freddaras Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Σε άλλο browser έχεις δοκιμάσει? Δουλεύει κανονικά παντού Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Μολις εκανα ενημερωση λογισμικου και μου κατεβασε ενα πακετο περιπου 6 MB. Πριν 10 μερες ειχε κατεβασει την τελευταια Γερμανικη και μου εκανε εντυπωση σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα που βγηκε κι αλλη ενημερωση! Ξερουμε τι παραπανω εχει αυτο το πακετακι; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Είμαι με Chrack Final & Notecore v14.1. Μου κατεύηκε η αναβάθμιση στο Note και με προτρέπει να την εγκαταστήσω. Τι κάνω? Να το διαπράξω??? Είμαι πολύ επιφυλακτικός! Προς το παρόν το σναβάλλω.... Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Είμαι με Chrack Final & Notecore v14.1. Μου κατεύηκε η αναβάθμιση στο Note και με προτρέπει να την εγκαταστήσω. Τι κάνω? Να το διαπράξω??? Είμαι πολύ επιφυλακτικός! Προς το παρόν το σναβάλλω.... Να το αναβάλεις. Εγώ ετοιμάζομαι να την πεταξω. Λαγγαρουν αισθητα οι αρχικες οθόνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Και να την κατεβάσεις (εννοείς την τελευταία γερμανική OTA), δεν θα μπορέσεις να την εγκαταστήσεις. Έχεις ήδη custom kernel, άλλη rom...κλπ κλπ. Μόνο από PC-ODIN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Δεν ήθελα να την κατευάσω! Κατεύηκε για πρώτη φορά απο μόνη της. Με την διαμόρφωση που έχω τώρα (Chrack Final, Notecore 14.1 & Nova) είμαι σε μεγάλο βαθμό ικανοποιημένος. Είμαι σε φάση που δεν θέλω μπερδέματα... Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Δεν ήθελα να την κατευάσω! Κατεύηκε για πρώτη φορά απο μόνη της. Με την διαμόρφωση που έχω τώρα (Chrack Final, Notecore 14.1 & Nova) είμαι σε μεγάλο βαθμό ικανοποιημένος. Είμαι σε φάση που δεν θέλω μπερδέματα... κΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΆΣΕΙς δεν θα εγκατασταθεί οπότε κανένα πρόβλημα .Κάνε την εγκατάσταση -δεν θα γίνει - για να φύγει η ειδοποίηση. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 κΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΆΣΕΙς δεν θα εγκατασταθεί οπότε κανένα πρόβλημα .Κάνε την εγκατάσταση -δεν θα γίνει - για να φύγει η ειδοποίηση. Και εγώ είμαι με chrack final και μου ήρθε χθες η ενημερωση.Δεν ηξερα τι να κάνω. Ακολούθησα την συμβουλή σου και όλα οκ. Δεν έγινε αναβάθμιση και έφυγε και η ενοχλητική ειδοποίηση. Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Να το αναβάλεις. Εγώ ετοιμάζομαι να την πεταξω. Λαγγαρουν αισθητα οι αρχικες οθόνες. Τουλάχιστον η LRT ήταν μπάζο από την αρχή.Η άτιμη η LRQ ήταν ύπουλη (ο νεος launcher+νεα gallery) και έλπιζα να στρώσει :lol: Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 και εγω την ιδια απορια εχω αλλα ολοι λενε οτι θα ειναι καλύτερο!:) αντε να δουμε! παντως για την ωρα παιρνω τηλ στελνω sms σερφαρω απροβλημάτιστα στελνω mail μιλαω με skype/viber/google-yahoo/talk/facebook messenger εχω σουπερ καμερα εχω dropbox εχω mp3 player ραδιο usb on the go εχω ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ εχω εχω εχω εχω και εγω δεν ξερω τι:) και ολα αυτα με μια σουπερ οθοναρα που μπαινει στο τζεπακι μου:) πραγματικα παιδες δεν εχω χαρει κινητο τοσο πολυ ποτε!!!! ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ...:) +++++ ΣΥΜΦΩΝΏ +++++ Και να φανταστείς πριν ήμουν ένας από αυτούς που δεν άλλαζε το iphone για τίποτα ΧΑΧΑΧΑ μαύρα μεσάνυχτα είχα. Δεν θέλω να δημιουργήσω λόγο παρεξηγήσεις την γνώμη μου λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Εδω το thread http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1774336 και κατεβαζεις απο το πρωτο ποστ αυτο που λεει (26/08 NEW)Download the file flash_player version 11.1.115.17 Εγώ με κρακ μπορώ να το κάνω η είναι μόνο για 4.1 jb επειδή δεν τα καταφέρνω με τα αγγλικά μπας και μπορεί κανείς να μου πει τι πρέπει να κατεβασω και τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathripper Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Ενώ μέχρι τώρα όποτε τσέκαρα αν υπάρχει αναβάθμιση από την ενημέρωση λογισμικού, μου έβγαζε ή την αναβάθμιση ή δεν υπάρχει αναβάθμιση, τις τελευταίες μέρες μου βγάζει συνεχώς το μήνυμα: Αποτυχία ενημέρωσης firmware λόγω προβλήματος δικτύου ή διακομιστή. Τι φταίει; Δεν μπορώ να κάνω ΟΤΑ αναβάθμιση. :cry: Παράθεση Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smyrni Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 εγώ αντίθετα είμαι ευχαριστημένος με την LRT που έβαλα με ΟΤΑ,γιατί πριν λάγκαρε και τώρα διορθώθηκε Παράθεση note1+nexus7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 (edited) Ρε παιδιά είμαι με stock XXLRK γερμανίας και update δεν μου έχει εμφανιστεί. Τι μπορώ να κάνω; Θα το συνδεσω στο kiess αύριο που θα είμαι σπίτι. Edited September 20, 2012 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 πηγαινε στον dialer και πληκτρολογησε *#272*IMEI# και το IMEI το βρισκεις αν πληκτρολογησεις στον dialer *#06# σημειωση: αν δεν εισαι DBT και εχεις σαν επιλογη το DBT και πατησεις install θα σου κανει factory reset (aka θα σου σβησει τα παντα).Οπότε προσοχη Εαν τρέξω αυτό στο ΝΟΤΕ μου - βλέπω Sales Code PCW Στο κάτω μέρος της οθόνης έχω INSTALL η CANCEL. Είμαι DBT η όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Εαν τρέξω αυτό στο ΝΟΤΕ μου - βλέπω Sales Code PCW Στο κάτω μέρος της οθόνης έχω INSTALL η CANCEL. Είμαι DBT η όχι? Οχι δεν εισαι .Αφου σου βγαζει PCW Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 (edited) ΟΚ, πως γίνομαι...? :) Edited September 21, 2012 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 (edited) Κατέβηκε προχθές η LRT (ΟΤΑ) στο Νote μου (αλλαγμένο σε DBT CRC) και είδα αλλαγή στο launcher. Τί είναι τούτος; Επίσης μου φάνηκε να λαγγάρει λιγάκι; με reset λέτε να στρώσει; Επίσης με την άνω διαμόρφωση μου κάνει 2 κουφά.... Το πρώτο είναι ότι δεν μπορώ να απεγκαταστήσω το Super User app (πριν ήμουν root και με την αλλαγή προφανώς δεν είμαι) και το δεύτερο είναι ότι αλλαξα τη sim από Vodafone (κάρτα) σε Cosmote (αποφάσισα να κάνω το Note βασικό τηλέφωνο λόγω πώλησης του SGS2) και ενώ η sim δουλεύει κανονικά (δέχομαι και κάνω κλήσεις) το σύστημα αναφέρει το δίκτυο που συνδέομαι ως Vodafone GR .... Tο έκλεισα και ξανάνοιξα τίποτα... έκανα αναζήτηση διαθέσιμων δικτύων και μου βγάζει 2 φορές τη Vodafone... Tι κουφό είναι τούτο; σημειωτέον η sim είναι περσινή (και δη η κύρια σε πακέτο διπλής sim και στο SGS2 αναγνωριζόταν κανονικά) Edited September 21, 2012 by iceman Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 @geovass Ξανατρέξε την ίδια διαδικασία, επέλεξε το DBT κάνε install. Κάνε και ένα backup καλού κακού. Δεν θυμάμαι αν κάνει data reset μετά από αυτό. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 @geovass Ξανατρέξε την ίδια διαδικασία, επέλεξε το DBT κάνε install. Κάνε και ένα backup καλού κακού. Δεν θυμάμαι αν κάνει data reset μετά από αυτό. απ΄οσο ξερω, οταν αλλαζεις sales code το κινητο κανει hard reset... γι΄αυτο προσοχη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 @geovass Ξανατρέξε την ίδια διαδικασία, επέλεξε το DBT κάνε install. Κάνε και ένα backup καλού κακού. Δεν θυμάμαι αν κάνει data reset μετά από αυτό. Είναι πολυ πιθανο να εχει χασει το DBT.Αν με το *#272 ktl δεν του δινει το DBT σαν επιλογη δεν εχει νοημα να το ξανακανει.Με αλλαγη του csc παντα γινεται wipe data/factory reset :!: Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Παιδιά με mobile odin έγινε η δουλεια Έγινε format το κινητό αλλά για. ...τελευταία φορά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Παιδιά με mobile odin έγινε η δουλεια Έγινε format το κινητό αλλά για. ...τελευταία φορά!! Για που το βαλες και εσυ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 (edited) Για που το βαλες και εσυ;; Note2 μυριζει :X @nnik_1969 Οχι Edited September 21, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Παιδιά με mobile odin έγινε η δουλεια Έγινε format το κινητό αλλά για. ...τελευταία φορά!! Δεν πιστεύω να εννοείς ότι μπρικαρε; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts