Jump to content

dooper

Members
  • Δημοσιεύσεις

    84
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dooper

  • Ημ. Γέννησης 12/02/1972

dooper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παίδες sos, μηπως εχει κανενας την Nougat 7.1 version 34.3.A.0.252 Customized GR? (ή κάποιο link) Ειμαι με Oreo 34.4.A2.118 αλλά θελω να γυρίσω σε andoid N... ..
  2. Σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου. Hardware χωρίς την υποστήριξη του κατάλληλου software είναι καταδικασμένο.. Η Stock Rom έχει optimized drivers για την κάμερα κάθε μοντέλου ξεχωριστά. Οι generic drivers της Google (και μιλάω πάντα για τους drivers, λογισμικό δλδ που είναι σε βαθύτερο επίπεδο, και όχι απλώς για το application της κάμερας) δεν ξέρω κατά πόσο εκμεταλλεύονται τον σενσορα της ΚΑΘΕ κάμερας στο 100% διότι δεν έχουν γραφτεί ειδικά για αυτόν αλλά για μια μεγάλη γκάμα "συμβατών μοντέλων". Αν πάντως λες ότι δεν υπάρχει καμιά διαφορά στη ποιότητα Video recording κλπ τότε πασο.. Επιπλέον, αν υπάρχει και κάποιος άλλος να μας δώσει αναφορά σχετικά με το θέμα θα ήταν πολύ χρήσιμο.
  3. Καλησπέρα! Θα θελα να εγκαταστήσω μια απ'τις custom ROMS για το S4 mini, αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι η καλή απόδοση στις φωτογραφίες και το VIDEO. Οι custom ROMS όμως, (όπως οι CM12,13,14 κλπ) γίνεται να είναι ισάξιες/εφάμιλλες με τις STOCK στο θέμα της κάμερας? Θα ήθελα μια ελαφριά custom Rom αλλά δεν θα ήθελα να θυσιάσω κάτι απ'την ποιότητα των φωτογραφιών, τομέας που το κινητό τα πηγαίνει περίφημα. Όσοι λοιπόν έχετε εγκαταστήσει κάποια Custom, έχετε παρατηρήσει υποβάθμιση στη ποιότητα της κάμερας (video ή φωτογραφία); Ευχαριστώ!
  4. Κανεις για το πως να παρω backup...?
  5. Οκ.. Έχω πέσει σε boot loop. Όχι το κινητό αλλά εγώ. Έχω αναβαθμίσει σε 5.1.1. (Αριθμ. Έκδοσης 23.4.A.1.232) Θέλω να κάνω root, να βάλω recovery, να πάρω backup τα DRM keys με το TAbackup, μετά να ξεκλειδώσω BL και κλπ. Προς το παρόν όμως δεν έχω ούτε καν root. Επομένως για να βάλω recovery και να πάρω backup πρέπει να κάνω DOWNGRADE σε ΚΚ 4.4.4 διότι root για stock 5.1.1 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Έτσι βέβαια χάνω το τρέχων σύστημα μου αφού δεν μπορώ να έχω recovery για να το πάρω backup! Ακούω προτάσεις… ..
  6. Τελικά για να περάσω custom recovery χρειάζεται ξεκλείδωτος BL ή όχι;
  7. Κι αφου περασω CWM recovery ας πούμε, θα μπορώ μετα να περασω άλλες ROM?
  8. Μιας κι ειμαι κι εγω νεος κατοχος του Z3c θα ηθελα να ρωτησω: Υπάρχει καποιος τροπος (οποιοσδήποτε) να περάσω recovery χωρις να ξεκλειδώσω Bootloader? (τρεχω τη 5.1.1)
  9. Με ενδιαφέρει πολύ το κινητό αλλά έχω ακούσει τα χειρότερα για τη ποιότητα κατασκευής του, (κυρίως από χρήστες στο gsmarena). Από οθόνη που ραγίζει μόνη της και με ψιλου πήδημα μέχρι αποκολλήσεις του back cover και brickαρισματα χωρίς λόγο. Τώρα έχω ένα galaxy W i8150 εδώ και 3 χρόνια, έχει φάει τούμπες (με θήκη), το'χω φλασάρει άπειρες φορές και δεν εχει κανει κιχ... Το ζαχαρώνω πολύ το Compact και πραγματικά θέλω ένα κινητό να το κρατήσω για πολύ (δεν σκοπεύω να το βουτήξω ουτε γι'αστείο σε νερό) αλλά ανησυχώ για την αξιοπιστία του... Εσείς που το έχετε ποια η άποψη σας; είναι όντως "χαλασιαριάκο";
  10. dooper

    Sony Xperia Z1 Compact

    βασικά η ερώτηση ήταν για το Z1c..
  11. dooper

    Sony Xperia Z1 Compact

    κι εγώ ψηφίζω το Z3 Compact! σχετικά μ'αυτό ξέρει κανείς;
  12. dooper

    Sony Xperia Z1 Compact

    Γεια χαρά σε όλους. Το κινητό μ'ενδιαφέρει άμεσα και εκτός των άλλων (φανταστικών!) χαρακτηριστικών του θα ήθελα όσοι μπορούν να μοιραστούν την εμπειρία τους σχετικά με α) Το "σήμα" του τηλεφώνου. Ζω σε δύσκολη περιοχή και είναι πολύ σημαντικό για μένα να έχει καλό πομποδέκτη.. β) Την απόδοση του GPS. Κλειδώνει γρήγορα; χάνει εύκολα το σήμα; ευχαριστώ!
  13. Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου.. Α'οτι φαινεται δεν ειναι ολα τα σκιν για ολα τα primo. Ενα σκιν που δουλευει αψογα στο Primo 2 (diMkaWA_aP114 GpsForum.W.800) εχει προβλημα στο 2.4 (οταν πας στις ρυθμισεις χαρτη/σημαδια τοπων και αφου κανεις edit την αποσταση στα σημαδια, τοτε δεν μπορεις να γυρισεις πισω και κολλαει) Επισης καποιες επιλογες φαινεται να μην αποθηκευονται, π.χ. ξετικαρω την online κυκλοφορια αλλα οταν ξαναμπω αυτη ειναι ξαναεπιλεγμενη! Επιπλεον, οταν ειναι χαμηλη η μπαταρια βγαζει συνεχεια ενοχλητικο μήνυμα (χαμηλη μπαταρια). Αυτο προφανως εχει να κανει με το σκιν, υπαρχει παρολα αυτα τροπος να απενεργοποιηθει? (τροποποιηση του sys.txt ισως?) Τελος, ποια εντολη χρειαζομαι στο sys.txt για να εχω full screen? ευχαριστω..
  14. Καλησπερα εχω μπερδευτει λιγο με τις τοσες εκδοσεις IGO Primo που υπαρχουν. Αν μπορει καποιος να μου διευκρινισει τα εξης: Ποιο Primo ειναι καλυτερο, το 2 ή το 2.4, και σε τι διαφερουν? Απο το igo.apk οριζεται η version του Primo (αν ειναι 2.0 ή 2.4) ή απο τα αρχεια branding.zip και data.zip ? Γιατι υπαρχουν τοσες εκδοσεις του igo.apk αρχειου και σε τι διαφέρουν? Εγω π.χ που εχω την 9.6.29.403969 ειναι για το Primo 2 ή για το 2.4? τα skin ειναι ιδια και για τις 2 εκδοσεις? Ευχαριστω!
  15. dooper

    Jiayu G2F

    κι ομως αυτη η ιστοσελιδα http://www.jiayuofficial.com/jiayu-g2f-smartphone-android-4-2-mtk6582-quad-core-4-3-inch-1gb-ram-4gb-rom-ips-gorilla-screen-3g-wifi-2200mah-battery.html φαινεται να ειναι επισημη ιστοσελιδα της Jiayu. Αναφερεται ξεκαθαρα οτι προκειται για ενα WCDMA μοντελο (αρα κανει για Ευρωπη) με αναλυση HD 1280x720... ..
×
×
  • Create New...