PIL Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Παιδια γεια σας.Μολις χθες απεκτησα το κινητο και θελω να ρωτησω κατι το οποιο αν εχει αναφερθει ζηταω συγνωμη εκ των προτερων. Το εβαλα εχθες να φορτισει ολη νυχτα και το πρωι η μπαταρια ηταν στο 99% και ελεγε πληρης.Το αποσυνδεσα και το ξαναεβαλα και μετα απο λιγο πηγε 100%. Ειναι φυσιολογικο;Το εχει παρατηρησει κανενας αλλος;Ειμαι με 4.1.1 official Ευχαριστω. Μην ανησυχείς, όλα φυσιολογικά :) Είναι οι πρώτες φορές που φορτίζει η μπαταρία Παράθεση Samsung Galaxy Nexus (i9250) & Asus Nexus 7 (soon) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Παιδια γεια σας.Μολις χθες απεκτησα το κινητο και θελω να ρωτησω κατι το οποιο αν εχει αναφερθει ζηταω συγνωμη εκ των προτερων. Το εβαλα εχθες να φορτισει ολη νυχτα και το πρωι η μπαταρια ηταν στο 99% και ελεγε πληρης.Το αποσυνδεσα και το ξαναεβαλα και μετα απο λιγο πηγε 100%. Ειναι φυσιολογικο;Το εχει παρατηρησει κανενας αλλος;Ειμαι με 4.1.1 official Ευχαριστω. Κι εμένα το ίδιο κάνει, όπως και το lg p970 που έχω ακόμα, φυσιολογικό είναι... Με γειά και το κινητό. Πώς σου φαίνεται? Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2419 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο (πολύ σοβαρά δηλαδη) να προβώ σε αγορά του συγκεκριμένου κινητού. Αλλά έχω κάποιες επιφυλλάξεις... Για αυτό και ρωτάω εδώ τους ήδη κατόχους του να μου πουν την γνώμη τους. 1: Η μπαταρία του, αν και 1.75Α , κρατάει όντως λίγο; 2: Η έλλειψη gorilla glass είναι σημαντική; Εννοώ ότι άμα το βάζω στην τσέπη ή ακουμπήσει καταλάθος κάτι πάνω θα δημιουργούνται γρατζουνίτσες στην οθόνη; 3: Η έλλειψη GPU accelerator είναι επίσης σημαντική; Φυσικά και καταλαβαίνω το κινητό από τα χαρακτηριστικά του είναι κάτι ανάμεσα σε SII & SIII, γι αυτό είναι και τόσο δελεαστική η τιμή του... Τι να κάνω; Να περιμένω να μαζέψω κι άλλα να πάρω το S3 κατευθείαν ή να προτιμήσω το i9250; Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Έχει gpu acceleration το nexus , ποιος είπε ότι δεν έχει ? Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Καθαρό android χωρίς μπιχλιμπίδια. Ενημερώσεις άμεσα. Τιμή κόλαση. Υποστήριξη από τη μαμά και τους developers απεριόριστη. Το hardware δεν θα κολλήσει πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2419 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Έχει gpu acceleration το nexus , ποιος είπε ότι δεν έχει ? Κάτι τέτοια διάβασα σε κάτι ξένα sites... Μάλλον αρβύλα. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Παιδια την εχετε παρει την αναβαθμηση ολοι σε 4.1.2 μεσο ota ή ειμαστε αρκετοι ακομα που περιμενουμε. Απο χθες το τσεκαρω συνεχεια αλλα τιποτα ακομα. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο (πολύ σοβαρά δηλαδη) να προβώ σε αγορά του συγκεκριμένου κινητού. Αλλά έχω κάποιες επιφυλλάξεις... Για αυτό και ρωτάω εδώ τους ήδη κατόχους του να μου πουν την γνώμη τους. 1: Η μπαταρία του, αν και 1.75Α , κρατάει όντως λίγο; 2: Η έλλειψη gorilla glass είναι σημαντική; Εννοώ ότι άμα το βάζω στην τσέπη ή ακουμπήσει καταλάθος κάτι πάνω θα δημιουργούνται γρατζουνίτσες στην οθόνη; 3: Η έλλειψη GPU accelerator είναι επίσης σημαντική; Φυσικά και καταλαβαίνω το κινητό από τα χαρακτηριστικά του είναι κάτι ανάμεσα σε SII & SIII, γι αυτό είναι και τόσο δελεαστική η τιμή του... Τι να κάνω; Να περιμένω να μαζέψω κι άλλα να πάρω το S3 κατευθείαν ή να προτιμήσω το i9250; Κρίμα που δεν πρόλαβες την προσφορά του πλαισίου. Αναλυτικά όμως: 1. Μη λυπάσαι το "h" :). Η μπαταρία είναι 1.75Ah και βγάζει από 1 έως 3 μέρες ανάλογα με τη χρήση. Πολύ μπαταρία τρώει κατά κανόνα η HD AMOLED, ειδικά σε εξωτερικούς χώρους. 2. Δεν έχει αυθεντικό gorilla glass, αλλά το γυαλί είναι ανθεκτικό. Εγώ δεν του βάζω ούτε θήκη ούτε screen protector και δεν έχει πρόβλημα. 3. Μια χαρά GPU acceleration έχει, μάλιστα είναι το πρώτο που είχε project butter. Αν σου αρέσει ελαφρύ το λειτουργικό και γρήγορες ενημερώσεις και δε σε νοιάζει να έχεις το σούπερ τελευταίο hardware, πάρε το GN. Αν προτιμάς το λειτουργικό φορτωμένο (το S3 έχει αρκετά καλούδια, πολλά από αυτά χρήσιμα) και όσο καλύτερο επεξεργαστή και τσιπ γραφικών, ενώ δε σε νοιάζει να αργείς και λιγάκι να πάρεις τις τελευταίες εκδόσεις android, πάρε S3. Αν θες μπορείς να περιμένεις και λίγο για να πάρεις και κάποιο από τα νέα Νέξους που φημολογείται ότι θα βγουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2419 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Κρίμα που δεν πρόλαβες την προσφορά του πλαισίου. Αναλυτικά όμως: 1. Μη λυπάσαι το "h" :). Η μπαταρία είναι 1.75Ah και βγάζει από 1 έως 3 μέρες ανάλογα με τη χρήση. Πολύ μπαταρία τρώει κατά κανόνα η HD AMOLED, ειδικά σε εξωτερικούς χώρους. 2. Δεν έχει αυθεντικό gorilla glass, αλλά το γυαλί είναι ανθεκτικό. Εγώ δεν του βάζω ούτε θήκη ούτε screen protector και δεν έχει πρόβλημα. 3. Μια χαρά GPU acceleration έχει, μάλιστα είναι το πρώτο που είχε project butter. Αν σου αρέσει ελαφρύ το λειτουργικό και γρήγορες ενημερώσεις και δε σε νοιάζει να έχεις το σούπερ τελευταίο hardware, πάρε το GN. Αν προτιμάς το λειτουργικό φορτωμένο (το S3 έχει αρκετά καλούδια, πολλά από αυτά χρήσιμα) και όσο καλύτερο επεξεργαστή και τσιπ γραφικών, ενώ δε σε νοιάζει να αργείς και λιγάκι να πάρεις τις τελευταίες εκδόσεις android, πάρε S3. Αν θες μπορείς να περιμένεις και λίγο για να πάρεις και κάποιο από τα νέα Νέξους που φημολογείται ότι θα βγουν. Like στον φίλο. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Εγώ φαντάσου αυτήν την στιγμή έχω το Nokia C5-03 οπότε το nexus θα μου φανεί εξωγήινο σαν λειτουργείες. Το ότι οι αμφιβολίες μου περι μπαταρίας και οθόνης διαψεύθηκαν με έψησες ακόμα περισσότερο :D Ο λόγος που είμαι ανάμεσα σε SIII και Nexus είναι καθαρά γιατί το θέλω για αρκετά χρόνια το τηλέφωνο... Θέλω άνεση με λίγα λόγια... Και τα χαρακτηριστικά του nexus με βολέυουν κάργα... Και παλι ευχαριστώ! Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIL Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Αν θελήσεις μεγαλύτερη αυτονομία, θα σε βολέψει πολύ η extended μπαταρία:) Το κινητό είναι super και για την τιμή που έχει, είναι το απόλυτο value for money:D Παράθεση Samsung Galaxy Nexus (i9250) & Asus Nexus 7 (soon) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Like στον φίλο. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Εγώ φαντάσου αυτήν την στιγμή έχω το Nokia C5-03 οπότε το nexus θα μου φανεί εξωγήινο σαν λειτουργείες. Το ότι οι αμφιβολίες μου περι μπαταρίας και οθόνης διαψεύθηκαν με έψησες ακόμα περισσότερο :D Ο λόγος που είμαι ανάμεσα σε SIII και Nexus είναι καθαρά γιατί το θέλω για αρκετά χρόνια το τηλέφωνο... Θέλω άνεση με λίγα λόγια... Και τα χαρακτηριστικά του nexus με βολέυουν κάργα... Και παλι ευχαριστώ! Κι εγώ το Nexus το πήρα με την προοπτική να το κρατήσω τουλάχιστον 3 χρόνια. Αν το πάρεις ίσως να σκεφτείς ότι θα ήθελες λίγο περισσότερο αποθηκευτικό χώρο από τα 16g που δεν επεκτείνονται ή καλύτερη κάμερα πράγματα που διαθέτει το SIII αλλά για μένα δεν δικαιολογούν την διαφορά τιμής άσε που με το Nexus θα έχεις πολύ μεγαλύτερη υποστήριξη και από google/xda και για περισσότερο καιρό. Επίσης κάτι που δεν αναφέρθηκε είναι τo μοναδικό design του, κυρτή οθόνη χωρίς πλήκτρα, απλά πανέμορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 (edited) Παιδια την εχετε παρει την αναβαθμηση ολοι σε 4.1.2 μεσο ota ή ειμαστε αρκετοι ακομα που περιμενουμε. Απο χθες το τσεκαρω συνεχεια αλλα τιποτα ακομα. Ούτε εμένα μου ήρθε.. σίγουρα βγήκε ΟΤΑ? τη προηγούμενη φορά μου ήρθε άμεσα πάντως Κάτι τέτοια διάβασα σε κάτι ξένα sites... Μάλλον αρβύλα. Άμα δεν έχει το nexus με 4.1 και project butter ποιος έχει ? Οι άλλες συσκευές νομίζουν πώς έχουν :p Edited October 14, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Ούτε εμένα μου ήρθε.. σίγουρα βγήκε ΟΤΑ? τη προηγούμενη φορά μου ήρθε άμεσα πάντως Άμα δεν έχει το nexus με 4.1 και project butter ποιος έχει ? Οι άλλες συσκευές νομίζουν πώς έχουν :p Ετσι ειπε καποιος 2-3 σελιδες ποιο πισω.. ας το παμε αλλιως.. τελικα τη πηρε κανεις την αναβαθμηση OTA? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Παιδια γεια σας.Μολις χθες απεκτησα το κινητο και θελω να ρωτησω κατι το οποιο αν εχει αναφερθει ζηταω συγνωμη εκ των προτερων. Το εβαλα εχθες να φορτισει ολη νυχτα και το πρωι η μπαταρια ηταν στο 99% και ελεγε πληρης.Το αποσυνδεσα και το ξαναεβαλα και μετα απο λιγο πηγε 100%. Ειναι φυσιολογικο;Το εχει παρατηρησει κανενας αλλος;Ειμαι με 4.1.1 official Ευχαριστω. οταν παει στο 100% και συνεχιζει να ειναι συνδεδεμενο στην φορτιση,το ιδιο το κινητο ''αδειαζει'' κατα 1% και φορτιζει παλι. ο λογος που γινεται αυτο ειναι για να προστατεψει την μπαταρια απο το να ατονισει... (?) αν ειμαι λαθος ας με διορθωσει καποιος...! Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Ετσι ειπε καποιος 2-3 σελιδες ποιο πισω.. ας το παμε αλλιως.. τελικα τη πηρε κανεις την αναβαθμηση OTA? Το μόνο βέβαιο είναι ότι η Google έχει βγάλει το firmware στη σελίδα της , απλά επειδή βαριέμαι τα διαδικαστικά το θέλω ota Αλλιώς δεν έχω και μεγάλη κάψα , οπότε και να έρθει Είναι πολύ μικρή και ουσιαστικά ασήμαντη αναβάθμιση Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Κι εμένα το ίδιο κάνει, όπως και το lg p970 που έχω ακόμα, φυσιολογικό είναι... Με γειά και το κινητό. Πώς σου φαίνεται? Το πηρα με την προσφορα του Πλαισιου για την ακρίβεια 302,30 € και τα δωρακια μαζι. Το κινητο ειναι σουπερ απλα επειδη ειχα το live with walkman το ηχειακι του μου κακοφαινεται.Δεν πειραζει ετσι κι αλλιως θα το κρατησω το sony και με αυτο θα χαιρομαι τις αναβαθμες.Αλλωστε γιαυτο το πηρα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Το μόνο βέβαιο είναι ότι η Google έχει βγάλει το firmware στη σελίδα της , απλά επειδή βαριέμαι τα διαδικαστικά το θέλω ota Αλλιώς δεν έχω και μεγάλη κάψα , οπότε και να έρθει Είναι πολύ μικρή και ουσιαστικά ασήμαντη αναβάθμιση Βασικά το γεγονός πως η home screen γυρνάει όταν γυρνάς το τηλέφωνο είναι πολύ σημαντικό για διευκόλυνση της χρήσης του!! ειδικά για εμάς που δεν θέλουμε custom launchers ! :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 (edited) Το πηρα με την προσφορα του Πλαισιου για την ακρίβεια 302,30 € και τα δωρακια μαζι. Το κινητο ειναι σουπερ απλα επειδη ειχα το live with walkman το ηχειακι του μου κακοφαινεται.Δεν πειραζει ετσι κι αλλιως θα το κρατησω το sony και με αυτο θα χαιρομαι τις αναβαθμες.Αλλωστε γιαυτο το πηρα:) Κάνε το yakju και root όπως αναφέρεται στην πρώτη σελίδα, και βάλε και το volume+ που αναφέρεται μερικές σελίδες πιο πίσω. Κι εγώ το Nexus το πήρα με την προοπτική να το κρατήσω τουλάχιστον 3 χρόνια. Αν το πάρεις ίσως να σκεφτείς ότι θα ήθελες λίγο περισσότερο αποθηκευτικό χώρο από τα 16g που δεν επεκτείνονται ή καλύτερη κάμερα πράγματα που διαθέτει το SIII αλλά για μένα δεν δικαιολογούν την διαφορά τιμής άσε που με το Nexus θα έχεις πολύ μεγαλύτερη υποστήριξη και από google/xda και για περισσότερο καιρό. Επίσης κάτι που δεν αναφέρθηκε είναι τo μοναδικό design του, κυρτή οθόνη χωρίς πλήκτρα, απλά πανέμορφο. Δεν έχει επέκταση μέσω sd card, αλλά παίρνει εξωτερικά usb mass storage με ένα Standard-A Female USB To Micro-B Male ανταπτοράκι και το stickmount από το play, οδηγίες έχει μέσα σε αυτό το thread Edited October 14, 2012 by oykas2001 Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Το μόνο βέβαιο είναι ότι η Google έχει βγάλει το firmware στη σελίδα της , απλά επειδή βαριέμαι τα διαδικαστικά το θέλω ota Αλλιώς δεν έχω και μεγάλη κάψα , οπότε και να έρθει Είναι πολύ μικρή και ουσιαστικά ασήμαντη αναβάθμιση Και γω το ιδιο, ελεγα να ερθει η αναβαθμηση και να του κανω root μια και καλη.. το εχω μονο 4 μερες. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Βασικά το γεγονός πως η home screen γυρνάει όταν γυρνάς το τηλέφωνο είναι πολύ σημαντικό για διευκόλυνση της χρήσης του!! ειδικά για εμάς που δεν θέλουμε custom launchers ! :) Πολύ καλό αυτό το είδα στο nexus 7 αλλά νομίζω οτι δεν θα ισχύει για το galaxy αν κάνω λάθος διορθώστε με!!:) Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Βασικά το γεγονός πως η home screen γυρνάει όταν γυρνάς το τηλέφωνο είναι πολύ σημαντικό για διευκόλυνση της χρήσης του!! ειδικά για εμάς που δεν θέλουμε custom launchers ! :) νομιζα οτι αυτη την αλλαγη θα την εβαζαν μονο στο nexus 7 (που σα tablet αδικαιολογητα δε το ειχε) τωρα για κινητο.. ευπροσδεκτο μεν , αλλα δε νομιζω οτι θα με βολευε και ιδιαιτερα και γενικα ισως δε βολευε.. ετσι γινεται και απο τη 4.0.x αλλα μονο οταν βαζεις το hdmi http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/Screenshot_2012-09-05-09-01-23.png Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 τωρα για κινητο.. ευπροσδεκτο μεν , αλλα δε νομιζω οτι θα με βολευε και ιδιαιτερα και γενικα ισως δε βολευε.. [/url] Λογικα στο τηλεφωνο θα εχει και on-off.Αν και οπως ειπα νομιζω οτι δεν θα το εχει το update για το galaxy.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuiGeneris Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 ''Δυστυχώς η διαδικασία google.process.gapps έχει σταματήσει.'' Τι στο διάολο είναι αυτό.Με την jelly Bean είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 νομιζα οτι αυτη την αλλαγη θα την εβαζαν μονο στο nexus 7 (που σα tablet αδικαιολογητα δε το ειχε) τωρα για κινητο.. ευπροσδεκτο μεν , αλλα δε νομιζω οτι θα με βολευε και ιδιαιτερα και γενικα ισως δε βολευε.. ετσι γινεται και απο τη 4.0.x αλλα μονο οταν βαζεις το hdmi http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/Screenshot_2012-09-05-09-01-23.png E όχι ρε γ@μώτο!! θέλω να αποφύγω custom launchers και το θέλω πολύ! είναι πολλές οι στιγμές που βολεύομαι να το πιάνω στα πλάγια! Το χω δει στο hdmi, πολύ καλή κίνηση αλλα ας μην την περιορίζουν μόνο για εκεί. Άλλωστε πρόσφατα επικεφαλής του σχεδιασμού της Google είπε σε συνέντευξη πως είναι feature που θέλουν να το εισάγουν. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Γεια σας παιδια μολις πηρα και εγω τον nexus Μετα απο ενα galaxy s που ειχα. Μια δοκιμασμενη λυση για flash player? Ειμαι σιγουρος καπου στην ενοτητα θα το λετε αλλα μολις μπηκα σε αυτη:) ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts