Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το κινητο ειναι απειραχτο χωρις καποιο rom. Εννοεις να ξαναπερασω την εφαρμογη ? απο που ? αφου δεν την βρισκω στο store

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πως απενεργοποιω το φοντο οθονης κλειδ.;;μου εχει σπασει τα νευρα δεν μπορω να το βρω με τιποτα..

Πως απενεργοποιω το φοντο οθονης κλειδ.;;μου εχει σπασει τα νευρα δεν μπορω να το βρω με τιποτα..

Τι εννοείς να αλλάξεις τον φόντο εντελώς??

Καλησπερα παιδια, νεος κατοχος του Νοte εδω και δυο μερες. Δυστυχως μεχρι τωρα απογοητευκα λιγο με την μπαταρια, διαβασα τα διαφορα θεματα εδω στο φορυμ για το πως μπορουμε να εξοικονομησουμε μπαταρια, εχοντας ομως συνεχως το wifi ανοιχτο ισως ειναι λογικο που δεν κραταει ουτε μια μερα.

Ως προς την απορια μου σχετικα με ροοτ , ποια ειναι τα πρωτα βηματα που πρεπει να ακολουθησω ; Το κινητο μου εχει προεγκατεστημενη την εκδοση 2.3.6.

Διαβασα το πολυ χρησιμο θεμα βιβλος για ΝΟΤΕ αλλα δεν καταλαβα καλα πια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω.

Ευχαριστω εκ των προτερων :)

Καλησπερα παιδια, νεος κατοχος του Νοte εδω και δυο μερες. Δυστυχως μεχρι τωρα απογοητευκα λιγο με την μπαταρια, διαβασα τα διαφορα θεματα εδω στο φορυμ για το πως μπορουμε να εξοικονομησουμε μπαταρια, εχοντας ομως συνεχως το wifi ανοιχτο ισως ειναι λογικο που δεν κραταει ουτε μια μερα.

Ως προς την απορια μου σχετικα με ροοτ , ποια ειναι τα πρωτα βηματα που πρεπει να ακολουθησω ; Το κινητο μου εχει προεγκατεστημενη την εκδοση 2.3.6.

Διαβασα το πολυ χρησιμο θεμα βιβλος για ΝΟΤΕ αλλα δεν καταλαβα καλα πια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω.

Καλησπέρα και καλώς ήρθε.

Κάτι λοιπόν και σεμνά τρώει τη μπαταρία μιας και το Note έχει μακράν τη καλύτερη αυτονομία σε Android smartphones.

Όταν λες πια διαδικασία να ακολουθήσεις για ρουτ;;

Έχω αναλυτικές οδηγίες αν είσαι σε GB.

Κατέβασε τη prerooted από τη σελίδα που σε στέλνω και πέρασε τη με odin όπως στη φωτογραφία που θα δεις.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Διάβασε και εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997

και όπως είπε και o Elthis δες την βίβλο καλά και δες και το video μέχρι να καταλάβεις τι κάνει :rolleyes:

Να μην υπαρχει εικονα στο φοντο ξεκλειδωματος,να ειναι οπως ολα τα αντροιντ. το ειχα κανει αλλα μετα το hard reset. .κ δεν θυμαμαι απο πια ρυθμιση το εκανα

Να μην υπαρχει εικονα στο φοντο ξεκλειδωματος,να ειναι οπως ολα τα αντροιντ. το ειχα κανει αλλα μετα το hard reset. .κ δεν θυμαμαι απο πια ρυθμιση το εκανα

Μπορείς αν θες να κατεβάσεις κάποιο μαύρο φόντο (ή αλλο χρώμα αν θες) και να θέσεις αυτό σαν φόντο στο κλείδωμα...??

Eυχαριστω παιδια για την αμεση απανταση :) θα ξαναδιαβασω προσεχτικά τις οδηγίες και θα δωτο βιντεακι στο youtube, ελπιζω να βγαλω ακρη :)

Καλησπέρα παιδιά.

Από τότε που αναβάθμισα το Note μου στην επίσημη ICS έχω προσέξει ένα πρόβλημα με το 3G σήμα μου. Συγκεκριμένα βλέπω συνεχώς να αλλάζει από Η σε H+ και 3g. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αργεί πολύ η σύνδεση με το ιντερνετ αφού πολλές φορές παίρνει αρκετά δευερόλεπτα μέχρι και 10 δευτερόλεπτα μέχρι να αρχίσει να συνδέεται και να κατεβάζει δεδομένα. Πριν την αναβάθμιση η σύνδεση γινόταν άμεσα χωρίς καθυστερήσεις.

Οποιος γνωρίζει κάτι ας δώσει μια βοήθεια :)

Health-fitness.gr , slimmingpills.gr , phen375greece.com

μετα απο δυο αλλαγες συσκευων που εκανα σημερα λογω ελαττωματος(σονυ εξπηρια ς κιτρινιλεσ στην οθονη)αποφασισα να παραγκηλω το γκαλαξυ νοτε.τι λετε αξιζει η επιλογη αυτου του τηλεφωνου?οσον αφορα το μεγεθος της συσκευης σας προβληματιζει καθολου στην καθημερινη χρηση?

μετα απο δυο αλλαγες συσκευων που εκανα σημερα λογω ελαττωματος(σονυ εξπηρια ς κιτρινιλεσ στην οθονη)αποφασισα να παραγκηλω το γκαλαξυ νοτε.τι λετε αξιζει η επιλογη αυτου του τηλεφωνου?οσον αφορα το μεγεθος της συσκευης σας προβληματιζει καθολου στην καθημερινη χρηση?

Εδω που ρωτας φιλε μου δεν θα ακουσεις καποιο μειονεκτημα για το συγκεκριμενο τηλεφωνο, που οντως οσο και να σκεφτω δεν θα μπορεσω να βρω καποιο μειονεκτημα! Το μονο μειονεκτημα ειναι πως γινεται εθιστικο.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Μετα απο αρκετη μελετη στα θεματα του φορουμ καταφερα να κανω root το κινητο μου και να περασω και την ροκετ custom rom.Η διαφορα στη ταχυτητα του κινητου ειναι εμφανεστατη. Να δουμε πως θα παει και το θεμα με την μπαταρια.

Ειναι ασφαλες να περασω τωρα την ics με τον ιδιο τροπο που περασα και την custom rom ;

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας

* Ωρα για αλλαγη και στο αβαταρ ;)

Μετα απο αρκετη μελετη στα θεματα του φορουμ καταφερα να κανω root το κινητο μου και να περασω και την ροκετ custom rom.Η διαφορα στη ταχυτητα του κινητου ειναι εμφανεστατη. Να δουμε πως θα παει και το θεμα με την μπαταρια.

Ειναι ασφαλες να περασω τωρα την ics με τον ιδιο τροπο που περασα και την custom rom ;

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας

* Ωρα για αλλαγη και στο αβαταρ ;)

Είναι ασφαλές, άλλα να θυμάσαι πως κάθε Rom έχει οδηγίες εγκατάστασής στο πρώτο ποστ. Να είσαι πολύ προσεκτικός στα βήματά που ακολουθείς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

καλημέρα. Είχα πριν το Note το Ν8 . Εκεί είχα κανονικά push mail σε hotmail/gmail . Το πρόβλημα είναι πως όσο και να χω ψάξει τις ρυθμίσεις στον mail client του Note δεν βρίσκω τρόπο να του βάλω push mail για το hotimail(για το gmail είναι με push) .

Που αλλάζω τις ρυθμίσεις για να το βάλω να συχρονίζει απόλυτα με το hotmail μου account? Κουράστικα να διαβάζω τα mail μου 2 φορές(μία στο pc και μια στο κινητο) .

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

καλημέρα. Είχα πριν το Note το Ν8 . Εκεί είχα κανονικά push mail σε hotmail/gmail . Το πρόβλημα είναι πως όσο και να χω ψάξει τις ρυθμίσεις στον mail client του Note δεν βρίσκω τρόπο να του βάλω push mail για το hotimail(για το gmail είναι με push) .

Που αλλάζω τις ρυθμίσεις για να το βάλω να συχρονίζει απόλυτα με το hotmail μου account? Κουράστικα να διαβάζω τα mail μου 2 φορές(μία στο pc και μια στο κινητο) .

Καλημέρα, δεν έχω hotmail αλλά στα εταιρικά μου mail που έχω περάσει τα έχω βάλει σαν imap accounts και δεν έχω το πρόβλημα που περιγράφεις! Μάλλον στείνεις το hotmail σαν pop3 account?

Καλημέρα

Δοκιμασε αν θέλεις το maildroid από το μάρκετ..

Είναι εξαιρετικό πρόγραμμα..

Sent from my note

η βάλε την επίσημη εφαρμογή hotmail απ'το market που έχει όλα όσα θες,εγώ αυτή χρησιμοποιώ!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Καλημέρα

Sent from my note

Το maildroid ειναι οντως καλο.. αν και πιο που το ειχα χρησιμοποιησει, ειχα ενα θεματακι (μαλλον κατι ειχα κανει λαθος με τις ρυθμισεις) καθε φορα που εσβηνα ενα mail απ το κινητο, δεν σβηνοταν απ το gmail μου αποτελεσμα οταν εμπεινα απ το pc να εχω 10-15 mail τα οποια υα ειχα ηδη σβησει :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα, δεν έχω hotmail αλλά στα εταιρικά μου mail που έχω περάσει τα έχω βάλει σαν imap accounts και δεν έχω το πρόβλημα που περιγράφεις! Μάλλον στείνεις το hotmail σαν pop3 account?

Καλημέρα

Sent from my note

η βάλε την επίσημη εφαρμογή hotmail απ'το market που έχει όλα όσα θες,εγώ αυτή χρησιμοποιώ!

ευχαριστώ πολύ παιδιά :)

Με το official hotmail πάντως δεν μου εμφανίζει τα διαβασμένα mail σαν διαβασμένα, αλλά , σαν αδιάβαστα..

άκυρο, λάθος μου, μου τα δείχνει

Edited by SaintPetrouil

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Παιδιά προσπαθώ να στείλω μια φωτό με Bluetooth και ενώ δείχνει κανονικά την μπάρα ην γεμίζει μέχρι το 100 μετά λέει αποστολή απέτυχε. Γιατί?

Παιδιά προσπαθώ να στείλω μια φωτό με Bluetooth και ενώ δείχνει κανονικά την μπάρα ην γεμίζει μέχρι το 100 μετά λέει αποστολή απέτυχε. Γιατί?

Στην συσκευή που προσπαθείς να το στείλεις σου βγάζει κάποιο μήνυμά;

Δοκίμασες να κάνεις pair μήπως έτσι λυθεί το πρόβλημά;

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

Στην συσκευή που προσπαθείς να το στείλεις σου βγάζει κάποιο μήνυμά;

Δοκίμασες να κάνεις pair μήπως έτσι λυθεί το πρόβλημά;

οχι δεν βγαζει καποοι μηνυμα! θα το προσπαθησω και θα ενημερωσω ;)

Push email settings (stock email app) για το hotmail:

-Add new account και δίνεις το email σου και password

-Επιλέγεις Manual setup

-Επιλέγεις Microsoft Exchange ActiveSync

-Στο πεδίο Domain\user name βάζεις το email σου με backslash ( \ ) μπροστά

-Στο επόμενο πεδίο το passwords σου

-Στο πεδίο Exchange server γράφεις m.hotmail.com

-Επιλέγεις τα δύο πρώτα check-boxes (Use secure connection, Accept all SSL certificates)

-Next

-Ρυθμίζεις τις παραμέτρους που θέλεις για push email ...και είσαι έτοιμος!