Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σίγουρους σαν βλέπω και τους 2. Δεν εχω αντιμετωπισει θεμα ακομα με την εργοστασιακη 4.2.1. Λινκ?

Απο δω κατευθειαν κατεβασμα:http://goo.im/devs/daXmax/xylon/maguro/xylon_maguro_013_12-21-2012.zip και απο δω τον franco kernel:http://minooch.com/franciscofranco/Galaxy%20Nexus/JB/JB-4.2/zips/

Edited by sakarkas1
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Να ρωτήσω κάτι ακόμα?

Έγιναν όλα τέλεια, έχω πλέον την 4.2.1 η όποία δουλεύει άψογα με μια πρώτη ματιιά και μερικές δοκιμές. Το έχω ξεκλείδωτο και θέλω να κάνω root. Αυτό γίνεται από το nexus toolkit 10 με την επιλογή 4.root και μετά 1. root device ή ακολουθώ κάτι άλλες οδηγίες που βρήκα με cmd?

Παίδες τελικά το πήρα το κινητό εχθές κιόλας. Και τώρα προλαβαίνω να ασχοληθώ λίγο. Μια βοήθεια μόνο (ή μάλλον ακόμη μία :D)

Έκδοση φοράει την 4.0.4 και μου βγάζει να κάνω update σε νέα version που δεν μου λέει όμως ποιά είναι απλά ότι είναι 160.3mb. Εννοεί την 4.2? Να την κάνω και μετά αν θέλω ακολουθώ διαδιακασίες για rooting, kernels κλπ κλπ?

Αν το πήρες απο πλαίσιο την 4.1.1. θα σου περάσει. Τώρα για την 4.2 θα το αφήσω προσωρινά όπως είναι, μια χαρά τρέχει

Να ρωτήσω κάτι ακόμα?

Έγιναν όλα τέλεια, έχω πλέον την 4.2.1 η όποία δουλεύει άψογα με μια πρώτη ματιιά και μερικές δοκιμές. Το έχω ξεκλείδωτο και θέλω να κάνω root. Αυτό γίνεται από το nexus toolkit 10 με την επιλογή 4.root και μετά 1. root device ή ακολουθώ κάτι άλλες οδηγίες που βρήκα με cmd?

Ναι αν θελεις να το κανεις root καντο με το Toolkit με την σειρα που αναφερεις.

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Ισχύει αυτο. Για την εποχή του το galaxy nexus ειχε τρομερη οθόνη. Καταρχάς εχει 720p ανάλυση που μερικα δεν εχουν ακόμα και θεωρούνται high end. Αλλα ο φίλος κατάλαβα οτι εχει θέμα με το λευκο, άρα του το λέω για να το ξέρει, για αυτο που ζητά καλύτερα να παει σε nexus4 αν μπορει, που εχει λευκο ίδιο με iPhone. Το μαυρο ειναι γνωστο οτι δεν ειναι τοσο καλο και οι περισσοτεροι που πήγαν απο galaxy nexus τους χάλασε αυτο κυρίως.

μονο για τα λεφτα του το galaxy nexus αξιζει γιατι η οθονη ειναι αντικειμενικά πολυ καλη. Απλώς ειναι κατι πολυ διαφορετικο απο αυτο που εχει συνηθίσει μέχρι τώρα.

Εγώ πάντως σε αυτό το βίντεο δέν βλέπω να έχει καλύτερο άσπρο το nexus 4 σε σχέση με το galaxy nexus

Λοιπόν παιδιά το κινητό είναι τέλειο. Έγινε rooted και google branded. Η οθόνη τελικά είναι πολύ πολύ πολύ καλή. Επόμενο βήμα να πειραματιστώ λίγο με ρυθμίσεις των χρωμάτων της οθόνης με kernel ή κάπως αλλιώς. Το ψάχνω ήδη.

Να ρωτήσω κάτι ακόμα. Αν συχρονίσω με outlook και περάσω επαφές μου κλπ και μετά αλλάξω kernel θα χαθούν ή όχι?

Screen protector είναι απαραίτητη? Προσωπικά λέω να πάρω μόνο μια θήκη τύπου κάλτσας και να μην βάλω screen protector

Καλό θα ήταν να βάλεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο:cool:

Συγνώμη αλλα πως θα κατεβάσω εγαρμογές στην xylon αφου δεν έχει μέσα τπτ απο google?

Edit:Όλα οκ τελικά

Edited by geoxraslap
Googleapps!

X10 mini

Xperia ARC

Galaxy Nexus

Νexus 4

Note 3

Εγώ πάντως σε αυτό το βίντεο δέν βλέπω να έχει καλύτερο άσπρο το nexus 4 σε σχέση με το galaxy nexus

Καλα τέτοιο χαλί δεν έχω ξαναδεί. Πραγματικα δεν ξέρω γιατι φαίνεται τοσο χάλια. Εμένα πήρε φίλος μου Αγγλία στην 2η φάση nexus4 16Gb και τα συγκριναμε, στο auto σε δωμάτιο με μέτριο φωτισμό, που εμένα το έκοβα για φωτεινοτητα στο 30% στο δικο μου και έβγαλα το συμπέρασμα οτι και αυτού τοσο θα ειναι, τα λευκά είχαν διάφορα. Επίσης στα εργοστασιακα μηνύματα στο λευκο φόντο έκανε μπαμ η μπλε-γκρίζο-σκούρα λευκή απόχρωση η δική μας και η καθαρα λευκη δική του.

Επειδη πριν είχα και nexus s, ταυτόχρονα με το gnexus, η αλήθεια ειναι οτι και το nexus s στο λευκο δεν παιζόταν ειχε καλυτερο. Αυτο μονο στο λευκο. Βέβαια το nexus4 δεν ήταν το ίδιο εντυπωσιακό σε μενου και οπουδήποτε ειχε μαύρο. Για αυτο έκαναν το φόντο μάλλον γκρι στις εικόνες...

Screen protector είναι απαραίτητη? Προσωπικά λέω να πάρω μόνο μια θήκη τύπου κάλτσας και να μην βάλω screen protector

Καλό θα ήταν να βάλεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο:cool:

Νομίζω δεν εχει gorilla, δεν είμαι σίγουρος.. εχει γυαλι με ελεοφοβικη επίστρωση (σαν iPad), πράγμα που σημαίνει οτι με μερικές ζελατινες μπορει να παίξουν περίεργα rainbow effect ή μειωση στην αίσθηση. Έχω ζελατινα γιατι δεν είμαι προσεκτικός και χαράζω εύκολα οτι μου κάτσει. Αλλα θέλει ψάξιμο γιατι πολλές απο ebay δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα, ασε που εχω παρει ιδια μαρκα ιδιο seller και βγηκαν αλλα αποτελεσματα... Αν τα σκασεις θα πάρεις καλη ποιότητα, αλλα μπορείς να βρεις και σε φθηνα αν το κοιτάξεις καλα. Πάντως χωρίς ζελατινα εχει διάφορα μεγάλη σε σχεση με αλλα κινητα. Το nexus s δεν ειχε τόση διάφορα στην αίσθηση με ή χωρίς ζελατινα, δεν ξέρω γιατι. Το note2 το έχω ακόμη χωρίς ζελατινα πάντως, δεν μπορω να βρω καλη χωρίς να κάνει "περίεργα" σχέδια. Δεν έχω πάρει ακριβές όμως ακόμα.

Edited by pappasi

Αδερφια θελω λιγο τα φωτα σας και ξεκιναω αμεσως

1. Οταν φορτιζει το τηλεφωνο δεν αναβει καποιο φωτακι ετσι ωστε να ξερεις οτι φορτιζει?

2. Για εμας που δεν ειμαστε ροοτ μπορει να γινει κατι για να δυναμωσουμε την ενταση γιατι το volume + θελει ροοτ αν δεν κανω λαθος.

3. Ποια ειναι η καλυτερη αναλυση για ενα wallpaper ετσι ωστε να ταιριαζει τελεια στο Gnex?

και τελος

4. Πως γινεται οταν γραφω καποιο μηνυμα η γενικα οταν χρησημοποιω το πληκτρολογιο στα 2-3 πρωτα γραμματα μιας λεξης να μου εμφανιζει καποιες πιθανες λεξεις ετσι ωστε να μην χρειαζεται να γραψω ολοκληρη την λεξη?

Αυτα προς το παρον αδερφια και σας ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Αδερφια θελω λιγο τα φωτα σας και ξεκιναω αμεσως

1. Οταν φορτιζει το τηλεφωνο δεν αναβει καποιο φωτακι ετσι ωστε να ξερεις οτι φορτιζει?

2. Για εμας που δεν ειμαστε ροοτ μπορει να γινει κατι για να δυναμωσουμε την ενταση γιατι το volume + θελει ροοτ αν δεν κανω λαθος.

3. Ποια ειναι η καλυτερη αναλυση για ενα wallpaper ετσι ωστε να ταιριαζει τελεια στο Gnex?

και τελος

4. Πως γινεται οταν γραφω καποιο μηνυμα η γενικα οταν χρησημοποιω το πληκτρολογιο στα 2-3 πρωτα γραμματα μιας λεξης να μου εμφανιζει καποιες πιθανες λεξεις ετσι ωστε να μην χρειαζεται να γραψω ολοκληρη την λεξη?

Αυτα προς το παρον αδερφια και σας ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια.

1. Απο μονο του δεν γίνεται. Μπορείς με εφαρμογη να ρυθμίσεις το φωτισμό σε πολλα χρώματα επιλογης στο κατω ledaki, αλλα για την φόρτιση μόνιμα δεν ξέρω, δεν το βλέπω όμως να μην γίνεται. Δεν θελουν ροοτ τέτοιες εφαρμογές.

2. Το volume+ δεν θέλει ροοτ, απλα δεν λειτουργεί στην 4.2.

3. Εχει αναφερθει λίγο πιο πίσω. Αν είσαι απο app γράψε hd απλα. Το σωστο μέγεθος για μας ειναι 1440x1280. Αλλα αν τα βάζεις μονος και οχι απο εφαρμογη, να κανεις σωστα resize ώστε να σου έρθει σωστα και όχι ζουμαρισμενο->θολό.

4. Βάλε το swiftkey3 που μόλις εκπαιδευτεί θα κάνει στο 1 γράμμα αυτο που θες :lol:

Ειναι paid βέβαια, αλλα τα καλα πληρώνονται, ειδάλλως θα πρέπει να βάλεις λέξεις στο εργοστασιακο πληκτρολόγιο που το κάνει και αυτο, αλλα του λείπουν αρκετές στα ελληνικα.

Edited by pappasi

Νομίζω δεν εχει gorilla, δεν είμαι σίγουρος.. εχει γυαλι με ελεοφοβικη επίστρωση (σαν iPad), πράγμα που σημαίνει οτι με μερικές ζελατινες μπορει να παίξουν περίεργα rainbow effect ή μειωση στην αίσθηση. Έχω ζελατινα γιατι δεν είμαι προσεκτικός και χαράζω εύκολα οτι μου κάτσει. Αλλα θέλει ψάξιμο γιατι πολλές απο ebay δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα, ασε που εχω παρει ιδια μαρκα ιδιο seller και βγηκαν αλλα αποτελεσματα... Αν τα σκασεις θα πάρεις καλη ποιότητα, αλλα μπορείς να βρεις και σε φθηνα αν το κοιτάξεις καλα. Πάντως χωρίς ζελατινα εχει διάφορα μεγάλη σε σχεση με αλλα κινητα. Το nexus s δεν ειχε τόση διάφορα στην αίσθηση με ή χωρίς ζελατινα, δεν ξέρω γιατι. Το note2 το έχω ακόμη χωρίς ζελατινα πάντως, δεν μπορω να βρω καλη χωρίς να κάνει "περίεργα" σχέδια. Δεν έχω πάρει ακριβές όμως ακόμα.

Το Gorilla Glass είναι απλά ένα εμπορικό σήμα από την εταιρεία κατασκευής γυαλιού "Corning" .Είναι απλά ένα είδος ενισχυμένου γυαλιού, όπως όλα τα άλλα. Το Nexus έχει ενισχυμένο γυαλί σαν αυτό, ακριβώς το ίδιο όπως το γυαλί γορίλας, αλλά δεν έχει ένα εμπορικό σήμα.

Όποιος προσέχει δεν θα έχει πρόβλημα να του χαραχθεί η οθόνη

Να ρωτήσω αν το Go SMS Pro υποστηρίζει την λήψη Flash SMS ? Κι αν ναι πως ;

Από το web-banking της Citibank λαμβάνω (προφανώς γιατί ανάβει το notification led) το flash sms που μου στέλνει αλλά δεν εμφανίζεται στην οθόνη.

Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+

Προσωπικά xus82;4451302]Το Gorilla Glass είναι απλά ένα εμπορικό σήμα από την εταιρεία κατασκευής γυαλιού "Corning" .Είναι απλά ένα είδος ενισχυμένου γυαλιού, όπως όλα τα άλλα. Το Nexus έχει ενισχυμένο γυαλί σαν αυτό, ακριβώς το ίδιο όπως το γυαλί γορίλας, αλλά δεν έχει ένα εμπορικό σήμα.

Όποιος προσέχει δεν θα έχει πρόβλημα να του χαραχθεί η οθόνη

Σεβαστή η άποψη σου αλλά δε νομιζω να εχει μονο εμπορικη σημασια οσο αφορα για το γκοριλα.

Προσωπικα έχουνε περάσει απο τα χέρια μου αρκετές συσκευές διαφόρων εταιριων με κ χωρίς Γκορίλα κ αυτό που έχω να πω είναι οτι υπάρχει διαφορα μεταξύ τους.

Ναι...οι οθόνες δίχως Γκορίλα είναι πιο ευαίσθητες σε γρατζουνιες.Δεν κανουν την ίδια δουλειά τα αντί σκρατς η τα oleophobic που βαζουνε.

Τα λόγια είναι περιττά πιστεύω...android 4.2.1 ROM XYLON 13 και kernel franco r348.Απλά το κινητό δεν υπάρχει πλέον...Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα τετραπύρηνα σε θέμα όχι μόνο επιδόσεων στα benchmarks αν και όπως φαινεται και στο screenshot ίσως να περνάει και μερικά...Αλλά και στην εμπειρία χρήσης είναι μακράν ότι πιο γρήγορο έχω δει...Και έχω δει και περιεργαστεί πολλά τετραπύρηνα από φίλους...

Vlassis, εντυπωσιακό!!

Σε τι συχνότητες όμως είχες αυτά τα αποτελέσματα?

Vlassis, εντυπωσιακό!!

Σε τι συχνότητες όμως είχες αυτά τα αποτελέσματα?

1,804ghz...στο 1.42ghz που το δουλεύω συνήθως μου βγάζει 4500 και κάτι ψηλά που και πάλι ειναι πολύ καλά...

1,804ghz...στο 1.42ghz που το δουλεύω συνήθως μου βγάζει 4500 και κάτι ψηλά που και πάλι ειναι πολύ καλά...

Το δοκίμασα και εγώ σε αυτες τις συχνότητες αλλά δεν έφτασα σε τέτοια σκόρ..

X10 mini

Xperia ARC

Galaxy Nexus

Νexus 4

Note 3

Eμενα παλι, οπως και η στοκ 4.2.1 ετσι και η xylon δεν μου κατσε. Πολυ λαγκ και κολλημα... και τι δεν εκανα, ολα τα σβησα, μεχρι και format system εκανα, τιποτα.... Παλι στη στοκ 4.1.2 γυρισα...

Το δοκίμασα και εγώ σε αυτες τις συχνότητες αλλά δεν έφτασα σε τέτοια σκόρ..

Με κερνελ franco r348;Δεν αρκούν μόνο αυτά...Πρέπει να κατεβάσεις το trickster από το μαρκετ και να ρυθμίσεις κάποιες παραμέτρους...αν το θες πες μου να σου πω πως θα φτάσεις τόσο ψηλά...

Στην αρχική σελίδα προτείνονται κάποια screen protectors απο amazon.com, άν πάρω και κάτι άλλα που θέλω παίζει τελωνείο? Στο αγγλικό πάντως δεν τις βρίσκω αυτές τις μάρκες

Eμενα παλι, οπως και η στοκ 4.2.1 ετσι και η xylon δεν μου κατσε. Πολυ λαγκ και κολλημα... και τι δεν εκανα, ολα τα σβησα, μεχρι και format system εκανα, τιποτα.... Παλι στη στοκ 4.1.2 γυρισα...

και καλά έκανες, αλλα πως αντιμετωπιζεις το ενοχλητικο μηνυμα για να αναβαθμισεις σε 4.2?

Τελος, που μπορω να βρω επισημες yakjuxw για το galaxy nexus μου μπας και αποφασισω να γυρισω πισω?

Edited by vadergr

και καλά έκανες, αλλα πως αντιμετωπιζεις το ενοχλητικο μηνυμα για να αναβαθμισεις σε 4.2?

Τελος, που μπορω να βρω επισημες yakjuxw για το galaxy nexus μου μπας και αποφασισω να γυρισω πισω?

Δεν ξερω αν σε βοηθησει, αλλα δες λιγο το ποστ νο 6901...

Ας ξανά πω και εγώ τον πόνο μου...:cry: Εδώ και μερικές εβδομάδες είμαι "αναβαθμισμένος" σε stock 4.2.1. Ενώ στην αρχή όλα πήγαιναν μια χαρά τις τελευταίες μέρες έχω φοβερά κολλήματα. Το κινητό έπαψε να είναι smooth και αν δεν γίνει επανεκκίνηση "κολλάει" τρομερά. Σκέφτομαι να γυρίσω στην 4.1.2, αλλά βαριέμαι την όλη διαδικασία του στησίματος από την αρχή. Δεν ξέρω αν μια μελλοντική αναβάθμιση διορθώσει τα πράγματα, αλλά το κινητό δεν είναι πλέον αυτό που ξέραμε με την 4.1.2. http://en.wikipedia.org/wiki/Android_version_history Edited by spookype20

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)