efthimis31 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Εαν έχεις πειρατικό app ενδέχεται να έχεις πρόβλημα... Τότε πολύ πιθανό να βρίσκεται εκεί η αιτία του προβλήματος... καλό είναι που αναφέρθηκε πάντως δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα δημιουργούσε τέτοιο θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosta88 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Μαλλον εκει θα ειναι το προβλημα(πειρατικο) γιατι το κλεινω μια χαρα και δεν φενετε να τρεχει καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Μαλλον εκει θα ειναι το προβλημα(πειρατικο) γιατι το κλεινω μια χαρα και δεν φενετε να τρεχει καθολου. Χρησιμοποιώ το sygic από τότε που βγήκε έκδοση για ics και ουδέποτε είχα πρόβλημα με drains. Έχω την επίσημη έκδοση αγορασμενη κανονικά από μάρκετ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Κι εμένα τα ίδια μου έκανε δυστυχώς όπως επίσης και το Navigon.... με το iGO είμαι μια χαρά οπότε έμεινα σε αυτό Navigon??δουλευει το navigon σε εμας??δεν μου δουλευε....:confused: Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 14, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Navigon??δουλευει το navigon σε εμας??δεν μου δουλευε....:confused: Μέχρι και την τελευταία του έκδοση (4.0.1) δεν δουλεύει στο ICS το Navigon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 (edited) το sygic μια χαρά μου δούλευε και το χα πάρει από το "θείο"(για δοκιμή την έβαλα να δω εάν δουλεύει,μη παρεξηγηθούμε). το σωστό κλείσιμο είναι το πρόβλημα σου ή η έκδοση. Edited February 14, 2012 by agligoros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 14, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 (edited) το sygic μια χαρά μου δούλευε και το χα πάρει από το "θείο". το σωστό κλείσιμο είναι το πρόβλημα σου ή η έκδοση. Το Sygic δουλεύει, το Navigon δεν δουλεύει. Επίσης να θυμίσω ότι εδώ συζητάμε αποκλειστικά και μόνο για αγορασμένες εκδόσεις, οτιδήποτε άλλο απαγορεύεται βάσει των κανονισμών. Edited February 14, 2012 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosta88 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Καλημέρα παιδια. Εχω μπερδευτη λιγο εως πολυ με το battery use μετα απο μια νυχτα μου βγαζει αυτα αλλα κατι δεν παει καλα μου φενετε γιατι τρωει πολυ μπαταρια.Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? [ATTACH]23890[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Εαν κλήσεις το SYNC θα δεις τεράστια διαφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Καλημέρα παιδια. Εχω μπερδευτη λιγο εως πολυ με το battery use μετα απο μια νυχτα μου βγαζει αυτα αλλα κατι δεν παει καλα μου φενετε γιατι τρωει πολυ μπαταρια.Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? [ATTACH]23890[/ATTACH] 49% μεσα σε ενα βράδυ?Μαλλον κατι δεν παει καλα.Ποια ρομ φορας και τι 3rd apps εχεις?Με το sync ανοιχτο στο δικο μου τρωει σε 7 ωρες 3-4% (4.0.3 cm9) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosta88 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Ολα κλειστα τα εχω και το sync. Αυτο αρχισε πριν κανα 3μερες οταν περασα καποια προγραματα τα εσβησα μηπως φταιγαν αυτα αλλα παλι τπτ:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 (edited) Ολα κλειστα τα εχω και το sync. Αυτο αρχισε πριν κανα 3μερες οταν περασα καποια προγραματα τα εσβησα μηπως φταιγαν αυτα αλλα παλι τπτ:( Εισαι ροοτ?Αν ναι Πηγαινε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809 (2ο ποστ) και κατεβασε το betterybatterystats 1.6.1.Δες τί σου βγάζει στα partial wakelocks και στα kernel wakelocks Επισης πατωντας πανω στο γραφημα της μπαταριας θα σου βγαλει μια αλλη οθονη με χρηση screen on κτλ κτλ.Για ποσταρε τη.Η αντιστοιχη δικη μου Edited February 15, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosta88 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Οχι δεν ειμαι root ακομα ηθελα να το δοκιμασο λιγο μαμα το κινητο πριν το ροοταρο.Απλα αυτο αρχισε να μου το κανει πριν 3μερες χωρις λογο αυτο με παραξενεψε.[ATTACH]23892[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 καλησπερα παιδια να κανω μκα ερωτηση και.οποιος θελει παρακαλω να απαντησει…εχω σχεδον φουλ τη φωτεινοτητα και παρατηρω την οθονη και ειναι τελεια…οσο χαμηλωνω τη φωτεινοτητα και ειδικα οταν ειναι στο.ελαχιστο παρατηρω ας πουμε στο ιντερνετ στη σελιδα του google στο λευκο οτι παραμορφωνεται σα να ειναι ξεπλυμενη η οθονη …με το ελαχιστο.στη φωτεινοτητα ομως …ειναι φυσιολογικο η εχω προβλημα ξερει καποιος; Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Οχι δεν ειμαι root ακομα ηθελα να το δοκιμασο λιγο μαμα το κινητο πριν το ροοταρο.Απλα αυτο αρχισε να μου το κανει πριν 3μερες χωρις λογο αυτο με παραξενεψε Απενεργοποιησε το 3g προσωρινα για να δεις αμα υπαρχει παλι το ιδιο battery drain μιας και φαινεται οτι δεν εχεις πολυ καλο σημα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 καλησπερα παιδια να κανω μκα ερωτηση και.οποιος θελει παρακαλω να απαντησει…εχω σχεδον φουλ τη φωτεινοτητα και παρατηρω την οθονη και ειναι τελεια…οσο χαμηλωνω τη φωτεινοτητα και ειδικα οταν ειναι στο.ελαχιστο παρατηρω ας πουμε στο ιντερνετ στη σελιδα του google στο λευκο οτι παραμορφωνεται σα να ειναι ξεπλυμενη η οθονη …με το ελαχιστο.στη φωτεινοτητα ομως …ειναι φυσιολογικο η εχω προβλημα ξερει καποιος; Καλημερα φυσιολογικο Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosta88 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Καλημέρα σε όλους!Οτι δεν εχω καλο σημα ειναι μεγαλη ιστορια :lol: Τελικα ενα απλο reboot ηθελε γιατι ειχε κολησει μαλλον. Ευχαριστω για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 καλημερα παιδια …να κανω μια ερωτηση γιατι δε καταλαβαινω…εκανα ενα τεστ benchmark με το quadrant τη καινουργια εκδοση και μου εβγαλε ενα τελικο σκορ 2290 …εβλεπα στα σχολια για αλλες συσκευες οπως το s2 η το sensation xe κατι βαθμολογιες οπως 4000 και 3900 ….ειναι τοσο χειροτερο τ κινητο σε σχεση με αυτες τις συσκευες ψιατι εγω ειχα την εντυπωσηοτι τοgalaxy nexus αυτη τη στιγμη συγκαταλεγεται.στα κορυφαια αλλα ειναι.μεγαλη η διαφoρα στις βαθμολογιες…τι παιζει; Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Το quandrant δεν λειτουργεί σωστά με android 4.0 με αποτέλεσμα να μην δίνει σωστές βαθμολογίες. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Το quandrant δεν λειτουργεί σωστά με android 4.0 με αποτέλεσμα να μην δίνει σωστές βαθμολογίες. φιλε μου αναβαθμιστηκε προχτες και για multicore κινητα και υποστηριζει και ics…λες επειδη τα αλλα εχουν ακομα android 2.3.5 και κατω να το κανει με αλλα κριτηρια; Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 φιλε μου αναβαθμιστηκε προχτες και για multicore κινητα και υποστηριζει και ics…λες επειδη τα αλλα εχουν ακομα android 2.3.5 και κατω να το κανει με αλλα κριτηρια; μαλλον γινεται επειδη το galaxy nexus εχει υψηλοτερη αναλυση αρα περισσοτερες απαιτησεις σε επεξεργαστικη ισχυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 καλημερα παιδια …να κανω μια ερωτηση γιατι δε καταλαβαινω…εκανα ενα τεστ benchmark με το quadrant τη καινουργια εκδοση και μου εβγαλε ενα τελικο σκορ 2290 …εβλεπα στα σχολια για αλλες συσκευες οπως το s2 η το sensation xe κατι βαθμολογιες οπως 4000 και 3900 ….ειναι τοσο χειροτερο τ κινητο σε σχεση με αυτες τις συσκευες ψιατι εγω ειχα την εντυπωσηοτι τοgalaxy nexus αυτη τη στιγμη συγκαταλεγεται.στα κορυφαια αλλα ειναι.μεγαλη η διαφoρα στις βαθμολογιες…τι παιζει; σημασια εχει εσυ πως το νιωθεις στην αισθηση; το Sensation το εχω χρησιμοποιησει συγκεκριμενα και ειναι σαφως πιο αργο. επισης να σου πω οτι οταν εβαζα AOSP rom στο desire το quadrant ηταν πατος αλλα το κινητο φυσουσε, ενω με Sense χτυπαγε μεγαλα νουμερα ενω σερνοτανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 σημασια εχει εσυ πως το νιωθεις στην αισθηση; το Sensation το εχω χρησιμοποιησει συγκεκριμενα και ειναι σαφως πιο αργο. επισης να σου πω οτι οταν εβαζα AOSP rom στο desire το quadrant ηταν πατος αλλα το κινητο φυσουσε, ενω με Sense χτυπαγε μεγαλα νουμερα ενω σερνοτανε. α καταλαβα οποτε ολα σχετικα ειναι γιατι για μενα και οχι μονο το κινητο ειναι απο τα κορυφαια Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 α καταλαβα οποτε ολα σχετικα ειναι γιατι για μενα και οχι μονο το κινητο ειναι απο τα κορυφαια ακριβως.ειδικα για το συγκεκριμενο benchmark υπαρχουν καποια cheats με τα οποια το κανεις να δειχνει 8000+ για εμενα τα πιο αξιοπιστα benchmarks ειναι το linpack για μετρηση της επεξεργαστικης ισχυς και το nenamark για μετρηση της gpu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Εγω παντως που ειχα S2 και τωρα πηρα το nexus η διαφορα στην ταχυτητα γενικα ειναι, χαωδεις υπερ του S2, τα ειχα και τα δυο με custom rom. Βεβαια εγω πιστευω πως φταιει το android 4 και σε καμια περιπτωση η συσκευη,σιγα σιγα με τον καιρο ολα θα φτιαξουν... αλλα μεχρι στιγμης το S2 ειναι "σφαιρα". Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts