Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις μου ήρθε ota!!! :D αλλά πρέπει να πάω για ύπνο :p απο αύριο οι εντυπώσεις.

--------------------------------------

S 20 +

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Από τη στιγμή που θα αρχίσει να διατίθεται, ναι. Για τους πιο βιαστικούς, είναι ήδη διαθέσιμο το .zip :)

Είδα ότι εκτός από rom έχει και νέο radio και bootloader, οπότε δεν πρόκειται να ασχοληθώ πριν το ΣΚ...

Τελικά δε χρειάστηκε...

Χθες το βράδυ μου ήρθε OTA. Μου αρέσει περισσότερο η νέα εφαρμογή κάμερας και μέχρι τώρα (με μικρό δείγμα) σε ένα δύσκολο σημείο οι κλήσεις σε 2G μου φαίνεται ότι είναι καλύτερες. Είναι νωρίς για πραγματικά συμπεράσματα, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές!

Το ΟΤΑ, προσπάθησε να γίνει install 2 φορές χωρίς επιτυχία.

Μετά το download κάνει reboot και μπαίνει στο clockworkmod recovery όπου σταματάει με ένα μήνυμα για invalid signature.

Καμμιά ιδέα ? Έχω κάνει clear στο google services framework πάνω από 10 φορές.

lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy

Το ΟΤΑ, προσπάθησε να γίνει install 2 φορές χωρίς επιτυχία.

Μετά το download κάνει reboot και μπαίνει στο clockworkmod recovery όπου σταματάει με ένα μήνυμα για invalid signature.

Καμμιά ιδέα ? Έχω κάνει clear στο google services framework πάνω από 10 φορές.

Αν έχεις custom recovery και όχι τη stock δεν ξέρω αν μπορείς να πάρεις official OTA update.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Αν έχεις custom recovery και όχι τη stock δεν ξέρω αν μπορείς να πάρεις official OTA update.

Μέχρι τώρα έπαιρνα κανονικά τα ΟΤΑ. Από 4.0.1 σε 4.2.2 έτσι πήγα.

Έμπλεξα πάλι !

lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy

Μέχρι τώρα έπαιρνα κανονικά τα ΟΤΑ. Από 4.0.1 σε 4.2.2 έτσι πήγα.

Έμπλεξα πάλι !

Galaxy nexus toolkit , full wipe , reinstall 4.2.2 και μετά ΟΤΑ την 4.3 δυστυχώς.

Ακομα τπτ....λογικα μεσα σρην ημερα πρεπει να ερθει και σε μενα η 4.3

Μετά από το google services framework πήγες στο system updates να κάνεις έλεγχο;

Μετά από το google services framework πήγες στο system updates να κάνεις έλεγχο;

Φυσικα και πηγα....ακομα και τωρα το εκανα αλλα παλι τπτ....

Παιδιά τα λόγια είναι περιττά, στοκ android 4.3 και στον στοκ κερνελ...όλη ή ώρα σε browsing και Facebook chat, και 20 λεπτά ομιλίας...ακόμη 62% μπαταρία...φοβερή δουλειά ή Google...μπράβο.

Αρχιζω και νευριαζω που δεν εχει ερθει ακομα σε εμενα η OTA..

Λύνει όλες τις απορίες https://plus.google.com/112218872649456413744/posts/cVFuksrfJCJ

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Υπομονη.

Εμενα μ αρεσει αυτη η αναμονη.

Οπως μ αρεσει να διαβαζω τις πρωτες εντυπωσεις.

Παιδιά τα λόγια είναι περιττά, στοκ android 4.3 και στον στοκ κερνελ...όλη ή ώρα σε browsing και Facebook chat, και 20 λεπτά ομιλίας...ακόμη 62% μπαταρία...φοβερή δουλειά ή Google...μπράβο.

Νομίζω η μπαταρία σου είναι ντοπαρισμένη χαχα :p

Νομίζω η μπαταρία σου είναι ντοπαρισμένη χαχα :p

Και να φανταστείς ότι σε μια βδομάδα κλείνει χρόνο αυτή η μπαταρία, όπως και το nexus μου βέβαια...Και είναι χιλιοταλαιπωρημένη...

Και να φανταστείς ότι σε μια βδομάδα κλείνει χρόνο αυτή η μπαταρία, όπως και το nexus μου βέβαια...Και είναι χιλιοταλαιπωρημένη...

Κατι αλλο που να σου εκανε εντυπωση;

Κατι αλλο που να σου εκανε εντυπωση;

Αυτο που μου κάνει εντύπωση είναι πως ενώ είχα συνηθίσει μήνες τώρα να το δουλεύω με custom kernel και Rom, και με overclock πάντα στα 1.42 ghz, παρόλα αυτά δεν μου φαίνεται ούτε πιο αργό, αλλά και πολύ πιο σταθερό...πραγματικά θα το σκεφτώ πολύ να βάλω custom kernel πλέον, εκτός κι αν διαβάσω φοβερές κριτικές...

• Administrators
Καλώς ή κακώς... έχουν παρέλθει πια οι εποχές που οι "πειραγμένες" rom με τους "πειραγμένους" kernel έφερναν ουσιαστικό αποτέλεσμα σε μια συσκευή. Τώρα πλέον μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία για να έχεις κάτι να ασχοληθείς με τη συσκευή κυνηγώντας την επόμενη έκδοση της rom ή του kernel χωρίς να επιφέρει κάποια αξιοσημείωτη διαφορά στην καθημερινή χρήση για την οποία η συσκευή προορίζεται.

Modpic.gif

Πέρα από την πλάκα και εγώ αυτό σκεφτόμουν... Δηλαδή όταν βγει καμια Rom σαν την Purity στην 4,3 έκδοση πόσο άλλο θα κρατά αυτή η μπαταρία; Με 4 ώρες οθόνη ανοικτή, 1 ώρα ομιλία, 177 εφαρμογές εγκαταστήθηκαν και συνέχεια ανοιχτά Wi-Fi, Data, GPS και με 3 επανεκκινήσεις (ελέω του σκαλώματος που τρώει με την εφαρμογή Pocket) το κινητό σε συνολικά 12 ώρες χρήσης μέχρι που έφτασε στο 10% η ένδειξη της μπαταρίας!!! Πραγματικά εκεί που ήμουν προετοιμασμένος να απογοητευτώ και άλλο με την καινούργια έκδοση του android με εξέπληξε ευχάριστα αφού πλέον το επίπεδο smooth και ανταπόκρισης του τηλεφώνου δεν έχει καμία απολύτως διαφορά με τα τηλέφωνα της μηλοεταιρίας! Το μόνο αρνητικό είναι όσοι την δοκιμάσετε ότι σίγουρα θα αντιμετωπίσετε μικροπροβληματάκια με κάποιες ασυμβατότητες μεταξύ των εφαρμογών αφού δεν θα υποστηρίζουν την τελευταία έκδοση του android (βλέπε MX Player - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε BS Player - Pocket κ.ά.).

Υ.Γ. Όσοι έχετε αναβαθμιστεί σε 4.3 έχει βελτιωθεί η ποιότητα σε λήψη φωτογραφίας και βίντεο ή είναι η ιδέα μου;

Καλησπέρα σε όλους.Πάω στο σχετικά με το τηλ,ενημερώσεις συστήματος και μου βγάζει Android 4.3 System Update.Πιο κάτω με αχνά γράμματα γράφει Λήψη 139.3 ΜΒ Μέσω WiFi μόνο μέχρι 28 Ιουλίου.Τι κάνω????????????

Καλησπέρα σε όλους.Πάω στο σχετικά με το τηλ,ενημερώσεις συστήματος και μου βγάζει Android 4.3 System Update.Πιο κάτω με αχνά γράμματα γράφει Λήψη 139.3 ΜΒ Μέσω WiFi μόνο μέχρι 28 Ιουλίου.Τι κάνω????????????

:banghead::banghead: Πάτα το, οι άλλοι ψάχνονται που δεν τους έρχεται και σένα σου ήρθε και το σκέφτεσαι;

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

φυσικα και να κανεις την ληψη.....

Η επόμενη ερώτηση θα ήτανε ποσά mb είναι η αναβάθμιση.

Την περίμενα λιγότερη!!!

Χαίρομαι που η δουλειά της 4.3 δεν έχει σχέση με την άθλια 4.2

Παιδιά κάτι δεν πήγε καλά σε εμένα....

Μια χαρά κατέβασε έκανε install αλλά μόλις άνοιξε κάτι δεν μπόρεσε να κατεβάσει και τώρα στο play store μου βγάζει error με τον server.

Στην αρχή δεν εμφάνιζε τις επαφές και τα εικονίδια των widgets.

Το είχα κάνει yakzu... και με unlocked τον boot loader.

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)