Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ορίστε όλες οι χρήσιμες πληροφορίες για τους ελαττωματικούς και ασφαλείς kernels.

Διαβάστε το προσεχτικά για να δείτε τι πρέπει να κάνετε.

ok επειδη τα αγγλικα μου δεν ειναι οτι καλυτερο.. απ αυτα που καταλαβα..

φοραω alba XXLPY full repack.

για chainfire που το βλεπω? απ αυτα που καταλαβα πρεπει να flashαρω gb απο odin?

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ok επειδη τα αγγλικα μου δεν ειναι οτι καλυτερο.. απ αυτα που καταλαβα..

φοραω alba XXLPY full repack.

για chainfire που το βλεπω? απ αυτα που καταλαβα πρεπει να flashαρω gb απο odin?

Απλος τροπος.Εχεις cwm recovery?Αν ναι, τοτε φλασαρε με pc odin μια stock rom

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

:O ..... θα τολμήσω να πω ύστερα από αρκετή χρήση με ICS, πως κάποιες εφαρμογές κολλάνε ( πχ η Hello Colour Pencil από το S Choise), άλλες δεν ανοίγουν όσο γρήγορα ανοίγανε με την GB, το social hub δεν ρολάρει όσο καλά ρόλαρε στην GB και γενικά μου φαίνεται οτι λαγκάρει το τηλέφωνο ..

Ας είναι μόνο το δικό μου :shifty: .. αν και έκανα και επαναφορά σε εργοστασιακές.

Ημουν stock, είμαι stock και την πέρασα με ODIN..

Δεν θα την αλλάξω εννοείται, γιατί έχει και πολλά θετικά :) αλλά σίγουρα έχει δρόμο για βελτιώσεις..

Αν μείνουμε ως έχουμε και απλά δεν κάνουμε τίποτα που να εμπλέκεται με cwm λογικά δεν θα έχουμε πρόβλημα..??? Μήπως απλά να περιμένουμε χωρίς flashing, wiping, etc?

Στοκ παγωτό πάντα έτσι?

Ποοοο τι πίκρα ρε μαμοτι μου πάνω που στήσαμε το κινητό μας και ήμασταν έτοιμοι να το χαρούμε.

Ελπίζω να βρεθεί σύντομα λύση για το θέμα..

Περίεργα πράγματα πάντως..δεν θυμάμαι πριν να ειχαμε τέτοια προβλήματα ποτέ..

Sent from my note

Εγώ λέω να περιμένω. Να μείνω δλδ με τον cf-root kernel. Διαβάζω xda και ακόμα δεν έχω δει κάνα ποστ που να λέει ότι τουβλιασέ το note του...

Θα περιμένω λίγο, δεν θα παίξω με recovery, δεν θα σβήσω/κατεβάσω κανένα μεγάλο αρχείο, δεν θα κατεβάσω καν νέα εφαρμογή...

Και ο μαν αυτός κοιτάτε τι λέει..:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25973236&postcount=1978.

Επίσης εγώ από εδώ καταλαβαίνω ότι ολοι οι LPY kernels έχουν το θέμα αυτό

Kernels that have been confirmed affected are:

All ICS leaks for the Samsung Epic 4G Touch (SPH-D710)

All ICS leaks for the Samsung Galaxy Note (GT-N7000)

XXLPY official ICS release for the Samsung Galaxy Note (thanks to Chasmodo for sacrificing his device to find this out)

UCLD3 ICS leak for the AT&T Samsung Galaxy S II (SGH-I777) - Other leaks may also be affected

Kernels built using the most recent SHW-M250S/K/L official source code release as of May 3, 2012 - This includes SiyahKernel 3.1rc6 for GT-I9100 (all other Siyah releases are safe)

Και είναι και η μόνη αναφορά για τουβλιασμένο note που είδα.

εγω αναβαθμιστηκα επισημα,και εκανα ροοτ.πως θα το επαναφερω?

Η γνωμη μου ειναι να φλασαρεται με pc odin μια στοκ prerooted gb ρομ αν θελετε root ή να αναβαθμισετε το κινητο σε στοκ αν δεν θελετε ροοτ(αφου πρωτα φλασαρετε με pc odin μια gb rom).Μπορειτε να κανετε οτι θελετε,τα ρισκα δικα σας :)

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

εγω αναβαθμιστηκα επισημα,και εκανα ροοτ.πως θα το επαναφερω?

κατεβαζεις και flashαρεις με odin Μια επισημη gb..

[sIGPIC][/sIGPIC]

1) I have no clue - I have lost a LOT of faith in Samsung as a result of this. For more detail, see chasmodo's post in the CM9 thread.

2) Maybe only 5-10% of people get hit by Superbrick - many can wipe with affected kernels and be safe, also in many cases you can wipe 3-4 times and die on the 5th attempt (see Epic 4G Touch forums)

3) Flash an unaffected kernel using Odin

δια στοματος ενος πολυ σοβαρου developer

ok και για να flashαρω την gb απο oDin παντα, ουσιαστικα δεν την περναει το odin στο κινητο? δεν θεωρειται μεγαλο αρχειο προς μεταφορα?
[sIGPIC][/sIGPIC]

ok και για να flashαρω την gb απο oDin παντα, ουσιαστικα δεν την περναει το odin στο κινητο? δεν θεωρειται μεγαλο αρχειο προς μεταφορα?

Ναι αλλα η διαδικασια δεν γινεται μεσω cwm recovery

Η γνωμη μου ειναι να φλασαρεται με pc odin μια στοκ prerooted gb ρομ αν θελετε root ή να αναβαθμισετε το κινητο σε στοκ αν δεν θελετε ροοτ(αφου πρωτα φλασαρετε με pc odin μία gb rom).Μπορειτε να κανετε οτι θελετε,τα ρισκα δικα σας :)

Δηλαδή αν φλασαρουμε απλά μια prerooted δεν κινδυνεύουμε ?

Το όλο θέμα είναι στον cf root έτσι δεν είναι παίδες ..?

Ποοοο μόλις παω σπίτι έχει δουλειά πάλι ..

Βρε μπελά που βρήκαμε ..

Sent from my note

Ναι αλλα η διαδικασια δεν γινεται μεσω cwm recovery

τελος παντων οπως και να χει ξαναγυριζω σε prerooted gb τωρα που μιλαμε.. κριμα και με την alba ειχα κατενθουσιαστει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή αν φλασαρουμε απλά μια prerooted δεν κινδυνεύουμε ?

Το όλο θέμα είναι στον cf root έτσι δεν είναι παίδες ..?

Ποοοο μόλις παω σπίτι έχει δουλειά πάλι ..

Βρε μπελά που βρήκαμε ..

Sent from my note

Φλασαρε με pc odin.Το προβλημα ειναι στον cf root

Ο ηχος αφης στο "πληκτρο πισω" σε εσας ακουγεται η το δικο μου εχει προβλημα, μου το κανει απο τοτε που εκανα την αναβαθμιση, ακουγονται ηχοι παντου, εκτος απο το "back"...?

Ευχαριστω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα , παρακαλώ μιας και οι γνώσεις μου στο θέμα είναι μηδενικές. Ειναι ασφαλές να περασουμε την στοκ ICS rom χωρίς να κάνουμε root ή όχι ; Πάντα σε Pc odin αναφέρομαι .

Παρακαλώ εφόσον γνωρίζετε απαντήστε μου . Δυστυχώς και τα Αγγλικά μου δεν είναι επιπέδου που θα μου επιτρέψουν να ακολουθήσω το θέμα από τους xda. Προκαταβολικά σας ευχαριστώ .

Εγώ δηλαδή είμαι απο τους τυχερούς! Αφού φλάσαρα εχθές βράδυ και ρουτάρισα ταυτόχρονα με mobile odin (full wipe) έκανα και format την internal sd γιατί σκέφτηκα ICS official είναι αυτή, ας το καθαρίσω το τηλ. απο τα υπολήμματα της GB. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ξαναφλασάρισα τη ρομ το πρωί (no wipe) γιατί είχα περάσει τη 15 toogle bar και δεν μου άρεσε...

λοιποοοοοοόν ....... Το χω στα χέρια μου!!! είμαι πλέον κάτοχος !!!! :D :D ... λευκουδάκι κιόλας!!!!

Μια γρήγορη ερώτηση πριν το ανοίξω, θα το ψάξω μόνος μου, όμως, γνωρίζει κανείς πως να μεταφέρω επαφές απο Nokia σε Android? θέλω να τις μεταφέρω ΠΛΗΡΩΣ όπως τις έχω(έχω σε κάθε επαφή αναλυτικά ΠΑΡΑ πολλά στοιχεία και δεν θέλω να χαθούν).

Επίσης, το φορτίζω τώρα δεν το ανοίγω ακόμα, στις φορτίσεις πως να του φερθώ ? το φορτίζω όποτε θέλω η περιμένω να αδειάσει πλήρως?

Αν δεν έχεις outlook τότε κανε export τις επαφές σου απ το Nokia σσ vcf αρχεία στη καρτα μνήμης(κάτι που κάνει το Nokia) και μετά αντέγραψε αυτό το φάκελο στη κάρτα του note.

Μετα απλώς πήγαινε στις επαφές και κανε import τα αρχεία vcf απ τη κάρτα και εισαι ok!

Καλορίζικο :)

Edited by manan69t

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Εύκολος τρόπος root με OFFICIAL STOCK ICS.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=25935714

με αυτό το τρόπο root έχουμε πρόβλημα η μόνο,με το Cf kernel;;;;;;
Samsung Galaxy S8 plus.....

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1647297

Μολις τη περασα...

Αν κολλησει στην οθονη της samsung πανω απο 10' λεπτα, πηγαινετε recovery-wipe data/factory reset-reboot.

Εβαλα την rooted κ ολα καλα,δεν χρειαστηκε να κανω wipe/data η factory reset.O browser γρηγορος,αλλα δεν κανει text wraping,εχω τσεκαρει φυσικα την επιλογη για wraping.Αν υπαρχει καποια αλλη ρυθμιση κ τη ξερει κανεις,ας μου την πει.

Επισης ηθελα να ρωτησω,πως κανουμε exit και κλεινουμε τον browser? δεν βλεπω καποιο κουμπι EXIT οπως στον opera

Ευχαριστω.

Edited by charis232

τελικα ολοι οι τροποι root στην ics εχουν προβλημα?????ακομα και αυτοσ που αναφερει ο elthis???
Samsung Galaxy S8 plus.....

Οπως έγραψα κ πιο πριν μετά την αναβάθμιση σε isc το κινητό σέρνεται.Εχω κάνει καμια δεκαριά επανεκκινήσεις από εχτές το απόγευμα γιατί μένει από μνήμη.Τι μου προτείνεται να ελέγξω πρώτα.ΑΝ του κάνω hard reset θα ξαναπάει σε 2.3 ή θα παραμείνει στο isc?
http://postimage.org/image/drcngbz27/