Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κώστα είναι ποιο δροσερό... και επειδή κάνουμε παρόμοια χρήση on the go, μπορώ να σου πω ένα πράγμα. Εάν δεν έχεις πρόβλημα στο να το μεταφέρεις, ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ η εμπειρία χρήσης του με το S2! Προσωπικά προς το παρόν χωράει σε όλες μου τις τσέπες! Στα καλοκαιρινά θα δείξει.. αλλά ακόμα και έτσι, δεν γυρνάω πίσω :)

Και φαντασου ότι η αρχή είναι λιγάκι δύσκολη και είσαι λιγάκι διστακτικος μετα συνηθίζεις! Πάντως απο θερμοκρασία ποτέ του δεν μου έχει δείξει δείγματα ότι ανέβασε ακόμα και όταν έχω παίξει αρκετά ή έχω κάνει πολύωρη χρήση..σταθερά εκει στους 30°C και μόνο αν τρεξω κανένα benchmark νοιώθω την πλάτη του λιγάκι πιο ζεστη αλλα σε καμία περίπτωση όπως το galaxy s2 που το ένοιωθες όταν ήθελε να ανεβάσει..

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ics rom μεσω kies ,ota ή είναι custom rom?:)

Custom ROM από ics leak...;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Κώστα είναι ποιο δροσερό... και επειδή κάνουμε παρόμοια χρήση on the go, μπορώ να σου πω ένα πράγμα. Εάν δεν έχεις πρόβλημα στο να το μεταφέρεις, ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ η εμπειρία χρήσης του με το S2! Προσωπικά προς το παρόν χωράει σε όλες μου τις τσέπες! Στα καλοκαιρινά θα δείξει.. αλλά ακόμα και έτσι, δεν γυρνάω πίσω :)

Έτσι μου έρχεται να πουλήσω το iPad και να το πάρω.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγώ παντος σημερα με chracks v18 και kernel franko 10 με σερφαρισμα και παίξιμο παιχνιδιών για κανα μισάωρο βάρεσε 43 βαθμους !!!

Και με ics stunner 4.3 μετα απο λιγο ένιωθα την πλάτη του κινητού ζεστη και το μονο που εκανα ηταν σερφάρισμα για να δω το smooth.Η θερμοκρασία ηταν αισθητή και ας εχω φορεμένη θήκη. Αυτα τα είδα μονο με αυτές της 2 rom , η μαλλον με αυτές παρατήρησα το φαινόμενο αυτο.Παντος παίζει μεγάλο ρόλο ο kernel γιατι σε πείραμα 10λεπτης διαδρομής με gps dont panic βαρεσε 42 με franco και 37 με abyssnote 4.2 στην ιδια διαδρομη. Απο την αλλη λέω 36.5 βαθμους κελσιου εχουμε εμεις οποτε μετα απο λιγη ωρα εντατικού δουλέματος στο χέρι λογικό να πάει μεχρι 40-42 αφου εχει απορροφήσει και θερμοκρασία απο εμας.

edit: Παρατήρησα επίσης οτι ειναι και θεμα εφαρμογης, δηλαδη κάποια παιχνιδια μπορει να τα παιζεις μια ωρα και να ειναι κρύα η συσκευη ενω κάποια μπορει να της ανεβαζουν την θερμοκρασία. Σε γενικές γραμμες πάντος ειμαι υπερ ευχαριστημενος με το note και τα χάλια του sg2 (55 βαθμους ) δεν τα εχω δει ποτέ και φυσικά και εγώ δεν αλλαζω το Νote μου με τίποτα παρα μόνο με το αντικαταστατη του.

@Τe salat φιλε κώστα ημουν πρωην κάτοχος ιpad 2 και απο την στιγμη που πήρα το note το αφησα στην άκρη το ipad οσπου το πούλησα αφου δεν το δούλευα καθόλου πλέον. Tα έλεγα και στον v@gelis οτι ειμαι καλύτερα και πιο βολικά με το note παρα με το ipad !

Edited by vezyro

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

καλημερα παιδια. Εχθες ειχα μια μικρη πτωση του λευκου note μου, ευτυχως απο πολυ χαμηλα και οπως ειναι λογικο η flip case δεν το προστατεψε και εχει μια μικρη γρατζουνια στην κατω αριστερη γωνια πανω στο ασημι περιβλημα. Ξερει κανεις αν υπαρχει το ανταλακτικο για το περιβλημα του κινητου και αν ναι που μπορω να το βρω ; εψαξα στο internet αλλα δεν ξερω πως νσ το περιγραψω.

καλημερα παιδια. Εχθες ειχα μια μικρη πτωση του λευκου note μου, ευτυχως απο πολυ χαμηλα και οπως ειναι λογικο η flip case δεν το προστατεψε και εχει μια μικρη γρατζουνια στην κατω αριστερη γωνια πανω στο ασημι περιβλημα. Ξερει κανεις αν υπαρχει το ανταλακτικο για το περιβλημα του κινητου και αν ναι που μπορω να το βρω ; εψαξα στο internet αλλα δεν ξερω πως νσ το περιγραψω.

Καλημερα.Αν δεις τις φωτογραφιες εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=20376752 το μεταλλικο περιβλημα δεν βγαινει(τουλαχιστον αυτο καταλαβαινω απο τις φωτο).Ειναι μερος απο κομματι του κινητου.

Το part που κοιτας λεγεται Samsung Galaxy Note Middle Cover Chassis Housing.Δες εδω http://www.parts4repair.com/samsung-galaxy-note-middle-cover-chassis-housing/

Αν πιανουν τα χερια σου βρες για το ασπρο το ανταλλακτικο.Βλεπω δεν ειναι και ακριβο

Και εδω αλλο site που φαινεται οτι εχει το ασπρο

http://www.tvc-mall.com/details/Samsung-Galaxy-Note-i9220-N7000-Housing-Back-Cover-with-Middle-Plate-Bezel-White-SAMH-I9220-09B/

Edit Ντινο δεν εχω ιδεα.Φανταζομαι ομως οτι για να σου κανουν αυτη τη φτηνη αλλαγη θα σου παρουν το σκαλπ

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-6

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση. Δυστηχως δεν πιανουν τα χερια μου καθολου. Υπαρχει περιπτωση να το παω καπου εδω στην Αθηνα οπως στην επισημη samsung και να μου βρουν το ανταλλακτικο και να μου το αλλαξουν ;

Παιδιά πως τα πάει το note με τις θερμοκρασίες;

Σήμερα εδώ που βρίσκομαι χτύπησε το πρώτο 36αρι της χρονιάς και το sgs2 με ICS ακολουθούσε κατά πόδας την θερμοκρασία περιβάλλοντος. Λίγο Facebook και ανέβασμα 2 φώτο ήταν αρκετά για να φθάσει στους 36.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Αν δεν κάνω λάθος εκεί που είσαι από ότι είδα από το World weather του BBC έχει ήδη 35 Κελσίου οπότε τι πιο φυσικό:)

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

επιτελους ηρθε.

φοραει XXKL7.παω για root και απο ρομ Chrak s 18 .

αν δεν κανω λαθος δεν υπαρχει κατι καλυτερο ετσι?

Βαλε ***** χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ότι καλύτερο πιστέψε με. Τουλάχιστον μέχρι να βγει το πρώτο επίσημο παγωτό ;)

Γράψε μας και το μοντέλο να το μαθουμε...

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/Turbo-X-Plb303-Clip-PLB-303.htm

Βεβαια, παρολο που το συστηνω ανεπιφυλακτα, πολοι θα πουν οτι ειναι ακριβο για turbo X. εμενα ηταν ομως δωρο με το galaxy s ii οταν το ειχα παρει..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άστους να λένε. Από ότι βλέπω μια χαρά χαρακτηριστικά έχει. Άλλες εταιρίες με λιγότερα χαρακτηριστικά απλά επειδή είναι ξένες, το έχουν στην ίδια τιμή ίσως και ακριβότερο.

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/Turbo-X-Plb303-Clip-PLB-303.htm

Βεβαια, παρολο που το συστηνω ανεπιφυλακτα, πολοι θα πουν οτι ειναι ακριβο για turbo X. εμενα ηταν ομως δωρο με το galaxy s ii οταν το ειχα παρει..

Ακριβό δεν είναι γι αυτά που κάνει...λιγάκι ασχημουλι ίσως :p

κάτοχος απο σήμερα και εγώ ενός Note, προερχόμενος απο desire hd.

Οι επαφές μου που ήταν συνδεδεμένες με το fb δεν συνδέθηκαν και στο note. Πρέπει να κάνω απο την αρχή σύνδεση μια μια ή υπαρχει άλλος τρόπος?

Επίσης προτείνετε να πάω κατευθείαν για ροοτ ή να περιμένω ics ?

κάτοχος απο σήμερα και εγώ ενός Note, προερχόμενος απο desire hd.

Οι επαφές μου που ήταν συνδεδεμένες με το fb δεν συνδέθηκαν και στο note. Πρέπει να κάνω απο την αρχή σύνδεση μια μια ή υπαρχει άλλος τρόπος?

Επίσης προτείνετε να πάω κατευθείαν για ροοτ ή να περιμένω ics ?

Εγω πηγα κατευθειαν σε ροοτ και επαναφορα ολων των εφαρμογων και data απο το sII μου! τωρα, αναλογα τι θελεις να κανεις! αλλωστε, και isc να βαλω, custom θα επιλεξω που παλι απαιτει ροοτ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο το titanium backup απο το deisire μεταφερονται οι εγγραφες στο note?

νομίζω θα γίνει μπάχαλο αν μεταφέρεις και τα δεδομένα

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

νομίζω θα γίνει μπάχαλο αν μεταφέρεις και τα δεδομένα

εννοω δεδομενα εφαρμογων και οχι δεδομενα συστηματος. Αυτά φαντάζομαι θα μεταφέρονται..

εννοω δεδομενα εφαρμογων και οχι δεδομενα συστηματος. Αυτά φαντάζομαι θα μεταφέρονται..

Μεταφέρονται κανονικά...

Follow me on XDA

Μεταφέρονται κανονικά...

Για το αρχικο rootarisma ποια ρομ να επιλεξω? Την europe ή open europe? Τωρα έχει την N7000XXXLA4 ΕΚΔ ANDROID 2.3.6

edit: N7000XXXLA4 είναι η εκδοση βασικού φάσματος. Το kernel είναι N7000XXXLA6

Edited by vlgeor

Για το αρχικο rootarisma ποια ρομ να επιλεξω? Την europe ή open europe? Τωρα έχει την N7000XXXLA4 ΕΚΔ ANDROID 2.3.6

Πατησε στην υπογραφη στη ''βιβλο του Note'' και ακολουθησε τον οδηγο ''ΕΥΚΟΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ROOTING (Galaxy Note)'' για να εχεις τη τελευταια διαθεσιμη εκδοση rooted ευκολα και γρηγορα.

Follow me on XDA

φυσικα και μεταφερονται! μηνυματα, εφαρμογες (apk+data), call log

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα και μεταφερονται! μηνυματα, εφαρμογες (apk+data), call log

Όπως και Bluetooth pairings & wifi spots saved locations & passwords...είναι στα δεδομένα συστήματος στο τιτανιουμ με πρασινο χρωμα :-)

Καλησπερα παιδια, ειμαι κι εγω ετοιμος να αγορασω το εν λογω κινητακι :p (το μικρουλι) αφου θα δωσω το iphone 4 που εχω (με κουρασε το κλειστο λειτουργικο :mad:). Αν το παραγγειλω απο easybuyworld στα 485 ευρα (το ασπρουλι) θα εχω 2 χρονια εγγυηση απο samsung ελλαδος η θα ειναι παραεισαγωγη?? Βασικα θελω ελληνικης αντιπροσωπειας, οτι αλλη προταση σας δεκτη!! :) Thanks!!! Edited by Superuser
Μορφοποίηση κειμένου
"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Καλησπερα παιδια, ειμαι κι εγω ετοιμος να αγορασω το εν λογω κινητακι :p (το μικρουλι) αφου θα δωσω το iphone 4 που εχω (με κουρασε το κλειστο λειτουργικο :mad:). Αν το παραγγειλω απο easybuyworld στα 485 ευρα (το ασπρουλι) θα εχω 2 χρονια εγγυηση απο samsung ελλαδος η θα ειναι παραεισαγωγη?? Βασικα θελω ελληνικης αντιπροσωπειας, οτι αλλη προταση σας δεκτη!! :) Thanks!!!

Καλως να μας ερθεις...;)

Για να σιγουρευτεις παρε τηλεφωνο το ''καταστημα'' και ρωτησε τους.

Edited by Superuser
Μορφοποίηση κειμένου

Follow me on XDA

Καλησπερα παιδια, ειμαι κι εγω ετοιμος να αγορασω το εν λογω κινητακι :p (το μικρουλι) αφου θα δωσω το iphone 4 που εχω (με κουρασε το κλειστο λειτουργικο :mad:). Αν το παραγγειλω απο easybuyworld στα 485 ευρα (το ασπρουλι) θα εχω 2 χρονια εγγυηση απο samsung ελλαδος η θα ειναι παραεισαγωγη?? Βασικα θελω ελληνικης αντιπροσωπειας, οτι αλλη προταση σας δεκτη!! :) Thanks!!!

Καλημέρα, εμένα το τηλέφωνο είναι παραεισαγωγής από γνωστό skroutzoμαγαζο και αυτή την στιγμή είναι στο service για ένα θέμα με το ακουστικό και με την απόδειξη του είναι όλα μια χαρά εντός εγγύησης... συν ότι του είχα κάνει root και το ξε-rootara και του πέρασα μία Πολωνική stock rom γιατί από εκεί φαίνεται να είναι το τηλέφωνο.

Οπότε συνοψίζοντας για να ξέρουν και τα μέλη: Note παραεισαγωγής, service στην Smartec (Χαιδάρι) όλα κομπλε! :happy: