Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδακια εγω μετα απο ενάμιση χρονο σας αφηνω..:)

δινω το λατρεμενο μου θηριο και ειμαι ηδη στο θηριο 2..!

:)

χαρηκα πολυ που τα ειπαμε απο εδω τοσο καιρο και θα χαρω να δω πολλούς απο εσας και στο δευτερο θηρίο!

το note για μενα ηταν ενα απο τα καλύτερα κινητά που εχουν περασει στα χερια μου!

1 χρονο πραγματικά το διέλυσα..

αλλαξα ρομς φλασαρα και γενικα το χάρηκα οσο τιποτα!

(ειχα να χαρω τοσο κινητό απο την εποχη του nokia n900!)

και ειναι απο τις σπάνιες φορες που κραταω κινητο τοσο πολυ!

μου κάθισε καλη ευκαιρία τωρα ομως και το έδωσα!

θα τα λεμε και απο δίπλα...:happy:

Fred καλώς το δέχτηκες φίλε μου. Αν αποφασίσω ότι δεν μπορώ να περιμένω για το 3, τότε θα με δεις σύντομα:).

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kαλορίζικο.Εκανες την καλύτερη επιλογή

ναι φιλε ..αυτο ειναι το Note οπως θα επρεπε να ειναι...:)

Fred καλώς το δέχτηκες φίλε μου. Αν αποφασίσω ότι δεν μπορώ να περιμένω για το 3, τότε θα με δεις σύντομα:).

φιλε εγω αν καθησα με το 1 1.5 χρονο με βλέπω να μενω με το 2 διετία και βαλε...:lol:

ειναι άψογο..! αστα...

περιμενε παντως..αν το 3 δεν ειναι κατι το τοσο συνταραχτικό η τιμη που θα δίνεται το εξαιρετικό 2 τοτε θα συμφέρει οσο τιποτα...:)

Πάει και αυτός.....

Αχ να δεις πως θα ενωθούμε πάλι όλοι με το 3άει.το περιμένω πως και πως

φιλε η παρεα εδω θα μου λειψει οσο τιποτα..

αντε σε περιμενω διπλα...και φυσικα και στο 3 κάποια στιγμη!

το αφησα παντως με πολυ καλες αναμνήσεις το Note 1

με sweet rom και με κερνελ αυτον που εχεις στην υπογραφή σου!:)

Κριμα, αραιωνουμε σιγα σιγα. Εγω παντως θα περιμενω να βγει το 3 για να παρω το 2.Ετσι εκανα και με το note1.

• Administrators
Να θυμίσω ότι εδώ συζητάμε αποκλειστικά και μόνο για το Note 1. Θα παρακαλέσω λοιπόν να μη γεμίζουμε το θεμα με ανούσια post που κάνουν τη ζωή δύσκολη σε κάποιον που θα θελησει μσ αναζητήσει κάποια χρήσιμη πληροφορία για τη συσκευη.

Modpic.gif

Να θυμίσω ότι εδώ συζητάμε αποκλειστικά και μόνο για το Note 1. Θα παρακαλέσω λοιπόν να μη γεμίζουμε το θεμα με ανούσια post που κάνουν τη ζωή δύσκολη σε κάποιον που θα θελησει μσ αναζητήσει κάποια χρήσιμη πληροφορία για τη συσκευη.

οκ ...:)

για βοηθησε με λιγο..!

σε jelly πως κανουμε φουλ φορματ..

φουλ εννοω να σβηστούν και οι φακελοι που εχουμε μεσα και γενικα τα παντα...

κολλησα τωρα.

Απο recovery κανε format internal sd card. Νομιζω κανει και απο το αποθηκευτικός χώρος/διαγραφη κάρτας sd

ρε μαμοτι μου τα δοκιμασα και τα 2 και δεν σβήνει τιποτα...:blink:

ρε μαμοτι μου τα δοκιμασα και τα 2 και δεν σβήνει τιποτα...:blink:

Μηπως να βάλεις philz και να δοκιμασεις ξανα?

Μηπως να βάλεις philz και να δοκιμασεις ξανα?

μισο το δοκιμαζω και επιστρεφω....

Παιδια 300 ευρω στο κουτι του απο φιλο ειναι καλα για τηλεφωνο του 2011;μου ειχατε πει 370 οτι ειναι πολλα.

Νομιζω αυτες τις μερες σε κατι ειδικες τιμες πασαχαλινες γι αυτους που δουλευουν σε εταιρια κινητων.απλα μου το ανεφερε ενας φιλος.δεν ξερω τιποτα παραπανω..

Νομιζω αυτες τις μερες σε κατι ειδικες τιμες πασαχαλινες γι αυτους που δουλευουν σε εταιρια κινητων.απλα μου το ανεφερε ενας φιλος.δεν ξερω τιποτα παραπανω..

Πιστεύω πως είναι καλά για καινούργιο. Δεν έχω ψάξει τις τιμές βέβαια, αλλά μιας και λες ότι είναι του κουτιού, τότε πιστεύω πως αξίζει.

Ενταξει το πολυ πολυ να παρω κανα 2 μπαταριες να χω πανω μου..μακαρι να ισχυουν αυτα που λεει για να το παρω..

Καλημέρα παιδιά. Εγώ που το βρήκα σε άριστη κατάσταση και με εγγύηση μέχρι τέλη 13 στα 270. Αξίζει λέτε;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Νορμαλ τιμη. Αν εχει και μερικα παρελκομενα ειναι καλα. Εφοσον βεβαια δεν του εχουν αλλαξει τα φωτα σε φλασαρισματα

Νορμαλ τιμη. Αν εχει και μερικα παρελκομενα ειναι καλα. Εφοσον βεβαια δεν του εχουν αλλαξει τα φωτα σε φλασαρισματα

Κουτί και λοιπά κομπλέ. Και θήκη. Τώρα για τα φλασαρίσματα που λες, ποτέ δεν θα μπορώ ναμαι σίγουρος.:worry:

Τελευταία επίσημη είναι η 4.1.2; Εύκολο root έχουμε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η τελευταία επίσημη ειναι η 4.1.2 Το root γινεται και χωρις κερνελ.Απλά φλασάρεις το supersu απο το stock recovery και είσαι έτοιμος.Καλό όμως ειναι να βάλεις κερνελ για να εισαι σίγουρος ότι έχεις safe kernel για wipes και ότι έχεις λιγότερες πιθανότητες να πάθεις το bootloop.Δηλαδή μετά από επανεκκίνηση να σου κολλήσει στο αρχικό λογότυπο και να μην μπαίνει στο λειτουργικό.Αν έχεις άλλο κερνελ,μπορείς να πάρεις nandroid backup και με επαναφορά του,να επανέλθεις κανονικά στο λειτουργικό Edited by bbbb

Ωραία, παίδες. Αν με το καλό το πάρω θα χρειαστώ τις συμβουλές σας και κάποιον step by step οδηγό γιατί στα Xperia είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα και όταν είχα το S2 το root ήταν εύκολη διαδικασία (με την 4.0.4)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην ανησυχείς ειναι εύκολο.Αλλωστε το note είναι ένα μεγαλύτερο s2.Επισης η οθόνη του θα δεις ότι δεν έχει τα "χάλια" του s2 σε ότι αφορά τον υπερκορεσμό των χρωμάτων

Μην ανησυχείς ειναι εύκολο.Αλλωστε το note είναι ένα μεγαλύτερο s2.Επισης η οθόνη του θα δεις ότι δεν έχει τα "χάλια" του s2 σε ότι αφορά τον υπερκορεσμό των χρωμάτων

Δεν ήταν μόνο ο υπερκορεσμός αλλά και τα πολύ λίγα ppi που κάναν ψιλοτραγική την οθόνη. Φαντάζομαι ότι στο Note με καλύτερο pixel density σε συνδυασμό με την HD οθόνη θα είναι η μέρα με την νύχτα. Και από αυτά που διαβάζω είναι και πιο φωτεινή από το S2. Αλλά να φανταστώ στον ήλιο δεν βλέπεται ε;

Ρώτησα για το ρουτ γιατί αναλόγως την έκδοση που φοράνε οι συσκευές αλλάζει και η διαδικασία. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειχα και εγώ το s2 και ξέρω τι εννοείς για την οθόνη.Του note ειναι ανώτερη σε όλα.Στον ήλιο δεν ειναι τόσο χάλια.Το περίμενα και εγώ τραγικό αλλά ειναι απόλυτα ικανοποιητικό.Τα 2 μεγαλύτερα θέματα του note κατά την γνώμη μου ειναι η μικρή για τα 2500mah αυτονομία του και το ότι κατά την χρήση στο σημείο της κάμερας ζεσταίνεται αρκετά εώς πάρα πολύ.Κάτι lags κτλ που υπάρχουν εδώ και εκει,αν δε φορτώσεις πολύ τη συσκευή και βάλεις άλλον launcher ελαχιστοποιούνται