leftis69 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Φυσικά και δεν σε χρεώνει δεδομένα με το 3G αλλά επειδή ψάχνει συνεχώς για το βρει σου τρώει την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 (edited) καλημερα παιδια πήρα ενα galaxy nexus και στην μεταφορά αρχείων ενω το βλεπω σαν σκληρό δίσκο οταν παω να μεταφέρω αρχεία με αντιγραφή επικόλληση δεν κανει τίποτα.στο τηλέφωνο εχω βαλει στις ρυθμίσεις να το βλεπει σαν σκληρό δίσκο ΜΤΡ. Ευχαριστώ Edited October 26, 2012 by eliasmad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 (edited) Επειδή μάλλον θα επιλέξω σαν επόμενη αγορά το nexus, υπάρχει πρόβλημα με το γυαλί της οθόνης που δεν είναι gorilla glass? Χαράζεται σχετικά εύκολα? Δες το βιντεο...ειναι το ιδιο με gorila glass http://www.youtube.com/watch?v=HsDyb1EnhtM&feature=related Edited October 26, 2012 by gab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 από easybuyworld το έχει πάρει κανείς σε άσπρο? από ποια χώρα είναι εισαγωγή? ή λόγω google στο nexus δεν παίζουν τέτοια?? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 από easybuyworld το έχει πάρει κανείς σε άσπρο? από ποια χώρα είναι εισαγωγή? ή λόγω google στο nexus δεν παίζουν τέτοια?? Τι σε πειράζει από ποια χώρα είναι εισαγωγή? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Τι σε πειράζει από ποια χώρα είναι εισαγωγή? γενικότερα δεν έχω θέμα αρκεί να μην είναι εκτός eu.. πρόσφατα αγόρασα s3 για φίλο και ήταν από Ουγγαρία Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Αν καποια εφαρμογη για καποιο λογο αναζητα προσβαση ιντερνετ, και το 3g ειναι ανοιχτο,δεν θα την βρει μεσο αυτου και θα κατεβασει δεδομενα? Με αυτο το σκεπτικο το ρωταω,ειμαι κι εγω μπερδεμενος... Πραγματικα θα με ενδιεφερε να μας πει και καποιος αλλος αν αντιμετωπιζει αυτο το θεμα με το ακουστικο. θηκη ψαχνω κι εγω αλλα ειναι τοσες πολλες που χανομαι:hypno: Υπαρχει καποια αξιολογη με 15-20ευρω μαξιμουμ? αυτή είναι τέλεια.. πολύ λεπτή και πολύ ποιοτική επίσης δες και αυτή (μαύρη) επίσης πολύ καλές απλά πιο παχουλές απο την πρώτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McLarenThomas Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 (edited) Παιδια, απο οταν εβαλα την 4.1.2 δεν μου εμφανιζει notifications για updates σε εφαρμογες στο playstore.Η επιλογη ειναι ενεργοποιημενη.Σε αλλες εφαρμογες δεν ξερω γιατι εχω τις ειδοποιησεις κλειστες,αλλα θα το δοκιμασω τωρα. Ξερει καποιος πως μπορει να λυθει το θεμα ή εχει αντιμετωπισει κατι παρομοιο? Ουτε απο FB ερχονται. Μηπως παιζει ρολο το οτι εχω το sync κλειστο? Edited October 26, 2012 by McLarenThomas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Για να είναι σαφέςτο θέμα με το 3g: Η επιλογή για 2g only ισχύει τόσο στα δεδομένα όσο και στην ομιλία. Το αν θα έχεις ανοιχτά δεδομένα είναι πρόσθετη επιλογή. Όταν ανοίξετε data, καλό είναι να ενεργοποιήσετε και το 3g, αλλιώς θα σέρνεται. Πάντα με ενεργοποιημένο 3g, ακόμα και να μη μιλήσεις ή ανταλλάξεις δεδομένα, καταναλώνει περισσότερη ενέργεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 από easybuyworld το έχει πάρει κανείς σε άσπρο? από ποια χώρα είναι εισαγωγή? ή λόγω google στο nexus δεν παίζουν τέτοια?? Έχω πάρει εγώ το μαύρο και ήταν από Γερμανία Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Θα το ξαναπάρω,τελικά νομίζω ότι είναι το πιο σταθερό τηλέφωνο αυτή την στιγμή και ειδικά στην τιμή πού κοστίζει. Ερώτηση γιατί δε θυμάμαι,παίζει τίποτα με την οθόνη του?προβλήματά εννοώ. Και το δίλημμά,λευκό η μαύρο? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Θα το ξαναπάρω,τελικά νομίζω ότι είναι το πιο σταθερό τηλέφωνο αυτή την στιγμή και ειδικά στην τιμή πού κοστίζει. Ερώτηση γιατί δε θυμάμαι,παίζει τίποτα με την οθόνη του?προβλήματά εννοώ. Και το δίλημμά,λευκό η μαύρο? Η οθόνη του δεν είναι η πιο απροβλημάτιστη που έχεις δει. Έχω παραθέσει παλιότερα και εδώ ένα link από xda που δείχνει τι θεωρείται "φυσιολογικό" και τι όχι. Γενικά είναι πολύ όμορφη και λειτουργική οθόνη, αλλά έχουν τύχει κομμάτια με μικροπροβλήματα. Για το δίλημμα, περί ορέξεως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Η οθόνη του δεν είναι η πιο απροβλημάτιστη που έχεις δει. Έχω παραθέσει παλιότερα και εδώ ένα link από xda που δείχνει τι θεωρείται "φυσιολογικό" και τι όχι. Γενικά είναι πολύ όμορφη και λειτουργική οθόνη, αλλά έχουν τύχει κομμάτια με μικροπροβλήματα. Για το δίλημμα, περί ορέξεως... Το πιο σημαντικό θέμα με την οθόνη είναι το ghosting, που κυρίως εμφανίζεται σε άσπρα backgrounds...αν δεν σε ενοχλεί αυτό, τότε είναι το καλύτερο :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Ωραία,ελπίζω τα τελευταία κομμάτια να μην έχουν προβλήματά πάντως Κίτρινη απόχρωση κυρίως Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 (edited) Θα το ξαναπάρω,τελικά νομίζω ότι είναι το πιο σταθερό τηλέφωνο αυτή την στιγμή και ειδικά στην τιμή πού κοστίζει. Ερώτηση γιατί δε θυμάμαι,παίζει τίποτα με την οθόνη του?προβλήματά εννοώ. Και το δίλημμά,λευκό η μαύρο? Το συγκεκριμενο κινητο ειναι σε σουπερ τιμη αυτη τη στιγμη.Απορω μη σου πω γιατι εχει πεσει τοσο πολυ η τιμη του.Οι αμολεντ γενικα οπως λενε πασχουν στο ασπρο σε σχεση με τις LCD αλλα προσωπικα εμενα με καλυπτει.Αν την βαλεις διπλα με καποιο αλλο κινητο θα δεις πιο πολυ τη διαφορα.Για περισσοτερες πληροφοριες πανε πισω μερικες σελιδες κ δες τι εχει αναφερθει περι οθονης.Να θυμασε οτι η εκδοση 4.1 ειναι αυτη που θα σε κανει να το ερωτευτεις αυτο το κινητο.Για το χρωμα δεν θα ελεγα οχι στο ασπρο!!! Edited October 26, 2012 by mcde Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 καλημερα παιδια πήρα ενα galaxy nexus και στην μεταφορά αρχείων ενω το βλεπω σαν σκληρό δίσκο οταν παω να μεταφέρω αρχεία με αντιγραφή επικόλληση δεν κανει τίποτα.στο τηλέφωνο εχω βαλει στις ρυθμίσεις να το βλεπει σαν σκληρό δίσκο ΜΤΡ. Ευχαριστώ κατι κάποιος για αυτο το θέμα παρακαλώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 κατι κάποιος για αυτο το θέμα παρακαλώ!!! Είτε σαν MTP είτε σαν PTP, τη συσκευή την βλέπεις μόνο μέσω του My Computer -> Portable Devices...δες και τις ρυθμίσεις Επιλογές για Προγραμματιστές.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Είτε σαν MTP είτε σαν PTP, τη συσκευή την βλέπεις μόνο μέσω του My Computer -> Portable Devices...δες και τις ρυθμίσεις Επιλογές για Προγραμματιστές.... το βλέπω το τηλέφωνο κανονικα αλλα δεν μπορω να κανω καποια ενέργεια σε κάποιο αρχείο μου βγαζει μήνυμα οτι σύνδεση διακόπηκε........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 το βλέπω το τηλέφωνο κανονικα αλλα δεν μπορω να κανω καποια ενέργεια σε κάποιο αρχείο μου βγαζει μήνυμα οτι σύνδεση διακόπηκε........ Αν χάνεται η σύνδεση USB τότε έχει πρόβλημα είτε το κινητό είτε το USB του υπολογιστή. Το δουλεύεις σε laptop μήπως ? Δοκίμασε σε PC και μάλιστα σε USB θύρα που είναι πάνω στο m/b (αυτές που είναι από πίσω)...και φυσικά όχι μέσω USB hub.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 (edited) το βλέπω το τηλέφωνο κανονικα αλλα δεν μπορω να κανω καποια ενέργεια σε κάποιο αρχείο μου βγαζει μήνυμα οτι σύνδεση διακόπηκε........ παιδιά ακούστε ενα κουφό !!!θελει το samsung καλώδιο usb xaxaxa!!! δουλεύει κανονικά με το δικό του καλώδιο το samsung..... Edited October 26, 2012 by eliasmad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 βασικα εγω το συνδεω με ενα παλιο καλωδιο απο ενα htc wildfire που ειχα,χωρις προβλημα Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 το βλέπω το τηλέφωνο κανονικα αλλα δεν μπορω να κανω καποια ενέργεια σε κάποιο αρχείο μου βγαζει μήνυμα οτι σύνδεση διακόπηκε........ κανονικά, αν έχεις τσεκαρισμενη την επιλογή usb debagging στο developer options πρέπει να στο δείχνει στο my computer σαν ξεχωριστό δίσκο και να γράφει κανονικά.Δοκίμασε με το airdroid μέσω WiFi Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 παιδιά ακούστε ενα κουφό !!!θελει το samsung καλώδιο usb xaxaxa!!! δουλεύει κανονικά με το δικό του καλώδιο το samsung..... Όχι, απλώς το καλώδιο που χρησιμοποιούσες είναι χαλασμένο. Και εγώ το δουλεύω με 2 άσχετα καλώδια που είχα, το δικό του είναι στο φορτιστή.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Παρέλαβα κι εγώ το λευκό τούμπανο,το σεταρα και είναι ready.πέρασα και την αναβάθμιση. Πολύ smooth πάντως. Benchmark test βεβαία δεν ξανακάνω,με απογοητεύει και δε νομίζω ότι είναι και τόσο αληθινό το σκορ Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Παρέλαβα κι εγώ το λευκό τούμπανο,το σεταρα και είναι ready.πέρασα και την αναβάθμιση. Πολύ smooth πάντως. Benchmark test βεβαία δεν ξανακάνω,με απογοητεύει και δε νομίζω ότι είναι και τόσο αληθινό το σκορ Γιατί ρε φιλέ δεν κάνεις benchmark; εγώ που έχω και το s2 σε όλα τα benchmarks πλην του quadrant το πατάει κάτω... Μια χαρά είναι το τηλέφωνο... Πρώτον, είναι πάρα πολύ πιο ψυχρό και με πολύ ζόρισμα σε σχεση με το s2. Είναι πάρα πολύ γρηγορότερο το τηλέφωνο σε σχέση με το s2 αφού ο exynos έχει ίδιες ταχύτητες με τον ti αλλά ο Mali φορτώνει πιο γρήγορα τα pixel από την powervr άλλα δεν μπορεί να τα διαχειριστεί καλά όταν είναι πολλά σε σύγκριση με την powervr... Υ.Γ. Δοκίμασε να το κάνεις root και πέρασε kernel του Franco τον τελευταίο nightlies (που από άποψή features και ταχύτητάς μοιάζει με τους kernel του siyah στα galaxy) και θα με θυμηθείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts