Administrators athanaso77 Δημ. August 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Σε Ideos x5 έχει βάλει κάνεις το igo 8.4.3.179971 ? Στο δικό μου δεν έχω απόκριση στα 'πλήκτρα', ούτε ρυθμίσεις ούτε προορισμό ούτε έξοδος, δεν κανει τίποτα μονο το home να πάω στην αρχική οθόνη. Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk Έχεις δοκιμάσει την προηγούμενη έκδοση; Είχες το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Έχεις δοκιμάσει την προηγούμενη έκδοση; Είχες το ίδιο πρόβλημα; Με την 8.4.2.139242 δεν υπαρχει προβλημα, τη δουλευω κανονικα! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Θα πρέπει να σου απαντήσει και κάποιος άλλος κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής που το έχει δοκιμάσει, γιατί σε άλλες... κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 (edited) Υπάρχει τρόπος να κάνουμε την κάμερα στο igo v8.4.3.179971 να κάνει ζουμ πριν τον ελιγμό ,όπως κάναμε και στο wm με το primo; Προσπάθησα να περάσω στο sys τις ρυθμίσεις που είχα στο primo για camera1 ,camera11 και το πρόγραμμα δεν ανοίγει. Οκ λύθηκε το παραπάνω πρόβλημα. Ποια είναι η ρύθμιση του sys για να μειωθεί το μέγεθος του κερσορα (μπλε τρίγωνο); Τα schemes του odytsak δουλεύουν στο android και αν ναι πως; Edit2 Εντάξει και ο κέρσορας, μένουν μόνο τα schemes! Edited August 24, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 (edited) Υπάρχει τρόπος να κάνουμε την κάμερα στο igo v8.4.3.179971 να κάνει ζουμ πριν τον ελιγμό ,όπως κάναμε και στο wm με το primo; Προσπάθησα να περάσω στο sys τις ρυθμίσεις που είχα στο primo για camera1 ,camera11 και το πρόγραμμα δεν ανοίγει. Οκ λύθηκε το παραπάνω πρόβλημα. Ποια είναι η ρύθμιση του sys για να μειωθεί το μέγεθος του κερσορα (μπλε τρίγωνο); Τα schemes του odytsak δουλεύουν στο android και αν ναι πως; Edit2 Εντάξει και ο κέρσορας, μένουν μόνο τα schemes! Υπαρχει sys για το igo για android?εισαι root? που εκανες τις αλλαγες που λες? ειναι το ιδιο με των wm?που το βαζουμε?τα scheme του οδυσσεα τα εβαλα οπως ηταν στα wm και δουλευουν τελεια! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Edited August 24, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Υπαρχει sys για το igo για android?ειναι το ιδιο με των wm?που το βαζουμε? Υπάρχει αλλά δεν έχει συμβατότητα με αυτό των windows mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Υπάρχει τρόπος να κάνουμε την κάμερα στο igo v8.4.3.179971 να κάνει ζουμ πριν τον ελιγμό ,όπως κάναμε και στο wm με το primo; Προσπάθησα να περάσω στο sys τις ρυθμίσεις που είχα στο primo για camera1 ,camera11 και το πρόγραμμα δεν ανοίγει. Οκ λύθηκε το παραπάνω πρόβλημα. Ποια είναι η ρύθμιση του sys για να μειωθεί το μέγεθος του κερσορα (μπλε τρίγωνο); Τα schemes του odytsak δουλεύουν στο android και αν ναι πως; Edit2 Εντάξει και ο κέρσορας, μένουν μόνο τα schemes! Μπορείς να γράψεις τις προσθήκες που έκανες; Sent from my Liquid MT Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Μπορείς να γράψεις τις προσθήκες που έκανες; Sent from my Liquid MT Φυσικά μπορώ Λοιπόν για τον χάρτη ,όταν αλλάξουμε τις ρυθμίσεις πρέπει να γίνει επιλογή της χαμηλής απεικόνισης απο το ανάλογο μενού. [camera1] maxdistance=500 minzoom2d=50 maxzoom2d=200 defaultzoom2d=300 minzoom=15 maxzoom=35 minangle=70 maxangle=82 defaultzoom3d=45 defaultangle=80 angleoffset=65 speedzoom=1 speedangle=1 overview_enabled=0 overview_distance=500 overview_zoom3d=30 overview_angle=80 [camera11] maxdistance=500 minzoom2d=50 maxzoom2d=300 defaultzoom2d=400 minzoom=15 maxzoom=35 minangle=70 maxangle=82 defaultzoom3d=50 defaultangle=80 angleoffset=43 speedzoom=1 speedangle=1 overview_enabled=0 overview_distance=500 overview_zoom3d=30 overview_angle=80 [map] 3d_scale_carmodel=1 3dcarsizemin=6000 3dcarsizemax=10000 3dcarsizemul=71000 3d_max_zfar=100 3d_min_zoomlevel=10 3d_max_tiltlevel=9000 minimum_zoom_amount=40 speedcam_visibility=200 3d_scale_carmodel=1 3dcarsizemin=3000 3dcarsizemax=5000 3dcarsizemul=10000 Οι τελευτέες τρείς ρυθμίσεις στο [map] αφορούν το μέγεθος του κέρσορα. Τα παραπάνω τα βρήκα στο gpspocketpc Τα μοναδικά προβλήματα που έχω τώρα είναι οι κάμερες ταχύτητας που δεν εμφανίζονται καθόλου και τα schemes του Odytsak που είναι απλά τα καλύτερα και πραγματικά είναι τα μόνα που μου λείπουν απο το primo 1.2 kastel edition για να μου απαλύνουν τον πόνο της φυγής απο τα wm :lol: Με την ευκαιρία να σε ευχαριστήσω (και το άλλο παλικάρι που μου διαφεύει το όνομά του )για τις οδηγίες για το TTS υ.γ. Οι δρομολογήσεις έχουν διαφορά απο το primo ή μου φαίνεται; Νομίζω η μηχανή του primo είναι καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Φυσικά μπορώ Λοιπόν για τον χάρτη ,όταν αλλάξουμε τις ρυθμίσεις πρέπει να γίνει επιλογή της χαμηλής απεικόνισης απο το ανάλογο μενού. [camera1] maxdistance=500 minzoom2d=50 maxzoom2d=200 defaultzoom2d=300 minzoom=15 maxzoom=35 minangle=70 maxangle=82 defaultzoom3d=45 defaultangle=80 angleoffset=65 speedzoom=1 speedangle=1 overview_enabled=0 overview_distance=500 overview_zoom3d=30 overview_angle=80 [camera11] maxdistance=500 minzoom2d=50 maxzoom2d=300 defaultzoom2d=400 minzoom=15 maxzoom=35 minangle=70 maxangle=82 defaultzoom3d=50 defaultangle=80 angleoffset=43 speedzoom=1 speedangle=1 overview_enabled=0 overview_distance=500 overview_zoom3d=30 overview_angle=80 [map] 3d_scale_carmodel=1 3dcarsizemin=6000 3dcarsizemax=10000 3dcarsizemul=71000 3d_max_zfar=100 3d_min_zoomlevel=10 3d_max_tiltlevel=9000 minimum_zoom_amount=40 speedcam_visibility=200 3d_scale_carmodel=1 3dcarsizemin=3000 3dcarsizemax=5000 3dcarsizemul=10000 Οι τελευτέες τρείς ρυθμίσεις στο [map] αφορούν το μέγεθος του κέρσορα. Τα παραπάνω τα βρήκα στο gpspocketpc Τα μοναδικά προβλήματα που έχω τώρα είναι οι κάμερες ταχύτητας που δεν εμφανίζονται καθόλου και τα schemes του Odytsak που είναι απλά τα καλύτερα και πραγματικά είναι τα μόνα που μου λείπουν απο το primo 1.2 kastel edition για να μου απαλύνουν τον πόνο της φυγής απο τα wm :lol: Με την ευκαιρία να σε ευχαριστήσω (και το άλλο παλικάρι που μου διαφεύει το όνομά του )για τις οδηγίες για το TTS υ.γ. Οι δρομολογήσεις έχουν διαφορά απο το primo ή μου φαίνεται; Νομίζω η μηχανή του primo είναι καλύτερη. ναι αλλα δεν μας ειπες που κανουμε αυτες τις αλλαγες?πρεπει να ειμαστε root?σε ποιο αρχειο "πειραζουμε" αυτες τις επιλογες. τα scheme του οδυσσεα τα εχω περασει αυτουσια και δουλευουν μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Απο ότι διαβάζω... έχουνε κολλήσει αρκετοί στο iGO..!!! ήμουν και είμαι υπέρμαχος του συγκεκριμένου πλοηγού..!!!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 (edited) ναι αλλα δεν μας ειπες που κανουμε αυτες τις αλλαγες?πρεπει να ειμαστε root?σε ποιο αρχειο "πειραζουμε" αυτες τις επιλογες. τα scheme του οδυσσεα τα εχω περασει αυτουσια και δουλευουν μια χαρα. Νόμιζα πως ήταν σαφές οτι αναφέρεται σε αλλαγές του sys που βρίσκεται μέσα στον φάκελο του iGO, sorry my bad. Όσο για το root ειλικρινά δεν έχω ιδέα, ούτε ξέρω καλά καλά τι είναι αυτό.Με την ρομ που έχω όμως στο HD2 είμαι σίγουρα root :lol: Όταν επιλέγω τα schemes του Οδυσσέα το iGO κλείνει και δεν ξέρω τι έχω κάνει λάθος.Το ίδιο και για τις κάμερες ταχύτητας. Εντάξει είναι νωρίς ακόμη ,μόλις δυο μέρες ασχολήθηκα, πάλι καλά. Γράψε αν θέλεις την διαδρομή των φακέλων και γενικά αυτό που έκανες και λειτουργούν σωστά.Μήπως φταίει το data.gro που έχω; Απο ότι διαβάζω... έχουνε κολλήσει αρκετοί στο iGO..!!! ήμουν και είμαι υπέρμαχος του συγκεκριμένου πλοηγού..!!!:rolleyes: Όταν έχεις μάθει με το καλύτερο (primo 1.2) ,είναι δύσκολο να κοιτάξεις αλλού.Τουλάχιστον για μένα. Αυτό που θέλω είναι να στήσω το iGO με κάποια βασικά πράγματα και να το αφήσω εκεί, μην μπω δηλαδή στο τριπάκι της τοοοοσο μεγάλης παραμετροποίησης που είχα με το primo και τελικά είχα πρόγραμμα πλοήγησης για να το ενημερώνω και να προσπαθώ να τρέξει ,παρά να κάνει την δουλειά του δηλαδή να με πάει απο το Α στο Β απλά και σίγουρα. Και ένα καλό που βρήκα στο igo είναι οτι η οθόνη γυρίζει landscape - portrait απλά και γρήγορα και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις είτε έτσι ,είτε αλλιώς Edited August 24, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Απο ότι διαβάζω... έχουνε κολλήσει αρκετοί στο iGO..!!! ήμουν και είμαι υπέρμαχος του συγκεκριμένου πλοηγού..!!!:rolleyes: Kι εγώ από την πρώτη στιγμή που το χρησιμοποίησα στα wm και πλέον στο android.:happy: Άμα έβγαινε και σε qhd..:O Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 ναι αλλα δεν μας ειπες που κανουμε αυτες τις αλλαγες?πρεπει να ειμαστε root?σε ποιο αρχειο "πειραζουμε" αυτες τις επιλογες. τα scheme του οδυσσεα τα εχω περασει αυτουσια και δουλευουν μια χαρα. για να σου δουλεύουν τα schemes μάλλον έχεις ακόμη την παλιά έκδοση 8.4.2.139242.γιατί στην καινούρια τα schemes του οδυσσέα από το igo8 δε λειτουργούν.όσο για το sys.txt αυτό στην παλιά έκδοση βρίσκεται στο /data/data/com.navngo.igo.javaclient και πρέπει να είσαι root για να το πειράξεις.Η να αποσυμπιέσεις στο pc με το winrar το apk και να το πειράξεις από εκεί.Στη συνέχεια το ξανασυμπιέζεις και το κάνεις εγκατάσταση.Με την νέα έκδοση 179971 κυκλοφορεί νέα έκδοση με ονομασία luboz_thin που μεταφέρει το sys.txt στο φάκελο igo στην sd και έτσι το πειράζεις εύκολα. Από εκεί και πέρα να αναφέρω ότι οι ρυθμίσεις που έδωσε ο cb600f λειτουργούν άψογα και θεωρώ ότι το igo πλέον γίνεται το μοναδικό ίσως πρόγραμμα στο android με το καλύτερο πραγματικό αυτόματο ζουμ.όποιος δοκίμασε άλλα προγράμματα (όπως aura,mireo,navigon) ίσως θα είδε τι είδους ψευτοζουμ κάνουν... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 για να σου δουλεύουν τα schemes μάλλον έχεις ακόμη την παλιά έκδοση 8.4.2.139242.γιατί στην καινούρια τα schemes του οδυσσέα από το igo8 δε λειτουργούν.όσο για το sys.txt αυτό στην παλιά έκδοση βρίσκεται στο /data/data/com.navngo.igo.javaclient και πρέπει να είσαι root για να το πειράξεις.Η να αποσυμπιέσεις στο pc με το winrar το apk και να το πειράξεις από εκεί.Στη συνέχεια το ξανασυμπιέζεις και το κάνεις εγκατάσταση.Με την νέα έκδοση 179971 κυκλοφορεί νέα έκδοση με ονομασία luboz_thin που μεταφέρει το sys.txt στο φάκελο igo στην sd και έτσι το πειράζεις εύκολα. Από εκεί και πέρα να αναφέρω ότι οι ρυθμίσεις που έδωσε ο cb600f λειτουργούν άψογα και θεωρώ ότι το igo πλέον γίνεται το μοναδικό ίσως πρόγραμμα στο android με το καλύτερο πραγματικό αυτόματο ζουμ.όποιος δοκίμασε άλλα προγράμματα (όπως aura,mireo,navigon) ίσως θα είδε τι είδους ψευτοζουμ κάνουν... Ναι αυτήν την έκδοση έχω (luboz_thin v1.0 ) και όχι την 1.1 που δεν κατάφερα να τρέξω.Κρίμα τα schemes ήταν πάρα πολύ ωραία. Κάποια άλλη επιλογή για να δοκιμάσουμε κάτι;Με τις κάμερες ταχύτητας τι γίνεται; Επίσης μια ρύθμιση για 3d βελάκια στις στροφές [3d] show_guidance_strip=1 show_guidance_arrows=1 Επίσης απο το gpspockeckpc thanks to garet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 (edited) για να σου δουλεύουν τα schemes μάλλον έχεις ακόμη την παλιά έκδοση 8.4.2.139242.γιατί στην καινούρια τα schemes του οδυσσέα από το igo8 δε λειτουργούν.όσο για το sys.txt αυτό στην παλιά έκδοση βρίσκεται στο /data/data/com.navngo.igo.javaclient και πρέπει να είσαι root για να το πειράξεις.Η να αποσυμπιέσεις στο pc με το winrar το apk και να το πειράξεις από εκεί.Στη συνέχεια το ξανασυμπιέζεις και το κάνεις εγκατάσταση.Με την νέα έκδοση 179971 κυκλοφορεί νέα έκδοση με ονομασία luboz_thin που μεταφέρει το sys.txt στο φάκελο igo στην sd και έτσι το πειράζεις εύκολα. Από εκεί και πέρα να αναφέρω ότι οι ρυθμίσεις που έδωσε ο cb600f λειτουργούν άψογα και θεωρώ ότι το igo πλέον γίνεται το μοναδικό ίσως πρόγραμμα στο android με το καλύτερο πραγματικό αυτόματο ζουμ.όποιος δοκίμασε άλλα προγράμματα (όπως aura,mireo,navigon) ίσως θα είδε τι είδους ψευτοζουμ κάνουν... δηλαδη μπορω να παρω το sys.txt που ειχα φτιαξει στα wm Kαι να το χρησιμοποιησω στα android? ειχα περασει ωρες ρυθμιζοντας το,μπορω να μεταφερω τις επιλογες απο το sys wm στο sys android? λοιπον με lubos thin εχουμε υψομετροοοοο!!!!!!!ολα οκ. στην αρχικη οθονη κατω αριστερα με τις τρεις οριζοντιες γραμες κανονικα λεει μενου αλλα τωρα δεν λεει?δεν με νοιαζει απλως ρωταω! τωρα μονο τα schemes του οδυσσεα να δουλεψουν και για μενα θα ειναι κομπλε!!! Edited August 24, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 δε μπορείς να πάρεις το sys.txt αυτούσιο από τα wm.κάποιες εντολές όμως λειτουργούν.αντιγραφή-επικόλληση των εντολών θα κάνεις από sys.txt των wm στο sys.txt του android και θα δεις τι λειτουργεί και τι όχι. ομως ανάλογα την έκδοση igomyway που έχεις στο android,διαφέρει το μονοπάτι που θα βρεις το sys.txt Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 δε μπορείς να πάρεις το sys.txt αυτούσιο από τα wm.κάποιες εντολές όμως λειτουργούν.αντιγραφή-επικόλληση των εντολών θα κάνεις από sys.txt των wm στο sys.txt του android και θα δεις τι λειτουργεί και τι όχι. ομως ανάλογα την έκδοση igomyway που έχεις στο android,διαφέρει το μονοπάτι που θα βρεις το sys.txt ολα οκ ευχαριστω!εβαλα την τελευταια εκδοση οπως ειπες!μενει μονο το scheme να δουλεψει και θα ειναι τελειο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Λέω εγώ τωρα.... μήπως αν μπορούν οι διαχειριστές να κανουν ξεχωριστό θέμα για το igo? Βλέπω οτι αρκετοί φιλοι το προτιμούμε! Ευχαριστώ! Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 ο καλυτερος χαρτης για igo ειναι ο τελευταιος της navteq ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Για schemes στην νέα έκδοση του igomyway δείτε εδώ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 (edited) τα poi στην αναζητηση προορισμου στην ευρεση τοπων γιατι στην τελευταια εκδοση δεν μου τα δειχνει? @bbbb φορτωνει η εφαρμογη και κλεινει ξαφνικα....μεσα στο φακελο gfx υπαρχει και αλλος φακελος gfx μεσα.ετσι πρεπει να ειναι? Edited August 24, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Ο μεσα gfx φάκελος δε χρειάζεται.άφησε στο φακελο igo/content/scheme μονο τα scheme του gpspocketpc και δοκίμασε πάλι να δεις αν ανοίγει το πρόγραμμα Sent from my HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Για schemes στην νέα έκδοση του igomyway δείτε εδώ Έχεις κανένα screenshot? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 (edited) Ουτε σε εμενα μου διχνει τα poi :( Sent from my LG-P500 using Tapatalk Πηγαινε στη σελιδα που εγραψα ποστ 105 εχει συννημενο αρχειο με licences.κανε copy τα αρχεια(αφου τα κανεις extract) και paste στον φακελο licence που εχεις τωρα(αντικατεστησε αν σου ζητηθει για καποιο απο τα αρχεια) τα παντα και βαλε εκει του συννημενου του ποστ 105! Voila! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk EDIT και επειδη ειμαστε αχορταγοι αυτο που λειπει ειναι ενα qwerty ελληνικο πληκτρολογιο!!ποιος θα μας το φτιαξει?γενικα εαν θελω στην αναζητηση poi να ψαξω στα αγγλικα δεν υπαρχει γρηγορος τροπος αλλαγης γλωσσας εκτος απο το να παμε στις γενικες ρυθμισεις και να αλλαξουμε την γλωσσα ? Edited August 25, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 το iGO MyWay v8.4.3.179971 δεν μου λειτουργεί στο lg optimus black. Κολλάει το τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts