Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειδες και το 4:18; αν δεν ειναι αυτο φτηνιαρικο καπακι τοτε τι ειναι;

το ειδα και συνεχιζω να πιστευω οτι ειναι θεμα χρωματος αν ηταν τελειως λευκο θα φαινοταν πολυ καλυτερο.εξαλου σε ολες τις συσκευες που δεν ηταν τελειως λευκες υπηρχε παντα θεμα.μην ξεχνας επισης οτι δεν ειναι τελειως λευκο φενεται σαν παλιο σαν βρωμικο.δεν πιστευω οτι βαλανε δευτερης ποιοτητας πλαστικο στο δηθεν λευκο μοντελο.παντα κατα την αποψη μου.ετσι μην παρεξηγηθω κιολας ;)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αφηστε το παιδι να το χαρει ακομα δε το πηρε!!!:p

Καλοριζικο και σε ασπρο,και σε μαυρο και γενικα στα καινουρια παιδια εδω.Απολαυστε το...;)

Εδω θα βρειτε ενα thread που ανοιξα με καποιες πληροφοριες (στην υπογραφη μου ιδιως) που καταληγουν οτι εχουμε το καλυτερο smartphone που κυκλοφορει.

edit: αν εχετε καποια βιντεακια που πιστοποιουν οτι εχουμε το καλυτερο android (ειχα βρει κια αλλα αλλα τα εχασα...:( ) στειλτε τα παρακαλω να τα προσθεσω...:D

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Administrators
Έχω περάσει πολλές εφαρμογές και το app2sd μου λέει να μεταφέρω κάποιες στην sd...

Της μεταφέρω από το τηλέφωνο στην sd αλλά παρατηρώ οτι πάνε στην εσωτερική usb μνημη...

Υπάρχει τρόπος να πάνε στην external sd; Μην μου πείτε οτι δεν γίνεται και πήρα τσάμπα την 32αρα microsd class10...

Οταν γεμίσουν τα 16bgb της εσωτερικής δεν μπορείς να εγκαταστήσεις άλλα στην εξωτερική microsd;

Το λειτουργικό βλέπει ως "εξωτερική κάρτα" την internal usb μνήμη και γιαυτό μεταφέρονται εκεί οι εφαρμογές με τα σχετικά applications. Προς το παρόν δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό.

Modpic.gif

Το λειτουργικό βλέπει ως "εξωτερική κάρτα" την internal usb μνήμη και γιαυτό μεταφέρονται εκεί οι εφαρμογές με τα σχετικά applications. Προς το παρόν δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό.

Εγκατέστησα 2,3 παιχνίδια και η ελεύθερη έπεσε ήδη στα 4.05gb...

Πρέπει να βρεθεί μια λύση να μεταφέρονται στη microsd, αλλιώς άχρηστη η αγορά της 32 αρας class10 microsd...:banghead:

RX8 rules!

Εγκατέστησα 2,3 παιχνίδια και η ελεύθερη έπεσε ήδη στα 4.05gb...

Πρέπει να βρεθεί μια λύση να μεταφέρονται στη microsd, αλλιώς άχρηστη η αγορά της 32 αρας class10 microsd...:banghead:

4GB δεν ειναι καθολου λιγα!Επισης στην sdcard μπορεις να μεταφερεις φωτογραφιες,wallpapers,βιντεο κτλ, κι ετσι τπτ δε θα ειναι αχρηστο...;)

Follow me on XDA

Αν κατεβάσω το sygic, που θα αποθηκευτεί? Στην εσωτερική του μνήμη? Ρωτάω, αν είναι να το κατεβάσω και να μην περιμένω την 32αρα κάρτα που έχω παραγγείλει.

Αν κατεβάσω το sygic, που θα αποθηκευτεί? Στην εσωτερική του μνήμη? Ρωτάω, αν είναι να το κατεβάσω και να μην περιμένω την 32αρα κάρτα που έχω παραγγείλει.

Οπου και να κατεβει, οταν παρεις τη καρτα,το μεταφερεις...;)

Προσωπικα το εχω στη καρτα...

Follow me on XDA

• Administrators
Οπου και να κατεβει, οταν παρεις τη καρτα,το μεταφερεις...;)

Προσωπικα το εχω στη καρτα...

Δεν μεταφέρεται στην κάρτα, αλλά στην internal usb.

Modpic.gif

Δεν μεταφέρεται στην κάρτα, αλλά στην internal usb.

Μα εγω το φακελο aura/ τον εχω στην sdcard...:confused:

aaa!μαλλον λες για την εφαρμογη....:)

Μπορει να κανω λαθος αλλα ο φιλος μηπως εννοει που αποθηκευονται χαρτες κτλ λογω ογκου???λεω εγω τωρα...

Follow me on XDA

• Administrators
Μα εγω το φακελο aura/ τον εχω στην sdcard...:confused:

aaa!μαλλον λες για την εφαρμογη....:)

Μπορει να κανω λαθος αλλα ο φιλος μηπως εννοει που αποθηκευονται χαρτες κτλ λογω ογκου???λεω εγω τωρα...

Για το Sygic έχεις δίκιο, μεταφέρει τα data στην external_sd. Τα NDrive και Don't Panic τα περνάει στην internal sd.

Modpic.gif

Ευχαριστώ παιδιά. Εννοώ την εφαρμογή στο σύνολό της (και χάρτες). Αφού μπορώ να την κατεβάσω τώρα και μετά να την μεταφέρω στην εξωτερική, καλύπτομαι απόλυτα.

4GB δεν ειναι καθολου λιγα!Επισης στην sdcard μπορεις να μεταφερεις φωτογραφιες,wallpapers,βιντεο κτλ, κι ετσι τπτ δε θα ειναι αχρηστο...;)

4gb είναι λίγα.Να σκεφτείς ένα παιχνίδι που πέρασα το μεσημέρι χθες έπιασε 1.4gb(modern combat 3). Οπότε αν βάλω άλλα τρία αντίστοιχα τίγκαρε...

Καλά εννοείται φωτό,βίντεο και mp3 τα περνάω όλα στην 32αρα microsd, αλλά είναι κουτό να μην μπορείς να κάνεις το ίδιο και για τισ εφαρμογές... Υπάρχουν εφαρμογές όπως το sygic που αν βάλεις και χάρτες από πολλές χώρες π.χ. όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ πιάνει αρκετά gb...

RX8 rules!

4gb είναι λίγα.Να σκεφτείς ένα παιχνίδι που πέρασα το μεσημέρι χθες έπιασε 1.4gb(modern combat 3). Οπότε αν βάλω άλλα τρία αντίστοιχα τίγκαρε...

Καλά εννοείται φωτό,βίντεο και mp3 τα περνάω όλα στην 32αρα microsd, αλλά είναι κουτό να μην μπορείς να κάνεις το ίδιο και για τισ εφαρμογές... Υπάρχουν εφαρμογές όπως το sygic που αν βάλεις και χάρτες από πολλές χώρες π.χ. όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ πιάνει αρκετά gb...

Ισχύει αυτό που είπαμε και με τον πιο πάνω φίλο.Τους φάκελος με τα δεδομένα που έχουν εγκατασταθεί στην internal memory, μπορείς να τα μετακινήσεις στην sdcard.Έτσι πχ το modern combat θα σου πιάσει χώρο το .apk(15mb περίπου).

Follow me on XDA

Ισχύει αυτό που είπαμε και με τον πιο πάνω φίλο.Τους φάκελος με τα δεδομένα που έχουν εγκατασταθεί στην internal memory, μπορείς να τα μετακινήσεις στην sdcard.Έτσι πχ το modern combat θα σου πιάσει χώρο το .apk(15mb περίπου).

Πώς γίνεται αυτό; Με ένα απλό copy paste απο το folder /sdcard/ στην /sdcard/external_sd/; θα το δουν αυτόματα οι εφαρμογες οτι είναι εκεί; Δεν χρειάζεται να κανω καμιά άλλη αλλαγή;

Edited by KostasNK
RX8 rules!

Πώς γίνεται αυτό; Με ένα απλό copy paste απο το folder /sdcard/ στην /sdcard/external_sd/; θα το δουν αυτόματα οι εφαρμογες οτι είναι εκεί; Δεν χρειάζεται να κανω καμιά άλλη αλλαγή;

Στις περισσοτερες εφαρμογες αυτο κανω και δεν εχω προβλημα...To GMC3 να σου πω την αληθεια το εσβησα μια και το ελιωσω, αν και ΝΟΜΙΖΩ οτι το ειχα περασει στη καρτα (το sygic σιγουρα το εχω εκει)...δοκιμασε το και αν δε το διαβαζει βαλε το παλι πισω...;)

Follow me on XDA

Παιδια, εμενα η μπαταρια με εχει απογοητευσει τελευταια και δε ξερω τι μπορει να φταιει. Μιλαμε, ακομη και με μηδενικη χρηση (σε αναμονη), δεν κραταει πανω απο 18 ωρες. Καπου διαβασα οτι μπορει να φταιει το Pulse. Ισχυει κατι τετοιο;
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Παιδια, εμενα η μπαταρια με εχει απογοητευσει τελευταια και δε ξερω τι μπορει να φταιει. Μιλαμε, ακομη και με μηδενικη χρηση (σε αναμονη), δεν κραταει πανω απο 18 ωρες. Καπου διαβασα οτι μπορει να φταιει το Pulse. Ισχυει κατι τετοιο;

Πολύ πιθανόν.κι αν δ φτάσει αυτό κάποια άλλη εφαρμογή φτάσει.σε μένα με χρήση υπερβολική κρατάει 1 1/2 μέρα.

Follow me on XDA

Πολύ πιθανόν.κι αν δ φτάσει αυτό κάποια άλλη εφαρμογή φτάσει.σε μένα με χρήση υπερβολική κρατάει 1 1/2 μέρα.

Μπορω να βρω με καποιο τροπο ποια μπορει να ειναι αυτη; Επισης, ασχετο, αλλα μπορει καποιος να ξερει, γιατι το πληκτρολογιο μου στο PC, απο χθες αντι για τονους βαζει αυτο το συμβολο ΄΄;

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Μπορω να βρω με καποιο τροπο ποια μπορει να ειναι αυτη; Επισης, ασχετο, αλλα μπορει καποιος να ξερει, γιατι το πληκτρολογιο μου στο PC, απο χθες αντι για τονους βαζει αυτο το συμβολο ΄΄;

Ο πιο σωστός τρόπος είναι να απεγκαθιστάς μια μια (από αυτές που νομίζεις ότι κάνουν το battery draining) και να ελέγχεις για λίγη ώρα τη κατανάλωση.

Χρονοβόρα διαδικασία αλλά...

Follow me on XDA

Αγοράστε το system panel και ενεργοποιηστε το monitor. Είναι η εφαρμογή που με συνοδεύει από το desire hd και όποτε είχα battery drain το καταλάβαινα αμέσως και ηξερα και το λόγο. Edited by Boss82
Λεωνίδας

καλησπερα παιδια

εμενα με την μπαταρια μου γινοταν το εξεις

το φορτιζα παντα απο το pc ολο το βραδυ και το πρωι στις 6 το εβγαζα κ πηγαινα στη δουλεια. το μεσημερι που σχολουσα ηταν στο 80% (μετα απο 8 ωρες)

τωρα τελευταια το φορτιζω απο το ρευμα και παλι το πρωι στις 6 το βγαζω . οταν γυρναω απο την δουλεια με την ιδια χρηση παντα ειναι στο 93-94%

δεν ξερω αν ειναι τυχαιο η αν παιζει ρολο. συμβαινει σε κανενα απο εσας??

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

παιδια καλησπερα σε ολους.εδω και λιγη ωρα παρεβαλα και εγω το τερας.επειδη ειμαι ασχετος με τα ανδροιδ.ξεκιναω τις χαζες ερωτησεις.

καπου ειχα διαβασει για ολα αυτα αλλα δεν μπορω να τα βρω.

1 μπορω να βαλω δικια μου φωτο μπροστα ?αν ναι πως ?

2 μπορω να βαλω δικο μου ηχο κλησης ? και αν ναι πως ?

3 μπορω να βαλω δικο μου ηχο ειδοποιησεων και αν ναι πως?

ξερω πως ολα αυτα εχουν απαντηθει αρκετες φορες.ειναι τοσες πολλες οι σελιδες ομως που εχασα την μπαλλα.

ευχαριστω προκαταβολικα για την υπομονη σας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

οκ καταλαβα , η εγγηυση δεν θα ισχηει στην ελλαδα αν παθει κατι και δεν ευθυνομαι εγω θα πρεπει να πληρωσω απο την τσεπη μου.εκτος αυτο δεν θα εχω καποιο προβλημα με τις sim καρτες η καποιο αλλο προβλημα λειτουργιας στην ελλαδα?

καλησπερα παιδια

εμενα με την μπαταρια μου γινοταν το εξεις

το φορτιζα παντα απο το pc ολο το βραδυ και το πρωι στις 6 το εβγαζα κ πηγαινα στη δουλεια. το μεσημερι που σχολουσα ηταν στο 80% (μετα απο 8 ωρες)

τωρα τελευταια το φορτιζω απο το ρευμα και παλι το πρωι στις 6 το βγαζω . οταν γυρναω απο την δουλεια με την ιδια χρηση παντα ειναι στο 93-94%

δεν ξερω αν ειναι τυχαιο η αν παιζει ρολο. συμβαινει σε κανενα απο εσας??

Ανέβηκε η μπαταρία σου μετά από κάποιες αρχικές φορτίσεις...;)

Follow me on XDA