bbbb Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Πολύ ωραία :D Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Πολύ ωραία :D Τα βρήκες; Είναι λίγο μικρά όμως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Πράγματι είναι μικρά.Αλλά καλύτερα από το τίποτε.Για όποιον τα ψάχνει http://www.gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=51&t=3012 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Μια χαρα εχω βαλει τις ενοτητες [camera] αλλα αλλαζοντας την κλιση δεν βλεπω διαφορα! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TEKOSTA Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 (edited) Εκτός το [camera1], [camera11] που είναι οι ρυθμίσεις για την κοντινή απεικόνιση, υπάρχουν και οι [camera2], [camera21] που είναι για κανονική απεικόνιση, και οι [camera3], [camera31] που είναι για μακρινή απεικόνιση. Ο Odytsak είχε κάνει μια καλή παρουσίαση των ρυθμίσεων αυτών που όμως δεν μπορώ να βρώ τον ακριβή σύνδεσμο. Εν πασι περιπτώσει, σας μεταφέρω τις ρυθμίσεις για ανάλυση 800*480 Ρυθμίσεις smart zoom για sys.txt για υψηλές αναλύσεις 800_480, (οι κανονικές αναλύσεις 480_272, 320_240 κλπ, για το ίδιο αποτέλεσμα παίρνουν μεγαλύτερες τιμές). Οπως τα έχω τελικά προσαρμόσει για τις ανάγκες μου, επιλέγοντας την κανονική άποψη είναι ακριβώς όπως μου αρέσει, έντονο zoom σε ελιγμό και άφθονη ορατότητα με μπόλικο ουρανό στις ευθείες, επιλέγοντας την χαμηλή άποψη η πλοήγηση μέσα στην πόλη γίνεται με καλύτερο προσανατολισμό αφού η κάμερα είναι δυναμική, θυμίζει μερικές φορές ταινία δράσης, και τέλος με την ψηλή άποψη για μακρινά ταξίδια όπου μπορεί κανείς να βλέπει μακριά, τα βουνά, τις λίμνες ή ποιά χωριά περνάει κλπ κλπ [camera1] maxdistance=500 minzoom2d=50 maxzoom2d=200 defaultzoom2d=300 minzoom=15 maxzoom=30 minangle=70 maxangle=82 defaultzoom3d=45 defaultangle=80 angleoffset=65 speedzoom=1 speedangle=1 overview_enabled=1 overview_distance=500 overview_zoom3d=30 overview_angle=80 [camera11] maxdistance=500 minzoom2d=50 maxzoom2d=300 defaultzoom2d=400 minzoom=15 maxzoom=30 minangle=70 maxangle=82 defaultzoom3d=50 defaultangle=80 angleoffset=43 speedzoom=1 speedangle=1 overview_enabled=1 overview_distance=500 overview_zoom3d=30 overview_angle=80 [camera2] maxdistance=500 minzoom2d=50 maxzoom2d=200 defaultzoom2d=300 minzoom=20 maxzoom=35 minangle=70 maxangle=82 defaultzoom3d=45 defaultangle=80 angleoffset=65 speedzoom=1 speedangle=1 overview_enabled=0 overview_distance=300 overview_zoom3d=500 overview_angle=80 [camera21] maxdistance=500 minzoom2d=50 maxzoom2d=300 defaultzoom2d=400 minzoom=20 maxzoom=35 minangle=70 maxangle=82 defaultzoom3d=50 defaultangle=80 angleoffset=43 speedzoom=1 speedangle=1 overview_enabled=0 overview_distance=300 overview_zoom3d=500 overview_angle=80 [camera3] maxdistance=500 minzoom2d=50 maxzoom2d=200 defaultzoom2d=300 minzoom=20 maxzoom=40 minangle=70 maxangle=82 defaultzoom3d=45 defaultangle=80 angleoffset=65 speedzoom=1 speedangle=1 overview_enabled=1 overview_distance=3000 overview_zoom3d=800 overview_angle=80 [camera31] maxdistance=500 minzoom2d=50 maxzoom2d=300 defaultzoom2d=400 minzoom=20 maxzoom=40 minangle=70 maxangle=82 defaultzoom3d=50 defaultangle=80 angleoffset=43 speedzoom=1 speedangle=1 overview_enabled=0 overview_distance=3000 overview_zoom3d=800 overview_angle=80 [map] 3d_min_zoomlevel=10 3d_max_tiltlevel=9000 ***Οι ενότητες camera1, camera 2 και camera 3 είναι οι ρυθμίσεις της χαμηλής άποψης, της κανονικής και της ψηλής αντίστοιχα. και των camera11, camera21 και camera31 της χαμηλής, της κανονικής και της ψηλής άποψης αντίστοιχα όταν εμφανίζονται (και για όσο διαρκούν) τα signposts. Edited September 2, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 @TEKOSTA: Έκανα edit το post σου για να μαζευτεί λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Δοκιμάστε και το σκιν mariupol. Sent from my HTC HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TEKOSTA Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 (edited) Δοκιμάστε και το σκιν mariupol. Φαίνεται πολύ αξιόλογο και με μεταβαλόμενες ρυθμίσεις για smart view! Κανονικό τεστάρισμα στον δρόμο! Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί το IGO myway δεν δέχεται κανένα χρώμα χάρτη (Easy, Topographic, Odytsak κλπ). Κάτι μου ξεφεύγει; edit Τελικά με τις οδηγίες του bbbb τα κατάφερα. Θα ήθελα βέβαια την προσπάθεια αυτή να την κάνει και με το scheme του Odytsak..... Edited September 2, 2011 by TEKOSTA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Φαίνεται πολύ αξιόλογο και με μεταβαλόμενες ρυθμίσεις για smart view! Κανονικό τεστάρισμα στον δρόμο! Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί το IGO myway δεν δέχεται κανένα χρώμα χάρτη (Easy, Topographic, Odytsak κλπ). Κάτι μου ξεφεύγει; edit Τελικά με τις οδηγίες του bbbb τα κατάφερα. Θα ήθελα βέβαια την προσπάθεια αυτή να την κάνει και με το scheme του Odytsak..... Του mariupol ξερεις αν δειχνει υψομετρο και χωρις ενεργη διαδρομη στην οθονη? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Δείχνει και πυξίδα και υψόμετρο χωρίς διαδρομή Φαίνεται πολύ αξιόλογο και με μεταβαλόμενες ρυθμίσεις για smart view! Κανονικό τεστάρισμα στον δρόμο! Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί το IGO myway δεν δέχεται κανένα χρώμα χάρτη (Easy, Topographic, Odytsak κλπ). Κάτι μου ξεφεύγει; edit Τελικά με τις οδηγίες του bbbb τα κατάφερα. Θα ήθελα βέβαια την προσπάθεια αυτή να την κάνει και με το scheme του Odytsak..... Πες μου ποιο sheme θέλεις και θα προσπαθήσω να το φτιάξω. Sent from my HTC HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 (edited) Δείχνει και πυξίδα και υψόμετρο χωρίς διαδρομή Πες μου ποιο sheme θέλεις και θα προσπαθήσω να το φτιάξω. Sent from my HTC HD2 Ποιο αλλο?του οδυσσεα! Να σου πω,τωρα εχω το tiger skin με ludos thin.με του mariupol εχει thin?εκει ποιο data.gro βαζουμε? Ευχαριστω! EDIT θυμαμαι στα wm ειχαμε σε φακελο skin ολα τα σκιν που θελαμε και μεσα απο το μενου βαζαμε οποιο θελαμε.εδω δεν γινεται?πρεπει αναγκαστικα να εχουμε μονο ενα σκιν εγκατεστημενο? Edited September 2, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Παιδιά με ποιά επιλογή του sys.txt μεγαλώνω το βελάκι πλοήγησης κ κανω καλύτερο zoom στην close view; Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Παιδιά μέτα από κάτι αποτυχημένα voice τα οποία μετα τα εβγαλα μου βγάζει κατα την εναρξη το μηνυμα της πρωτης εικόνας, τα αρχεια στο φακελο είναι αυτά της δευτερης εικόνας, τον φακελο debug πρεπει να σβησω Για να μην το βγάζει? Ευχαριστω. Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Παιδιά μέτα από κάτι αποτυχημένα voice τα οποία μετα τα εβγαλα μου βγάζει κατα την εναρξη το μηνυμα της πρωτης εικόνας, τα αρχεια στο φακελο είναι αυτά της δευτερης εικόνας, τον φακελο debug πρεπει να σβησω Για να μην το βγάζει? Ευχαριστω. Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk Ναι, αυτό το φάκελο σβήσε. Και σε εμένα, μου είχε δημιουργηθεί ένα παρόμοιο πρόβλημα και σβήνοντας τον λύθηκε το πρόβλημα. Sent from my Google Nexus S using Tapatalk Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TEKOSTA Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Δείχνει και πυξίδα και υψόμετρο χωρίς διαδρομή Πες μου ποιο sheme θέλεις και θα προσπαθήσω να το φτιάξω. Sent from my HTC HD2 Του Odytsak... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 τι πειραζουμε στο sys για να μικρυνει ο κερσορας σε 2D? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 τι πειραζουμε στο sys για να μικρυνει ο κερσορας σε 2D? Σε 2D δεν παίρνει παραμετροποίησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Σε 2D δεν παίρνει παραμετροποίησης. εγινες εξπερ βλεπω γρηγορα!εκει που ρωταγες πριν κατι μερες :lol: α ναι ?δεν αλλαζει γμτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 εγινες εξπερ βλεπω γρηγορα!εκει που ρωταγες πριν κατι μερες :lol: α ναι ?δεν αλλαζει γμτ? Καλέ μου φίλε, φίλε μου καλέ..... ήμουν & είμαι εξπέρ;) στο iGO αλλά για PNA & PDA χομπιστας τουλάχιστον 5 χρόνια. Στο Android ιστερω λόγω που στο αμάξι έχω PNA (Multimedia car) και δεν χρησιμοποιώ το iGO του τηλεφώνου.! http://s7.directupload.net/images/110904/verq27lk.jpg http://s7.directupload.net/images/110904/j298zyy7.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Καλέ μου φίλε, φίλε μου καλέ..... ήμουν & είμαι εξπέρ;) στο iGO αλλά για PNA & PDA χομπιστας τουλάχιστον 5 χρόνια. Στο Android ιστερω λόγω που στο αμάξι έχω PNA (Multimedia car) και δεν χρησιμοποιώ το iGO του τηλεφώνου.! http://s7.directupload.net/images/110904/verq27lk.jpg http://s7.directupload.net/images/110904/j298zyy7.jpg Α οκ!παρομοιως κι εγω!τελικα scheme δεν εχουμε καταφερει να περασουμε,ε? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Έχει δοκιμάσει κανείς την thin έκδοση με το skin του mariupol για qHD? Έχω πρόβλημα με το tts, λέει τα δικά του και δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκει αυτά που διαβάζει. Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Τι λέει ακριβώς; Sent from my HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 (edited) Τι λέει ακριβώς; Sent from my HD2 Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να καταλάβω, αυτό που πρόλαβα να πιάσω είναι κάτι o b (ή p) πριν την οδό και b (ή p) o μετά την οδό και μετά συνεχίζει με γράμματα. Στο περίπου έπιασα αυτά sampanavetqaleksandrupnaguli ή κάτι τέτοιο sampanavteqalksantrupanaguli Το κακό είναι ότι δεν βγάζω άκρη ούτε όταν του βάζω αγγλικό tts εκεί πιάνω κάτι slash που τις αναφέρει 2-3 φορές κι ένα equals που υποθέτω ότι είναι κάποιο = Υπόψιν ότι οι φωνές είναι σωστές γιατί μέχρι πριν πάρω το Sensation τις δούλευα μια χαρά. Ξέρεις μήπως μέσα στο skin ποιο ή ποια αρχεία σχετίζονται με τις φωνές? Έψαξα το data.gro αλλά δεν βρήκα κάτι. Edited September 6, 2011 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Από αυτά που γράφεις πως διαβάζει πριν την οδό και τον provider του χάρτη αλλά δε ξέρω το λόγο δυστυχώς.Ερώτηση άσχετη με το θέμα tts Στο sensation βλέπεις περισσότερο χάρτη σε σχέση με μια συσκευή με ανάλυση wvga ή δε καταλαβαίνεις διαφορά; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 (edited) Αν και δεν μπορώ να το συγκρίνω αυτή τη στιγμή για να σου πω ακριβώς, νομίζω ότι δεν έχει διαφορά. Στο θέμα τώρα, σε ένα φίλο που του έστειλα τα αρχεία να δοκιμάσει παίζει μια χαρά. Βέβαια εκείνος το τρέχει στο Desire με wvga ανάλυση... Τι να πω... Τουλάχιστον δουλεύει.. έστω και χωρίς το tts. Edited September 6, 2011 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts