Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μαλλον πηγαινε να παιξεις λοττο, :lol: πολυ τυχερος να το πετυχες τοσο.

η αληθεια ειναι οτι ο κοσμος δεν εχει παρει χαμπαρι κατι, οτι απο το ιουλιο εχουμε ελευθερες εμπορικες συνναλαγες με την κορεα ολη η ευρωπαικη ενωση. δεν υπαρχουν δασμοι,τελωνια κτλ. ολα τα προιντα της sammy, LG κτλ. εχουν ακομα χαμηλοτερες τιμες απο τις υπαρχουσες. Για αυτο βλεπουμε, απιστευτες τιμες και προσφορες. Η ψαλιδα θα ανοιγει με την παροδο του χρονου με συγκρισει προιντα apple, htc (taiwan) κτλ. να το θυμαστε αυτο, ειναι μεγαλο ατου να εχεις φθηνοτερες τιμες απο τους ανταγωνιστες σου με συνδιασμο να συνεχιζει να βγαζει εφαμιλα ανταγωνιστικα προιοντα. φιλικα

για ξανακοιτα την τιμη στο amazon .de :p

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τελικα θα μας τρελλανουν

εαν το ειδες, δεν το αμφισβητω, λογικα θα το βαλουν σε αυτη την τιμη μπορει σημερα ή συντομη χρονικη στιγμη, γιατι ηδη ενα μεγαλο καταστημα γερμανικο την εριξε στα 490 ευρω, ειναι θεμα χρονου να ισοφαρισουν με την ιδια τιμη, αυτα κανει ο ανταγωνισμος.

Edited by DoctorM
Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol:

Επειδή εγώ γκρινιαζα για τον ήχο από τα hands free (γιατί από το ακουστικό του τηλεφώνου τη συνομιλία την ακούν και οι γύρω … ) δοκιμασες με τα δικά του λευκά και είναι το ιδιο;

Με τι "μπλε δόντι" το δοκιμασες? Σε ρωτώ γιατι και με το HP1500 και με MW600 η απόδοση και η ένταση είναι super!

Για κοιταξε το γιατί διαβάζω ότι έχεις κι άλλα "προβληματάκια"....

το μπλε δόντι είναι της Samsung και αυτό, το ΗΜ1700. λειτουργεί μια χαρά χωρίς πρόβλημα και με καθαρό ήχο. τα λευκά hands free που περιέχονται στην συσκευασία του Note δε τα δοκίμασα ακόμη, το σκεφτόμουν αλλά το ξέχασα :D θα τα δοκιμάσω και θα σου.

προς το παρών πάντως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη συσκευή, όλα λειτουργούνε άψογο, φτου να μη το ματιάξω!! θέλω να πιστεύω ότι ήταν κάποια "κακή αρχική εγκατάσταση" και τώρα έστρωσε. θα φανεί στις επόμενες μέρες, μέσα σε μια βδομάδα μου είχε δείξει ότι ήταν να μου δείξει. τώρα είναι 3-4 μέρες σε normal λειτουργική κατάσταση.

είδομεν...

Πήγα να κάνω αναβάθμιση μέσω kies και κατά την διάρκεια της διαδικασίας μου έβγαλε the kies is not responding. Από τότε το κινητό μου έχει κολλήσει και γράφει στην οθόνη downloading Do not turn off target. Το θέμα είναι ότι δεν ακούει σε τίποτα. Ουτε καν κλείνει το τηλέφωνο. Τι να κάνω?

Εκλεισε και άνοιξε τελικά. Το θέμα είναι τι γίνεται με την αναβάθμιση που διακόπηκε. Που μπορώ να δω τι έκδοση φοράει και αν είναι εντάξει περασμένη?

Edited by geonik21

Αφού κάνει αναβάθμιση ΟΤΑ και το kies είναι άθλιο, θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι με κάποιο wifi και να κάνετε την αναβάθμιση ΟΤΑ.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πήγα να κάνω αναβάθμιση μέσω kies και κατά την διάρκεια της διαδικασίας μου έβγαλε the kies is not responding. Από τότε το κινητό μου έχει κολλήσει και γράφει στην οθόνη downloading Do not turn off target. Το θέμα είναι ότι δεν ακούει σε τίποτα. Ουτε καν κλείνει το τηλέφωνο. Τι να κάνω?

Εκλεισε και άνοιξε τελικά. Το θέμα είναι τι γίνεται με την αναβάθμιση που διακόπηκε. Που μπορώ να δω τι έκδοση φοράει και αν είναι εντάξει περασμένη?

Είχα πάθει το ίδιο όταν έκανα την αναβάθμιση.Είχε κολλήσει σε κάποια φάση και το τηλ δεν ανταποκρινόταν. Οπότε το ξεσυνδεσα, εβγαλα την μπαταρια,την ξαναεβαλα, ξανα ξεκινησα το kies απο την αρχη και σύνδεσα πάλι το τηλ! Σε 15 λεπτα ηταν ολα οκ.Μην ανησυχεις.Σύνδεσε το και κάντο πάλι :)

Απλα το kies εχει καποια προβλήματα ασταθειας δυστηχως αλλά αν παρατηρησεις, σου κολλησε εφοσον ειχαν γινει τα απαραιτητα download κτλ.Δεν πρεπει να το ξεσυνδεεις οταν λειτουργει κανονικα.Αν εχει κολλησει,σημαινει πως δεν κανει τπτ..

Πάντως τσεκαρε ποια εκδοση εχεις τωρα...ειτε με τον τροπο που λεει ο φιλος πιο πανω ,ειτε απο ρυθμισεις--->πληροφοριες σχετικες με το τηελφωνο--->εκδοση android (κατω κατω σχεδον)

Samsung Omnia, Sony Ericsson 810i, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy SIII

twitter MariosGian

Να προσθεσω δυο λινκς που πιθανον να ενδιαφερουν:

1] Ενα κυριολεκτικα huge review της συσκευης.[ μιλαμε για το "ΝΟΤΕ" των reviews που αφορουν στο ΝΟΤΕ:D]

http://goo.gl/fOZtu

2] Ενα κατατοπιστικοτατο FAQ σχετικα με το ΝΟΤΕ που λυνει πολλες αποριες που μπορει να εχει καποιος σχετικα με την συσκευη.

http://lishutterbug.com/note/

Xiaomi Mi Max3 4/64

• Administrators
Να προσθεσω δυο λινκς που πιθανον να ενδιαφερουν:

1] Ενα κυριολεκτικα huge review της συσκευης.[ μιλαμε για το "ΝΟΤΕ" των reviews που αφορουν στο ΝΟΤΕ:D]

http://goo.gl/fOZtu

2] Ενα κατατοπιστικοτατο FAQ σχετικα με το ΝΟΤΕ που λυνει πολλες αποριες που μπορει να εχει καποιος σχετικα με την συσκευη.

http://lishutterbug.com/note/

Προστέθηκαν στο πρώτο post. ;)

Modpic.gif

Παιδιά εχει παρατηρήσει κάποιος ότι με go launcher και το density στο 260, το market μπαίνει στην αρχική σελίδα, από εκεί και μετά όμως ότι και να πατήσεις σε πετάει έξω... (force close) .:worry:
giphy.gif

καλημέρα,

έχει καταφέρει κανείς να καρφώσει φλασάκι στο note? δοκίμασα ένα απλό ανταπτοράκι που βρήκα micro USB σε USB B Female αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει. Το ανταπτοράκι είναι οκ, δοκίμασα 3 διαφορετικά φλασάκια δεν βλέπει τίποτα. Στο youtube δείχνει να δουλεύει (το sII) με το καλωδιάκι του N8 (ca-157) αλλά και με άλλα generic no name καλωδιάκια. Το καλωδιο του Ν8 μου ζητάνε 20Ε θα τα δώσω αν σιγουρευτώ οτί δουλεύει, έχει κανεις κάποια ιδέα?

δεν ξερω αν κατάλαβα καλά αλλα λενε για κάποια sd 64gb που κάνει για το note...

Eχετε κατι υπόψην???και αν ναι που???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• Administrators
δεν ξερω αν κατάλαβα καλά αλλα λενε για κάποια sd 64gb που κάνει για το note...

Eχετε κατι υπόψην???και αν ναι που???

Οι τιμές των microsd 64GB είναι απαγορευτικές ακόμα, θα συνιστούσα να περιμένεις.

Modpic.gif

καλημέρα,

έχει καταφέρει κανείς να καρφώσει φλασάκι στο note? δοκίμασα ένα απλό ανταπτοράκι που βρήκα micro USB σε USB B Female αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει. Το ανταπτοράκι είναι οκ, δοκίμασα 3 διαφορετικά φλασάκια δεν βλέπει τίποτα. Στο youtube δείχνει να δουλεύει (το sII) με το καλωδιάκι του N8 (ca-157) αλλά και με άλλα generic no name καλωδιάκια. Το καλωδιο του Ν8 μου ζητάνε 20Ε θα τα δώσω αν σιγουρευτώ οτί δουλεύει, έχει κανεις κάποια ιδέα?

Δε κάνει φίλτατε το Nokia (ca157) για το note.

Προσανατολισου σε αυτα που σου υποδεικνύουν οι φίλοι.

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Παιδιά τι μπορεί να έχει γίνει και όταν το τηλ μένει ανενεργό αρκετή ώρα κλείνει μόνο του?
giphy.gif

• Administrators
Παιδιά τι μπορεί να έχει γίνει και όταν το τηλ μένει ανενεργό αρκετή ώρα κλείνει μόνο του?

Δεν είναι φυσιολογικό, είσαι με stock rom/kernel;

Modpic.gif

Δεν είναι φυσιολογικό, είσαι με stock rom/kernel;

Με custom rom και kernel .

giphy.gif

Χαρη απο ποτε την εχεις???Με το που την εβαλες στο εκανε η μετα απο χρηση???Ειχα παθει το ιδιο στο sII με την ρομ του criskelo...ουτε με roobot ουτε με τιποτα δεν μπορουσα να το επαναφερω και αλλαξα ρομ αλλα μετα διαβαζοντας στο xda αλλα παιδια που ειχαν το ιδιο θεμα τελικα υπηρχε θεμα με τον κερνελ και οχι την ρομ...

Μπορει λεω μπορει να ειναι θεμα κερνελ...

Για δωσε στοιχεια ποια ρομ εχεις και πιον κερνελ...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Χαρη απο ποτε την εχεις???Με το που την εβαλες στο εκανε η μετα απο χρηση???Ειχα παθει το ιδιο στο sII με την ρομ του criskelo...ουτε με roobot ουτε με τιποτα δεν μπορουσα να το επαναφερω και αλλαξα ρομ αλλα μετα διαβαζοντας στο xda αλλα παιδια που ειχαν το ιδιο θεμα τελικα υπηρχε θεμα με τον κερνελ και οχι την ρομ...

Μπορει λεω μπορει να ειναι θεμα κερνελ...

Για δωσε στοιχεια ποια ρομ εχεις και πιον κερνελ...

Κάτσε να δοκιμάσω και ένα άλλο kernel και θα σου πω.

giphy.gif

..από public, το original της Samsung (11E), μου διάβασε άψογα 16 GB φλασάκι. Απαραίτητο να είναι φορμαρισμένο σε FAT32, και όχι NTFS.

Δηλαδή δεν μπορεί να δει εξωτερικούς usb δίσκους και flashaκια που είναι φορμαρισμένα σε ntfs;

Μπορεί να δει την microsd αν είναι φορμαρισμένη σε ntfs; Ένας από τους λόγους που το πήρα είναι ότι το desire hd δεν βλέπει microsd φορμαρισμένη σε ntfs...

Το περιμένω την Τρίτη...

RX8 rules!