themis636 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) και το tunein free που έβαλα δεν κάνει τίποτα στο κινητό μου !!!! Μάλιστα μου βγάζει μήνυμα internal decoder error! Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να ακούθω τους ραδιοφωνικούς σταθμούς των Αθηνών δια μέσου του internet στο τηλ μου????? Ποιός decoder μου λείπει?????? βαλε το greek radios απο το μαρκετ.ειμαι πολυ ευχαριστημενος.και ειναι και ελληνικη εφαρμογη αν δεν κανω λαθος. Edited January 6, 2012 by themis636 Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bphone Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει τι ζητάς ακριβώς. Το 16GB Internal memory τι benchmarks εχει read write random sequential. (ταχυτητες MB/s ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonik21 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποια εφαρμογη για ατζεντα η ημερολογιο στο μαρκετ, που να ειναι συμβατο με το πενακι; Οχι οτι αυτο της samsung ειναι κακο, αλλα θα ηθελα κατι περισσοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποια εφαρμογη για ατζεντα η ημερολογιο στο μαρκετ, που να ειναι συμβατο με το πενακι; Οχι οτι αυτο της samsung ειναι κακο, αλλα θα ηθελα κατι περισσοτερο. https://market.android.com/details?id=com.calengoo.android&feature=related_apps https://market.android.com/details?id=mikado.bizcalpro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm1pa2Fkby5iaXpjYWxwcm8iXQ.. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonik21 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) Σε ευχαριστω, δεν με βολεψαν γιατι ηθελα να γραφω κειμενο οπως με το s-pen, αλλα σε αυτα βρηκα μονο την δυνατοτητα να γραφω και να το μετατρεπει σε κειμενο υπολογιστη και οχι χειρογραφο που ηθελα. Edited January 6, 2012 by geonik21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsOk Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Καλησπέρα Υπάρχει καμία εφαρμογή συμβατή με το νοτε που να δείχνει πια εφαρμογή συγκεκριμένα κάνει χρήση data? Γιατί βλέπω κάποια kb να φεύγουν και δεν μπορώ να βρω από πού :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Καλησπέρα Υπάρχει καμία εφαρμογή συμβατή με το νοτε που να δείχνει πια εφαρμογή συγκεκριμένα κάνει χρήση data? Γιατί βλέπω κάποια kb να φεύγουν και δεν μπορώ να βρω από πού :X Traffic Counter Pro (ή Extended στην free έκδοσή του) και 3G Watchdog. Να θυμίσω ωστόσο ότι έχουμε ξεχωριστό χώρο για εφαρμογές... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Το 16GB Internal memory τι benchmarks εχει read write random sequential. (ταχυτητες MB/s ) Περίπου 7,5 write και 18 read. Παράθεση Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 παιδια την επομενη βδομαδα αν ολα πανε καλα θα παρει το αδερφακι μου με επιδότηση το Note(και φυσικα θα πεσει στα χερακια μου γιατι το αδερφακι με τον γαλαξια τον 2 ειναι μια χαρα:p).. υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσέξω πριν την "αγορα".η και λιγο μετα..? κατι διαβασα για ενα θεματακι με μερικες οθονες και ανησύχησα λιγο...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 παιδια την επομενη βδομαδα αν ολα πανε καλα θα παρει το αδερφακι μου με επιδότηση το Note(και φυσικα θα πεσει στα χερακια μου γιατι το αδερφακι με τον γαλαξια τον 2 ειναι μια χαρα:p).. υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσέξω πριν την "αγορα".η και λιγο μετα..? κατι διαβασα για ενα θεματακι με μερικες οθονες και ανησύχησα λιγο...:worry: Να μην ανησυχεις...Ψυλλοι στ αχυρα ειναι αυτα...Καποια ''προβληματακια'' που εχουν γενικα οι amoled ειναι που για τα δεις θελει αρκετη προσπαθεια. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Να μην ανησυχεις...Ψυλλοι στ αχυρα ειναι αυτα...Καποια ''προβληματακια'' που εχουν γενικα οι amoled ειναι που για τα δεις θελει αρκετη προσπαθεια. ok thanks για την απαντηση κανω οτι δεν το ειδα δηλαδη...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpanos Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 πήρα το note πριν απο 10 μέρες σε αυτο το διαστημα 3 φορες το τηλεφωνο εχει σβησει χωρις λογο σε τυχαιες στιγμες, σαν να του ειχα κανει απενεργοποιηση σε καμμια απο αυτες τις περιπτωσεις δε το ειχα σε χρηση, ήταν σε αναμονη με σβηστη την οθονη ειδα στο internet αναφορες σχετικα με αυτο το προβλημα αλλα οχι καποια συγκεκριμενη αιτιολογηση εχει συμβει σε κανεναν αυτο το περιστατικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 μου έτυχε μια φορά να το βρω σβηστό ενώ λειτουργούσε, δλδ άκυρη η φάση, μόλις πριν μισό λεπτό έκανα κάτι στο κινητό, το άφησα λίγο, το ξαναπιάνω και πατάω να ανοίξει η οθόνη, νόμιζα είχε σβήσει από αδράνεια, και τελικά αυτό έσβησε εντελως. μου το έκανε μονο μια φορά αν παρατηρείς δεισλουτουργίες στην συσκευή καλύτερα κάνε ένα hard reset. όταν μου ήρθε η συσκευή έκανε πολλά χαζά και νόμιζα ότι ήταν προβληματική. τελικά μετά από hard reset έστρωσε και λειτουργεί κανονικά 1-2 μήνες τωρα, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή "παραξενιά" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 7, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 πήρα το note πριν απο 10 μέρες σε αυτο το διαστημα 3 φορες το τηλεφωνο εχει σβησει χωρις λογο σε τυχαιες στιγμες, σαν να του ειχα κανει απενεργοποιηση σε καμμια απο αυτες τις περιπτωσεις δε το ειχα σε χρηση, ήταν σε αναμονη με σβηστη την οθονη ειδα στο internet αναφορες σχετικα με αυτο το προβλημα αλλα οχι καποια συγκεκριμενη αιτιολογηση εχει συμβει σε κανεναν αυτο το περιστατικο; Ποια ROM φοράει η συσκευή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Καλημερα μια ερωτηση πως μπορω να δω αν η συσκευη μου ειναι παραεισαγωγης?Κατι ακουσα για το imei οτι ειναι διαφορετικο.Ισχυει? Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 7, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Καλημερα μια ερωτηση πως μπορω να δω αν η συσκευη μου ειναι παραεισαγωγης?Κατι ακουσα για το imei οτι ειναι διαφορετικο.Ισχυει? Πάρε τηλέφωνο στην Samsung Hellas να σου το επιβεβαιώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpanos Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Ποια ROM φοράει η συσκευή σου; N7000XXKK5 2.6.35.7-N7000XXKKA-CL726566 root@DELL87 #2 δεν είμαι σίγουρος ποιο από τα 2 εννοεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Εχει καποιος προβλημα με το voice talk?Ενω το πρωι δουλευε μια χαρα τωρα μου λεει <unable to connect to server check conection>:!: Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 7, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Εχει καποιος προβλημα με το voice talk?Ενω το πρωι δουλευε μια χαρα τωρα μου λεει <unable to connect to server check conection>:!: Επειδή ζητάει σύνδεση στο internet. Μήπως το πρωί είχες και τώρα όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 (edited) Επειδή ζητάει σύνδεση στο internet. Μήπως το πρωί είχες και τώρα όχι; Οχι το ξερω για το internet.Ενταξει επανηλθε μια χαρα απο χτες το βραδυ.ισως ειχαν καποιο blackout. Εχει παρατηρησει καποιος οταν δουλευει το πενακι να γραφει η να επιλεγει εφαρμογες πριν ακουμπισει στην οθονη?Δηλαδη απο αποσταση?Εχω αυτο το θεματακι μπορω να κανω κατι? Edited January 8, 2012 by GalaxyNote Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Παιδιά καλημέρα. Θα μου φέρουν ένα note από Γερμανία, μάλλον παραεισαγωγής, στα 480ε. Μάλλον δεν θα παίζει η εγγύηση έτσι; Πολύ φθηνή τιμή δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Παιδιά καλημέρα. Θα μου φέρουν ένα note από Γερμανία, μάλλον παραεισαγωγής, στα 480ε. Μάλλον δεν θα παίζει η εγγύηση έτσι; Πολύ φθηνή τιμή δεν είναι; Μια χαρα παιζει η εγγυηση!Εσυ αγορασες συσκευη της εταιριας samsung εντος ευρωπαικης ενωσης αρα και η samsung hellas ειναι υποχρεωμενη να σε εξυπηρετηση θελει δεν θελει!(υπαρχει νομοθεσια αν δεν κανω λαθος)Αποδειξη να εχεις μονο! Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Παιδιά καλημέρα. Θα μου φέρουν ένα note από Γερμανία, μάλλον παραεισαγωγής, στα 480ε. Μάλλον δεν θα παίζει η εγγύηση έτσι; Πολύ φθηνή τιμή δεν είναι; Και μένα από Γερμανία μου φέραν το Galaxy και όλα μια χαρά είναι. Πήρα και τη Samsung και μου είπε οτι όλα είναι οκ..:) Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Παιδιά καλημέρα. Θα μου φέρουν ένα note από Γερμανία, μάλλον παραεισαγωγής, στα 480ε. Μάλλον δεν θα παίζει η εγγύηση έτσι; Πολύ φθηνή τιμή δεν είναι; Μια χαρα ειναι η τιμη. Αν η συσκευη ειναι αγορασμενη απο Γερμανια - οπως λογικα υποθετω- η οποια αλλη χωρα της Ευρωπαικης ενωσης , τοτε ισχυει κανονικα η εγγυηση που δινει η Σαμσουνγκ. Άσε που με το Ευρωπαϊκης προελευσης ΝΟΤΕ, θα λαμβανεις και τις αναβαθμίσεις του λογισμικού πιο γρηγορα σε σχέση με τις συσκευες που εχουν αγορασθει απο την χωρα μας.;) Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoukij Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Καλησπερα παιδια.να σασ κανω μια ερωτηση;ποση ram εχετε διαθεσιμη?γτ βλεπω στο δικο μου με μονο το browser ανοιχτο να χρησιμοποιειται 600 απο τα 800mb!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts