elthis Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 (edited) Υπάρχει κάπου στο youtube ή αλλού να τον δούμε στην πράξη; http://www.youtube.com/watch?v=tG6r6u5XDyk https://market.android.com/details?id=com.ss.launcher&hl=el Οποιος σας πει κατι για το μεγεθος του Note, του αρμοζει η παρακατω φωτο...:p http://i.imgur.com/V3Pi6.jpg Edited February 22, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Ρε παιδιά να κάνω Μία χαζή ερώτηση. Το έχει κάποιος το εργαλείο πάνω από μήνα να μας πει αν έχει βολευτεί με το μέγεθος του κινητού; Είμαι τώρα δύο μέρες κ νιώθω άβολα να το κουβαλάω στη δουλειά κ να το βλέπει o κόσμος. Συνηθίζεται; Φίλε μου είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Ντρεπόμουν να το δείξω και ειδικά στη δουλειά. Μετά από ένα μήνα όχι μόνο δεν ντρέπομαι, αλλά με τρελή απλότητα το βγάζω έξω βγάζω το πενάκι του και αρχίζω να σημειώνω ότι με ενδιαφέρει από τη συνομιλία με τους συναδέλφους ή τους πελάτες. Επίσης πρώτη φορά έχω κινητό που λαμβάνει τόσο κολακευτικά σχόλια. "ωωωω, τι είναι αυτό; το κινητό σου; αααα πολύ ωραίο φαίνεται, και βολικό για τη δουλειά..." :p Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Φίλε μου είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Ντρεπόμουν να το δείξω και ειδικά στη δουλειά. Μετά από ένα μήνα όχι μόνο δεν ντρέπομαι, αλλά με τρελή απλότητα το βγάζω έξω βγάζω το πενάκι του και αρχίζω να σημειώνω ότι με ενδιαφέρει από τη συνομιλία με τους συναδέλφους ή τους πελάτες. Επίσης πρώτη φορά έχω κινητό που λαμβάνει τόσο κολακευτικά σχόλια. "ωωωω, τι είναι αυτό; το κινητό σου; αααα πολύ ωραίο φαίνεται, και βολικό για τη δουλειά..." :p Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Γύρισα σήμερα από νοσταλγία στο απλό κ μικρό sgs2 κ είδα ξεκάθαρα πράγματα. Τεράστια διαφορά η οθόνη όχι μόνο σε μέγεθος αλλά κυρίως σε ποιότητα. Το gps απείρως καλύτερο. Η εισαγωγή κειμένου καλύτερη κ το πενακι προσθέτει ομορφιές. Άντε να το συνηθίσω να το χαρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 εγω παιδες περιμενω να δω το S3 [οχι το Audi :) ] και μονο τοτε θα το αλλαξω, γιατι το κινητο απλα δεν υπαρχει. Δε μπορειτε να φανταστειτε τι σχολια εχω παρει απο οσους φιλους,γνωστους,αγνωστους το εχουν δει απλα ακουμπημενο με σβηστει οθονη πανω στο τραπεζι καφετεριας. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Φυσικά γράφεις κανονικά σα να γράφεις σε χαρτί. Δεν κάνει κάποιο recognition, ότι γράφεις αποτυπώνεται όπως το γράφεις. Δηλαδή Λεωνίδα, αν κατάλαβα καλά, δεν μετατρέπει το ελληνικό "χειρόγραφο" κείμενο σε ASCI. Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Δηλαδή Λεωνίδα, αν κατάλαβα καλά, δεν μετατρέπει το ελληνικό "χειρόγραφο" κείμενο σε ASCI. Δεν ξερω τι ειναι το ASCI... Εννοεις κατι σαν handwrite recognition? Αν αυτο εννοεις, οχι δεν το κανει. Οτι γραφεις απλα το παιρνει και το βαζει εκει που ειναι ο κερσορας οπως ακριβως το εχεις γραψει. Και μουτζουρα να γραψεις αυτο θα την καταγραψει ετσι οπως την εκανες. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 (edited) Δεν μπορώ να κάνω post στο xda επειδή λέει πρέπει πρώτα να κάνω 10 posts και μετά μπορώ να στείλω στα developer sections... :( Τελικά πέρασα την LA1 από Vodafone gr που είχε στο xda με το mobile odin pro 2.15. Δεν έχασα τίποτα και το τηλέφωνο που χρησιμοποιώ κανένα 20λεπτο πάει πολύ πιο γρήγορα! Μάλλον όταν δεν αναφέρει δίπλα στο firmware ότι είναι wipe δεν κάνει wipe. Επίσης δεν έχασα και το root έτσι. Το πληκτρολόγιο της samsung είναι διαφορετικό και γενικά έχει καλύτερη απόκριση το κινητό. Απέφυγα την LB1 που ήταν παρμέμνη από γερμανικό note dbt για να μην έχω πρόβλημα με csc codes και μελλοντικά updates. Όταν βγει και για Ελλάδα η LB1 θα την κατεβάσω και θα την περάσω. Γενικά και για την LB1 διάβασα καλά λόγια... Όταν βγει το ics υπάρχει περίπτωση να κρατήσουμε το root αναβαθμίζοντας με τον ίδιο τρόπο; Edited February 23, 2012 by KostasNK Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Όταν βγει το ics υπάρχει περίπτωση να κρατήσουμε το root αναβαθμίζοντας με τον ίδιο τρόπο; Προφανως θα βρεθει τροπος και πρωτα απ ολα μεσω mobile odin, αφου ο chainfire, για εισπρακρικους λογους φυσικα, εκει φροντιζει προτιστως να κραταει καποιος το root...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Ηλία ήρθα και εγώ... Καλά φλασαρίσματα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Καλημέρα είναι το πρώτο μου post στο forum και ο λόγος είναι η αγορά που πρόκειται να κάνω του note (το περιμένω σε λευκό και ελληνικό). Λογικά θα έχω πολλές απορίες διότι προέρχομαι από τον χώρο του μήλου και δεν είχα ξανά κινητό με λειτουργικό android. Γενικά δεν με προβληματίζει το μέγεθος του ισα ισα είναι ο λόγος που θα το πάρω (5,3’ οθόνη) άλλωστε έτσι ήταν και τα δυο προηγούμενα κινητά μου πριν το iphone. Qtek 9090 (παντόφλα αλλά επαναστατικό για την εποχή του) και P800 (επίσης μεγάλο, είχε και πενάκι).Πρέπει να ομολογήσω ότι πολλά από αυτά που γράφετε για τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού (από 2.3.5 σε 2.3.6 και ice-cream) μου φαίνονται κινέζικα:blink: αλλά με τον καιρό κάτι θα μάθω. Το κινητό θα το κρατήσω με την έκδοση που έχει από την μάνα του και θα ακολουθησω τις official αναβαθμίσεις ώστε να μην έχω άγχος με εγγυησεις η με πιθανότητες χαμένων δεδομένων από την συσκευή. Κάτι που ήθελα να ρωτήσω έχει να κάνει με ένα Bluetooth headset που θέλω να παραγγειλω, το Samsung hm 3500. επικοινώνησα με την Samsung και μου είπε ότι επειδή το note έχει Bluetooth 3.0 και το hm 3500 είναι Bluetooth 2.1 δεν έχει συμβατότητα με το κινητό. Τι εννοούν ; ότι δεν θα δουλεύει καθόλου με την συσκευή ή ότι απλά δεν είναι 100% συμβατό και θα έχει κάποιες ψιλοδιακοπες στον ήχο για παράδειγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Ξέρουμε αν θα βγεί η ICS για το ΝΟΤΕ και πότε περίπου. Επίσης ποιά διαφορά έχει το ελληνικό απο εισαγωγής. Τα καλύπτει η εγγύηση και τα 2 εξίσου ή σου κάνουν νερά εδω? Και τέλος το NOTE ή το NEXUS έχει καλύτερη ποιοτικά οθόνη και αφή ? (σε σύγκριση και με την άριστη για εμένα οθόνη του iphone 4)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 (edited) Ηλία ήρθα και εγώ... Καλά φλασαρίσματα!! Καλώς ήρθες Αντώνη! Μαζί με τις πρώτες ics beta...:p @Dinos Καλώς ήρθε φίλε μου... Το βράδυ θα σου στείλω κάποια γενικά πράγματα που πρέπει να μάθεις για το Android. Οι αναβαθμίσεις είναι όπως αυτές που είχες συνηθίσει με το ios, άρα μη προβληματίζεσαι. Για τα ακουστικά, δε θυμάμαι ποια σειρά της Samsung έχω, θα σε γελάσω.Αν δε με προλάβει κάποιο άλλο παιδί θα σου στείλω και για αυτά το βράδυ... Edited February 23, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Κάτσε να το μάθω πρώτα. Έχω χαθεί :lol: Η θήκη είναι Must τελικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Καλώς ήρθες Αντώνη! Μαζί με τις πρώτες ics beta...:p @Dinos Καλώς ήρθε φίλε μου... Το βράδυ θα σου στείλω κάποια γενικά πράγματα που πρέπει να μάθεις για το Android. Οι αναβαθμίσεις είναι όπως αυτές που είχες συνηθίσει με το ios, άρα μη προβληματίζεσαι. Για τα ακουστικά, δε θυμάμαι ποια σειρά της Samsung έχω, θα σε γελάσω.Αν δε με προλάβει κάποιο άλλο παιδί θα σου στείλω και για αυτά το βράδυ... Ευχαριστω πολυ. Θα περιμενω τις οδηγειες σου για το λειτουργικο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Ξέρουμε αν θα βγεί η ICS για το ΝΟΤΕ και πότε περίπου. Επίσης ποιά διαφορά έχει το ελληνικό απο εισαγωγής. Τα καλύπτει η εγγύηση και τα 2 εξίσου ή σου κάνουν νερά εδω? Και τέλος το NOTE ή το NEXUS έχει καλύτερη ποιοτικά οθόνη και αφή ? (σε σύγκριση και με την άριστη για εμένα οθόνη του iphone 4)... Θα έρθει επίσημα η ics, μέσα στο μάρτιο. Για την εγγύηση διάβασε 2-3 σελίδες πίσω, αλλά γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα αν το φέρεις πχ από Amazon.de η expansys. Για την οθόνη,η διάφορα είναι λίγα περισσότερα dpi (πυκνότητα) για το nexus, αλλά γενικά όλο λένε ότι η οθόνη του note δεν υπάρχει.. Βέβαια ο ειδικός εδώ είναι ο Βαγγέλης που έχει δουλέψει και τα δύο περισσότερο από μένα. Σε απόκριση, και τα δύο είναι στο ίδιο, πολύ καλό, επίπεδο. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 παιδια δεν υπάρχει το Note τώρα τι να λέμε. ΤΟ τηλέφωνο είναι εκπληκτικό σε όλες τις διαστάσεις του και πιστεύω ότι once you go Note you never go back!!! Ερώτηση! Για να χαζεύω κάνα περιοδικό που έχω κατεβάσει σε pdf τι μου προτείνετε? Κάποια εφαρμογή που να είναι καλή στον τομέα αυτό? Ή να μην έχω τέτοιες απαιτήσεις? Επίσης να πω ότι πέρασα τον AbyssNote Kernel (ver 4.1) και όντως βλέπω την μπαταρία να στρώνει και να έρχεται σε σωστές αποδόσεις αλλά νομίζω ότι με ενοχλεί λιγάκι κάποια μικρά "κομπιάσματα" μου κάνει στο ξεκλείδωμα... είναι λόγω του ότι έχει ρίξει "στροφές"??? Για τα νέα μέλη να πω να μην αγχώνεστε με θέματα android κτλ όλα θα τα μάθετε εν ενθέτω χρόνο με την βοήθεια εδώ των ειδικών αλλά και από εμάς τους πιο "γήινους"... επίσης στον φίλο που έρχεται από iphone να πω ότι η συσκευή που επέλεξε μπορεί να κάνει πραγματικά τα πάντα (συνδυασμός hardware+software) και είναι πραγματικά απολαυστικό να το χρησιμοποιείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Βασικά με το ΝΟΤΕ δε θέλω να αντικαταστήσω το Iphone, καθώς έχει πλήθος εφαργμογών που με εξυπηρετούν. Θέλω εναλλακτική λύση για μεγάλη οθόνη (να αντικαταστήσω δηλαδή το ipad με κάτι σαφώς μικρότερο), γιατί καλά είναι τα 10ρια αλλά το μέγεθος πάντα δε βολεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 (edited) παιδια δεν υπάρχει το Note τώρα τι να λέμε. ΤΟ τηλέφωνο είναι εκπληκτικό σε όλες τις διαστάσεις του και πιστεύω ότι once you go Note you never go back!!! Ερώτηση! Για να χαζεύω κάνα περιοδικό που έχω κατεβάσει σε pdf τι μου προτείνετε? Κάποια εφαρμογή που να είναι καλή στον τομέα αυτό? Ή να μην έχω τέτοιες απαιτήσεις? Επίσης να πω ότι πέρασα τον AbyssNote Kernel (ver 4.1) και όντως βλέπω την μπαταρία να στρώνει και να έρχεται σε σωστές αποδόσεις αλλά νομίζω ότι με ενοχλεί λιγάκι κάποια μικρά "κομπιάσματα" μου κάνει στο ξεκλείδωμα... είναι λόγω του ότι έχει ρίξει "στροφές"??? Για τα νέα μέλη να πω να μην αγχώνεστε με θέματα android κτλ όλα θα τα μάθετε εν ενθέτω χρόνο με την βοήθεια εδώ των ειδικών αλλά και από εμάς τους πιο "γήινους"... επίσης στον φίλο που έρχεται από iphone να πω ότι η συσκευή που επέλεξε μπορεί να κάνει πραγματικά τα πάντα (συνδυασμός hardware+software) και είναι πραγματικά απολαυστικό να το χρησιμοποιείς... Αυτό για το pdf δε δουλεύει;... https://market.android.com/details?id=com.adobe.reader&hl=el Edited February 23, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Αυτό για το pdf δε δουλεύει;... https://market.android.com/details?id=com.adobe.reader&hl=el Ευχαριστώ! Οπότε τα διαβάζω σαν απλά pdfs... επίσης πως στο καλό αλλάζει ονομασία ένα folder ρε παιδια? δεν το βρίσκω sorry! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Ευχαριστώ! Οπότε τα διαβάζω σαν απλά pdfs... επίσης πως στο καλό αλλάζει ονομασία ένα folder ρε παιδια? δεν το βρίσκω sorry! Μόνο όταν τον προσθετεις μπαίνει η ονομασία. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Ξέρουμε αν θα βγεί η ICS για το ΝΟΤΕ και πότε περίπου. Επίσης ποιά διαφορά έχει το ελληνικό απο εισαγωγής. Τα καλύπτει η εγγύηση και τα 2 εξίσου ή σου κάνουν νερά εδω? Και τέλος το NOTE ή το NEXUS έχει καλύτερη ποιοτικά οθόνη και αφή ? (σε σύγκριση και με την άριστη για εμένα οθόνη του iphone 4)... εβαλα διπλα διπλα το Note μου με Nexus φιλου μου και με φωτεινοτητα στη μεση 50% και στα δυο κινητα, το Nexus απλα χαθηκε. Αυξησα την φωτεινοτητα του Nexus στο τερμα και τοτε μονο ηρθε στα ισα του δηλαδη μια καλη φωτεινη οθονη. Εβαλα και γω το Note μου στο τερμα την φωτεινοτητα και εκει το Nexus παλι χαθηκε. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 εβαλα διπλα διπλα το Note μου με Nexus φιλου μου και με φωτεινοτητα στη μεση 50% και στα δυο κινητα, το Nexus απλα χαθηκε. Αυξησα την φωτεινοτητα του Nexus στο τερμα και τοτε μονο ηρθε στα ισα του δηλαδη μια καλη φωτεινη οθονη. Εβαλα και γω το Note μου στο τερμα την φωτεινοτητα και εκει το Nexus παλι χαθηκε. χαχα πρέπει να μάθουν να σε αποφεύγουν οι φίλοι σου.. εμένα χθες η γυναίκα μου είχε την ατυχία να θέλει να παίξουμε το ίδιο video για να μου "αποδείξει" ότι οι οθόνες δεν διαφέρουν και πολύ... που πας με S-LCD??? ακόμα κλαίει!!!:dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_gr Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Μια και μιλάμε για οθόνες και έχουμε και νέα μέλη επιτρέψτε μου να επαναφέρω το θεμα με τις γραμμές που εμφανίζουν κάποια αν όχι όλα τα Note. Και για να είμαι πιο ακριβης οι οθόνες Amoled καθώς το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στo Nexus, στο PSP Vita κτλ ειδικά με πολύ χαμηλή φωτεινότητα και ειδικά σε λεύκο και γκρι φόντο. Αν θέλετε να το τεσταρετε κατεβαστε το Screen test, χαμηλώστε τελείως την φωτεινότητα και τσεκαρετε το άσπρο και το γκρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Μια και μιλάμε για οθόνες και έχουμε και νέα μέλη επιτρέψτε μου να επαναφέρω το θεμα με τις γραμμές που εμφανίζουν κάποια αν όχι όλα τα Note. Και για να είμαι πιο ακριβης οι οθόνες Amoled καθώς το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στo Nexus, στο PSP Vita κτλ ειδικά με πολύ χαμηλή φωτεινότητα και ειδικά σε λεύκο και γκρι φόντο. Αν θέλετε να το τεσταρετε κατεβαστε το Screen test, χαμηλώστε τελείως την φωτεινότητα και τσεκαρετε το άσπρο και το γκρι. Υπάρχει ένας πραγματικά μεγάλος development, ο supercuriο (voodoo apps), όπου ανακοίνωσε προχθές ότι δουλεύει πάνω σε μια καταπληκτική εφαρμογή για τη βελτίωση της οθόνης του note... Αν και αυτά είναι λεπτομέρειες πραγματικά..μην αποθαρρύνουμε και κάποιον που σκέφτεται τη συσκευή.Η οθόνη του είναι ότι καλύτερο... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 @Ευθύμη Επειδή και εμένα μου την έδιναν τα μικρο κομπιασματα στο unlock στο s 2 το εχω σχεδόν λύσει με το widget locker σε συνδιασμό με το spb shell και τώρα απλά το ξεκλειδωμα είναι απόλαυση! :-) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts