paris_gr Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Όχι. Είμαι με την LA4. Απλά όταν το φορτίσα το είχα πάνω στο πάπλωμα στο κρεβάτι οπότε ισως από εκεί ανέβασε θερμοκρασία. Όλα καλά παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Όχι. Είμαι με την LA4. Απλά όταν το φορτίσα το είχα πάνω στο πάπλωμα στο κρεβάτι οπότε ισως από εκεί ανέβασε θερμοκρασία. Όλα καλά παντως αχ ελιωσα !!! Ωραιος paris.gr:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Παιδιά έχω συνδεδεμένο το bluetooth. Όταν παίρνω τηλ και μιλάω, κλειδώνω την οθόνη, αλλά όταν τερματίζω την κλήση ξεκλειδώνει και μένειο ανοιχτή. Ακόμα και όταν με παίρνουν τηλέφωνο και είναι κλειδωμένο, απαντάω με το bluetooth και στον τερματισμό της κλήσης η οθόνη πάλι ξεκλειδώνει. Αυτό δεν είναι καθόλου βολικό, ειδικά όταν το κινητό είναι στη θήκη και μένει ξεκλείδωτο. Υπάρχει τρόπος να μένει κλειδωμένη η οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_gr Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 αχ ελιωσα !!! Ωραιος paris.gr:lol: Κοίτα, ομολογώ πως δεν ήταν η καλύτερη επιλογή αλλά το τηλέφωνο δεν ακουμπούσε απευθείας πάνω στο κρεβάτι καθώς το είχα μέσα στη θήκη του (zenus). Επιπλέον όπως ξέρεις τα παπλώματα, οι κουβέρτες, τα μπουφάν κτλ δεν παράγουν θερμότητα ακόμα κι όταν είσαι μέσα τους, απλά συγκρατούν τη θερμότητα που παράγεις εσυ. Άρα το κινητό πράγματι έπιασε αυτή τη θερμοκρασία και το θέμα είναι πως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Πάντως σήμερα θα αποφύγω το πάπλωμα, άντε το πολύ ένα ελαφρύ σεντονακι :lol: ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Κοίτα, ομολογώ πως δεν ήταν η καλύτερη επιλογή αλλά το τηλέφωνο δεν ακουμπούσε απευθείας πάνω στο κρεβάτι καθώς το είχα μέσα στη θήκη του (zenus). Επιπλέον όπως ξέρεις τα παπλώματα, οι κουβέρτες, τα μπουφάν κτλ δεν παράγουν θερμότητα ακόμα κι όταν είσαι μέσα τους, απλά συγκρατούν τη θερμότητα που παράγεις εσυ. Άρα το κινητό πράγματι έπιασε αυτή τη θερμοκρασία και το θέμα είναι πως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Πάντως σήμερα θα αποφύγω το πάπλωμα, άντε το πολύ ένα ελαφρύ σεντονακι :lol: ! επισης εαν δεν ασχολησε με ρευματα κτλ. κατεβασε το cpu master pro και στα προφιλ του εχει διαφορες επιλογες. στην επιλογη φορτιση βαλτο max cpu500mhZ και εισαι κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 (edited) Τελικα παρακολουθησα τι γινεται με την μπαταρια μετα το update se KL4.Καποιες μερες κραταει 3 μερες (ολα οκ) και αλλες με την ιδια χρηση 1 μερα.Και απο οτι ειδα την περησοτερη μπαταρια οταν κραταει 1 μερα την τρωει στην αναμονη κυψελης!Μπορω να κανω κατι?Εχω βαλει και την επιλογη GSM μονο αλλα παλι το ιδιο!Να δοκιμασω κατι αλλο?:wacko: Α και παρατηρησα οτι αν το κανω επανεκινηση μετα για 1-2 μερες παει μια χαρα.. Edited January 29, 2012 by GalaxyNote Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_gr Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Ρε παιδιά όσοι χρησιμοποιείτε Bluetooth έχετε βρει κάποια λύση με την φωνητική κλήση; Δυστυχώς με το που παταω το κουμπί στο ακουστικό ανοίγει πάντα η ******* της Samsung και δεν μου δίνει την επιλογή να διαλέξω το πρόγραμμα που θέλω εγώ. Ξέρω πως μόνο με root θα μπορούσα να το απενεργοποίησω αλλά επειδή δεν θέλω ακόμα να το κάνω ψάχνω για κάποια εναλλακτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Ρε παιδιά όσοι χρησιμοποιείτε Bluetooth έχετε βρει κάποια λύση με την φωνητική κλήση; Δυστυχώς με το που παταω το κουμπί στο ακουστικό ανοίγει πάντα η ******* της Samsung και δεν μου δίνει την επιλογή να διαλέξω το πρόγραμμα που θέλω εγώ. Ξέρω πως μόνο με root θα μπορούσα να το απενεργοποίησω αλλά επειδή δεν θέλω ακόμα να το κάνω ψάχνω για κάποια εναλλακτική. Ρουτάρισε παλικάρι μου το τηλ σου...Αυτά που θα κερδίσεις είναι τόσα πολλά που δεν εχω το χρόνο να σου τα αναλύσω... Ένα μόνο θα σου πω ότι είναι αμαρτία αυτό το τέρας να μην το χαίρεσαι με τις πραγματικές του δυνατότητες... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 μου ηρθε η θηκη η δευτερη μπαταρια και ο εξωτερικος φορτιστης απο amazon και ακομη περιμενω το note(αχχχ καταραμενη cosmote...).. τεσπα λιγο που "επαιξα" με την θηκη για να υπολογίσω πανω κατω το μεγεθος..παιδια μια χαρα μπαινει το κινητο και στην τζεπη μεσα και στο τσαντακι μου και και και... γενικα εκει που "εβαζα" το sg2 βαζω και το note..ανετα!:) αντε με το καλο να ερθει και το κινητο να τα δω ολα αυτα στην πραξη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 φιλος αγορασε το ασπρο στα 32 gb.οι αναβαθμισεις δινονται τις ιδιες ημερομηνιες με τα 16αρια ή υπαρχει διαφορα? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kabboo Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Καλησπέρα, έχω κάνει Root το note μου και αναρωτιέμαι αν γίνεται να κάνω update απ το kies;; (Ο Λόγος: κάποια restart που κάνει το κιν.) Υ.Γ: Είμαι λίγο άσχετος...αλλά με τεραστία θέληση για μάθηση!!! :) Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 φιλος αγορασε το ασπρο στα 32 gb.οι αναβαθμισεις δινονται τις ιδιες ημερομηνιες με τα 16αρια ή υπαρχει διαφορα? Ακριβώς το ίδιο..;) Καλησπέρα, έχω κάνει Root το note μου και αναρωτιέμαι αν γίνεται να κάνω update απ το kies;; (Ο Λόγος: κάποια restart που κάνει το κιν.) Υ.Γ: Είμαι λίγο άσχετος...αλλά με τεραστία θέληση για μάθηση!!! :) Ευχαριστώ προκαταβολικά Γίνεται να κάνεις update μέσω kiss η μέσω odin, απλά θα χάσεις τι root. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kabboo Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Ακριβώς το ίδιο..;) Γίνεται να κάνεις update μέσω kiss η μέσω odin, απλά θα χάσεις τι root. Το πρόγραμμα για root είναι για όλες τις εκδόσεις το ίδιο (εγώ έβαλα αυτό: DooMLoRD_v4_ROOT-zergRush-busybox-su από xda-developers) ή θέλει άλλη έκδοση αν κάνω αναβάθμιση; Υπάρχει τρόπος να αναβαθμίσω χωρίς να χάσω τα δικαιώματα του superuser ; Έχει κανένας άλλος restarts {κάθε 20-30 δευτ. και κόλλημα με την ενεργοποίηση-απενεργοποίηση το Wi-Fi} και εάν ναι πως το έλυσε. το εχω εδώ και κάνα μήνα κατά περιόδους , και πριν το root, μάλλον έχει να κάνει με κάποιες εφαρμογές γιατί μόλις τις βγάζω σταματά, αλλά σήμερα είδα ότι μου το κάνει και με το Wi-Fi on/off εικονίδιο ώσπου έσβησα τον κωδικό του router απ’το κινητό και τον ξανάβαλα και όλα οκ, προς το παρόν… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 φιλος αγορασε το ασπρο στα 32 gb.οι αναβαθμισεις δινονται τις ιδιες ημερομηνιες με τα 16αρια ή υπαρχει διαφορα? Φίλε απο που το πήρε ο φίλος σου? και πόσο. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 μου ηρθε η θηκη η δευτερη μπαταρια και ο εξωτερικος φορτιστης απο amazon και ακομη περιμενω το note(αχχχ καταραμενη cosmote...).. τεσπα λιγο που "επαιξα" με την θηκη για να υπολογίσω πανω κατω το μεγεθος..παιδια μια χαρα μπαινει το κινητο και στην τζεπη μεσα και στο τσαντακι μου και και και... γενικα εκει που "εβαζα" το sg2 βαζω και το note..ανετα!:) αντε με το καλο να ερθει και το κινητο να τα δω ολα αυτα στην πραξη... Μην ανησυχεις καθολου, απο οσα γνωριζουμε κανεις δεν αναγκαστηκε να ανανεωσει την γκαρνταρομπα του λογω ΝΟΤΕ.:p Μια χαρα θα το βολευτεις απο θεμα μεγεθους. Να ελεγες για πληρη χρηση του ΝΟΤΕ με το ενα χερι να σου πω, ναι υπαρχει ενα θεμα. Αντε, με το καλο... Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Μετά από αρκετό καιρό με το Note μου έχω παροπλήσει όλα μου τα κινητά/tablet/netbook/laptop στο σπίτι για προσωπική χρήση όσο και για τη δουλειά. Αυτό το smartphone απλά δεν υπάρχει!! Όποιος το σκέφτεται μπορεί απλά να πατήσει το Buy Now και δεν θα ξανακοιτάξει πίσω. ΥΓ. Σε αναμονή του Note II λοιπόν :happy: Παράθεση Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Τετοια διαβάζω και παθαίνω!Φανατικός Galaxy s2 εδώ, και με βλέπω σύντομα για το Note. 32gb έχει έρθει ελλάδα?Ξέρει κανείς κάτι? Και εαν έχετε κάνα κατάστημα που να χει απόθεμα είμαι όλος αυτιά! Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Φίλε απο που το πήρε ο φίλος σου? και πόσο. Thanks απο expansys κοντα στα 650 ευρω Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Παιδια,εχω μπερδευτει λιγο.Αυτη τη στιγμη ειμαι με custom rom&root φυσικα.Τι πρεπει να κανω για να επανελθω σε επισημη και με εγγυηση?Το τηλ.γραφει στις πληρ.λογισμ.CSC:N7000OXALA4 (2.3.6)και ειναι Ελλην.(εχει και Ελλην.οδηγιες)... Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 απλα κατεβαζεις την LA4 απο το site που σου ειχα δωσει και την περνας μεσω odin και εισαι ok ... ξερεις να flasaris με odin ετσι?? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 απλα κατεβαζεις την LA4 απο το site που σου ειχα δωσει και την περνας μεσω odin και εισαι ok ... ξερεις να flasaris με odin ετσι?? Ναι ξερω.Δεν χρειαζεται unroot?Απλα την περναω και τελος?Και επισης,πια LA4?Την Γερμανικη?Αληθεια,καπου ειδα για LA6 επισημη.Ξερεις τιποτα? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 ο φιλος costsa41 εννοει οτι οταν πρωτο ανοιξες το κινιτο πια εκδοση σου ειχε?? εμενα π.χ οταν πρωτο ανοιξα ειχε την KKA και αμεσως εκανα update σε KL7 απο ρυθμισεις ---> πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο ---> ενημερωση λογισμικου.... Αυτη να περασεις για να εισαι συγουρος Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Εσύ θα περάσεις την επίσημη που είχες στο τηλέφωνό σου όταν το πήρες. Αυτό μόνο και μόνο για την εγγύηση,αν και δεν είναι ξεκάθαρο αυτό,μια και μπορεί να έχεις εγγύηση με οποιαδήποτε επίσημη rom. Εσύ βέβαια για καλό και για κακό πέρασε αυτή που είχε....φαντάζομαι ότι θα την είχες σημειώσει κάπου πριν..... ο φιλος costsa41 εννοει οτι οταν πρωτο ανοιξες το κινιτο πια εκδοση σου ειχε?? εμενα π.χ οταν πρωτο ανοιξα ειχε την KKA και αμεσως εκανα update σε KL7 απο ρυθμισεις ---> πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο ---> ενημερωση λογισμικου.... Αυτη να περασεις για να εισαι συγουρος Την CSC:N7000OXALA4 ειχε.Αρα περναω την Γερμανικη,ετσι? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Και μια είδηση εκ των έσω που λένε:lol::lol:http://www.goodbyte.gr/phones/samsung-galaxy-s-ii-galaxy-note-get-ics-4638/ Αυτα ειναι:)Ομως αν θελεις,απαντησε μου στο απο πανω ποστ!Να βαλω την Γερμανικη.Ειχα την XALA4... Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Ομως αν θελεις,απαντησε μου στο απο πανω ποστ!Να βαλω την Γερμανικη.Ειχα την XALA4... βαλε αυτη που ειχε οταν το ανοιξες... αν ειναι γερμανικο βαλε την LA4 εισαι οκ αλλα οταν το πηρες και το ανοιξες τι εκδοση ελεγε? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts