Pharmex Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Πριν από λίγο μου ήρθε η 4.0.4. Το κινητό μου είναι από Expansys. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Ευχαριστώ για τις ευχές σας, στη περίπτωση αυτή το πλαίσιο αναλαμβάνει να το στείλει στη Samsung οπότε το πολύ πολύ να το χάσουνε και να μου στείλουνε καινούργιο πράγμα το οποίο είχε συμβεί σε HTC HD παλιότερα! Πάντως εγώ όσες φορές χρειάστηκα εγγύηση απο πλαίσιο ποτέ δεν αντιμετώπησα κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 παιδια μολις ανοιξα σε desktop mode το myphone και πατησα πανω στο username μου πανω δεξια οπου ανοιγει τις ολες επιλογες... Και ειχα το πενακι σε αποσταση 1 cm απτην οθονη και οταν το αναιβοκατεβαζα εκανε highlight την αντιστοιχη επιλογη! Κατι σαν το floating touch του xperia sole :-) ....δεν το ξερα καθολου οτι μπορει το νοτε να το κανει αυτο και ενθουσιαστικα :-) :-) Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickboss Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Ξέρει κανείς κανέναν οδηγό για να κάνω root στη γερμανική ICS 4.0.4? Παράθεση NickBoss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Ξέρει κανείς κανέναν οδηγό για να κάνω root στη γερμανική ICS 4.0.4? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329997 Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akoron Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 εχω μια ερωτηση για οσους γνωριζουν. Εκτος του tw launcher εχω εγκαταστισει και αλλους 2. Τον Go launcher και τον Launcher 7. εχω διαπιστωσει απο το Badass battery οτι εχω battery drain. Οκ, ως εδω καλα. Η μεγαλυτερη εφαρμογη που μου τρωει μπαταρια ειναι η ...Android core apps. Με κλικ μεσα σε αυτο, βλεπω μονο το launcher της μαμας (TW). Αν και εχω κανει αναζητηση στο xda, δεν εχω βρει κατι ουσιαστικο. Υπαρχει ως θεμα αλλα δεν υπαρχει απαντηση. ερωτησεις : α) τι να κανω ; :( β) να βγαλω τους launcher ? να αφησω μονο της μαμας ; μα, αυτος δεν δημιουργει το προβλημα ; :wacko::wacko::wacko: Παράθεση VirtusJunxitMorsNonSeparabit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Βάλε το κινητό σε λειτουργία πτήσης, και wifi-gps-bluetooth off, κλείστο, βγάλε την μπαταρία για 10-20 δευτερόλεπτα, Και μετά ξανάλειτούργησε το. Δες τι battery drain έχεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 καλα νεα σιγουρο το jb http://www.sammobile.com/2012/08/16/confirmed-galaxy-s-ii-to-get-jelly-bean/ Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 καλα νεα σιγουρο το jb http://www.sammobile.com/2012/08/16/confirmed-galaxy-s-ii-to-get-jelly-bean/ Ήμουν 99% σίγουρος :-) good news Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazpapaz Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Να ρωτήσω αν κάποιος είχε πρόβλημα με MMS μετα απο update σε ICS (Ελληνικό); Ενω δεν ειχα κανένα προβλημα, μετά την αναβάθμιση 'κολλάει' το MMS σε sending mode και το εικονίδιο του refresh γυρνάει... γυρνάει... και δεν κάνει απολύτως τιποτα. Τσέκαρα ρυθμίσεις και ειναι όλες οκ. Τι αλλο μπορει να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Να ρωτήσω αν κάποιος είχε πρόβλημα με MMS μετα απο update σε ICS (Ελληνικό); Ενω δεν ειχα κανένα προβλημα, μετά την αναβάθμιση 'κολλάει' το MMS σε sending mode και το εικονίδιο του refresh γυρνάει... γυρνάει... και δεν κάνει απολύτως τιποτα. Τσέκαρα ρυθμίσεις και ειναι όλες οκ. Τι αλλο μπορει να φταίει; Δοκίμασε λίγο go sms από το μάρκετ. Έχεις custom rom η official; Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_corsa Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 ρε παιδια σοσ πηρα ενα νοτε και ειναι ρουτ δεν εχει πουθενα πληκτρολογιο ουτε καν αριθμητικο για να συνδεθω με το ασυρματο ιντερνετ τι να κανω ρε παιδια ,..... επισης ξεχασα να ανφερω πως το κατω κουμπι δεν παιζει το κεντρικο.. και μερικα στοιχεια αν θελετε.. αναγνωριστικο : JHSJ-XM6S-P4P5-G KODIKOS MONTELOU GT-N7000 ANDROID : 4.0.4 EKDOSI VASIKOU FASMATOS N7000XXLRK KERNEL 3.0.15 HARCORE@SPEEDMOD N7000-ICS#K3-13 ROM VERSION CRISCELOROM NOTE ICS V11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 (edited) κατεβασε ενα apk ενος keyboard app και εγκατεστησε το. επισης καλο θα ηταν αν εχεις θεματακια να περασεις μεσω odin μια οφισιαλ stock rom εξαρχης (δες υπογραφη μου) Edited August 20, 2012 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_corsa Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 ξερεις που μπορω να βρω ενα απκ τετοιο? επισης τα προγραματα ολα αυτα που αναφερονται μονο το οντιν κατεβασα τα αλλα δεν γινοταν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 ξερεις που μπορω να βρω ενα απκ τετοιο? επισης τα προγραματα ολα αυτα που αναφερονται μονο το οντιν κατεβασα τα αλλα δεν γινοταν.. αυτο με τον odin δεν γινεται να μην γινεται απ'τη στιγμη που το κινητο σου λειγουργει κανονικα (περα των προβληματων που ανεφερες) οσον αφορα τo apk εχεις PM Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas24 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Παιδιά μια ερώτηση. Όταν εχω το τηλ στην φόρτιση και το χρησιμοποιώ η μπαταρία του εξακολουθεί να πέφτει και μόνο αν δεν το χρησιμοποιώ φορτίζει αλλά και πάλι αργεί παρά πολύ. Και αναγκάζομαι να το απενεργοποίω τέλειος για να το φόρτισω. Έχει κάποιο πρόβλημα και έτσι αργά φορτίζουν όλα τα note. Σε προηγούμενα τηλ δεν είχα αυτό το θέμα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Παιδιά μια ερώτηση. Όταν εχω το τηλ στην φόρτιση και το χρησιμοποιώ η μπαταρία του εξακολουθεί να πέφτει και μόνο αν δεν το χρησιμοποιώ φορτίζει αλλά και πάλι αργεί παρά πολύ. Και αναγκάζομαι να το απενεργοποίω τέλειος για να το φόρτισω. Έχει κάποιο πρόβλημα και έτσι αργά φορτίζουν όλα τα note. Σε προηγούμενα τηλ δεν είχα αυτό το θέμα. Ευχαριστώ. περιεργο, εγω πχ το εχω σε φορτιση και ταυτοχρονα wifi ανοιχτα τα παντα και παλι ανεβαινει το % της μπαταριας :confused: Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas24 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 περιεργο, εγω πχ το εχω σε φορτιση και ταυτοχρονα wifi ανοιχτα τα παντα και παλι ανεβαινει το % της μπαταριας :confused: Μήπως θα πρέπει να κάνω calibration της μπαταρίας με κάποιο πρόγραμα τώρα του εχω περάσει την original Rom 4.0.4 δεν του εχω κάνει ούτε καν root για να δω αν διορθωθεί το πρόβλημα αλλά τίποτα. Μήπως θέλει καινούρια μπαταρία αν και δεν εχω πρόβλημα αυτονομίας.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Μήπως θα πρέπει να κάνω calibration της μπαταρίας με κάποιο πρόγραμα τώρα του εχω περάσει την original Rom 4.0.4 δεν του εχω κάνει ούτε καν root για να δω αν διορθωθεί το πρόβλημα αλλά τίποτα. Μήπως θέλει καινούρια μπαταρία αν και δεν εχω πρόβλημα αυτονομίας.:cry: ελπιζω να μην χρειαζεσαι καινουργια αλλα αν χρειαστεις: original battery Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas24 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 ελπιζω να μην χρειαζεσαι καινουργια αλλα αν χρειαστεις: original battery Ευχαριστώ φίλε θα το κοιτάξω με έναν φιλο που έχει το ίδιο τηλ ίσος φταίει και ο φορτιστης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση : Έχει αντιμετωπισει κανένας προβληματάκια με το home button; Εμένα δεν πατιέται καλά, ακούει μεν αλλά είναι σαν να έχει πιάσει σκόνη από κάτω η κάτι τέτοιο. Κάνει όπως ένα button στο pc keyboard που δεν πατιέται καλά. Έχετε να προτείνετε κάτι όσοι το έχετε αντιμετωπισει; Η να πάω για τίποτα check ή καθαρισμό αν είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Παιδιά ξέρει κανείς η έχει κανένα σχέδιο των PIN από το βύσμα του μικρο-μεγαφώνου του SGN ? Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση : Έχει αντιμετωπισει κανένας προβληματάκια με το home button; Εμένα δεν πατιέται καλά, ακούει μεν αλλά είναι σαν να έχει πιάσει σκόνη από κάτω η κάτι τέτοιο. Κάνει όπως ένα button στο pc keyboard που δεν πατιέται καλά. Έχετε να προτείνετε κάτι όσοι το έχετε αντιμετωπισει; Η να πάω για τίποτα check ή καθαρισμό αν είναι αυτό; Εχει και μενα καμια βδομαδα που το κανει. παιζει και ειναι σκονη-υγρασια. δεν τραβηξε και λιγα ολο το καλοκαιρι με θαλασσα και αλμυρα το κακομοιρο! ΗΡΩΑΣ! λογικα καθαρισμα θελει, εγω απλα το εχω αφησει ετσι και το παταω ενα τσακ πιο δυνατα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 για οσους ειστε λιγο της φυσης και λιγο εχετε ψυχολογικο προβλημα με το να πεσει το κινητο και να γρατζουνοχτυπησει, υπαρχει αυτη η επιλογη της Amzer στις 13 λιρες αγγλιας απο amazon.uk (eligable for super savings delivery). Την εχω 2 μερες και ειμαι υπερευχαριστημένος απο καθε αποψη (προστασία, ποιοτητα, ευχρηστία) Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Παιδιά καλημέρα. Έχω θέμα με το σήμα στο wifi. Πολύ ασθενές σήμα ακόμα και μέσα στο σπίτι. Το iphone έχει σήμα παντού μέσα στο σπίτι και το θηρίο το χάνει πανεύκολα. Δεν συζητάω να το γυρίσεις το τηλέφωνο πλάγια. Εκεί αν έχει δύο γραμμές σήμα και πας να το γυρίσεις, βγαίνει off το δίκτυο. Έχω official samsung rom και είμαι root. Ξέρετε τι φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts