noiz Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Παρατηρώ καλύτερη μπαταρία με το update.. Είμαι στο 50% σε 18 ώρες με 2 ώρες οθόνη, 8 λεπτά κλήσεις και συνεχώς ανοικτό wifi Ωραίο ακούγεται! Με stock kernel είσαι? Παράθεση Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Ναι στοκ είμαι Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Kανω τα βηματα και στο τελος που παταω αποθηκευση μου λεει οτι δεν μπορει να γινει αποθηκευση και κλεισιμο ουτως η αλλως.Τι κανω λαθος? Μεσα στις ρυθμισεις του ES File Explorer πηγαινεις στο root settings και επιλέγεις το Mount file system ως writable Δεν έχω το κινητό μπροστά μου και έδωσα τις οδηγίες για να το κάνει τρίτο άτομο. Μου είπε πως ενώ είναι root το κινητό του μέσω του ES file Explorer δεν βρίσκει τον φάκελο System. Δεν χρειαζεται να αγορασεις καμμια εφαρμογη μια χαρα κανει την δουλεια του ο ES απλα μεσα στο root settings επιλέγεις το Up to Root και μετα πατωντας το back εισαι στα αρχεια συστηματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 (edited) Μπορεί κάποιος να μας πει πως έκανε το root με την 4.1.2? Γιατί κάνω τη διαδικασία και δεν πετυχαίνει edit: Τελικά εκεί που ξεκλείδωσα τον bootloader και πάω να κάνω root, ξαφνικά μετά την επανεκίννηση πάπαλα όλα, εκκίνηση λες και άνοιξε το τηλ πρώτη φορά, λογαριασμοί και ρυθμίσεις από την αρχή!!!! Τι έγινε;;; Edited October 16, 2012 by oykas2001 Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prok5reaper Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Μια ερωτηση ρε παιδια...Αφου το Nexus ειναι στα 1.2 GΗz, γιατι οταν παω στην καρτελα CPU του Android System Info, τη μια μου βγαζει οτι ειναι 700 ΜHz,την αλλη 920 MHz ;;;; Μηπως χρονιζεται αναλογως την εργασια ποθ εκτελει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Μια ερωτηση ρε παιδια...Αφου το Nexus ειναι στα 1.2 GΗz, γιατι οταν παω στην καρτελα CPU του Android System Info, τη μια μου βγαζει οτι ειναι 700 ΜHz,την αλλη 920 MHz ;;;; Μηπως χρονιζεται αναλογως την εργασια ποθ εκτελει??? ετσι ειναι σε ολα τα κινητα και οχι μονο.αν δουλευε συνεχεια στα 1.2 τρεις ωρες θα κρατουσε η μπαταρια το πολυ Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Βρε παιδια πως ξανακανουμε root?Εμεις οι ασχετοι στο παρελθον το καναμε με χιλια ζορια με το Toolkit.Τωρα πως γινεται?Μπορει καποιος να μας πει με λεπτομερειες αφου εχουμε μπει και εμεις σ'αυτο το τρυπακι πια? Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 (edited) Oκ το βρηκα . Επρεπε να κλειδωσω τον Bootloader το εκανα με το nexus toolkit και ολα πηγαν ΟΚ!! εσυ το ελυσες ετσι , εγω να δεις τι τραβηξα μερικες σελιδες πισω , ολοκληρο flashαρισμα εκανα απο την αρχη εκανα και δοκιμασα σχεδον ολες τις επιλογες του toolkit ... ημουν με ανοιχτο bootloader και rooted και το μονο που ειχα κανει ηταν να flashαρω ενα mod για το ηχειο . ε 3 φορες κατεβασε την 4.1.2 και στο restart νεκρο το ανθρωπακι με το κοκκινο θαυμαστικο και εμενε εκει... Μπορεί κάποιος να μας πει πως έκανε το root με την 4.1.2? Γιατί κάνω τη διαδικασία και δεν πετυχαίνει edit: Τελικά εκεί που ξεκλείδωσα τον bootloader και πάω να κάνω root, ξαφνικά μετά την επανεκίννηση πάπαλα όλα, εκκίνηση λες και άνοιξε το τηλ πρώτη φορά, λογαριασμοί και ρυθμίσεις από την αρχή!!!! Τι έγινε;;; οταν ανοιγεις το bootloader η τον κλεινεις (για αυτο δεν ειμαι σιγουρος δεν τον εχω κλεισει) χανεις ρυθμισεις , λογαριασμους , επαφες , εφαρμογες κτλ Βρε παιδια πως ξανακανουμε root?Εμεις οι ασχετοι στο παρελθον το καναμε με χιλια ζορια με το Toolkit.Τωρα πως γινεται?Μπορει καποιος να μας πει με λεπτομερειες αφου εχουμε μπει και εμεις σ'αυτο το τρυπακι πια? εγω το εκανα με τον ιδιο τροπο. πας στο toolkit, ξεκλειδωνεις τον bootloader αν δεν τον εχεις ξεκλειδωσει και μετα πας στην επιλογη root . τα κανει ολα μονο του , το μονο που θα χρειαστει να κανεις ειναι να βαλεις οταν σου ζητησει το τηλεφωνο σε fast boot Παντως η μονη εμφανης αλλαγη που εχω δει στο menu ειναι στις ρυθμισεις στο Location Access που εβαλε επιλογη απο εκει Access to my Location on/off ενω στην 4.1.1 ειχε μονο τα 2 τικ τικ απο κατω Edited October 16, 2012 by ikskarda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricgr Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 [ATTACH]27580[/ATTACH]με 4.1.2 κι εγώ απο χθές αλλά με ένα πρόβλημα δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα απο το play store, επισυνάπτω και το screenshot... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 [ATTACH]27580[/ATTACH]με 4.1.2 κι εγώ απο χθές αλλά με ένα πρόβλημα δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα απο το play store, επισυνάπτω και το screenshot... Πήγαινε settings, apps, all apps και βρές το google framework service. επέλεξε το και κάνε clear data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 οταν ανοιγεις το bootloader η τον κλεινεις (για αυτο δεν ειμαι σιγουρος δεν τον εχω κλεισει) χανεις ρυθμισεις , λογαριασμους , επαφες , εφαρμογες κτλ εγω το εκανα με τον ιδιο τροπο. πας στο toolkit, ξεκλειδωνεις τον bootloader αν δεν τον εχεις ξεκλειδωσει και μετα πας στην επιλογη root . τα κανει ολα μονο του , το μονο που θα χρειαστει να κανεις ειναι να βαλεις οταν σου ζητησει το τηλεφωνο σε fast boot Μπορεί, αλλά εγώ το έμαθα the hard way!!! Τώρα τα περνάω όλα από την αρχή!!! Αλλά εξακολουθεί να μην είναι root!!! Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 (edited) εγω που εκανα την βλακεια να μην κανω backup τιποτα γιατι δεν ηξερα πως γινεται μεσα απο το toolkit αλλα και απο το Titanium Backup και ετσι αναγκαστηκα να τα περασω ολα απο την αρχη. flash την recovery , flash το image , update !!! τωρα γιατι το εκανε και ειχε κολλησει με το πεθαμενο ανθρωπακι δε ξερω . ελπιζω να μην ξαναπαρουσιαστει σε μελλοντικα updates παντως εμενα πετυχε με την μια το root . ειχα ηδη ξεκλειδωτο τον bootloader. το μονο που εκανα ηταν να ανοιξω το toolkit και να πατησω την επιλογη 4 Edited October 16, 2012 by ikskarda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricgr Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 δεν βοήθησε το clear data του google framework service,ευχαριστώ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Δςν υπάρχει λόγος να ζητάς συγγνώμη, ισως και εγώ ποσταρα κάπως απότομα αλλά τις τελευταίες μέρες βλέπω ερωτήσεις που είτε έχουν απαντηθεί είτε με ένα απλό search τις βρίσκεις! Εγώ πάντως με πολυ πολυ προχειρο search και απο κινητό σου βρηκα κάτι... Υπάρχουν και για λιγοτερο developer http://www.androidpolice.com/2012/10/09/heres-whats-new-in-android-4-1-2-at-the-low-level-developer-commit-logs/ Εχεις δικιο και συ απλα πιστευω οτι ειμαστε αρκετοι που δεν κατανοουμε οσα αναφερωνται στο λινκ λου εδωσες και θα θελαμε να μαθουμε με απλα λογια. Κανενα προβλημα ομως. Καλη καρδια φιλε μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TR909 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 @oykas2001 Αν εχεις εγκαταστησει CWM recovery κατεβαζεις το αντιστοιχο root .zip και κανεις εγκατασταση απο την επιλογη install from zip του CWM. 1. SuperSU 2. Superuser και τα δυο εξισου καλα βαζεις οποιο θες. Αν δεν εχεις CWM recovery εγκατεστημενο προτεινω να το εγκαταστησεις.Ο πιο ευκολος τροπος ειναι απο την εφαρμογη ClockworkMod ROM Manager την οποια θα κατεβασεις απο το PLAY.Αφου εγκαταστησεις το Recovery, κλεινεις το κινητο και ξεκινας με VOL UP+VOL DOWN πατημενα μεχρι να δεις την οθονη του bootloader.Με τα πληκτρα της εντασης επιλεγεις RECOVERY και σε βγαζει στο CWM. * Tα αρχεια για εγκατασταση απο CWM πρεπει να ειναι στην /sdcard δεν βοήθησε το clear data του google framework service,ευχαριστώ πάντως Δοκιμασε να σβησεις το google account σου και να το ξανασεταρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 @oykas2001 Αν εχεις εγκαταστησει CWM recovery κατεβαζεις το αντιστοιχο root .zip και κανεις εγκατασταση απο την επιλογη install from zip του CWM. 1. SuperSU 2. Superuser και τα δυο εξισου καλα βαζεις οποιο θες. Αν δεν εχεις CWM recovery εγκατεστημενο προτεινω να το εγκαταστησεις.Ο πιο ευκολος τροπος ειναι απο την εφαρμογη ClockworkMod ROM Manager την οποια θα κατεβασεις απο το PLAY.Αφου εγκαταστησεις το Recovery, κλεινεις το κινητο και ξεκινας με VOL UP+VOL DOWN πατημενα μεχρι να δεις την οθονη του bootloader.Με τα πληκτρα της εντασης επιλεγεις RECOVERY και σε βγαζει στο CWM. * Tα αρχεια για εγκατασταση απο CWM πρεπει να ειναι στην /sdcard Δοκιμασε να σβησεις το google account σου και να το ξανασεταρεις. σ ευχαριστω καταρχην για τον κοπο σου.χανω τιποτα δεδομενα ετσι; Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 (edited) ουκα το λεω και σε σενα κατω ακριβως κατω απο το ποστ σου για να το θυμασαι την επομενη φορα.. αν περασεις cwm recovey ξεχνα το OTA στο επομενο update θα πρεπει να το περασεις χειροκινητα οχι οτι αυτο ειναι προβλημα , απλα για να μην αναρωτιεσαι γιατι δε θα περναει Edited October 16, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papatsonis Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 [ATTACH]27580[/ATTACH]με 4.1.2 κι εγώ απο χθές αλλά με ένα πρόβλημα δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα απο το play store, επισυνάπτω και το screenshot... μου το έκανε και εμένα πριν περάσω την 4.1.2 από τα απανωτά clear cache του framework που σου ανέφεραν.. remove google account και ξανα εγκατάστασή του, το λύνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TR909 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Δεν χάνεις δεδομένα με το rooting αλλά πάντα ειναι καλό ενα αντιγραφο ασφαλείας.Με cwm πραγματι δε θα παρεις ota updates αλλα για μενα ειναι αχρειαστο το ota. Αν ομως εσυ θες ota μενεις οπως εισαι ή όταν βγει η επόμενη αναβάθμιση θα πρεπει να φλασαρεις ξανα το στοκ recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Εγω ακομα δεν εχω παρει την 4.1.2.Να αρχισω να ανησυχω;Δεν εχω πειραξει τιποτα μονο 3 μερες το χω και ειμαι με 4.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Τέλειο πάντως το nexus. Οι μόνες παραλείψεις είναι ένα ηχείο της προκοπής και δυνατότητα για επέκταση μνήμης . Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Δεν ξέρω αν φανεί χαζή η ερώτησή μου, :p αλλά μπορούμε από το micro usb χρησιμοποιώντας κάποιον adapter να συνδέσουμε ethernet καλώδιο και να "δώσουμε" internet στη συσκευή; :wacko: (χωρίς wifi και 3G) Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 εσυ το ελυσες ετσι , εγω να δεις τι τραβηξα μερικες σελιδες πισω , ολοκληρο flashαρισμα εκανα απο την αρχη εκανα και δοκιμασα σχεδον ολες τις επιλογες του toolkit ... ημουν με ανοιχτο bootloader και rooted και το μονο που ειχα κανει ηταν να flashαρω ενα mod για το ηχειο . ε 3 φορες κατεβασε την 4.1.2 και στο restart νεκρο το ανθρωπακι με το κοκκινο θαυμαστικο και εμενε εκει... οταν ανοιγεις το bootloader η τον κλεινεις (για αυτο δεν ειμαι σιγουρος δεν τον εχω κλεισει) χανεις ρυθμισεις , λογαριασμους , επαφες , εφαρμογες κτλ εγω το εκανα με τον ιδιο τροπο. πας στο toolkit, ξεκλειδωνεις τον bootloader αν δεν τον εχεις ξεκλειδωσει και μετα πας στην επιλογη root . τα κανει ολα μονο του , το μονο που θα χρειαστει να κανεις ειναι να βαλεις οταν σου ζητησει το τηλεφωνο σε fast boot Παντως η μονη εμφανης αλλαγη που εχω δει στο menu ειναι στις ρυθμισεις στο Location Access που εβαλε επιλογη απο εκει Access to my Location on/off ενω στην 4.1.1 ειχε μονο τα 2 τικ τικ απο κατω Στην εκκινηση του tool kit που λεει select your phone model and builde τι επιλεγω?Εχω ξεκλειδωτο bootloader. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Τέλειο πάντως το nexus. Οι μόνες παραλείψεις είναι ένα ηχείο της προκοπής και δυνατότητα για επέκταση μνήμης . Ε να ειχε και λιγο πιο καλο wifi γιατι τωρα ειναι τραγικο. Σχεδον για long range NFC μου κανει παρα wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_ar Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Πολυ καλη η 4.1.2.Βελτιωσε οτι χρειαζοταν, οπως για παραδειγμα το bug της 4.1.1 με το gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts