό σου το οποίο είναι "κλειδωμένο" απο την Samsung σε θέματα update.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339925

To ότι δεν δουλεύει το gps οφείλεται στο ότι είμαι 4.2.1;Γιατί πριν την αναβάθμιση δούλευε ρολόι.Ο μόνος τρόπος για να διορθωθεί είναι να πάω στην 4.3;

To ότι δεν δουλεύει το gps οφείλεται στο ότι είμαι 4.2.1;Γιατί πριν την αναβάθμιση δούλευε ρολόι.Ο μόνος τρόπος για να διορθωθεί είναι να πάω στην 4.3;

Το GPS σου έτσι στα ξαφνικά δε λειτουργεί;

Επαναφορά εργοστασιακών έχεις κάνει;

καλησπέρα! Δυστυχώς το τηλεφωνάκι μου έπεσε χθες και ράγισε το τζάμι του ....(( Τώρα εχει κάνει μια μεγάλη γραμμή .... μπορεί καποιος να μου πει που μπορώ να το στείλω καλύτερα και πόσο περίπου κάνει ? η αν πρεπει να κάνω κατι αλλο ?

Πάρε ένα τηλέφωνο στη Smartec για να μάθεις τιμή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Το GPS σου έτσι στα ξαφνικά δε λειτουργεί;

Επαναφορά εργοστασιακών έχεις κάνει;

Έκανα και δεν δουλευε παλι.Έκανα διάφορα ακόμα εξτρά και διορθώθηκε.Ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις σας.

Το δοκίμασες και δουλεύει στην συσκευή σου; Έκανα χειροκίνητο update και μου κάνει συνέχεια force close η εφαρμογή παρόλο που έκανα wipe cache, επανεκκίνηση κ.ά..

Ναι, δουλευει μια χαρα. Κανενα προβλημα.

LG G6

Καλησπέρα! Παιδιά έχω πρόβλημα. Είχα το τηλέφωνο κλειδωμένο με μοτίβο και ένας φίλος προσπαθώντας να το ξεκλειδώσει, μετά από κάποιες λάθος προσπάθειες, το κλείδωσε. Μου ζητάει το gmail μου και τον κωδικό, τα οποία και γνωρίζω, αλλά δεν μπορώ να κάνω σύνδεση ώστε να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο, καθώς πριν κλειδωθεί είχα απενεργοποιημένα τα δεδομένα κινητής και το wifi. Προσπάθησα να ενεργοποιήσω κάτι από τα δύο, αλλά δεν μπορώ να μπω στο μενού για να το κάνω (ακόμα και όταν δέχομαι κλήση στο τηλέφωνο μου, εμφανίζει τα πλήκτρα back και home, αλλά όταν τα πατάω μου ζητάει να συνδεθώ στο gmail μου). Απ' όσο έχω ψάξει η μόνη λύση είναι Hard reset; Και αν ναι, υπάρχει κάποιος τρόπος / πρόγραμμα για να μην χάσουμε τα δεδομένα μας (φωτογραφίες, sms κτλ); Δεν έχω κάποιο backup εδώ και καιρό και θα ήθελα αν είναι δυνατόν τουλάχιστον να σώσω ότι γίνεται.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Υπάρχει αν και δε το έχω δοκιμάσει επιτυχώς, να τρέξεις προσωρινά κάποια ROM χωρίς να εγκατασταθεί. Αυτό το είχα διαβάσει και μου άρεσε άλλα δε μου πέτυχε. Πάλευα βέβαια με custom rom.το άλλο είναι αν εχεις custom recovery, να μπεις μέσα και βάζοντας ενα otg καλώδιο και φλασακι και κανοντας το mount, να περάσεις τα data σε φλασακι.

Μια ερώτηση....με ποιον τρόπο μπορούμε να ακούσουμε ραδιόφωνο μέσω του nexus??και δεν εννοώ μέσω ίντερνετ...

Υπάρχει κάποιο hands free bluetooth που να μπορώ να ακούω ραδιόφωνο μες αυτού???

Ευχαριστώ

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)