Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως μπορω να βαλω μια φωτο wallpaper χωρις να την κανει crop και zoom? :(

Εξαιτίας της ασυνήθιστης διάστασης του Nexus, πολλές εφαρμογές δεν ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν στο φόντο. Οι περισσότερες εικόνες για φόντο έχουν ανάλυση 1280x1440, αλλά ακόμα και το gallery θα σε βάλει να κάνεις λίγο crop τα 96 pixels των soft buttons. Η ακριβής ανάλυση πάντως για μια οθονη θα ήταν 1184x720.

Σαν εφαρμογή που διαχειρίζεται καλά το φόντο έχω διαβάσει το Zedge, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

4.0.4 εδώ και καιρό...

που θα την βρω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

που θα την βρω?

δηλαδη εισαι σε στοκ και κανεις να ψαξει για ενημερωσεις και δεν σου βγαζει τιποτα?

κατεβασε μια το system info απτο μαρκετ και δες στο System κατω κατω αν στο product γραφει διπλα YAKJU

Coolpad F1 (8297W)

Θέλει αυτή με build IMM76I για να κάνει τη συσκευή του yakju

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Αν είσαι root (και yakju) μπορείς να κατεβάσεις από τη google την 4.0.4 και να την γράψεις στο /cache. Στην επόμενη επανεκκίνηση θα συμπεριφερεθεί σαν να έχεις κατεβάσει την ενημέρωση OTA, χωρίς φλασαρίσματα κλπ.

Αν είσαι root (και yakju) μπορείς να κατεβάσεις από τη google την 4.0.4 και να την γράψεις στο /cache. Στην επόμενη επανεκκίνηση θα συμπεριφερεθεί σαν να έχεις κατεβάσει την ενημέρωση OTA, χωρίς φλασαρίσματα κλπ.

Πρωτη φορα την βλεπω αυτη την μεθοδο. Υπαρχει κανα link για να μορφωθουμε?

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

Πρωτη φορα την βλεπω αυτη την μεθοδο. Υπαρχει κανα link για να μορφωθουμε?

Ένα βολικό είναι αυτό:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1419170

Είναι λίγο μεγάλο, αλλά ξεκινάει με όλους τους συνδέσμους για κατέβασμα των αυθεντικών ROMs από τη google.

Για τη μέθοδο που συζητάμε σε ενδιαφέρουν οι τρόποι 3a, 3b, 3c που αναφέρονται σε κλειδωμένο bootloader, αλλά σε rooted τηλέφωνο. Έτσι το έχω σχεδόν πάντα - ποτέ δεν ξέρεις αν θα χρειαστείς κάτι από το service :X

Tο πλεονέκτημα είναι ότι κατεβάζεις τις ενημερώσεις τη στιγμή που γίνονται διαθέσιμες από τη google, χωρίς να περιμένεις OTA, και χωρίς να κάνεις πατέντες του στυλ "clear data" στο google framework, για να ξυπνήσει το OTA.

Μικρή σημείωση: Για να μου δουλέψει είχε χρειαστεί να κάνω read-only το zip στο /cache, γιατί μου το έσβηνε στο reboot. Δεν το έχω δει να αναφέρεται πουθενά σαν πρόβλημα, αλλά αν σας κάνει το ίδιο:

>chmod 500 /cache/filename.zip

Edited by minast

Ρε παιδιά, οι ήχοι αφής της 4.0.4 stock είναι υπερβολικά χαμηλοί και σε εσάς η μόνο σε μένα; Με δυσκολία τους ακούω.
Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3

Παιδες σας τυχαινει να εξαφανιζεται το "G" ή "Ε" ή "Η" πανω απο της γραμμουλες του σηματος δικτυου? Εμενα μου το εχει κανει αρκετες φορες, με αποτελεσμα να μην μπορω να "βγω" στο ιντερνετ (email κτλ). Επανερχεται μονο με restart της συσκευης. Βεβαια δεν εχω κατσει να περιμενω να δω ποσο χρονο θελει να επανελθει χωρις επανεκινηση αλλα το περισσοτερο που εχω δοκιμασει ειναι 3 λεπτα.

Παιδες σας τυχαινει να εξαφανιζεται το "G" ή "Ε" ή "Η" πανω απο της γραμμουλες του σηματος δικτυου? Εμενα μου το εχει κανει αρκετες φορες, με αποτελεσμα να μην μπορω να "βγω" στο ιντερνετ (email κτλ). Επανερχεται μονο με restart της συσκευης. Βεβαια δεν εχω κατσει να περιμενω να δω ποσο χρονο θελει να επανελθει χωρις επανεκινηση αλλα το περισσοτερο που εχω δοκιμασει ειναι 3 λεπτα.

Χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα που να σου δίνει, θεωρητικά, καλύτερη διαχείριση μπατάριας?? (πχ juice defender)

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εμένα μου συμβαίνει το ίδιο αλλά εγώ είμαι με AOKP rom.. παίζει να είναι θέμα κάποιας ρύθμισης της ρομ??

Κι εμένα μου συμβαίνει το ίδιο αλλά εγώ είμαι με AOKP rom.. παίζει να είναι θέμα κάποιας ρύθμισης της ρομ??

η κάρτα sim, είναι τελευταίας γενιάς; γιατί έχω την εντύπωση ότι παίζει ρόλο.

Πριν 2 χρόνια περίπου την αγόρασα..δε ξέρω τι είναι.. :blink:

Πάντως σε άλλες ρομ που έχω δοκιμάσει κατά καιρούς δεν είχα πρόβλημα. Αυτό που κάνει συγκεκριμένα είναι να μην συνδέεται με τους servers της google καμιά φορά, να κολλάνε τα data, ή ακόμα και πτώση σήματος.

Έχω κοιτάξει και τις επιλογές που έχει για το power saver mode και είτε είναι on είτε off τα ίδια κάνει....

Χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα που να σου δίνει, θεωρητικά, καλύτερη διαχείριση μπατάριας?? (πχ juice defender)

Οχι δεν χρησιμοποιω κανενα προγραμμα

Η καρτα μου μπορει να ειναι παλια, αλλα απότι φαινεται, το παιθαινουν και φιλοι με σχετικα πιο καινουργιες καρτες απο την δικη μου.

Όσων αφορά την ένταση των ήχων ηχείου, το volume+ paid κάνει καλή δουλειά. Πιστεύετε οτι μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο ηχείο, μιας και είναι προγραμματισμένο να λειτουργεί "χαμηλότερα"; Χωρίς αυτό πάντως εμένα οι ήχοι αφής με το ζόρι ακουγόντουσαν. Συμβαίνει και σε εσάς; Edited by brokesmack
Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3

Και σε μένα το κάνει ενίοτε στο Nexus με stock 4.0.4 και Juice Defender Ultimate. Μόνο με επανεκκίνηση επανέρχεται.

Όσων αφορά την ένταση των ήχων ηχείου, το volume+ paid κάνει καλή δουλειά. Πιστεύετε οτι μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο ηχείο, μιας και είναι προγραμματισμένο να λειτουργεί "χαμηλότερα"; Χωρίς αυτό πάντως εμένα οι ήχοι αφής με το ζόρι ακουγόντουσαν. Συμβαίνει και σε εσάς;

Συμφωνώ ότι η πληρωμένη έκδοση του Volume+ είναι η λύση στο πρόβλημα, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να κάψει το ηχείο, απλά παραμορφώνει αρκετά το ήχο εάν έχεις ορίσει την ένταση πάνω από το 12.

Σε ότι αφορά την ένταση στους ήχους αφής, δεν είδα καμία αλλαγή με το Volume+. Μοιάζει να μην τους αγγίζει καθόλου και εξακολουθούν να ακούγονται πολύ αδύναμοι.

Edited by HillmasterGR
iPhone 8+

Με 3g συνδεσιμότητα δεν είχα ποτέ ζήτημα, εκτός εάν πραγματικά δεν έχει σήμα. Βέβαια δεν έχω always on το 3g, το ανοίγω όταν το χρειάζομαι. Η SIM μου είναι 10ετίας...

Για τον ήχο υπάρχουν πολλά widgets που δίνουν καλύτερο έλεγχο από τις στοκ ρυθμίσεις.

Και για τις 2 παραπάνω δουλειές χρησιμοποιώ widgets όπως το Widgetsoid ή το Elixir (το 2ο είναι χρήσιμο και για άλλα πράγματα) Στη φωτογραφία είναι τα notifications με 2 γραμμές widgetsoid.

ρε παιδια πως κανουμε βινεο κληση με το skype ξερει κανεις?

Επιλεγεις το εικονιδιο της καμερας, που δειχνει διπλα απο την επαφη που θελεις να καλεσεις και ειναι online

ρε παιδια πως κανουμε βινεο κληση με το skype ξερει κανεις?

Μέσα στο skype, από το κουμπάκι της κάμερας επιλέγεις Front Camera/Back Camera/Video Off.

Εάν δε σου έχει τις επιλογές (παράξενο, στο Nexus πρέπει να είναι ενεργοποιημένο από την αρχή) πάτα:

Μενού -> Settings -> Enable video calling

Εάν συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα κοίτα κι εδώ:

https://support.skype.com/en-us/faq/FA11019/How-do-I-make-video-calls-with-Skype-for-Android

Απορίες σχετικά με εφαρμογές στην κατάλληλη ενότητα παρακαλώ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Η έκδοση jelly bean = 4.1 του Android θα εμφανιστεί σύντομα και πρώτα στο galaxy nexus (4.1 όχι 4.0.1).

Με 3g συνδεσιμότητα δεν είχα ποτέ ζήτημα, εκτός εάν πραγματικά δεν έχει σήμα. Βέβαια δεν έχω always on το 3g, το ανοίγω όταν το χρειάζομαι. Η SIM μου είναι 10ετίας...

Για τον ήχο υπάρχουν πολλά widgets που δίνουν καλύτερο έλεγχο από τις στοκ ρυθμίσεις.

Και για τις 2 παραπάνω δουλειές χρησιμοποιώ widgets όπως το Widgetsoid ή το Elixir (το 2ο είναι χρήσιμο και για άλλα πράγματα) Στη φωτογραφία είναι τα notifications με 2 γραμμές widgetsoid.

το Widgetsoid δίνει περισσότερη ένταση στο ηχείο;

καλησπέρα παιδιά. Σκέπτομαι να κτύπησω και εγω την κινητάρα και θέλω να ρωτήσω αν ο ήχος εγραφης του βίντεο σε δυνατό θόρυβο είναι καλός και αν κάνει βιντεοκλησεις με αλλά κινητά μέσω δικτύου παροχου. . .

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)