Costas_v Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Καλημέρα και χαιρετισμούς σε όλους τους φίλους του Note :) Μετά από καιρο μπόρεσα και το απέκτησα κι εγώ. root με μια custom rom jb. Δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα οπότε είπα να γυρίσω σε οριτζιναλ ρομ. θέλησα να το βάλω σε download mode και συνέβει το εξής: μηνυμα με κόκκινα γράμματα:low battery can't download οθόνη με μπαταρία και κυκλακι και στοπ.. Είχε βεβαια χαμηλή μπαταρία όντως αλλά το είχα στη φορτιση.. το αφησα το βράδυ στη φόρτιση και δοκιμάζοντας σημερα τίποτα. Δοκίμασα μόνο το power button, δοκίμασα download mode, έβγαλα-εβαλα μπαταρία.. Ξεκίνησα να το γυρίσω σε original, ελπίζω να μην το γύρισα σε τουβλακι!.. βοηθεια εκτιμάται ιδιαιτέρως !!!! για να μην πω πανικόβλητος.. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Καλημέρα και χαιρετισμούς σε όλους τους φίλους του Note :) Μετά από καιρο μπόρεσα και το απέκτησα κι εγώ. root με μια custom rom jb. Δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα οπότε είπα να γυρίσω σε οριτζιναλ ρομ. θέλησα να το βάλω σε download mode και συνέβει το εξής: μηνυμα με κόκκινα γράμματα:low battery can't download οθόνη με μπαταρία και κυκλακι και στοπ.. Είχε βεβαια χαμηλή μπαταρία όντως αλλά το είχα στη φορτιση.. το αφησα το βράδυ στη φόρτιση και δοκιμάζοντας σημερα τίποτα. Δοκίμασα μόνο το power button, δοκίμασα download mode, έβγαλα-εβαλα μπαταρία.. Ξεκίνησα να το γυρίσω σε original, ελπίζω να μην το γύρισα σε τουβλακι!.. βοηθεια εκτιμάται ιδιαιτέρως !!!! για να μην πω πανικόβλητος.. Ευχαριστώ ΣΕ cwm μπορείς να μπεις; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 ΣΕ cwm μπορείς να μπεις; Δεν είμαι ιδιαιτερος γνώστης.. Οπότε κάποιο σχετικό λινκ η οδηγιες να ακολουθήσω? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 παιδες, επειδη απο τα... δρωμενα του note 1 απεχω μετα την αποκτηση του διαδοχου του, μπορειτε να με ενημερωσετε ποια θεωρειτε την πιο αξιοπιστη jb build custom rom, για να ριξω στο νοτελι που... προικισα τον αδερφο μου? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) παιδες, επειδη απο τα... δρωμενα του note 1 απεχω μετα την αποκτηση του διαδοχου του, μπορειτε να με ενημερωσετε ποια θεωρειτε την πιο αξιοπιστη jb build custom rom, για να ριξω στο νοτελι που... προικισα τον αδερφο μου? Ευχαριστω. για την ωρα ειναι η κρακ!:) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4372781#post4372781 Edited November 4, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 ΣΕ cwm μπορείς να μπεις; λοιπόν - ψάχνοντας στο xda - βρήκα κάτι σχετικό και το δοκίμασα.. Εβαλα μια άλλη μπαταρία, ξεκίνησε κανονικά σε download mode και από εκεί βγήκα! Για κάποιο περίεργο λόγο δεν φόρτιζε όλο το βράδυ ! Μάλιστα και στο xda πρότειναν να χρησιμοποιηθεί εξωτερικός φορτιστής για την μπαταρία και μετά να συνεχίσουν οι προσπάθειες. Από εκεί πονηρεύτηκα Ενημερώνω λοιπόν μήπως κάποιος το βρει χρήσιμο Ευχαριστω - ιδίως τον nnik_1969 που απάντησε άμεσα με διάθεση για βοήθεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Τί έγινε ρε παιδιά??? http://www.gsmarena.com/new_jb_rom_for_samsung_galaxy_note_leaks_supports_multiview-news-5042.php Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Να περιμένουμε custom ROMs βασισμένες σε αυτήν.... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Τί έγινε ρε παιδιά??? http://www.gsmarena.com/new_jb_rom_for_samsung_galaxy_note_leaks_supports_multiview-news-5042.php Επειδή δεν κατάλαβα μιλάει ήδη για το ανεπίσημο update που μας ήρθε πριν μερικές μέρες η για νέα ρομ; Νέα βάση δηλαδή.. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Επειδή δεν κατάλαβα μιλάει ήδη για το ανεπίσημο update που μας ήρθε πριν μερικές μέρες η για νέα ρομ; Νέα βάση δηλαδή.. Sent from my note Ναι αυτή είναι καινούρια. Είναι η LS7 , ενώ η παλιά είναι η LS2. Είναι πολύ κοντά στο τελικό στάδιο, οπότε το επίσημο update δεν αργεί... Σίγουρα θα κυκλοφορήσουν κάποιες custom Roms με αυτή τη νέα βάση, αλλά προσωπικά δε θα αλλάξω Rom μέχρι τη κυκλοφορία της official. Τώρα είμαι με τη τελευταία Chrack. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Παιδιά θέλει ένας φίλος με μεταχειρισμένο ελληνικό note να το πάει service. Έχει τώρα πάνω την γερμανική ics με root και cwm. Τι πρέπει να κάνει για να νην του πουν τιποτά για την εγγύηση; Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Παιδιά θέλει ένας φίλος με μεταχειρισμένο ελληνικό note να το πάει service. Έχει τώρα πάνω την γερμανική ics με root και cwm. Τι πρέπει να κάνει για να νην του πουν τιποτά για την εγγύηση; Να κάνει Full wipe με έναν ασφαλή kernel να μπει σε dounload mode και να περάσει ενα επίσημο firmware με pc odin. Φαντάζομαι έχει μηδενισμένο το μετρητή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Να κάνει Full wipe με έναν ασφαλή kernel να μπει σε dounload mode και να περάσει ενα επίσημο firmware με pc odin. Φαντάζομαι έχει μηδενισμένο το μετρητή; Ναι. Στο κινητό δεν έχει περαστεί ποτέ unofficial rom. Κανένα λινκ με οδηγίες για το wipe και την rom; Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Ναι. Στο κινητό δεν έχει περαστεί ποτέ unofficial rom. Κανένα λινκ με οδηγίες για το wipe και την rom; Εγώ το είχα κάνει πριν ένα μήνα. Καλήτερα να σου πούν τα παιδιά που το έχουν πρόσφατο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Ναι. Στο κινητό δεν έχει περαστεί ποτέ unofficial rom. Κανένα λινκ με οδηγίες για το wipe και την rom; Και με το ρουτ μπορει να ενεργοποιηθει ο μετρητης αναλογα με τον τροπο που θα το κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 @ elthis Κάποιος οδηγός για να γίνει αυτό επειδή το παιδί δεν έχει εμπειρία πάνω στο θέμα; Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Πως να περάσετε επίσημα firmwares στο Galaxy Note H Bίβλος έχει τα πάντα! Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 (edited) Είχα ξαναρωτήσει κάπου εδώ (δεν θυμάμαι σορι) αλλά δεν πήρα απάντηση. Τα Νote I που πουλάνε τα σκρουτζομάγαζα αυτή τη περίοδο, υποστηρίζουν πλήρως Ελληνικά στο θέμα αναγνώρισης γραφής από το SPen, ή υπάρχουν θέματα όπως του Note II με τις γερμανικές roms; Edited November 11, 2012 by jlian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Είχα ξαναρωτήσει κάπου εδώ (δεν θυμάμαι σορι) αλλά δεν πήρα απάντηση. Τα Νote I που πουλάνε τα σκρουτζομάγαζα αυτή τη περίοδο, υποστηρίζουν πλήρως Ελληνικά στο θέμα αναγνώρισης γραφής από το SPen, ή υπάρχουν θέματα όπως του Note II με τις γερμανικές roms; Χωρίς να γνωρίζω 100%, θεωρώ πως λογικά δεν τίθεται θέμα απο πού το παίρνεις, αλλά, τι rom φοράει Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Ε, ναι... πάνω-κάτω αυτό ρωτάω, με τι roms δηλαδή έρχονται αυτά των σκρουτζομάγαζων (πχ birdphone για παράδειγμα). Γιατί απ' ότι διαβάζω στο νήμα για τα Note II σχεδόν όλα έρχονται με Γερμανικές roms, που δεν υποστηρίζουν Ελληνικά. Υπάρχει τέτοιο θέμα στα Note I ή να προχωρήσω κανονικά σε αγορά; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Παιδια να ρωτησω ξερετε αν το note θα παρει την 4.2 γιατι σκεφτομαι να το παρω.Βασικα ειμαι αναμεσα σε αυτο και το nexus 4 με περισσοτερες πιθανοτητες το note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Ε, ναι... πάνω-κάτω αυτό ρωτάω, με τι roms δηλαδή έρχονται αυτά των σκρουτζομάγαζων (πχ birdphone για παράδειγμα). Γιατί απ' ότι διαβάζω στο νήμα για τα Note II σχεδόν όλα έρχονται με Γερμανικές roms, που δεν υποστηρίζουν Ελληνικά. Υπάρχει τέτοιο θέμα στα Note I ή να προχωρήσω κανονικά σε αγορά; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; thx Ελληνικα εχουν κανονικα ολα τα note 2 και στην Γαλλικη και στην Γερμανικη.Απλα στην Γερμανικη δεν αναγνωριζει τα Ελληνικα αμα θελεις να γραψεις με το πενακι(σαν να γραφεις με στυλο δλδ). Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Ναι, ΟΚ αυτό ρωτάω ακριβώς. Επειδή με ενδιαφέρει η αναγνώριση γραφής στα Ελληνικά, θέλω να ξέρω αν κάποιες roms έχουν πρόβλημα στο Note I Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Παιδια να ρωτησω ξερετε αν το note θα παρει την 4.2 γιατι σκεφτομαι να το παρω.Βασικα ειμαι αναμεσα σε αυτο και το nexus 4 με περισσοτερες πιθανοτητες το note. Δεν γνωρίζουμε.Το nexus 4 σίγουρα θα παίρνει πρώτο πρώτο όλες τις αναβαθμίσεις της Google.Επίσης έχει τετραπύρηνο...αλλά...σαν το Note κανένα!!! Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Φίλε εμένα Γερμανική rom κ υποστηρίζει την γλώσσα μας αλλά δεν είναι καλό στην αναγνώριση των Ελληνικών χαρακτήρων οπότε είναι κ άχρηστο.Αντίθετα στο 2 όπως λένε οι χρήστες του αναγνωρίζει πολύ καλά γι αυτό κ ασχολούνται μαζί του. Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts