Cutthroat Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Καλημέρα ρε παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα το οποίο τις τελευταίες μέρες έχει γίνει πιο συχνό. Το κινητό κλείνει από μόνο του σε τυχαίες στιγμές. Σκέφτομαι να το πάω για service. Εσείς τι μου προτείνετε;; Επίσης είμαι yakju με περασμένη 4.3, root και Cwm. Άμα χρειαστεί να το πάω τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να μην έχω πρόβλημα με το service (unroot κτλ); Ευχαριστώ προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Καλημέρα ρε παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα το οποίο τις τελευταίες μέρες έχει γίνει πιο συχνό. Το κινητό κλείνει από μόνο του σε τυχαίες στιγμές. Σκέφτομαι να το πάω για service. Εσείς τι μου προτείνετε;; Επίσης είμαι yakju με περασμένη 4.3, root και Cwm. Άμα χρειαστεί να το πάω τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να μην έχω πρόβλημα με το service (unroot κτλ); Ευχαριστώ προκαταβολικα! Το έχει και ένας φίλος αυτό. Πρώτα δοκίμασε να ξαναπεράσεις πάλι με πλήρες reset την 4.3... Αν το συνεχίσει τότε unroot, στοκ recovery και κλείδωμα bootloader και είσαι μια χαρά για service Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Το έχει και ένας φίλος αυτό. Πρώτα δοκίμασε να ξαναπεράσεις πάλι με πλήρες reset την 4.3... Αν το συνεχίσει τότε unroot, στοκ recovery και κλείδωμα bootloader και είσαι μια χαρά για service Factory reset και μετά ξανά 4.3 έτσι;; Τη διαδικασία για unroot, stock recovery και κλείδωμα bootloader που τη βρίσκω; Υπάρχει κάποιο link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Εμένα έτρωγε τέτοιο κόλλημα που πριν προλάβω να βάλω το pin έκανε επαννεκινηση! Αφού ξανά πέρασα μέσω toolkit την 4.3 τρέχει σφαίραααααα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteriosd Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Καλημέρα παιδιά. Είμαι με στοκ 4.3 και καθαρη εγκατασταση και έχω το εξης πρόβλημα. Δεν συνδεέται αυτόματα στα WiFi δίκτυα που είναι ηδη registered. Μόλις πάω να δω τα wireless settings ξυπνάει και συνδέεται, αλλά αν δε μπω στα settings δε συνδέεται αυτόματα. Στα advanced WiFi settings έχω τα ακόλουθα Checked το WiFi optimization Unchecked το scanning always available. Τα settings τα είχα έτσι και στην 4.2.2 και δεν είχα θέματα. Έκανα 2 εγκαταστάσεις αλλά τα ίδια. Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Μετά απο restart!!! προς το παρών είναι ΟΚ η μπαταρία. :lol: πολύ χάρηκα που γλίτωσα το factory reset. :D Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Παιδιά μια βοήθεια. Εχω ένα galaxy Nexus ενός φίλου και προσπαθούμε από επίσημη 4.2.1 να περάσουμε είτε 4.2.2 είτε custom 4.3 και δε μπορούμε γιατί ότι οδηγίες έχουμε βρει, αναφέρουν πως πρέπει να περάσουμε το αρχείο zip στην sd card κάτι που δεν υπάρχει. Περάσαμε στην εσωτερική μνήμη της συσκευής το αρχείο zip αλλά στην CWM δεν υπάρχει επιλογή 'choose zip from sdcard' Προσπαθούμε με το Galaxy Nexus Toolkit αλλά δε βγαίνει άκρη Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Καλημέρα παιδιά. Είμαι με στοκ 4.3 και καθαρη εγκατασταση και έχω το εξης πρόβλημα. Δεν συνδεέται αυτόματα στα WiFi δίκτυα που είναι ηδη registered. Μόλις πάω να δω τα wireless settings ξυπνάει και συνδέεται, αλλά αν δε μπω στα settings δε συνδέεται αυτόματα. Στα advanced WiFi settings έχω τα ακόλουθα Checked το WiFi optimization Unchecked το scanning always available. Τα settings τα είχα έτσι και στην 4.2.2 και δεν είχα θέματα. Έκανα 2 εγκαταστάσεις αλλά τα ίδια. Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; καλησπερα, το παρατηρησα και εγω σημερα αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι δεν το κανει παντα , αλλα ειναι οπως τα λες με το που παω στα settings ξυπναει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteriosd Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 (edited) καλησπερα, το παρατηρησα και εγω σημερα αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι δεν το κανει παντα , αλλα ειναι οπως τα λες με το που παω στα settings ξυπναει. Ενεργοποίησα το scanning always available και έχω την εντύπωση οτι έστρωσε, αλλά είναι ακόμα νωρίς για να είμαι σίγουρος. Αν θέλεις δοκίμασε και πες. Τζιφός τελικά. Συνεχίζει να κάνει το ίδιο;( καμία ιδέα;;;; Edited August 9, 2013 by asteriosd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Παιδιά μια βοήθεια. Εχω ένα galaxy Nexus ενός φίλου και προσπαθούμε από επίσημη 4.2.1 να περάσουμε είτε 4.2.2 είτε custom 4.3 και δε μπορούμε γιατί ότι οδηγίες έχουμε βρει, αναφέρουν πως πρέπει να περάσουμε το αρχείο zip στην sd card κάτι που δεν υπάρχει. Περάσαμε στην εσωτερική μνήμη της συσκευής το αρχείο zip αλλά στην CWM δεν υπάρχει επιλογή 'choose zip from sdcard' Προσπαθούμε με το Galaxy Nexus Toolkit αλλά δε βγαίνει άκρη Όταν έχεις custom recovery (όπως CWM) πράγματι το κάνεις μέσα από το recovery. Διαφέρει λίγο ανάλογα με την έκδοση που χρησιμοποιείς, αλλά ψάχνεις μια επιλογή σαν "flash stock firmware". Το ίδιο και από το CWM app. Πάντως και από το toolkit πρέπει να είναι εξίσου προφανές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Παιδιά μια βοήθεια. Εχω ένα galaxy Nexus ενός φίλου και προσπαθούμε από επίσημη 4.2.1 να περάσουμε είτε 4.2.2 είτε custom 4.3 και δε μπορούμε γιατί ότι οδηγίες έχουμε βρει, αναφέρουν πως πρέπει να περάσουμε το αρχείο zip στην sd card κάτι που δεν υπάρχει. Περάσαμε στην εσωτερική μνήμη της συσκευής το αρχείο zip αλλά στην CWM δεν υπάρχει επιλογή 'choose zip from sdcard' Προσπαθούμε με το Galaxy Nexus Toolkit αλλά δε βγαίνει άκρη Αν έχεις cwm recovery ποιά έκδοση έχετε; Η sd που λένε είναι ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης, δεν αλλάζει κάτι, την ίδια συμπεριφορά με sd έχει. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 (edited) Όταν έχεις custom recovery (όπως CWM) πράγματι το κάνεις μέσα από το recovery. Διαφέρει λίγο ανάλογα με την έκδοση που χρησιμοποιείς, αλλά ψάχνεις μια επιλογή σαν "flash stock firmware". Το ίδιο και από το CWM app. Πάντως και από το toolkit πρέπει να είναι εξίσου προφανές... Αν έχεις cwm recovery ποιά έκδοση έχετε; Η sd που λένε είναι ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης, δεν αλλάζει κάτι, την ίδια συμπεριφορά με sd έχει. Κάποιο θέμα έχουμε με το CWM. Ενώ από tutorial βίντεο βλέπουμε οτι εγκαθιστούν το Flash ClockWorld, (μέσω Rom Manager), σε μας η εγκατάσταση αποτυγχάνει. Δεν ξέρω γιατί. Μπορούμε να εγκαταστήσουμε CWM με κάποιο άλλο πρόγραμμα; Το Galaxy Nexus Toolkit δεν βλέπει το zip, αλλά μόνο αρχεία .img αν κατάλαβα καλά. Θα πρέπει να αποσυμπιέσουμε το .zip και να περάσουμε όλα τα αρχεία .img που βγαίνουν; Edited August 9, 2013 by mikelangelo Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Κάποιο θέμα έχουμε με το CWM. Ενώ από tutorial βίντεο βλέπουμε οτι εγκαθιστούν το Flash ClockWorld, (μέσω Rom Manager), σε μας η εγκατάσταση αποτυγχάνει. Δεν ξέρω γιατί. Μπορούμε να εγκαταστήσουμε CWM με κάποιο άλλο πρόγραμμα; Το Galaxy Nexus Toolkit δεν βλέπει το zip, αλλά μόνο αρχεία .img αν κατάλαβα καλά. Θα πρέπει να αποσυμπιέσουμε το .zip και να περάσουμε όλα τα αρχεία .img που βγαίνουν; Μάλλον υπάρχει μια παρανόηση εδώ αν καταλαβαίνω καλά. Για να περάσεις cwm πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader και μετά να την φλασαρεις. Το τουλκιτ τα κάνει αυτοματοποιημενα. Αν δεν θες να χάσεις τα δεδομένα σου πάρε backup γιατί τα σβήνει όλα. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Παιδιά μια βοήθεια για να βρω ακρη,αγορασα ενα μεταχειρισμένο samsung galaxy nexus ελληνικό ο πωλητής είχε περασμένη custom rom και θελω να την βγαλω,πως θα βρω πια φοράει απο την μαμά του Ρομ δηλαδή έχει πάρει την 4.3 η είναι ακόμα στην 4.2?ρωταω γιατί αν χρειαστεί να το πάω στο service τι εκδοση να του περάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Παιδιά μια βοήθεια για να βρω ακρη,αγορασα ενα μεταχειρισμένο samsung galaxy nexus ελληνικό ο πωλητής είχε περασμένη custom rom και θελω να την βγαλω,πως θα βρω πια φοράει απο την μαμά του Ρομ δηλαδή έχει πάρει την 4.3 η είναι ακόμα στην 4.2?ρωταω γιατί αν χρειαστεί να το πάω στο service τι εκδοση να του περάσω. Περνα την 4.3 με το τουλκιτ και είσαι έτοιμος. Για σερβις κλείδωσε και τον bootloader. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Λοιπον...το χαβα μου εγω ακομα μα το bt παλευω...αλλα βγηκα winner. Πατουσα το bt να το ανοιξω και παντα ειχα αποσυνδεση. Παω και γω μεσα στο μενου και την πριν ακομα ανοιξω την αλλη συσκευη για να συνδεθει τσεκαρω να ειναι 'ορατο σε συσκευες με συζευξη' με 'ληξη χρονικου οριου ΠΟΤΕ'. Θα με πειτε χαζο βλακα ηλιθιο αλλα ρε παιδια....παλια ανοιγαμε το bt και υπηρχε απροβληματιστα η συνδεση. ...και σκεφτομουνα να το πουλησω μονο και μονο γι αυτο επειδη ειμαι ψειρας με κατι τετοια θεματα. Ενταξει Πετρο. Δεν υπαρχει θεμα... Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Λοιπον...το χαβα μου εγω ακομα μα το bt παλευω...αλλα βγηκα winner. Πατουσα το bt να το ανοιξω και παντα ειχα αποσυνδεση. Παω και γω μεσα στο μενου και την πριν ακομα ανοιξω την αλλη συσκευη για να συνδεθει τσεκαρω να ειναι 'ορατο σε συσκευες με συζευξη' με 'ληξη χρονικου οριου ΠΟΤΕ'. Θα με πειτε χαζο βλακα ηλιθιο αλλα ρε παιδια....παλια ανοιγαμε το bt και υπηρχε απροβληματιστα η συνδεση. ...και σκεφτομουνα να το πουλησω μονο και μονο γι αυτο επειδη ειμαι ψειρας με κατι τετοια θεματα. Ενταξει Πετρο. Δεν υπαρχει θεμα... :) χαίρομαι που θα μείνει πιστός στα nexus μας :p και πιο πολύ χαίρομαι που λύθηκε επιτέλους το πρόβλημα σου! Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_k Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Καλησπέρα σε όλους.Πώς πάω στο 3G??????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiz Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Καλησπέρα σε όλους.Πώς πάω στο 3G??????????? Ρυθμίσεις -> Περισσότερα -> Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας. Εκεί ξε-τικάρεις το "Χρήση μόνο δικτύων 2G" αν επιλέξεις και το "Ενεργοποίηση δεδομένων" θα έχεις και internet μέσω 3G. Τουλάχιστον έτσι είναι στο 4.3 Παράθεση Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Καλησπέρα σε όλους.Πώς πάω στο 3G??????????? και όπως με είχε ενημερώσει ένας συμφορουμύτης απο εδώ, αν θέλεις να επιλέξεις "3g only" (στο νεξους το έχει WCDMA ONLY αν δεν κάνω λάθος) τότε πληκτρολογείς εκεί που κάνεις κλήσεις το *#*#4636#*#* και το επιλέγεις . Επιλογή που έχει σώσει την δικιά μου στην περιοχή που βρίσκεται, γιατί πριν της το γυρνούσε συνέχεια σε GSM και το ίντερνετ της ήταν για κλάματα. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Μολις τωρα προσεξα οτι μπορεις να βγαλεις φωτο και με το volume up-down. Ωραιο. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Μολις τωρα προσεξα οτι μπορεις να βγαλεις φωτο και με το volume up-down. Ωραιο. με την 4.3? πως? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 με την 4.3? πως? Με τα πλήκτρα του ήχου. Είναι χαρακτηριστικό της κάμερας του 4.3 Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Με τα πλήκτρα του ήχου. Είναι χαρακτηριστικό της κάμερας του 4.3 Ούτε που το ήξερα! Μπράβο φίλε μου! Πολύ χρήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 αξιζει τελικα η αναβαθμιση σε 4.3? ποιες ειναι δηλαδη οι κυριες διαφορες της με την 4.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts