sfinas_HD2 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Καλημέρα φίλοι μου!! Χρειάζομαι να έχω ένα φάκελο στην sd του note, ο οποίος να μην είναι ορατός στην έκθεση, κ να ανοίγει με κάποιον κωδικό. Θέλω μέσα στον φάκελο αυτο να έχω αρχεία "προσωπικά". :p Μπορείτε να μου πείτε κάποιο πρόγραμμα ή κάποιο τρόπο να το κάνω αυτο?? Το έχω άμεση ανάγκη.... Περιμένω για άλλη μια φορά τα φώτα σας!!:) Παράθεση Samsung galaxy Note Htc HD2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Official 4.0.4 N7000XXLRK Μολις πηρα το κινητο απτη samsung μου αλλαξαν μητρικη πλακετα μου ειπαν γιατι καπως το κατεστρεψα δεν ξερω πως το εκανα και απο τοτε απλα εχω κανει τις ανανεωσεις μεσω OTA και το εχω root Ποσο πληρωσες φιλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Καλημέρα φίλοι μου!! Χρειάζομαι να έχω ένα φάκελο στην sd του note, ο οποίος να μην είναι ορατός στην έκθεση, κ να ανοίγει με κάποιον κωδικό. Θέλω μέσα στον φάκελο αυτο να έχω αρχεία "προσωπικά". :p Μπορείτε να μου πείτε κάποιο πρόγραμμα ή κάποιο τρόπο να το κάνω αυτο?? Το έχω άμεση ανάγκη.... Περιμένω για άλλη μια φορά τα φώτα σας!!:) για εφαρμογες android συζητμε εδω. για να μην το εχεις στη gallery μπορεις να βαλεις μεσα ενα αρχειακι με ονομασια "nomedia" για να κλειδωσεις αρχεια και να μην φαινονται στην galery φυσικα μιλαμε για εικονες-βιντεο κατεβασε το gallery lock. εχει πολλες επιλογες και ειναι αρκετα καλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Caller id for greece Ενα προγραμα για μας στο android market παρομοιο με αυτό της Apple. Τελικα μήπως ειναι μπροστα η απεναντοι και εμεις ακολουθουμε αντιγράφοντας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Caller id for greece Ενα προγραμα για μας στο android market παρομοιο με αυτό της Apple. Τελικα μήπως ειναι μπροστα η απεναντοι και εμεις ακολουθουμε αντιγράφοντας? Δε γνωρίζω πόσο καιρό είναι στο store μας αλλά σίγουρα το χρησιμοποιώ πάνω από 1, 1.5 χρόνο... ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Δε γνωρίζω πόσο καιρό είναι στο store μας αλλά σίγουρα το χρησιμοποιώ πάνω από 1, 1.5 χρόνο... ;) Μέ υποστηριξη αριθμων απο κινητα? Νομίζω μονο σταθερα και facebook.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 για εφαρμογες android συζητμε εδω. για να μην το εχεις στη gallery μπορεις να βαλεις μεσα ενα αρχειακι με ονομασια "nomedia" για να κλειδωσεις αρχεια και να μην φαινονται στην galery φυσικα μιλαμε για εικονες-βιντεο κατεβασε το gallery lock. εχει πολλες επιλογες και ειναι αρκετα καλο. δεν μου δουλεύει αυτό με το nomedia που λες μπορείς να γίνεις πιο σαφης για το πρέπει να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Ψαξε στο market to nomedia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Μέ υποστηριξη αριθμων απο κινητα? Νομίζω μονο σταθερα και facebook.... Όχι κινητά μόνο σταθερά τηλέφωνα. Για το φαστομπούκι δε γνωρίζω... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Ψαξε στο market to nomedia το βρήκα αλά και πάλι δεν μου δουλεύει τον φάκελο που θέλω τον δείχνει κόκκινο αλλά τον εμφανίζει κανονικά στην συλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 το βρήκα αλά και πάλι δεν μου δουλεύει τον φάκελο που θέλω τον δείχνει κόκκινο αλλά τον εμφανίζει κανονικά στην συλογη Βαλε μπροστά απο το όνομα του φακέλου μια τελεία,αν το όνομα για παράδειγμα είναι photo καν'το .photo και θά είσαι μια χαρά! Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Βαλε μπροστά απο το όνομα του φακέλου μια τελεία,αν το όνομα για παράδειγμα είναι photo καν'το .photo και θά είσαι μια χαρά! Μια ερωτηση, εβαλα τελεια στον φακελο που δεν ηθελα να εμφανιζετε στην συλλογη μιυ αλλα τωρα εξαφανηστηκε και απο τα αρχεια! Τωρα πως τον εμφανιζω στα αρχεια μου ξανα; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Μια ερωτηση, εβαλα τελεια στον φακελο που δεν ηθελα να εμφανιζετε στην συλλογη μιυ αλλα τωρα εξαφανηστηκε και απο τα αρχεια! Τωρα πως τον εμφανιζω στα αρχεια μου ξανα; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thinkyeah.smartlockfree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50aGlua3llYWguc21hcnRsb2NrZnJlZSJd δοκιμασε λιγο αυτο το προγραμμα.. κανει παπαδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 (edited) Μια ερωτηση, εβαλα τελεια στον φακελο που δεν ηθελα να εμφανιζετε στην συλλογη μιυ αλλα τωρα εξαφανηστηκε και απο τα αρχεια! Τωρα πως τον εμφανιζω στα αρχεια μου ξανα; Πάτα στο πρόγραμμα που βλέπεις τους φακέλους ρυθμίσεις και βάλε εμφάνιση κρυφών αρχείων και θα είσαι οκ. η εφαρμογή από πάνω του φίλου freddaras όλα τα λεφτά.... Edited October 21, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfinas_HD2 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thinkyeah.smartlockfree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50aGlua3llYWguc21hcnRsb2NrZnJlZSJd δοκιμασε λιγο αυτο το προγραμμα.. κανει παπαδες! αυτο κλειδωνει προγραμματα κ ολη τη συλλογη. οχι φακελους Παράθεση Samsung galaxy Note Htc HD2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 αυτο κλειδωνει προγραμματα κ ολη τη συλλογη. οχι φακελους αυτο δεν ηθελες εξ αρχης?:) Καλημέρα φίλοι μου!! Χρειάζομαι να έχω ένα φάκελο στην sd του note, ο οποίος να μην είναι ορατός στην έκθεση, κ να ανοίγει με κάποιον κωδικό. Θέλω μέσα στον φάκελο αυτο να έχω αρχεία "προσωπικά". :p Μπορείτε να μου πείτε κάποιο πρόγραμμα ή κάποιο τρόπο να το κάνω αυτο?? Το έχω άμεση ανάγκη.... Περιμένω για άλλη μια φορά τα φώτα σας!!:) διαφορετικα κατεβασε παλι το quick pic απο το μαρκετ! ειναι σαν την συλλογη/εκθεση και εχει επιλογη να κλειδωνεις φακελους και να μην εμφανιζονται! δοκιμασε το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 αυτο κλειδωνει προγραμματα κ ολη τη συλλογη. οχι φακελους δοκιμασε το audio manager απο το play. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 δοκιμασε το audio manager απο το play. Συμφωνώ με τον φίλο. Το hide it pro είναι για μένα το καλύτερο...τρελό καμουφλαζ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Ερώτηση, Εχω στα χερια μου ενα note ρουταρισμενο... [ATTACH]27653[/ATTACH] Απο το screen shot φαινεται οτι εχει τη 4.0.3 (και δε ξερω τι αλλο μπορειτε να καταλάβετε) μπορω να μαθω προελευση και αν και ποτε θα αναβαθμιστεί, αν θα χαθει το ρουτ; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Έχει κάποιος δοκιμάσει να χρησιμοποιήσει την αναγνώριση γραφής χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα το Swype (στο S-Note ή το S-Memo)? Απ' ότι βλέπω, όταν έχω Swype, δεν έχω δυνατότητα χειρόγραφης αναγνώρισης... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Νομίζω πως μόνο με το πληκτρολόγιο της samsung γίνεται αυτό. Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 παιδια καλησπερα.Ξαφνικα το note μου διαγραφει απο μονο του ολες τις κλησεις απο το μητρωο κλησεων.Εγω δεν εχω πειραξει κατι.Εχει συναντησει αλλος παρομοιο προβλημα Δεν ειμαι root.Ειναι ics Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Δεν μου έχει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο. Έχεις προσπαθήσει μέσω google μπας και βρεις τίποτα; Όλο και κάποιος θα το έχει πάθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Παιδιά το Note μπορεί να μετατρέψει σε ASCII Ελληνικούς χαρακτήρες που έχεις γράψει με το πενάκι ή αυτό ισχύει μόνο στα Αγγλικά; Θέλω για παράδειγμα να στείλω ένα SMS ή ένα email, το γράφω χειρόγραφα και το στέλνω με κάποιο τρόπο με χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_gr Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Καλημέρα. Στις ρυθμίσεις - χρήση δεδομένων πως επιλέγω εγώ την περίοδο; Κάνω κλικ στην επιλογή άλλα δεν αλλαζει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts