christou Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 -Κατεβάζουμε τον CF-Root για την LPY μήπως είναι εύκολο κάποιος να δώσει ένα link, για τον CF-Root για την LPY; ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Όχι δεν το είχε το search στην GB είναι νέο feature αυτό και έλειπε σίγουρα.. Κάτι καινούριο είναι οτι έχεις access στο notification screen από locked screen... Τώρα το παρατήρησα.... Για το 3g τώρα μια χαρά μου φαίνεσαι. Μήπως έχει φτάσει στο όριο τα data στο 3g και σε κλείνει ?? Η ICS έχει τέτοια ρύθμιση..Settings->Data Usage->Mobile data είναι on?? Και εκει έχει και το set mobile data limit Λοιπον λυθηκε το προβλημα με το 3g το οποιο προκαλουσε το λαθος APN που περασθηκε μονο του(!?) μετα την αναβαθμιση σε ics. Δηλαδη πηγαινοντας: Ρυθμισεις->περισσοτερα->δικτυα κινητης τηλεφωνιας->Ονοματα σημειου προσβασης (APN) ->Wind internet. Αντι της σωστης τιμης-> (gint.b-online.gr ) ειχε την ακολουθη -> ( gint.b-online.grapndroid ) Τωρα μπορω να παω ανενοχλητος να ευχαριστηθω το παγωτο μου.:cool: Αccess στο notification screen από locked screen-> Ουτε και εγω το ειχα μυρισθει->οντως, βερυ κουλ feature , θανξ για το τιπ;) Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1648542 Τι εννοείς ο ποιητής ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 παιδες, ραδιόφωνο έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Και φυσικά έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1648542 Τι εννοείς ο ποιητής ;. εννοεί...να κάτσουμε στα αυγά μας (gb)!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Mα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είμαι σε stock κατάσταση, χωρίς καν root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1648542 Τι εννοείς ο ποιητής ;. Δεν ξέρω αλλά περιγράφει καταστροφική την χρήση του επίσημου kernel που φοράνε όλοι μα όλοι στο xda με note πλέον?? Μεταξύ αυτών και όλοι εμείς? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 εννοεί...να κάτσουμε στα αυγά μας (gb)!!! Οχι δεν εννοει αυτο.Εννοει να μην χρησιμοποιειτε τον cf rooted kernel για την lpy Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Δηλαδή να μην πάμε σε GB ...εάν είμαστε stock (χωρίς καν root) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Ρε παιδια ή δεν ξερω αγγλικα ή διαβαζουμε αλλο πραγμα.Λεει να μην χρησιμοποιησετε τον cf root kernel Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 (edited) Βρε ξέρεις αγγλικά...απλά εγώ δεν ξέρω από Kernels και τέτοια. Mόνο να φλασάρω εφόσον με βοηθήσει ο Ηλίας :lol: Edited May 11, 2012 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Μα εγώ που έχω περασμένη την alba ics με LPY kernel να μην χρησιμοποιώ καθόλου κανένα από τα functions του cwm? Θα έχω πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 (edited) μαλλον εχει να κανει με την χρηση του cwm για flashing, restores και wipes Μα εγώ που έχω περασμένη την alba ics με LPY kernel να μην χρησιμοποιώ καθόλου κανένα από τα functions του cwm? Θα έχω πρόβλημα? μάλλον πρέπει να γυρίσεις τρέχοντας στην gb... απ'οτι φαινεται, οι lpy έχουν θέμα... :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited May 11, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Εύκολος τρόπος root με OFFICIAL STOCK ICS. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=25935714 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1648542 Τι εννοείς ο ποιητής ;. Το ροοτ δεν νομιζω να εχει καμια σχεση με το θεμα απο πανω,το προβλημα δλδ.Τρομοκρατηθηκα... ποιοι πρεπει να προσεξουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Το ροοτ δεν νομιζω να εχει καμια σχεση με το θεμα απο πανω,το προβλημα δλδ.Τρομοκρατηθηκα... ποιοι πρεπει να προσεξουν? Να μη κάνει ΚΑΝΕΙΣ root μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα! Το root υπάρχει μέσα στον kernel.Ο cf root kernel είναι αυτός που κάνει root τη συσκευή και αυτός λένε ότι είναι επικίνδυνος. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Φαινεται να εχουν προβλημα οσοι εχουν φλασαρει τον cf root cwm kernel lpy του Chainfire .Οσοι τον εχουν μην προσπαθησετε να κανετε wipe μεσω cwm recovery Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Να μη κάνει ΚΑΝΕΙΣ root μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα! Το root υπάρχει μέσα στον kernel.Ο cf root kernel είναι αυτός που κάνει root τη συσκευή και αυτός λένε ότι είναι επικίνδυνος. Ηλια αν θες ζητα απο τους modsνα βγαλουν τα links με τον cfroot Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DuDe_ Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Σκ@τ@!!!! Εγώ είμαι με τον cf-root kernel από εδώ: http://http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25916135&postcount=1840 Οπότε κάνω προσευχή και περιμένω??? Δεν πειράζω τπτ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Σκ@τ@!!!! Εγώ είμαι με τον cf-root kernel από εδώ: http://http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25916135&postcount=1840 Οπότε κάνω προσευχή και περιμένω??? Δεν πειράζω τπτ?? Κατεβασε μια official gb rom φλασαρε με pc odin και αν θες root μεινε στη gb αλλιως κατεβασε τη στοκ 4.0.3 και φλασαρε επισης με pc odin αλλα δεν θα εχεις root Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Ρε παιδια συγνωμη γιατι δεν καταλαβα. εχω την alba, οπως την κατεβασα. εσω καποιο προβλημα? γιατι διαβασα οτι και bootατισμενη που δουλευει λεει αν σβησεις μεγαλο αρχειο μπορει και να hardbrickαρει τη flash memory. η δεν καταλαβα σωστα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Και η stock μια χαρά είναι!!. Σε λίγο καιρό θα βγει και ο σωστός kernel. Υπομονή!! Όλα καλά και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Πάντως το ράδιο είναι χειρότερο..κάνω σύγκριση με iPad 3 και speedtest Kai με ginger μου έδιναν απο 7-11 Mbps με κοσμοτε και τώρα το iPad μου δίνει σταθερά γύρω στα δέκα ενώ στο νότε μόλις 3 μετά βίας.. Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Εμείς τώρα που ειμαστε με cf root τι κάνουμε ρε παίδες ; Πρέπει να φλασαρουμε στοκ παγωτό από την αρχή και να μείνουμε χωρίς ροοτ η να κάτσουμε στα αυγά μας και να περιμένουμε.. Είμαι εκτός σπιτιού τώρα και έχω λίγο τρομοκρατηθει Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Ορίστε όλες οι χρήσιμες πληροφορίες για τους ελαττωματικούς και ασφαλείς kernels. Διαβάστε το προσεχτικά για να δείτε τι πρέπει να κάνετε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts