mayumura Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Το toolkit το επιασα οταν εκανα την μετατροπη.Δεν εχω ασχολειθει αλλο...Δηλ αμα την περασω οτα και ολα καθαρα λετε να εχω προβλημα; Εγω παντως περασα takju 4.2 με το toolkit, υστερα με ΟΤΑ πηρα την 4.2.1 κ ολα λειτουργουν ρολοι. Οπως κ θα πρεπε. (Εχω την εντυπωση πως πλεον εχει και την 4.2.1 μεσω toolkit.) Kαλo μηνα σε oλoυς τoυς φιλoυς.Μια ερωτηση σχετικα με τo τooλκιτ.Αν κανω εγκετασταση την εκδoση 10.1 και επιλεξω την επιλoγη 1 για να εγκαταστησω τoυς drivers μετα oτιδηπoτε φλασαρω στo κινητo ειτε αυτo ειναι ρoμ η ακoμα και επιστoφη σε στoκ θα χρειαστει να επιλεξω παλι την επιλoγη 1 για τoυς drivers η τo κανεις μoνo την πρωτη φoρα και αυτo ηταν? Την ιδια απορια εχω κ γω (αν κ νομιζω οτι δεν χρειαζεται). Οποτε ας μας διαφωτισει καποιος!! ΥΓ: @qsis Δεν ξερω αν φταιει το οτι ησουν ηδη root, παντως εμενα με ειδοποιησε οτι θα σβηστουν ολα οταν πηγα να ξεκλειδωσω τον bootloader. Το ελεγε νομιζω κ στο menu της επιλογης. Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Mία φορά τους περνάτε τους drivers παιδιά εκτός και αν κάνετε format στο pc :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Μιας και το GiniusDriver Don't Panic αρνείται να δουλέψει (ακόμη και μετά από clean install της 4.2.1) μπορείτε να μου πείτε ποιο θεωρείται το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης για android ? (με χάρτες τόσο ελλάδας όσο και ευρώπης). Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Μιας και το GiniusDriver Don't Panic αρνείται να δουλέψει (ακόμη και μετά από clean install της 4.2.1) μπορείτε να μου πείτε ποιο θεωρείται το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης για android ? (με χάρτες τόσο ελλάδας όσο και ευρώπης). Στη θέση σου θα έβαζα navigon αλλά για να μη συνεχιστεί το off-topic ρώτησε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas89m Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Και μενα παντως παιδια που την 4.2 την περασα με ΟΤΑ ειναι τελεια τα μοναδικα "μειον" ειναι το λαγκ δευτερολεπτου στο rotate της καμερας και το dont panic που που θα παει θα το βαλω :P οσο για την μπαταρια πολυ καλυτερη :) Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Αναφερθηκε οτι στην 4.2 εχει αλλαξει η οθονη κλειδωματος ή κανω λαθος; Σε μενα παντως υπαρχει μονο το λουκετο που πρεπει να μετακινησεις για να ξεκλειδωθει η συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) λιγο ασχετη ερωτηση με τα απο πανω αλλα εχω μια απορια. θα φυγω ταξιδι στη Γαλλια για λιγες μερες. στο κινητο πρεπει να ενεργοποιησω το Data Roaming ? τι ακριβως κανει αυτη η επιλογη ? εχω απενεργοποιημενη την επιλογη data enabled και use only 2g networks και οποτε θελω να μπω στο ιντερνετ, ενεργοποιω το data και ξετικαρω το 2g networks . τωρα στη Γαλλια που θελω να μπαινω στο δικτυο επειδη εχω κερδισει απο whats up reload 500mb τι ακριβως θα κανω ? εχω whats up καρτα και θα βαλω το πακετο 600λεπτα ομιλιας και 600 μηνυματα. αν συνδεομαι με 3g στη Γαλλια θα μου χρεωνει απο τα 500mb που εχω free η θα μου τρωει απο το υπολοιπο της καρτας ? σχετικα με τα μηνυματα αν χρειαστει να στειλω καποιο μηνυμα θα μου το αφαιρεσει απο τα 600 αλλα θα με χρεωσει στο υπολοιπο της καρτας μιας και θα ειναι αλλη η χρεωση ? αν με παρουν απο Ελλαδα τηλεφωνο θα χρεωνομαι και εγω παλι στο υπολοιπο της καρτας ? Edited December 1, 2012 by ikskarda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 λιγο ασχετη ερωτηση με τα απο πανω αλλα εχω μια απορια. θα φυγω ταξιδι στη Γαλλια για λιγες μερες. στο κινητο πρεπει να ενεργοποιησω το Data Roaming ? τι ακριβως κανει αυτη η επιλογη ? εχω απενεργοποιημενη την επιλογη data enabled και use only 2g networks και οποτε θελω να μπω στο ιντερνετ, ενεργοποιω το data και ξετικαρω το 2g networks . τωρα στη Γαλλια που θελω να μπαινω στο δικτυο επειδη εχω κερδισει απο whats up reload 500mb τι ακριβως θα κανω ? εχω whats up καρτα και θα βαλω το πακετο 600λεπτα ομιλιας και 600 μηνυματα. αν συνδεομαι με 3g στη Γαλλια θα μου χρεωνει απο τα 500mb που εχω free η θα μου τρωει απο το υπολοιπο της καρτας ? σχετικα με τα μηνυματα αν χρειαστει να στειλω καποιο μηνυμα θα μου το αφαιρεσει απο τα 600 αλλα θα με χρεωσει στο υπολοιπο της καρτας μιας και θα ειναι αλλη η χρεωση ? αν με παρουν απο Ελλαδα τηλεφωνο θα χρεωνομαι και εγω παλι στο υπολοιπο της καρτας ? δε νομιζεις οτι πρεπει να ρωτησεις την κοσμοτε; ειναι ασχετο με τη συσκευη. για την ενεργοποιηση των data, πρεπει να ενεργοποιησεις και το mobile data και το roaming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Mία φορά τους περνάτε τους drivers παιδιά εκτός και αν κάνετε format στο pc :p ;) Αυτο φαινοταν το πιο λογικο. ΤΗΧ για την επιβεβαιωση!! Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Αναφερθηκε οτι στην 4.2 εχει αλλαξει η οθονη κλειδωματος ή κανω λαθος; Σε μενα παντως υπαρχει μονο το λουκετο που πρεπει να μετακινησεις για να ξεκλειδωθει η συσκευη. σου φαινεται ιδια με πριν, μαλλον πρεπει να παρατηρησεις λιγο παραπανω :p η καμερα πχ ειναι αλλου, το ξεκλειδωμα γινεται προς ολες τις κατευθυνσεις, το google now δεν ειναι οπως πριν Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminati_13 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Χθες με ΟΤΑ πηρα την 4.2 Μεχρι τωρα ολα δουλευουν αψογα. Δεν μου φαινεται πιο αργο το κινητο οπως λενε μερικοι. Ερωτηση: Υπαρχει καποια μεθοδος για να πετυχαινω καλες σφαιρικες φωτογραφιες; Το δοκιμασα δυο φορες και το αποτελεσμα ηταν τραγικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Χθες με ΟΤΑ πηρα την 4.2 Μεχρι τωρα ολα δουλευουν αψογα. Δεν μου φαινεται πιο αργο το κινητο οπως λενε μερικοι. Ερωτηση: Υπαρχει καποια μεθοδος για να πετυχαινω καλες σφαιρικες φωτογραφιες; Το δοκιμασα δυο φορες και το αποτελεσμα ηταν τραγικο... εξωτερικος χωρος προτιμοτερο, καλος φωτισμος απαραιτητος και το πιο βασικο ειναι να μην εχεις κατι στα κοντινα 2-3 τουλαχιστον μετρα γιατι δε "κολλαει" καλα τις φωτο τωρα που εχει ηλιο βγες εξω και πειραματισου αν μπορεις Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminati_13 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 εξωτερικος χωρος προτιμοτερο, καλος φωτισμος απαραιτητος και το πιο βασικο ειναι να μην εχεις κατι στα κοντινα 2-3 τουλαχιστον μετρα γιατι δε "κολλαει" καλα τις φωτο τωρα που εχει ηλιο βγες εξω και πειραματισου αν μπορεις Οποτε στην δικια μου περιπτωση το προβλημα ηταν ο εσωτερικος χωρος γιατι το δοκιμασα στο δωματιο μου. Ο φωτισμος ομως ηταν πολυ καλος. Θα το δοκιμασω και εξω λοιπον ;) Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) Ερώτηση: Σας κρασαρει ο στοκ browser σε βαριές σελίδες στη 4.1.2; Έβαλα εναλλακτικά chrome και είναι μια χαρά.. Edited December 2, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) Πριν μερικές ώρες μου ήρθε με ΟΤΑ για 4.2.1. Το bluetooth εξακολουθεί να μη λειτουργεί. Δεν χάλασε κι ο κόσμος βέβαια, αλλά θα προτιμούσα να λειτουργεί. Το don't panic λειτουργεί μια χαρά. Εξαιτίας του νέου lockscreen έχω πάρει ήδη αρκετές φωτογραφίες της τσέπης μου και της ταπετσαρίας του αυτοκινήτου. Οι φωτογραφίες ανεβαίνουν και στο dropbox και στο google drive. Χαμένο bandwidth και storage. Πρέπει να αλλάξω τις ρυθμίσεις γιά τις εφαρμογές αυτές. Πως μπορώ να αλλάξω το lockscreen widget ? Το βρήκα. "Lock Screen Policy" app από το play. Πρέπει να είσαι root. Η συσκευή είναι yakju. Edited December 2, 2012 by stelios67 Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Ερώτηση: Σας κρασαρει ο στοκ browser σε βαριές σελίδες στη 4.1.2; Έβαλα εναλλακτικά chrome και είναι μια χαρά.. Εμένα κρασαρε σήμερα το πρωί με 4.2.1.πιστευω να είναι τυχαίο. Η ιστοσελίδα του Novasports. gr στην έκδοση desktop έκλεισε κανα δύο φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Ναι 4.2 εννοούσα Παράξενο... Δε το έκανε αυτό τόσο συχνά Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Σημερα το GPS με απογοητευσε. Με 4.2.1 , ανοιχτα τα data και υποβοήθηση μεσω δικτυου το GPS με εδειχνε ενα δρομο παραλληλα, εγω ημουν στη Λιοσιων και αυτο με εδειχνε στην παραλληλη, δεν πρεπει να επιασε ποτε σημα απο δορυφορο μαλλον και κατα την διαδρομη το (λαθος)στιγμα μου σερνοταν. Ολα αυτα με google maps app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 και εμενα σημερα μου κρασαρε δυο φορες καπακι ο στοκ browser, περιεργο δεν μου το εχει ξανακάνει, ίδωμεν:worry::worry::worry: Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Το κινητό το είχα αφήσει στο γραφείο... Πάω να το πάρω...και τι βλέπω...να κανει μονο του την αναβάθμιση σε 4.2. Κλειστά τα παντα όλα αδερφια. Δεν είμαι ειδικός,αλλά μου φάνηκε πολύ περίεργο. Πριν σας πω εντυπώσει θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πεί πώς γίνεται αυτό; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
constadinos Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 ξέρει κανείς τα βήματα για να δουλέψει το ginius...? απεγκαθιστώ το GDP installer και mireo και δεν γίνεται τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Kαι σε εμενα καποια κρασαρισματα με την 4.2.1 ο borwser. Με τον chrome ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) και εμένα κρασαρε ο browser. αλλά μόλις είχα περάσει το busybox και νόμιζα ότι έφταιγε αυτό. Επίσης δεν μου ανοίγε λινκ από tweeter και fb. φουλ ρεσετ το έκανα πέρασα με toolkit ξανά τη μαμά ρομ και τώρα όλα καλά..... περίεργο πάντως.. edit: ο μαμά εξπλορερ εξακολουθεί και κρασαρει, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, όμως τα λινκ δουλεύουν πλέον Edited December 2, 2012 by GreatLorens Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) Ειχα και εγω προβλημα με το bluetooth και στην 4.2 και στην 4.2.1 Δεν ήθελα να χασω δεδομενα και να ξαναστησω το τηλ. απο την αρχη. Οποτε εκανα τα εξης και τωρα το bluetooth δουλευει. Κατεβασα το factory image yakju που εχω. Στη συνεχεια με το 7zip αποσυμπιεσα οτι συμπιεσμενο αρχειο περιειχε μεχρι που ειχα στον φακελο το αρχειο system.img . Επειτα με εγκατεστημενους τους drivers για adb και το fastboot μεσω android sdk bootαρησα στον bootloader και εδωσα τις παρακατω εντολες: (ΕΧΩ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ BOOTLOADER) fastboot devices με αποτελεσμα το serial number της συσκευης μου επειτα fastboot flash system system.img με αποτελεσμα αφου τελειωσει τη διαδικασια να κανω reboot και το bluetooth να δουλευει. ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ROOT ΚΑΙ ΤΟ BACKUP TOY OTA ROOTKEEPER AN EXETE ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑROOTΑΡΕΤΕ ΦΛΑΣΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟ SUPERSU ΜΕΣΩ CWM Ή TWRP Edited December 2, 2012 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) Τον έχουν βγάλει άχρηστο τον στοκ browser και τώρα που το σκέφτομαι είμαστε το μόνο nexus από τα 4 που υποστηρίζονται που έχει αυτόν σαν στοκ και όχι τον chrome Λέω σιγά σιγά να κάνω τη μετάβαση, αν και είμαι αρκετά δυσαρεστημένος μιας και προτιμούσα τον στοκ Βέβαια έχει κάποια θετικά και ο άλλος και αναβάθμιζεται πιο συχνά, ελπίζω με το καιρό να γίνει καλύτερος Edit Έχει αναφερθεί το πρόβλημα και από άλλους τελικά... Μας τα χαλάει η 4.2 μου φαίνεται Ριξτε κάνα comment μπας και το φτιάξουν σύντομα όσοι ενδιαφέρεστε http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=40784 Edited December 2, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts