Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο ειναι NEXUS.. δε θα ειχε ποτε τετοια εφαρμογη μεσα.

Και ανοίγει όλα με τα Google docs αλλά υπάρχουν και εφαρμογές να κατεβάσεις αλλά καλύτερα ότι έχει από την μαμά του, προσωπικά με βολεύει

Goodbye Nexus --Welcome Iphone

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πόση οθόνη? Αυτό είναι το στοιχείο που πρέπει να μας πεις....

Μιαμιση ωρα οθονη 54% μπαταρια...

Μιαμιση ωρα οθονη 54% μπαταρια...

Ε τόσο περίπου κυμαίνεται η μέση απόδοση... Άντε με της φορτίσεις να δείς ένα 10% παραπάνω αλλά ως εκεί!

Google Pixel 9 Pro XL

Ε τόσο περίπου κυμαίνεται η μέση απόδοση... Άντε με της φορτίσεις να δείς ένα 10% παραπάνω αλλά ως εκεί!

Με 10 % παραπανω θα ειμαι αρχοντας!!!

Το παρόν topic αφορά μόνο το I9250.

Για εφαρμογές παρακαλώ να απευθύνεστε εδώ: Android - Προτάσεις: Γενικές εφαρμογές II

Για επιλογή κινητού στο αντίστοιχο forum: Τεχνολογικοί διαξιφισμοί

Tα άσχετα με το θέμα posts μεταφέρθηκαν σε off-topic.

Στο εξής off-topic posts θα διαγράφονται.

προβλημα με το gps σε 4.1.1 εχει παρατηρησει καποιος κατι...; εγω δυστυχως ναι..και δεν ειμαι ο μονος.. :(

http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=35335

Βάλε καμιά εφαρμογή όπως το gps status και σβήσε και ξανακέβασε τα agps data

Kill with Power !!!

Καλημέρα κι από μένα ξανά, μόλις ολοκλήρωσα τον οδηγό για την μετατροπή σε yakju και είμαι ευτυχής πλέον κάτοχος ενός google phone! Χίλια ευχαριστώ στον djkostas20 για τον λεπτομερέστατο και κατανοητό οδηγό του καθώς και στα παιδιά για το πολύτικο εργαλείο. Να ρωτήσω κάτι (που έχει προαναφερθεί, αλλά δεν είδα απάντηση στα προηγούμενα): αν πάρω την original extended μπαταρία με το καπάκι που το κάνει λίγο πιο χοντρό, υπάρχει καμία gel θήκη γι' αυτό? όχι pouch. Και αν έχει κάποιος να προτείνει από ebay καμία ημιδιάφανη gel που να την έχει και αν είναι ευχαριστημένος.

και κάτι ακόμα, ποιά έκδοση του swype δουλεύει για μας? Γιατί κατέβασα το sw_MLT_ALLR_3.26.92.35548_fl_bl_v5 και είναι μικρότερο από την οθόνη...

Edited by oykas2001
Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

υπαρχει καποιος τροπος οταν τραβαμε φωτογραφια να μην ακουγεται το κλικ κλικ ?

ενημερωνω πως δε το θελω για καποιο "κακο" σκοπο :p

αυτο μας κανει ?

https://play.google.com/store/apps/details?id=tw.anddev.galaxynexus.camerasoundfix&feature=search_result

edit: ωπα ενω ημουν στην καμερα, ανακαλυψα τυχαια πατωντας με το αριστερο χερι τα πληκτρα της φωνης και ειδα οτι αν πατας πατας και το βαλεις αθορυβο δεν κανει κλικ κλικ η καμερα οταν τραβαει φωτος, αλλα μετα πρεπει να ξαναβαλεις το κινητο να ακουγεται γιατι σου βαζει γενικως το κινητο σε αθορυβη λειτουργια. κατι ειναι και αυτο μου κανει

Edited by ikskarda

υπαρχει καποιος τροπος οταν τραβαμε φωτογραφια να μην ακουγεται το κλικ κλικ ?

ενημερωνω πως δε το θελω για καποιο "κακο" σκοπο :p

αυτο μας κανει ?

https://play.google.com/store/apps/details?id=tw.anddev.galaxynexus.camerasoundfix&feature=search_result

edit: ωπα ενω ημουν στην καμερα, ανακαλυψα τυχαια πατωντας με το αριστερο χερι τα πληκτρα της φωνης και ειδα οτι αν πατας πατας και το βαλεις αθορυβο δεν κανει κλικ κλικ η καμερα οταν τραβαει φωτος, αλλα μετα πρεπει να ξαναβαλεις το κινητο να ακουγεται γιατι σου βαζει γενικως το κινητο σε αθορυβη λειτουργια. κατι ειναι και αυτο μου κανει

Εαν είσαι root μπορεις να πας στη διαδρομή system/media/audio/ui/ και να διαγραψεις το camera click.ogg και λογικά δεν θα κάνει ήχο η κάμερα!!!

Google Pixel 9 Pro XL

Κανοντας root,με ενα απλο mod μπορεις να εχεις fullscreen ή ακομη και με μια custom rom. Βεβαια θα χρειαστεις καποια αλλη εφαρμογη που να σου εμφανιζει τα κουμπια στην οθονη όποτε τα χρειαζεσαι. Το ειχα κανει για καποιο καιρο αλλα με κουρασε απο ενα σημειο και μετα και ετσι ξαναεβαλα τη nav bar. Δεν ειναι τοσο σπουδαιο μειον πιστευω. Αλλωστε στις εφαρμογες βιντεο (video players,youtube κτλ) παει αυτοματα fullscreen.

ΟΧΙ δεν ειναι τοσο ενοχλητικο απλα γιατι γραφουν οτι ειναι 4,65 ενα ειναι 4.25 το πολυ-ξενερωσα.

ΟΧΙ δεν ειναι τοσο ενοχλητικο απλα γιατι γραφουν οτι ειναι 4,65 ενα ειναι 4.25 το πολυ-ξενερωσα.

μα γιατί η οθόνη είναι 4.65 όπως σου είπε και το παιδί πιο πάνω σε βίντεο φεύγουν τα κουμπιά.. αλλά αν το θέλεις και σε παιχνίδια να γίνεται αυτό υπάρχει ρομ που το κάνει.. εξάλλου google phone είναι αυτό αν δεν το πειράξεις δεν το χαίρεσαι πλήρως

Καλησπερα στη παρεα,

Εχω ενα θεμα με τον browser και κατα ποσο υποστηριζει flash οταν σερφαρω.

Παλιοτερα πχ, με το nexus s και εγκατεστημενη τη εφαρμογη της adobe, μπορουσα να δω διαφορες σειρες σε flash player.

Ακομα και reload εκανα (για οσους εχουν whatsup) μεσα απο το βιντεο με τους χορευτες.

Τωρα..απλα μια παγωμενη εικονα ή και καθολου.

Υπαρχει λυση;

Ειμαι stock 4.1.1

Ζητω συγγνωμη αν εχει ηδη απαντηθει.

μα γιατί η οθόνη είναι 4.65 όπως σου είπε και το παιδί πιο πάνω σε βίντεο φεύγουν τα κουμπιά.. αλλά αν το θέλεις και σε παιχνίδια να γίνεται αυτό υπάρχει ρομ που το κάνει.. εξάλλου google phone είναι αυτό αν δεν το πειράξεις δεν το χαίρεσαι πλήρως

μεγαλος μυθος...σε ολα τα παιχνιδια που δοκιμασα να βαλω το full screen η οθονη γυρισε στο "ορθιο"...

Αν βαλω το full screen mod που κυκλοφορει στο xda σε καποια ρομ που δεν το εχει πρεπει να κανω reboot καθε φορα για να λειτουργησει η ειναι οπως το εχει η cna με κουμπακι...?

Και πως σημερα ειδα οτι η οθονη ειναι ΙΔΙΑ με του GS 2 απλα στο υψος και απλα του nexus στο πλατος ειναι πιο μεγαλη ;

βρες καποιον με S 2 βαλτα διπλα διπλα και απαντησε μου.

Και πως σημερα ειδα οτι η οθονη ειναι ΙΔΙΑ με του GS 2 απλα στο υψος και απλα του nexus στο πλατος ειναι πιο μεγαλη ;

το έχω βάλει και το s2 μου φάνηκε πολύ μικρό και λόγω διαστάσεων αλλά ναι σαν οθόνη οι 0.35 ίντσες δεν κάνουν και μπαμ

http://phone-size.com/?s=3%2C7

το έχω βάλει και το s2 μου φάνηκε πολύ μικρό και λόγω διαστάσεων αλλά ναι σαν οθόνη οι 0.35 ίντσες δεν κάνουν και μπαμ

http://phone-size.com/?s=3%2C7

αν εισαι απο θεσσαλονικη σου κλεινω ραντεβου να δεις οτι στο υψος ειναι ΙΔΙΕΣ οι οθονες ΚΑΜΙΑ διαφορα ! :D

Τεσπα δεν ειναι και κατι τρομερο αυτο απλα ψιλοξενερωσα γιατι ειναι τεραστιο το κινητο και στην ουσια μικρη η οθονη !

Edited by vairas5770

αν εισαι απο θεσσαλονικη σου κλεινω ραντεβου να δεις οτι στο υψος ειναι ΙΔΙΕΣ οι οθονες ΚΑΜΙΑ διαφορα ! :D

Τεσπα δεν ειναι και κατι τρομερο αυτο απλα ψιλοξενερωσα γιατι ειναι τεραστιο το κινητο και στην ουσια μικρη η οθονη !

μπα απο Αθήνα είμαι! εγώ πάντως ευχαριστημένος είμαι από την οθόνη του! έχει και τρομερή ανάλυση δηλαδή η οθόνη του s2 που λες δεν έχει καμία σχέση! πάντως και οι 4.8 του s3 από του δικού μας δεν έχει τεράστια διαφορά.. ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά είδα όταν το σύγκρινα με galaxy note εκεί καταλαβαίνεις οθόνη χορταστική

μπα απο Αθήνα είμαι! εγώ πάντως ευχαριστημένος είμαι από την οθόνη του! έχει και τρομερή ανάλυση δηλαδή η οθόνη του s2 που λες δεν έχει καμία σχέση! πάντως και οι 4.8 του s3 από του δικού μας δεν έχει τεράστια διαφορά.. ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά είδα όταν το σύγκρινα με galaxy note εκεί καταλαβαίνεις οθόνη χορταστική

Ναι ο.κ. εννοειται πως εχει καλυτερη οθονη το nexus ...το Note το ειχα πολυ μεγαλο για να το παιρνεις σε δουλεια .

Μονο ως tablet σπιτι λεει και στην παραλια σαν πολυεργαλειο !

Γενικως το nexus εχει πολυ καλη οθονη !!! :D

καλησπερα παιδια....ψαχνω ενα keyboard με την διαταξη που ειναι στην φωτο...αυτη την στιγμη χρησιμοποιω αυτο γιατι με βολευει τρομερα και το ειχα συνηθισει στο arc s , με χαλαει ομως το γκρι...μηπως γνωριζουμε κατι που να ειναι σε holo ics σε αυτη την διαταξη? ευχαριστω παιδες.... (σας ζαλισα σημερα... :P )

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα παιδια....ψαχνω ενα keyboard με την διαταξη που ειναι στην φωτο...αυτη την στιγμη χρησιμοποιω αυτο γιατι με βολευει τρομερα και το ειχα συνηθισει στο arc s , με χαλαει ομως το γκρι...μηπως γνωριζουμε κατι που να ειναι σε holo ics σε αυτη την διαταξη? ευχαριστω παιδες.... (σας ζαλισα σημερα... :P )

Και εγω κατι τετοιο ψαχνω και επισης θα με ενδιεφερε να μπορω να επιλεξω την αριθμητικη εμφανιση που σε καθε αριθμο αντοιστοιχουν τα γραμματα του αλφαβητου. Πχ 2(ΑΒΓ), 3(ΔΕΖ) κτλ. Στην ουσια, ετσι οιπως ειναι το keyboard του Xperia Mini αν το ξερει καποιος

Και εγω κατι τετοιο ψαχνω και επισης θα με ενδιεφερε να μπορω να επιλεξω την αριθμητικη εμφανιση που σε καθε αριθμο αντοιστοιχουν τα γραμματα του αλφαβητου. Πχ 2(ΑΒΓ), 3(ΔΕΖ) κτλ. Στην ουσια, ετσι οιπως ειναι το keyboard του Xperia Mini αν το ξερει καποιος

δοκιμαστε το smart keyboard εχει την διαταξη που ψαχνετε και αλλαζει και θεματα

επειδη ειχαμε ασχοληθει πολυ σε αυτο το θεμα περυσι σχετικα με αυτο..οριστε δυο λινκς :p

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3845514#post3845514

4.39" ειναι η ωφελιμη διαγωνιος, αν μικρυνεις βεβαια το υψος της Nav bar ειναι ακομα μεγαλυτερη.

και

http://samsungmobilers.ro/UserFiles/Image/Szabi/IMG_6840.JPG

ναι ιδια οθονη εχουν απο αποψη μεγεθους περα φυσικα απο τα βιντεο (και την αναλυση, για αυτο και στο μεγιστο ζουμ ειναι πιο μικρα τα γραμματα και δειχνει περισσοτερο κειμενο ) , το χουμε ξαναπει και σε αλλα θεματα

η μεγαλη διαφορα ειναι στην αναλυση, γιατι στο gs2 ειναι πολυ αραια τα πιξελ σε σχεση με αρκετα κινητα, ενω στο gnex συμβαινει το ακριβως αντιθετο

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)