Karthan7 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Η αναλυση της οθονης σου ειναι 1280χ720 / 720χ1280 Κρατα το φακελο που εχεις στο pc σου, μην τον διαγραψεις Πας εδω http://www.navimania.gr/showthread.php?31001-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%95%CE%9A%CE%94%CE%9F%CE%A3%CE%97-%CE%93%CE%99%CE%91-ANDROID-iGO-PRIMO-(%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%95%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%EF%BF%BD-%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%A3%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1) και βρισκεις τα αρχεια που χρειαζεσε για την αναλυση της οθονης σου. στο πρωτο ποστ εχει <<ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (Απο frontzosd)>> Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Η αναλυση της οθονης σου ειναι 1280χ720 / 720χ1280 Κρατα το φακελο που εχεις στο pc σου, μην τον διαγραψεις Πας εδω http://www.navimania.gr/showthread.php?31001-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%95%CE%9A%CE%94%CE%9F%CE%A3%CE%97-%CE%93%CE%99%CE%91-ANDROID-iGO-PRIMO-(%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%95%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%EF%BF%BD-%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%A3%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1) και βρισκεις τα αρχεια που χρειαζεσε για την αναλυση της οθονης σου. στο πρωτο ποστ εχει <<ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (Απο frontzosd)>> Thanks Μου εστειλε και ο @bbbb οποτε το θεμα με το ανοιγμα της εφαρμογης λυθηκε Το προβλημα τωρα ειναι οτι παρ'οτι περασα το GPS fix που υπαρχει σοτν οδηγο, εβαλα τα EPO με το MT GPS EPO Fix, το igo δεν μπορει να κλειδωσει αν δεν ειναι ανοιχτο το ιντερνετ στην συσκευη Το δοκιμασα με συνεφια, οποτε θα κανω και μια δοκμη ξανα αυριο γιατι σημερα με την βροχη, ακρη δεν εβγαινε Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 (edited) Αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο προβλημα με το Jiayu G4S Περασα το iGO apk και τον φακελο iGO που ειχα στο ZTE V967s, αλλα η εφαρμογη μου βγαζει error πως δεν υποστηριζει την αναλυση Μιας και σε βοήθησαν ήδη αλλά παιδιά νομίζω είναι περιττό να απαντήσω σε όσα ρωτουσες μιας και λύθηκε το πρόβλημα. Edited June 20, 2014 by furiousdemitris Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.... Εχώ το igo primo σε συσκευή Android με ανάλυση FHD.... Το πρόβλημα είναι το εξής.... Ενώ έχω επιλέξει την απεικόνιση 3d κοντινό εξακολουθώ να βλέπω πολύ λεπτούς τους δρόμους.... Το αυτοκίνητο(αυτό αντί για βέλος) είναιττριπλάσιο σε φάρδος από την γραμμή του δρόμου.... Θεωρώ ότι το μέγεθος του αυτοκινήτουεείναι αυτό που πρέπει.... Στις επιλογές του σκιν έχει το μενού για αλλαγή του ζουμ το πήγα στο κατώτερο αλλά και πάλι πολύ μικρή ή διάφορα .... Μπορεί να γίνει κάτι με το ζουμ??? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjLOuis Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε να τρεξω την εφαρμογη,μολις εγκαταστω το apk μου βγαζει μηνημα να τοποθετηστε την igosd καρτα μνημης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.... Εχώ το igo primo σε συσκευή Android με ανάλυση FHD.... Το πρόβλημα είναι το εξής.... Ενώ έχω επιλέξει την απεικόνιση 3d κοντινό εξακολουθώ να βλέπω πολύ λεπτούς τους δρόμους.... Το αυτοκίνητο(αυτό αντί για βέλος) είναιττριπλάσιο σε φάρδος από την γραμμή του δρόμου.... Θεωρώ ότι το μέγεθος του αυτοκινήτουεείναι αυτό που πρέπει.... Στις επιλογές του σκιν έχει το μενού για αλλαγή του ζουμ το πήγα στο κατώτερο αλλά και πάλι πολύ μικρή ή διάφορα .... Μπορεί να γίνει κάτι με το ζουμ??? Μπορείς να αλλάξεις το default zoom στα 3 επίπεδα που έχει το igo. Βάζεις στο sys.txt [Camera1] angleoffset=65 defaultangle=86 defaultzoom2d=300 defaultzoom3d=60 maxangle=86 maxDistance=700 maxzoom=20 maxzoom2d=200 minangle=50 minzoom=15 minzoom2d=50 overview_angle=85 overview_enabled=0 overview_distance=500 overview_zoom3d=30 speedangle=1 speedzoom=1 Και τα αντίστοιχα για camera 11, 2, 21, 3 και 31. Παίξε με τις τιμές και δες τι σε βολεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 συγνωμη αν εχει απαντηθει ξανα,αλλα θελω να ρωτησω αν το igo δουλευει σε art runtime?για καποιο λογο δεν μου κανει εγκατασταση.η εκτος και αν δεν ειναι συμβατο με 4.4.4 αντροιντ Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Όχι δεν δουλεύει με art, τουλάχιστον μέχρι πριν ένα μήνα που δοκίμασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Όχι δεν δουλεύει με art, τουλάχιστον μέχρι πριν ένα μήνα που δοκίμασα κριμα,ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 έχει βγεί κάνας καινούργιος χάρτης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 έχει βγεί κάνας καινούργιος χάρτης; Αν έλεγες και σε ποιον έχεις μείνει, θα βοηθούσε πιο πολύ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Αν έλεγες και σε ποιον έχεις μείνει, θα βοηθούσε πιο πολύ. NQ 2013 Q1 TomTom 2011.12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 (edited) NQ 2013 Q1 TomTom 2011.12 Here (NQ) 2013.Q4 TomTom 2013.12 Edited July 2, 2014 by furiousdemitris Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dooper Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Καλησπερα εχω μπερδευτει λιγο με τις τοσες εκδοσεις IGO Primo που υπαρχουν. Αν μπορει καποιος να μου διευκρινισει τα εξης: Ποιο Primo ειναι καλυτερο, το 2 ή το 2.4, και σε τι διαφερουν? Απο το igo.apk οριζεται η version του Primo (αν ειναι 2.0 ή 2.4) ή απο τα αρχεια branding.zip και data.zip ? Γιατι υπαρχουν τοσες εκδοσεις του igo.apk αρχειου και σε τι διαφέρουν? Εγω π.χ που εχω την 9.6.29.403969 ειναι για το Primo 2 ή για το 2.4? τα skin ειναι ιδια και για τις 2 εκδοσεις? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Καλησπερα εχω μπερδευτει λιγο με τις τοσες εκδοσεις IGO Primo που υπαρχουν. Αν μπορει καποιος να μου διευκρινισει τα εξης: Ποιο Primo ειναι καλυτερο, το 2 ή το 2.4, και σε τι διαφερουν? Το πιο είναι καλύτερο ή χειρότερο νομίζω κανείς δεν μπορεί να στο απαντήσει με σιγουριά. Είναι δεδομένο ότι το 2.4 σαν νεότερη έκδοση έχει και περισσότερες δυνατότητες. Επομένως νομίζω η απάντηση στο ερώτημά σου αυτό είναι καθαρά υποκειμενική. Εγώ για παράδειγμα χρησιμοποιώ περισσότερο την 2.0 . Απο το igo.apk οριζεται η version του Primo (αν ειναι 2.0 ή 2.4) ή απο τα αρχεια branding.zip και data.zip ? Από το igo.apk. Τα αρχεία branding και data έχουν να κάνουν καθαρά με την λειτουργία του Primo και όχι την έκδοση. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι το data που χρησιμοποιείς εσύ μπορείς να το χρησιμοποιείς και με άλλη έκδοση. Χωρίς αυτό ωστόσο να αποτελεί και κανόνα (μπορεί να χρειάζεται διαφορετικό). Ή για παράδειγμα data έκδοσης 2.0 δεν δουλεύει σε 2.4 . Γιατι υπαρχουν τοσες εκδοσεις του igo.apk αρχειου και σε τι διαφέρουν?Εγω π.χ που εχω την 9.6.29.403969 ειναι για το Primo 2 ή για το 2.4? τα skin ειναι ιδια και για τις 2 εκδοσεις?Ευχαριστω! Οι νέες εκδόσεις είναι φυσικό να βγαίνουν καθόσον γίνονται και διορθώσεις/προσθήκες. Η έκδοση που έχεις εσύ είναι 2.4 (χοντρικά ότι είναι 9.6.29.xxxxxx είναι). Όσον αφορά τα skin δεν θα έχεις πρόβλημα αρκεί να είναι φτιαγμένα και για την ανάλυση του κινητού σου. Ελπίζω να σε βοήθησα. Αν έχω κάνει κάπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dooper Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου.. Α'οτι φαινεται δεν ειναι ολα τα σκιν για ολα τα primo. Ενα σκιν που δουλευει αψογα στο Primo 2 (diMkaWA_aP114 GpsForum.W.800) εχει προβλημα στο 2.4 (οταν πας στις ρυθμισεις χαρτη/σημαδια τοπων και αφου κανεις edit την αποσταση στα σημαδια, τοτε δεν μπορεις να γυρισεις πισω και κολλαει) Επισης καποιες επιλογες φαινεται να μην αποθηκευονται, π.χ. ξετικαρω την online κυκλοφορια αλλα οταν ξαναμπω αυτη ειναι ξαναεπιλεγμενη! Επιπλεον, οταν ειναι χαμηλη η μπαταρια βγαζει συνεχεια ενοχλητικο μήνυμα (χαμηλη μπαταρια). Αυτο προφανως εχει να κανει με το σκιν, υπαρχει παρολα αυτα τροπος να απενεργοποιηθει? (τροποποιηση του sys.txt ισως?) Τελος, ποια εντολη χρειαζομαι στο sys.txt για να εχω full screen? ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου.. Α'οτι φαινεται δεν ειναι ολα τα σκιν για ολα τα primo. Ενα σκιν που δουλευει αψογα στο Primo 2 (diMkaWA_aP114 GpsForum.W.800) εχει προβλημα στο 2.4 (οταν πας στις ρυθμισεις χαρτη/σημαδια τοπων και αφου κανεις edit την αποσταση στα σημαδια, τοτε δεν μπορεις να γυρισεις πισω και κολλαει) Επισης καποιες επιλογες φαινεται να μην αποθηκευονται, π.χ. ξετικαρω την online κυκλοφορια αλλα οταν ξαναμπω αυτη ειναι ξαναεπιλεγμενη! Επιπλεον, οταν ειναι χαμηλη η μπαταρια βγαζει συνεχεια ενοχλητικο μήνυμα (χαμηλη μπαταρια). Αυτο προφανως εχει να κανει με το σκιν, υπαρχει παρολα αυτα τροπος να απενεργοποιηθει? (τροποποιηση του sys.txt ισως?) Τελος, ποια εντολη χρειαζομαι στο sys.txt για να εχω full screen? ευχαριστω.. Τα σκιν Primo 2.0 & 2.4 σίγουρα δεν είναι συμβατά μεταξύ τους. Άλλη έκδοση η μία και διαφορετική η άλλη. Για την μπαταρία δες αν υπάρχει στο sys.txt εντολή σαν την παρακάτω και σβήστην. [power] battery_warning_limit = (με κάποιο νούμερο) για την πλήρη οθόνη πρέπει να δούμε τι έχεις στο πεδίο [rawdisplay]. Πρέπει να είναι κάπως έτσι : [rawdisplay] driver=engine screen_xy="800_480:1280x720/720x1280:fullscreen" (τα κόκκινα είναι τα πεδία με την ανάλυση του κινητού σου) ή βάλε στο πεδίο [android] fullscreen=1 Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ειχα το igo primo του kastel στο samsung galaxy s2 και τωρα που αγορασα το samsumg galaxy s5 το κανω εγκατασταση στο κινητο και μου βγαινει πολυ μικρο στην οθονη.Τι πρεπει να κανω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Ειχα το igo primo του kastel στο samsung galaxy s2 και τωρα που αγορασα το samsumg galaxy s5 το κανω εγκατασταση στο κινητο και μου βγαινει πολυ μικρο στην οθονη.Τι πρεπει να κανω ; Αυτό συμβαίνει γιατί οι αναλύσεις των 2 κινητών δεν είναι οι ίδιες. Το project του Στέλιου δεν περιλαμβάνει την ανάλυση του νέου κινητού. 2 λύσεις μπορώ να σκεφτώ εγώ. Η περιμένεις την νέα έκδοση του Στέλιου (οπότε αν περιλαμβάνει την ανάλυση σου θα είσαι οκ) ή βάζεις το project του Δημήτρη από εδώ http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=220&t=9249 Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Αυτό συμβαίνει γιατί οι αναλύσεις των 2 κινητών δεν είναι οι ίδιες. Το project του Στέλιου δεν περιλαμβάνει την ανάλυση του νέου κινητού. 2 λύσεις μπορώ να σκεφτώ εγώ. Η περιμένεις την νέα έκδοση του Στέλιου (οπότε αν περιλαμβάνει την ανάλυση σου θα είσαι οκ) ή βάζεις το project του Δημήτρη από εδώ http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=220&t=9249 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Θα το δοκιμάσω μόλις πάω σπίτι γιατί τώρα είμαι από το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frontzosd Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου.. Α'οτι φαινεται δεν ειναι ολα τα σκιν για ολα τα primo. Ενα σκιν που δουλευει αψογα στο Primo 2 (diMkaWA_aP114 GpsForum.W.800) εχει προβλημα στο 2.4 (οταν πας στις ρυθμισεις χαρτη/σημαδια τοπων και αφου κανεις edit την αποσταση στα σημαδια, τοτε δεν μπορεις να γυρισεις πισω και κολλαει) Επισης καποιες επιλογες φαινεται να μην αποθηκευονται, π.χ. ξετικαρω την online κυκλοφορια αλλα οταν ξαναμπω αυτη ειναι ξαναεπιλεγμενη! Επιπλεον, οταν ειναι χαμηλη η μπαταρια βγαζει συνεχεια ενοχλητικο μήνυμα (χαμηλη μπαταρια). Αυτο προφανως εχει να κανει με το σκιν, υπαρχει παρολα αυτα τροπος να απενεργοποιηθει? (τροποποιηση του sys.txt ισως?) Τελος, ποια εντολη χρειαζομαι στο sys.txt για να εχω full screen? ευχαριστω.. Μπορείς να δοκιμάσεις και το Ελληνικό σκιν. Καθώς και την ελληνική εκδοση Δουλεύει άψογα. Υπάρχει σε 2 εκδόσεις για primo 2.0 Και primo 2.4 Καθώς και σε 2 παραλλαγές silver , default http://www.navimania.gr/showthread.php?31001-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%95%CE%9A%CE%94%CE%9F%CE%A3%CE%97-%CE%93%CE%99%CE%91-ANDROID-iGO-PRIMO-(%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%95%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%EF%BF%BD-%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%A3%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Καλησπέρα Είστε ευχαριστημένοι με το συγκεκριμένο πρόγραμμα στην πλοήγηση? Από εμφάνιση και απεικόνιση δεν λέω κορυφή αλλά από πλοήγηση πριν 2 χρόνια που το είχα δοκιμάσει με πήγαινε μέσω Θήβας... Η εμπειρία σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Καλησπέρα Είστε ευχαριστημένοι με το συγκεκριμένο πρόγραμμα στην πλοήγηση? Από εμφάνιση και απεικόνιση δεν λέω κορυφή αλλά από πλοήγηση πριν 2 χρόνια που το είχα δοκιμάσει με πήγαινε μέσω Θήβας... Η εμπειρία σας? Μέσω Θήβας το συγκεκριμένο; περίεργο μου ακούγεται αλλά εφόσον το λες...ίσως έφταιγε η έκδοση χαρτών που είχες. Προσωπικά το θεωρώ ότι καλύτερο υπάρχει! Από όλες τις απόψεις... Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Σαν πλοηγό θεωρούσα το destinator το καλύτερο τωρα τι να πω... Θα το εγκαταστήσω εκ νέου να το δω και σε καινούργια έκδοση... ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέσω Θήβας το συγκεκριμένο; περίεργο μου ακούγεται αλλά εφόσον το λες...ίσως έφταιγε η έκδοση χαρτών που είχες. Προσωπικά το θεωρώ ότι καλύτερο υπάρχει! Από όλες τις απόψεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Καλησπέρα Είστε ευχαριστημένοι με το συγκεκριμένο πρόγραμμα στην πλοήγηση? Από εμφάνιση και απεικόνιση δεν λέω κορυφή αλλά από πλοήγηση πριν 2 χρόνια που το είχα δοκιμάσει με πήγαινε μέσω Θήβας... Η εμπειρία σας? Μάλλον μπερδευτηκες. Από γραφικά είναι από τα χειρότερα, δεν συγκρίνεται με.sygic.και navigon. Από πλοήγηση όμως είναι κορυφή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts