efthimis31 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 (edited) Να πω οτι οντως ο τροπος του stinger δουλευει οπως λεει... Ευθυμη τωρα περιμενω και καλες cm9/aopk, αλλα οπως βλεπεις εχουμε παρει φωτια και εδω και στους xda!!! Δε σας προλαβαινω ρε ****το!!!!:p Θα προσθεσω το σκ τους τροπους για root στον οδηγο για να ειναι ολα τα παιδια ενημερωμενα... Αντε και το premium suite λεμε!!!!Στην επομενη εκδοση (4.0.4) νομιζω θα ειναι μεσα...:p Νομίζω ότι τις επόμενες μέρες θα γίνει χαμός στο xda και θα πρέπει γενικά να προσέχουμε και τι περνάμε... βέβαια από ότι βλέπω τώρα δεν ξέρω πόσο καλύτερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα αλλά πάντα "εχθρός του καλού είναι το καλύτερο"!! Το βράδυ βέβαια έχουμε άλλες ασχολίες ε? (αν και σε αντίπαλα στρατόπεδα αγαπητέ :p ) Α, επίσης ποιες είναι οι διαφορές alba με stock?? Και σε όσους δεν αρέσει το UI χρησιμοποιείτε κάποιο θεματάκι καλό??? Edited May 11, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Παιδιά σε σάς που ζητάτε prerooted ICS να σας πω πως μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας εύκολα και γρήγορα. Μόνες προϋποθέσεις να είστε ήδη ροοτ και να έχετε Mobile Odin. -Κατεβάζουμε την stock LPY -Κατεβάζουμε τον CF-Root για την LPY -Αποσυμπιέζουμε στην SD μας το ρομ -Αποσυμπιέζουμε στην SD μας τον κερνελ (να βλέπουμε δηλαδή .tar ή zImage) -Ανοίγουμε το mobile odin, κάνουμε άνοιγμα αρχείου και διαλέγουμε το ρομ -Πάμε στο πεδίο κερνελ και διαλέγουμε το .tar ή zImage του CF-root -Στην ενότητα EverRoot διαλέγουμε και τα 3 checkbox (Enable EverRoot, Inject Superuser, Inject mobile ODIN) -Flash firmware Και είστε έτοιμοι με ICS LPY 4.0.3 rooted + CWM ! Να πω πως η διαδικασία ΔΕΝ κάνει wipe τα δεδομένα και τις ρυθμίσεις μας και κρατάει κανένα 15λεπτο μέχρι το 1ο boot. Εάν στο 1ο boot σας κρασάρει ο install wizzard (ή κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι ακριβώς) μην ανησυχείτε στον επόμενο reboot θα τελειώσει κανονικά. ΠΡΟΣΟΧΗ όπως ήδη προείπαν κάποιοι στις εφαρμογές που έχουμε να είναι συμβατές με android ICS 4.0! ΥΓ. Πραγματικά πιστεύω πως έχει κάνει πολύ καλή δουλειά η σαμμυ αυτήν την φορά, είναι η πρώτη φορά που κάνω upgrade σε major έκδοση (από GB σε ICS) χωρίς wipe και όλα λειτουργούν άψογα και γρήγορα!! Άξιζε σίγουρα την αναμονή (και που να αρχίσει το πάρτυ με τις custom.. :shifty:) Για όσους έχουν mobile odin είναι ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος...έτσι την πέρασα κι εγώ και μάλιστα προερχόμενος από CM9. Απλά εγώ τικάρισα και το wipe data γιατί ήθελα να την περάσω καθαρή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Για όσους έχουν mobile odin είναι ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος...έτσι την πέρασα κι εγώ και μάλιστα προερχόμενος από CM9. Απλά εγώ τικάρισα και το wipe data γιατί ήθελα να την περάσω καθαρή. Έτσι είναι, και εγώ ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα την ξαναπερνούσα με wipe αλλά προς έκπληξή μου δεν βλέπω τον λόγο όλα δουλεύουν τέλεια..!! Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Νομίζω ότι τις επόμενες μέρες θα γίνει χαμός στο xda και θα πρέπει γενικά να προσέχουμε και τι περνάμε... βέβαια από ότι βλέπω τώρα δεν ξέρω πόσο καλύτερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα αλλά πάντα "εχθρός του καλού είναι το καλύτερο"!! Το βράδυ βέβαια έχουμε άλλες ασχολίες ε? (αν και σε αντίπαλα στρατόπεδα αγαπητέ :p ) Α, επίσης ποιες είναι οι διαφορές alba με stock?? Και σε όσους δεν αρέσει το UI χρησιμοποιείτε κάποιο θεματάκι καλό??? Σημερα, αργοτερα, νεα AlBa...Αρα μη μπαινεις στο τρυπακι.Ερχονται αλλα!!! Πιστευω μεχρι το βραδυ θα βγουν κι αλλες! Απο θεματακι μονο το 15 toggles, αλλα κι ο kalagas εχει φτιαξει κατι! Οσο για το βραδυ, αν και επαιζα 25 χρονια μπασκετ, θα σου πω την ατακα μου...Οτι παιζεται με το χερι ειναι μα&$κια...:p Ας το παρει εστω Ελληνικη ομαδα...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 (edited) Λοιπον επιβεβαιωνω.. απο cyanofree μπηκα recovery και αφου εκανα wipe all user data, cash, dalvik περασα επιτυχως την alba. ουτε odin ουτε τιποτα! οσων αφορα τη σταθεροτητα κλπ.. αργοτερα.. ακομη τη στρωνω! Edited May 11, 2012 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 αυτη εδω http://forum.xda-developer....php?t=1647297 ειναι ηδη ρουτ οταν την περναμε?ανεβαζει τον counter?εμενα με ενδιαφερει μονο το ρουτ και οχι cmw για καστομ ρομ.. Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Κάποια απάντηση κανείς παιδιά;;; :confused: Κανεις δε γνωριζει τη διαδρομη των αναβαθμισεων. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να κατεβασεις το stock firmware απο sammy και να το περασεις μεσω pc odin. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Mπορείς να περάσεις την ICS από το samfirmware μέσω PC-ODIN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Κανεις δε γνωριζει τη διαδρομη των αναβαθμισεων. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να κατεβασεις το stock firmware απο sammy και να το περασεις μεσω pc odin. Ευχαριστώ για την απάντηση...είναι ασφαλές;; επειδή δεν θέλω να κάνω ροοτ και σπασίματα...και από που συγκεκριμένα το κατεβαζω;; σόρρυ αλλά είμαι νέος με τα ανδροιντ :) Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση...είναι ασφαλές;; επειδή δεν θέλω να κάνω ροοτ και σπασίματα...και από που συγκεκριμένα το κατεβαζω;; σόρρυ αλλά είμαι νέος με τα ανδροιντ :) Εδώ θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329997 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 (edited) Και εγώ χωρίς wipe την πέρασα... Όλα πάνε σφαίρα!!! Και δεν μου κάνει τα κολλήματα και ξεφορτώματα που έκανε η GB με τον launcher της Samsung... Αν έκανα wipe θα έχανα τίποτα απ' τα περιεχόμενα της sd και γενικά του τηλεφώνου; Επίσης πέρασα και το kernel για το clock work mod είναι διαφορετικός από τον stock; Edited May 11, 2012 by KostasNK Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Και εγώ χωρίς wipe την πέρασα... Όλα πάνε σφαίρα!!! Και δεν μου κάνει τα κολλήματα και ξεφορτώματα που έκανε η GB με τον launcher της Samsung... Αν έκανα wipe θα έχανα τίποτα απ' τα περιεχόμενα της sd και γενικά του τηλεφώνου; Επίσης πέρασα και το kernel για το clock work mod είναι διαφορετικός από τον stock; Απο την Sd & internal οχι δεν θα εχανες κατι. χανεις: επαφες, ημερολογιο, εφαρμογες, μηνυματα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 (edited) Εδώ θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329997 Εγώ ανέφερα αν γίνεται χωρίς ροοτ τον οδηγό τον εχω δει... Mπορείς να περάσεις την ICS από το samfirmware μέσω PC-ODIN Και ξαναρωταω εγώ ο αφελής, χρειάζεται να κάνω ροοτ;;; η απλά μπαίνει κατευθείαν χωρίς παρέμβαση στην μαμά Ρομ;; :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited May 11, 2012 by sakiss Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Εγώ ανέφερα αν γίνεται χωρίς ροοτ τον οδηγό τον εχω δει... Στην ενότητα του οδηγού "πως περνάμε επίσημο firmware", θα βρεις την απάντηση σου...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Στην ενότητα του οδηγού "πως περνάμε επίσημο firmware", θα βρεις την απάντηση σου...;) Ευχαριστώ πολύ...χάνω την εγγύηση αν το περάσω έτσι;;; είναι ασφαλές;; Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν θα ήθελα να χω προβλήματα μετά :) Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Ευχαριστώ πολύ...χάνω την εγγύηση αν το περάσω έτσι;;; είναι ασφαλές;; Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν θα ήθελα να χω προβλήματα μετά :) Δεν έχει αναφερθεί πρόβλημα εγγύησης απ όσους το έχουν πάει έτσι στο service. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agripnos Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 ουτε σε εμενα δουλευει πλεον το screenshot.κανενας αλλος με official ics που να το παρατηρησαι και αυτος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Σε εμένα δουλεύει μια χαρά. Τα πατάς ταυτόχρονα πιστεύω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agripnos Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Σε εμένα δουλεύει μια χαρά. Τα πατάς ταυτόχρονα πιστεύω οπως εκανα και πριν αλλα τιποτα.δεν ξερω γιατι.υπαρχει μηπως καποια ρυθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agripnos Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 οπως εκανα και πριν αλλα τιποτα.δεν ξερω γιατι.υπαρχει μηπως καποια ρυθμιση? λοιπον ο τροπος για screeshot στην ics ειναι ειτε με το s-pen κρατωντας το κουμπι και κρατωντας πατημενο το πενακι στην οθονη ειτε με palm screenshot.video:http://www.youtube.com/watch?v=4MmD_5GQqc4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 λοιπον ο τροπος για screeshot στην ics ειναι ειτε με το s-pen κρατωντας το κουμπι και κρατωντας πατημενο το πενακι στην οθονη ειτε με palm screenshot.video:http://www.youtube.com/watch?v=4MmD_5GQqc4 Απ ολα αυτα μονο με το pen μου δουλευει! μικρο το κακο μωρε! :lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Παιδια το κινητο εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!δεν το περιμενα με τιποτα τοσο βελτιωμενο,το μονο μου προβλημα ειναι στις επαφες,στα πλαγια που εχει τα γραμματα μου τα εχει αγγλικα-ελληνικα και στα ελληνικα ξεκιναει απο το Δ ενω εχω πολλες επαφες απο Α Β Γ το εχετε και αλλοι αυτο? Αλλο ας πουμε bug ειδα στις ρυθμισης εντασης,στην επιλογη Δονηση κατα την κληση μου την εχει στα γερμανικα:p φανταζομαι και σε εσας γιατι απ οτι διαβασα ετσι ειναι και στο SII. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agripnos Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Απ ολα αυτα μονο με το pen μου δουλευει! μικρο το κακο μωρε! :lol::lol: και το palm θα σου δουλεψει σιγουρα καντο αργα ακουμπωντας την παλαμη σου οπως στο βιντεο και θα δουλεψει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Screenshot κανονικά σε μένα. Επίσης παρατήρησα ότι έχουν μειώσει τον χρόνο του παρατεταμένου αγγίγματος στο touch κουμπί μενού για να ανοίξει το search, κάτι πολύ βολικό για όσους το χρησιμοποιούν ( και εγώ μέσα ) :happy: Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agripnos Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Παιδια το κινητο εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!δεν το περιμενα με τιποτα τοσο βελτιωμενο,το μονο μου προβλημα ειναι στις επαφες,στα πλαγια που εχει τα γραμματα μου τα εχει αγγλικα-ελληνικα και στα ελληνικα ξεκιναει απο το Δ ενω εχω πολλες επαφες απο Α Β Γ το εχετε και αλλοι αυτο? Αλλο ας πουμε bug ειδα στις ρυθμισης εντασης,στην επιλογη Δονηση κατα την κληση μου την εχει στα γερμανικα:p φανταζομαι και σε εσας γιατι απ οτι διαβασα ετσι ειναι και στο SII. επιβαιβαιωνω και εγω οτι ετσι ειναι και σε εμενα.αλλα εαν κρατησεις διπλα στην μπαρα με τα γραμματα και την κυλισεις πανω η κατω μπωρεις να επιλεξεις πιο γραμμα θες να σε παει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts