thief7710 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Όχι δεν μιλάω για android. ΟΠΟΤΕ για να καταλάβω δεν μου λες ότι είναι καλή η διάρκεια της μπαταρίας. Μου λες ότι είναι καλή για android. Όσο για τις εφαρμογές κτλ προσπαθώ να τα έχω όλα κλειστά έχω βγάλει κινούμενα background widget κτλ την οθόνη όπως είπα την έχω ένα κλικ δεξιά του ελάχιστου φωτισμού αλλά δεν βλέπω φως... Και για να ξεκαθαρισω: κάθε μέρα φορτιζα και τα προηγούμενα κινητά μου. Μια μέρα θέλω να μου βγάζει και το note αλλά να την βγάζει άνετα. Θα δοκιμάσω αφού διαβάσω λίγο στο ίντερνετ να περάσω καμία άλλη rom μπας και δω βελτίωση αλλά για την ώρα το κινητό Το υπολειτουργω για να βγάλω τη μέρα. Παράθεση Wii Number 7116 0358 1247 8762 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Όχι δεν μιλάω για android. ΟΠΟΤΕ για να καταλάβω δεν μου λες ότι είναι καλή η διάρκεια της μπαταρίας. Μου λες ότι είναι καλή για android. Όσο για τις εφαρμογές κτλ προσπαθώ να τα έχω όλα κλειστά έχω βγάλει κινούμενα background widget κτλ την οθόνη όπως είπα την έχω ένα κλικ δεξιά του ελάχιστου φωτισμού αλλά δεν βλέπω φως... Και για να ξεκαθαρισω: κάθε μέρα φορτιζα και τα προηγούμενα κινητά μου. Μια μέρα θέλω να μου βγάζει και το note αλλά να την βγάζει άνετα. Θα δοκιμάσω αφού διαβάσω λίγο στο ίντερνετ να περάσω καμία άλλη rom μπας και δω βελτίωση αλλά για την ώρα το κινητό Το υπολειτουργω για να βγάλω τη μέρα. Αφού δεν είχες Android δεν είχες σοβαρό smartphone...:p Προσωπικά δε το έχω, άκομα, το note, αλλά γνωρίζω ότι έχει τη καλύτερη μπαταρία ανάμεσα στα κορυφαία smartphones.σίγουρα σε λίγο που θα βγουν σοβαρές custom ROM και kernels,η αυτονομία θα βελτιωθεί πολύ.Εδώ με το Desire HD που είχα παλιότερα, από τις χειρότερες μπαταρίες, μετά τις custom ROM και με χρήση...άστα να πάνε, έβγαζε άνετα τη μέρα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Για να μην το κουράζουμε το θέμα... Το note είναι ενα απο τα καλύτερα κινητά που εχουν κυκλοφορίσει...και απο θεμα software και απο θεμα hartware... Επίσης η μπαταρία του είναι οτι καλυτερο εχω δοκιμάσει σε τηλ με στοκ καταστάσεις... Μετα απο 2-3 κυκλους φορτισεις τις μπαταρίας δεν υπάρχει περίπτωση σε μεση χρήση να μην σας κρατάει 2 μερες,και σε hart χρήση σύγουρα 1 μέρα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Όχι δεν μιλάω για android. ΟΠΟΤΕ για να καταλάβω δεν μου λες ότι είναι καλή η διάρκεια της μπαταρίας. Μου λες ότι είναι καλή για android. Όσο για τις εφαρμογές κτλ προσπαθώ να τα έχω όλα κλειστά έχω βγάλει κινούμενα background widget κτλ την οθόνη όπως είπα την έχω ένα κλικ δεξιά του ελάχιστου φωτισμού αλλά δεν βλέπω φως... Και για να ξεκαθαρισω: κάθε μέρα φορτιζα και τα προηγούμενα κινητά μου. Μια μέρα θέλω να μου βγάζει και το note αλλά να την βγάζει άνετα. Θα δοκιμάσω αφού διαβάσω λίγο στο ίντερνετ να περάσω καμία άλλη rom μπας και δω βελτίωση αλλά για την ώρα το κινητό Το υπολειτουργω για να βγάλω τη μέρα. Αν θέλεις, πριν μπεις στη διαδικασία custom rom, δοκίμασε μια εφαρμογή όπως το system panel. Ενεργοποίησε το monitor και δες τι σου τρώει τη μπαταρία. Δεν είναι λογικό να κρατάει τόσο λίγο. Αν τη μπαταρία στην τρώει κάποια εφαρμογή την απεγκαθιστάς ή την περιορίζεις και είσαι οκ. Αν μπαταρία σου τρωνε διεργασίες συστήματος πας για custom rom :) Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 ετσι ακριβως ολη μερα του πινω το αιμα και βγαζει ανετα μια μερα ανετα ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_gr Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Καλημερα. Εκτος της αυθεντικης ποιες αλλες θηκες εχετε δοκιμασει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 http://viewitem.eim.ebay.gr/SAMSUNG-GALAXY-NOTE-BLACK-GEL-SKIN-CASE-COVER/140637892999/item?transId=592920025004 http://viewitem.eim.ebay.gr/Silicone-Cover-Case--LCD-Screen-Protector-Samsung-Galaxy-Note-N7000-Clear-Black/130600450145/item?transId=587479456003 εγω μ΄αυτες ειμαι καλυμμενος με βολευουνε πιο πολυ απο την γνησια και προστατευουνε και το γυρω-γυρω.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 http://viewitem.eim.ebay.gr/SAMSUNG-GALAXY-NOTE-BLACK-GEL-SKIN-CASE-COVER/140637892999/item?transId=592920025004 http://viewitem.eim.ebay.gr/Silicone-Cover-Case--LCD-Screen-Protector-Samsung-Galaxy-Note-N7000-Clear-Black/130600450145/item?transId=587479456003 εγω μ΄αυτες ειμαι καλυμμενος με βολευουνε πιο πολυ απο την γνησια και προστατευουνε και το γυρω-γυρω.:) Πως και επέλεξες τις πιο ακριβές; Οι ίδιες στο ebay κοστίζουν στο 1/3 της τιμής (με μεταφορικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 εγω παντως εχω μια Gel θηκη αλλα επειδη ειναι που ειναι το κινητο τεραστιο με την gel θηκη μεγαλώνει και αλλο παρηγγειλα: α) μια σκληρη θηκη λεπτη http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270859684625&ssPageName=ADME:B:EOIBSA:GB:1123#ht_3171wt_1163 β) και μια θηκη που χωραει το κινητο φορωντας ηδη θηκη http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150711006317&ssPageName=ADME:L:OC:GB:1123 Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Παίδες καλησπερα... έχω να αναφέρω κάτι κουλό που μου συμβαίνει τις τελευταίες 2 μέρες.. για να κλειδώνει η οθόνη χρησιμοποιώ το screen off and lock.. απο προχθές, πατάω το κουμπί, αλλά, αντι να κλειδώνει η οθόνη, ουσιαστικά μονο την σβήνει.. κάνω reboot, οταν ξεκινάει, ειναι κανονικα κλειδωμένη... οταν ξεκλειδώσω, παλι τα ίδια.. απεγκατάσταση του screen off ...παλι τα ίδια ...όμως.... αν αλλάξω απο τις ρυθμίσεις και βαλω να κλειδώνει με μοτίβο, ολα δουλεύουν ρολόι... να πω οτι αλλάζω συχνα το φόντο της οθόνης κλειδώματος με φωτογραφίες τραβηγμένες απο το τηλέφωνο... κάποιος???:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Κάποιο confilict από τις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει είναι. Δεν έχει να κάνει με bug της rom ή της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Κάποιο confilict από τις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει είναι. Δεν έχει να κάνει με bug της rom ή της συσκευής. Όπως τα λέει ο Γιάννης. Γι αυτο χρειαζεται το root. Μ ένα backup στο titanium κανεις restore και σε 5 λεπτά έχεις την συσκευη σου όπως πριν. Τωρα το μόνο που μένει ειναι αφαίρεση των υπόπτων εφαρμογών μια μια και δοκιμη, η restore και στήσιμο απο την αρχη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 ηρθε!!!!σημερα παρελαβα το κινητο,απλα κορυφη!!μια ερωτηση.οταν το φορτιζετε κολλαει?πχ στο ξεκλειδωμα η αμα θελετε να ανοιξετε μια εφαρμογη?!?!?επισης ακριβως το ιδιο εκανε και στο galaxy s που ειχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Υπάρχει κάποιος που να είχε το sgs2 και να πήγε σε note? Θεωρείται αναβάθμιση, εκτός της αύξησης μεγέθους οθόνης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Υπάρχει κάποιος που να είχε το sgs2 και να πήγε σε note? Θεωρείται αναβάθμιση, εκτός της αύξησης μεγέθους οθόνης... Εγώ ήρθα από sgs2- Επεξεργαστής,μέγεθος οθόνης και ανάλυση και μπαταρία μεγαλύτερη. Δηλαδή εσύ τι εννοείς αναβάθμιση αν όχι αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Υπάρχει κάποιος που να είχε το sgs2 και να πήγε σε note? Θεωρείται αναβάθμιση, εκτός της αύξησης μεγέθους οθόνης... Και γω θα ήθελα μια σαφή απάντηση γιατι απο τα όσα διαβάζω μάλλον χρειαζεται να κάνουμε κάποιους συμβιβασμούς. Δεν ξέρω αλλα κάτι εδω κάτι στο φόρουμ του Galaxy Nexus μ έχουν κάνει να μην θέλω να το κουνησω απο το SGS2 παρόλο που βρήκα να το δώσω ακριβότερα απ ότι το αγόρασα (δεν είμαι στην Ελλάδα :D) και σκεφτόμουν σοβαρά μια απο τις δυο νέες συσκευές με οθόνη υψηλής ανάλυσης. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 πατωντασ παρατεταμενα το home buton ανοιγει η διαχειρηση εφαρμογων .μπορουμε να οτισουμε κανενα αλλο task manager να ανοιγει??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Υπάρχει κάποιος που να είχε το sgs2 και να πήγε σε note? Θεωρείται αναβάθμιση, εκτός της αύξησης μεγέθους οθόνης... Μην περιμένεις διαφορές όσον αφορά την απόδοση. Θα έλεγα ότι γενικότερα το smoothness του είναι ένα level πιο κάτω από του GS2. Έχει βλέπεις να χειριστεί και μια αξιοσημείωτη διαφορά στην ανάλυση οθόνης. Επίσης όποιος το θέλει για βασικό τηλέφωνο να το ξανασκεφτεί, η συσκευή είναι πολύ μεγάλη για καθημερινή χρήση τηλεφώνου και αργά ή γρήγορα αυτό θα γίνει σίγουρα αισθητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Μην περιμένεις διαφορές όσον αφορά την απόδοση. Θα έλεγα ότι γενικότερα το smoothness του είναι ένα level πιο κάτω από του GS2. Έχει βλέπεις να χειριστεί και μια αξιοσημείωτη διαφορά στην ανάλυση οθόνης. Επίσης όποιος το θέλει για βασικό τηλέφωνο να το ξανασκεφτεί, η συσκευή είναι πολύ μεγάλη για καθημερινή χρήση τηλεφώνου και αργά ή γρήγορα αυτό θα γίνει σίγουρα αισθητό. Εγώ μόνο πάνω σε αυτό θα ήθελα να ακούσω καμιά γνώμη ακόμη από παιδιά που το έχουν καιρό. Άλλο να ακούς reviews από ανθρώπους που μόλις το πήραν στα χέρια τους και άλλο από άτομα που πλέον έχουν "συνηθίσει" τη συμβίωση. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 (edited) Και γω θα ήθελα μια σαφή απάντηση γιατι απο τα όσα διαβάζω μάλλον χρειαζεται να κάνουμε κάποιους συμβιβασμούς. Δεν ξέρω αλλα κάτι εδω κάτι στο φόρουμ του Galaxy Nexus μ έχουν κάνει να μην θέλω να το κουνησω απο το SGS2 παρόλο που βρήκα να το δώσω ακριβότερα απ ότι το αγόρασα (δεν είμαι στην Ελλάδα :D) και σκεφτόμουν σοβαρά μια απο τις δυο νέες συσκευές με οθόνη υψηλής ανάλυσης. Κωστα αν ειχα βρει να δωσω το SGS2 στην τιμη που λες ουτε που θα το σκεφτομουν. Για το note τα εχουμε γραψει. Κανεις σιγουρα συμβιβασμους στο θεμα του μεγεθους, η χρηση με το ενα χερι σε καμια περιπτωση δεν ειναι ανετη, αλλα απο εκει και περα κερδιζεις μια οθονη χαρμα οφθαλμων που κανει τις 3-4 βασικες λειτουργιες αυτης της συσκευης πιο ανετες απο ποτε. Βαλε σε αυτα και τη γραφιδα και μια κορυφαια αυτονομια και εχεις το μιγμα για μια συσκευη που μπορει να σε κανει να την κρατησεις μεχρι τον αντικαταστατη της... Κλεινοντας θα σου πω το εξης. Τις τελευταιες μερες εφυγα απο Note και πηγα σε galaxy nexus και iphone 4s. Τα δυο τελευταια τα κρατησα απο μια μερα το καθενα. Αυτονομια μετρια για το nexus και της πλακας για το μηλο. Γυρισα αμεσα στο note. Ο λογος? Το μεγεθος της οθονης μου προσφερει ενα σωρο πλεονεκτηματα και η αυτονομια μου προσφερει την ασφαλεια πως ο,τι κι αν κανω μεσα στη μερα θα εχω μπαταρια οταν γυρισω σπιτι... Edited December 6, 2011 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Εγώ μόνο πάνω σε αυτό θα ήθελα να ακούσω καμιά γνώμη ακόμη από παιδιά που το έχουν καιρό. Άλλο να ακούς reviews από ανθρώπους που μόλις το πήραν στα χέρια τους και άλλο από άτομα που πλέον έχουν "συνηθίσει" τη συμβίωση. Αν θες ακόμα μια γνώμη να σου πω ότι δε μπορώ παρά να συμφωνήσω ΑΠΌΛΥΤΑ με τον athanaso παραπάνω. Το note θέλει συμβιβασμους σα τηλέφωνο,αλλά και σαν internetφωνο όπως ουσιαστικα είναι δυστυχώς ΔΕΝ έχει το smoothness του S2 κάτι που κ εγώ πιστεύω οφείλεται και στη μεγαλύτερη ανάλυση της οθόνης του. Αυτή τη στιγμή αν δε σας ενοχλεί το μικρότερο μέγεθος του στο σερφαρισμα στο net τότε το S2 είναι σαφώς πιο γρήγορο smoothness και ολοκληρωμενο πιστεύω τη παρούσα στιγμή και κυρίως δουλευευται απείρως ευκολότερα σα τηλέφωνο σε καθημερινη χρήση μιας κ μπροστά στο note είνα μωρό!!! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Εγώ το είπα και θα το ξαναπώ. Αν τυχόν για των Α-Β λόγο αποσυρθεί το note από την αγορά και δεν υπάρχει άλλο με το μέγεθος αυτής της οθόνης τότε θα κάνω συμβιβασμό να γυρίσω σε μικρότερη. Από εκεί και πέρα, αν κάποιος θέλει μόνο μια τηλεφωνική συσκευή και να "κουνάει το φραπέ" και να το δείχνει σε φίλες και φίλους πιθανολογώ ότι το note θα του πέσει "βαρύ". Αν όμως το δουλεύει για περιήγηση, e-mail, άνετα για πλοήγηση, ακόμα και για πολύ καλή φωτογραφία τότε θεωρώ ότι γεμίζει το παραπάνω των 4 και 4.5 συσκευών που κυκλοφορούν. Θα το ξαναπώ. Αν κάθεται στο χέρι του ενδιαφερόμενου και το δουλέψει για 2-3 μέρες,δε ξαναγυρίζει σε μικρότερο. . . . στο μέγεθος ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Εγώ το είπα και θα το ξαναπώ. Αν τυχόν για των Α-Β λόγο αποσυρθεί το note από την αγορά και δεν υπάρχει άλλο με το μέγεθος αυτής της οθόνης τότε θα κάνω συμβιβασμό να γυρίσω σε μικρότερη. Από εκεί και πέρα, αν κάποιος θέλει μόνο μια τηλεφωνική συσκευή και να "κουνάει το φραπέ" και να το δείχνει σε φίλες και φίλους πιθανολογώ ότι το note θα του πέσει "βαρύ". Αν όμως το δουλεύει για περιήγηση, e-mail, άνετα για πλοήγηση, ακόμα και για πολύ καλή φωτογραφία τότε θεωρώ ότι γεμίζει το παραπάνω των 4 και 4.5 συσκευών που κυκλοφορούν. Θα το ξαναπώ. Αν κάθεται στο χέρι του ενδιαφερόμενου και το δουλέψει για 2-3 μέρες,δε ξαναγυρίζει σε μικρότερο. . . . στο μέγεθος ;) Ovelix5 respect! Καλύτερα δεν θα μπορούσε να το πει κανείς. Το Note είναι κατά βάση ένα εργαλείο, και όχι κινητό καφετέριας. Για την δεύτερη χρήση το S2 ή ακόμη και το S1 είναι περισσότερο από αρκετά. Παράθεση Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Παιδια ο δικός μου ενδοιασμος δεν ειναι στο μέγεθος. Μ ενδιαφέρει η άρτια λειτουργία. Είμαι λίγο ίδιοτροπος και απαιτητικός. Το galaxy δεν μου έχει πει όχι πουθενα δεν θέλω να αρχίσω να κοιτάζω πόσο free ram έχω, η το stylus να το χρησιμοποιω σαν οδοντογλυφιδα επειδη δεν κάνει για σοβαρή χρήση η δεν ειναι smooth στο γράψιμο. Άλλο το να ειναι ένα κλικ πίσω και άλλο να έχει προβληματα που χρειάζονται επεμβάσεις custom rom, kernel κλπ. Δεν ξέρω αλλα μετα απο 3 iPhone, μ αρέσει να το κρατάω όσο μπορω πιο καθαρο. Παρόλο που υπάρχουν καλές rom, πάντα γυρναω στην official. Κι ένας λόγος που δεν θέλω το galaxy nexus ειναι ότι με καθαρο android δεν μπορείς να σταθείς. Θα δούμε, θα αποφασίσω λίγο πριν ανέβω Ελλάδα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Το Note είναι κατά βάση ένα εργαλείο, και όχι κινητό καφετέριας. Δηλαδή με το Note θα κάνεις τις δουλειές σου και με άλλο θα πας στην καφετέρια; Όταν λέμε για καθημερινή χρήση εννοούμε και τα δύο και εκεί έγκειται το θέμα του μεγέθους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts