Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια γιατι εχει ιδιαιτερη αξια αν ειναι Gorilla Glass η οχι?

Φαινεται κι ειναι ανθεkτικη, σαφως εμπνεει περισσοτερη εμπιστοσυνη απο την αντιστοιχη π.χ. του nexus - που ξεραμε ηδη οτι δεν ειναι Gorilla glass- και τελικα καταληγουμε οτι χρειαζεται, ουτως η αλλως screen protector.

Αρα προμηθευτειτε εναν screen protector και μια καλη θηκη και ειστε καλυμενοι...

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγω στη αρχη με το htc hd2 νομιζα οτι δεν χαρασεται...και την πατησα...μου ειχε χαρακτει σε 2 μεριεσ καλα...και πλεον βαζω screen protector... Edited by koklas
Samsung Galaxy S8 plus.....

Φαινεται κι ειναι ανθεkτικη, σαφως εμπνεει περισσοτερη εμπιστοσυνη απο την αντιστοιχη π.χ. του nexus - που ξεραμε ηδη οτι δεν ειναι Gorilla glass- και τελικα καταληγουμε οτι χρειαζεται, ουτως η αλλως screen protector.

Αρα προμηθευτειτε εναν screen protector και μια καλη θηκη και ειστε καλυμενοι...

Κατά πρώτον σκέφτομαι και εγώ να το πάρω γιατί το NOTE δεν παίζετε, αλλά.....

Όπα ... να ξέρουμε και τη λέμε (με το συμπάθιο ), άλλο η ποιότητα τις απόδοσης των χρωμάτων κτλ (που είναι τέλεια η οθόνη του NOTE ) και άλλο εάν είναι ανθεκτική σε γρατσουνιές κτλ

Γιατί με HTC Desire HD που έχω και το HTC HD2 δεν έχω βάλει screen protector και γιατί να βάλω άλλωστε ?

Και μη μου πείτε ότι είναι ίδιο με Η χωρίς screen protector ....

Αλλά μάλλον σας αναστάτωσα ....:X

Και πάλη συγνώμη (προσωπική μου άποψη είναι όσα γράφω).

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

htpp://www.sv2bzq.gr

Η αλήθεια είναι ότι ίσως έχει σημασία.Οι gorilla glass οθόνες έχουν αποδείξει την αξία τους.Θυμάμαι ακόμα που στο desire που είχα, έπεσε από μισό μέτρο ύψος πάνω στην οθόνη του, ένα στυλό πολύ βαρύ με τη μύτη του ανοικτή και η οθόνη δεν έπαθε τίποτα.:blink:

Όσο να είναι σου δίνει μια σιγουριά το όνομα και μόνο.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• Administrators
Η αλήθεια είναι ότι ίσως έχει σημασία.Οι gorilla glass οθόνες έχουν αποδείξει την αξία τους.Θυμάμαι ακόμα που στο desire που είχα, έπεσε από μισό μέτρο ύψος πάνω στην οθόνη του, ένα στυλό πολύ βαρύ με τη μύτη του ανοικτή και η οθόνη δεν έπαθε τίποτα.:blink:

Όσο να είναι σου δίνει μια σιγουριά το όνομα και μόνο.

Λοιπόν για να μη μακρηγορούμε... όχι δεν έχει σημασία.

Έχω δει σε περισσότερες από μία συσκευές με gorilla glass να γρατσουνίζεται η οθόνη την πρώτη εβδομάδα. Επειδή εσένα δεν σου έπαθε τίποτα η οθόνη δεν σημαίνει ότι το ίδιο ισχύει για όλες, απλά ήσουν τυχερός. Και για να καταλήξουμε... όλες οι οθόνες (με ή χωρίς gorilla glass) χρειάζονται screen protector αν δεν θέλουμε να δούμε την παραμικρή γρατσουνιά.

Ας επιστρέψουμε τώρα αποκλειστικά στα του Note.

Modpic.gif

Λοιπόν για να μη μακρηγορούμε... όχι δεν έχει σημασία.

Έχω δει σε περισσότερες από μία συσκευές με gorilla glass να γρατσουνίζεται η οθόνη την πρώτη εβδομάδα. Επειδή εσένα δεν σου έπαθε τίποτα η οθόνη δεν σημαίνει ότι το ίδιο ισχύει για όλες, απλά ήσουν τυχερός. Και για να καταλήξουμε... όλες οι οθόνες (με ή χωρίς gorilla glass) χρειάζονται screen protector αν δεν θέλουμε να δούμε την παραμικρή γρατσουνιά.

Ας επιστρέψουμε τώρα αποκλειστικά στα του Note.

Αν και εχει γινει τεράστιος ντόρος στο xda για το θέμα αυτο θα συμφωνήσω και εγω με τα λεγόμενα του athanaso77. Eγω τουλάχιστον προσωπικά δεν άφησα ποτέ συσκευή μου χωρίς screen protector διότι εμπνέει μια ασφάλεια παραπάνω.

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Η οθόνη του Note έχει ειδική αντιχαρακτική προστασία, όχι Gorilla Glass, και η επιλογή αυτή έγινε σε συνεργασία με τη wacom για καλύτερη λειτουργία του s-pen.

Το ζητούμενο είναι αν είναι ή όχι scratch resistance και αυτή του Note είναι. Το gorilla Glass είναι ένα brand name και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει άλλη αντιχαρακτική τεχνολογία π.χ. το iphone το nexus κ.λ.π. δεν έχουν Gorilla Glass αλλά έχουν αντιχαρακτική προστασία.

Μπορείται να δείτε και τα αντίστοιχα test στο YouTube

Edited by eleco
[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατά πρώτον σκέφτομαι και εγώ να το πάρω γιατί το NOTE δεν παίζετε, αλλά.....

Όπα ... να ξέρουμε και τη λέμε (με το συμπάθιο ), άλλο η ποιότητα τις απόδοσης των χρωμάτων κτλ (που είναι τέλεια η οθόνη του NOTE ) και άλλο εάν είναι ανθεκτική σε γρατσουνιές κτλ

Γιατί με HTC Desire HD που έχω και το HTC HD2 δεν έχω βάλει screen protector και γιατί να βάλω άλλωστε ?

Και μη μου πείτε ότι είναι ίδιο με Η χωρίς screen protector ....

Αλλά μάλλον σας αναστάτωσα ....:X

Και πάλη συγνώμη (προσωπική μου άποψη είναι όσα γράφω).

Αγαπητε ημουν πολυ συγκεκριμενος. Δε μιλησα για απεικονιση, αλλα για αντοχη σε γρατζουνιες. Και ειπα οτι εμπνεει εμπιστοσυνη οτι εχει σιγουρα αντοχη, ειτε λεγεται gorilla glass, ειτε Μητσος η συγκεκριμενη οθονη.

Τα εμπορικα και μαρκετιστικα τερτιπια δε μου λενε τιποτα.

Οπως επισης δε μου λεει τιποτα οτι σε καποιους η Gorilla glass δεν εχει γδαρθει. Σε Dell streak που ειχα που "φωναζε" απο μακρια για τη Gorilla Glass οθονη του, γρατζουνιστηκε για πλακα κι ενω το προσεχα υπερβολικα. Ουτε η πλαστικη επιστρωση του ΖΤΕ που εχω για δευτερο δεν το κανει αυτο.

Για να καταληξουμε γιατι ο Γιαννης (athanaso) τα ειπε πολυ σωστα. Ουτως η αλλως πρεπει να μπει screen protector. Ολα τα υπολοιπα ειναι για να εχουμε να λεμε...

Edited by v@gelis

Tο link που σου εβαλα ειναι app που κανει αυτην την δουλεια που θελεις,λεγετε SUBLOADER.

Χρησιμοποιίσα το προγραμμά που λες και πάλι δεν εμφανίζονται υπότιτλοι όταν ανοίγω .mkv από το δίκτυο. Στο folder υπάρχει το mkv και το srt αρχείο με το ίδιο όνομα του mkv...

Τα ανοίγω με το bsplayer και τώρα που έβαλα access point 802.11n δεν κολλάνε ούτε οι 1080p,αλλά δεν μπορώ με τίποτα να εμφανίσω τους υπότιτλους...

Καμία βοήθεια;

RX8 rules!

Χρησιμοποιίσα το προγραμμά που λες και πάλι δεν εμφανίζονται υπότιτλοι όταν ανοίγω .mkv από το δίκτυο. Στο folder υπάρχει το mkv και το srt αρχείο με το ίδιο όνομα του mkv...

Τα ανοίγω με το bsplayer και τώρα που έβαλα access point 802.11n δεν κολλάνε ούτε οι 1080p,αλλά δεν μπορώ με τίποτα να εμφανίσω τους υπότιτλους...

Καμία βοήθεια;

Καλημέρα,δοκίμασε να τρέξεις ταινία μέσα απ το subloader αλά με τον default player ,εμένα μου εμφανίζει κανονικά τους υπότιτλους.

Κανε και μια δοκιμή να τους μετατρέψεις από ANSI σε UTF8 (OPEN - OPEN WITH - NOTEPAD - FILE - SAVE US - ENCODING και επιλέγεις (UTF8) - SAVE και είσαι OK ) .

giphy.gif

Μηπως έχει καταφερει να παίξει κανείς υπότιτλους στην τηλεόραση; Στο κινητό εμφανιζονται κανονικα αλλά όχι στην τηλεόραση.

• Administrators
παιδια κανα καλο κερνελ εχουμε υπ οψιν ;

Όχι (ακόμα τουλάχιστον). Ωστόσο να έχεις στα υπόψιν ότι για αυτά τα θέματα συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=321524

Modpic.gif

παιδια κανα καλο κερνελ εχουμε υπ οψιν ;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1362424

Για μένα είναι οτι καλύτερο υπάρχει σε kernel για το NOTE.

giphy.gif

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1362424

Για μένα είναι οτι καλύτερο υπάρχει σε kernel για το NOTE.

εαν φλασαρουμε αυτον το κερνελ το cf-root χανεται???

Samsung Galaxy S8 plus.....

εαν φλασαρουμε αυτον το κερνελ το cf-root χανεται???

To cf root χανεται μονο αν περασεις επισημη rom.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Εχω την εντύπωση ότι εχω κάποιο πρόβλημα με την διεργασία Android OS. Στο battery usage πόσο τις εκατό έχει εσάς το Android OS; Γενικότερα εχω θέμα με την μπαταρία, προηγουμένος έβγαλα την μπαταρία και από 69% μόλις την ξαναεβαλα πήγε στο 59% περίπου. Ανεβάζω και screenshot.

Εχω την εντύπωση ότι εχω κάποιο πρόβλημα με την διεργασία Android OS. Στο battery usage πόσο τις εκατό έχει εσάς το Android OS; Γενικότερα εχω θέμα με την μπαταρία, προηγουμένος έβγαλα την μπαταρία και από 69% μόλις την ξαναεβαλα πήγε στο 59% περίπου. Ανεβάζω και screenshot.

Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Μπορεί να έχει κολλήσει κάποιο sync. Έχεις βάλει κανα βαρύ ημερολόγιο πρόσφατα? Γενικώς επειδή από το battery usage δεν θα βγάλεις άκρη, μπορείς να εγκαταστήσεις αυτό και να ενεργοποιήσεις το "monitor" για να δεις τι φταίει.

Λεωνίδας

Το θηρίο έφτασε σήμερα με UPS. Πέρασα αμέσως το upgrade σε 2.3.6 μέσω KIES.

Πολύ όμορφο, πολύ ποιοτικό (δεν ξέρω γιατί χαλάνε κάποιους τα πλαστικά του), ελαφρύ, ΤΕΛΕΙΑ οθόνη, ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ οθόνη λέμε και πολύ smooth απόκριση.

Το Galaxy S μου δείχνει σαν μικρογραφία τώρα, σχεδόν δεν μπορώ να το πιάσω σωστά πια :lol:

ΥΓ: Θα αντέξω άραγε 4-5 μέρες σε stock μορφή πριν αρχίσω τα φλασαρίσματα; :lol:

Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go

Το θηρίο έφτασε σήμερα με UPS. Πέρασα αμέσως το upgrade σε 2.3.6 μέσω KIES.

Πολύ όμορφο, πολύ ποιοτικό (δεν ξέρω γιατί χαλάνε κάποιους τα πλαστικά του), ελαφρύ, ΤΕΛΕΙΑ οθόνη, ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ οθόνη λέμε και πολύ smooth απόκριση.

Στα'λεγα δεν στα'λεγα;:D

Αντε καλοριζικο το θηριο!:cool:

Xiaomi Mi Max3 4/64

Στα'λεγα δεν στα'λεγα;:D

Αντε καλοριζικο το θηριο!:cool:

Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την βοήθεια σου, αποδείχτηκε καταλυτική για την επιλογή μου.

Έπεσε στην αντίληψη σου κάποια θήκη όπως σου περιέγραφα; Δυστυχώς η προσωρινή Nillkin TPU θα κάνει κανένα 10ήμερο ακόμη να έρθει και δεν με βλέπω να την παλεύω με το S μαζί μου και το θηρίο αφημένο στο σπίτι :D

Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go

Εχω βολευτει για τα καλα με το flip cover της Samsung και δεν ψαχνομαι για καμια αλλη. Ετσι δεν εχω κατι να σου προτεινω τυπου pouch.

[ πσ: Χαχα,μια απο τα ιδια κ εδω, μεχρι να μου ερθει η θηκη το ειχα το ΝΟΤΕ φυλακισμενο σπιτι, που να τολμουσα να το βγαζα εξω ετσι "γυμνο":X ]

Xiaomi Mi Max3 4/64

Καλημέρα στην παρέα... Να ρωτήσω μήπως έχουμε κανένα νέο απο το λευκό???

Δεν το έχω βρει πουθενά... Θα βγει στην αγορά άραγε...

Καλημέρα.

Λοιπόν, μετά από μια άκρως αποτυχημένη αγορά screen protector από το play247, (δεν έχει καν συσκευασία και στο δίνουν χύμα κολλημένο πάνω σε ένα χαρτί) άκουσα το Βαγγέλη και επικοινώνησα με το extreme mobile.Ο νίκος που το έχει, πολύ ευγενικός και μου είπε μάλιστα να περάσω από το μαγαζί να τις δω και να τις τοποθετήσει κι όλας.

Έτσι και έκανα λοιπόν και μπορώ να σας πω ότι η εξυπηρέτηση είναι πραγματικά άψογη όπως επίσης και οι μεμβράνες που είμαι ενθουσιασμένος! μάλιστα έχει και δύο είδη, ultra clear και mat για τα γούστα σας.

Επίσης έχει και αυτός το note και έχει παραγγείλει και απίθανες θήκες που θα έχουν έρθει μέχρι τέλος εβδομάδας όπως μου είπε.

Με κλειστά ματιά λοιπον extreme mobile.

Στη σελίδα του καταστήματος θα βρείτε και ένα πολύ χρήσιμο βίντεο με οδηγίες για τη τοποθέτηση της μεμβράνης για όσους είστε εκτός αθηνών.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA