ilka71 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Ενεργό είναι. Στο χάρτη θα έχουμε καμία βελτίωση; Είναι πολλά τα μέρη στα οποία δε βγάζει την ονομασία τους. ποιο χάρτη έχεις?πολλές φορές διάφορα μέρη τα βάζει ο χάρτης στους " τόπους " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 ποιο χάρτη έχεις?πολλές φορές διάφορα μέρη τα βάζει ο χάρτης στους " τόπους " Greece_R3_NQ_2011.Q4_120220.fbl. Αυτόν έχω. Υπάρχει πιο καινούρια έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 (edited) O πιο καινούριος της navteq ειναι ο Greece_R3_NQ_2012.Q1_120522.fbl και της tomtom/teleatlas o 2011.12 Edited July 12, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 O πιο καινούριος της navteq ειναι ο Greece_R3_NQ_2012.Q1_120522.fbl και της tomtom/teleatlas o 2011.12 Που μπορούμε να τους βρούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Greece_R3_NQ_2011.Q4_120220.fbl. Αυτόν έχω. Υπάρχει πιο καινούρια έκδοση; γενικος κανονας: navteq για καλυτερες δρομολογησεις ΑΘΗΝΑ,ΑΛΛΑ teleatlas για επαρχια,εχει πιο πολλα χωρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 γενικος κανονας: navteq για καλυτερες δρομολογησεις ΑΘΗΝΑ,ΑΛΛΑ teleatlas για επαρχια,εχει πιο πολλα χωρια. Εγώ έχω την ελληνική έκδοση του MARIUPOL. Ποιος από τους δύο ταιριάζει σε αυτή την έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Εγώ έχω την ελληνική έκδοση του MARIUPOL. Ποιος από τους δύο ταιριάζει σε αυτή την έκδοση; και οι δυο κανουν ρε συ.δεν εχει σχεση ο χαρτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Παιδιά για να βρω νοσοκομεία στο igo πως γίνεται; Πρέπει να βρω pois από το ίντερνετ και να τα εγκαταστήσω; Δεν υπάρχουν κάποια προεγκατεστημένα σημεία ενδιαφέροντος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 υπάρχουν κάποια αρχεία με κατάληξη .poi που τα βάζεις στο φάκελο content/poi Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 υπάρχουν κάποια αρχεία με κατάληξη .poi που τα βάζεις στο φάκελο content/poi Εμένα ενώ τα έχω σε αυτόν το φάκελο ,τα βλέπει ως "ανενεργό περιεχόμενο".Ξέρει κανείς γιατί; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 To Primo επιτέλους έφτασε στις συσκευές μας!!! Το Θείο δώρο έρχεται Γερμανία μεριά: :google:"Diskussionsthread iGO Primo2 Android":google: [ATTACH]26116[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 To Primo επιτέλους έφτασε στις συσκευές μας!!! Το Θείο δώρο έρχεται Γερμανία μεριά: :google:"Diskussionsthread iGO Primo2 Android":google: [ATTACH]26116[/ATTACH] Πως το βλέπεις; Καλύτερο από το myway ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω, απλά το περιεργάζομαι στο κινητό. Αν κρίνω από τα WinMo σίγουρα θα είναι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Έχεις κάποια πληροφορία αν το primo έχει (native ή με skin) μεγαλύτερη ανάλυση από 800Χ480 (το ιδανικό θα ήταν 720p); Γιατί αυτές τις μέρες αγόρασα το galaxy nexus και έχω απογοητευτεί από το πώς φαίνεται το igo με την ανάλυση 800Χ480 (όχι ότι δεν το ήξερα αλλά δεν το είχα δει) και έτσι - προς το παρόν - αναγκαστικά παραμένω με don't panic και navigon. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Έχεις κάποια πληροφορία αν το primo έχει (native ή με skin) μεγαλύτερη ανάλυση από 800Χ480 (το ιδανικό θα ήταν 720p); Γιατί αυτές τις μέρες αγόρασα το galaxy nexus και έχω απογοητευτεί από το πώς φαίνεται το igo με την ανάλυση 800Χ480 (όχι ότι δεν το ήξερα αλλά δεν το είχα δει) και έτσι - προς το παρόν - αναγκαστικά παραμένω με don't panic και navigon. Απ' ότι διαβάζω έχει native δυνατότητα για μεγαλύτερη ανάλυση. π.χ. για 720p θέλει τις παρακάτω ρυθμίσεις στο sys.txt [rawdisplay] driver=engine screen_xy="800_480:1280x720/720x1280:fullscreen" Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω τέτοια συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Που μπορούμε να το βρούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Που μπορούμε να το βρούμε; Ποιό; 10 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 (edited) Αν βρούμε το apk το περνάμε από πάνω και τέλος; Μπορεί να είναι τόσο απλό; :confused: Δεν πιστεύω βέβαια αλλά λέμε τώρα. Edited July 22, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 22, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Το Primo είναι διαφορετική εφαρμογή από το iGO My Way, θέλει το δικό του στήσιμο. Επίσης, από τη στιγμή που δεν διατίθεται δωρεάν, απαγορεύεται να ζητάμε δημόσια στο forum "που θα το βρω". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vis Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Έχεις κάποια πληροφορία αν το primo έχει (native ή με skin) μεγαλύτερη ανάλυση από 800Χ480 (το ιδανικό θα ήταν 720p); Γιατί αυτές τις μέρες αγόρασα το galaxy nexus και έχω απογοητευτεί από το πώς φαίνεται το igo με την ανάλυση 800Χ480 (όχι ότι δεν το ήξερα αλλά δεν το είχα δει) και έτσι - προς το παρόν - αναγκαστικά παραμένω με don't panic και navigon. Aπ΄ότι είδα σε γερμανικό forum , υπάρχουν αρχεία για 800x480 854x480 960x540 1024x600 1280x720 1280х800 Παράθεση αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Το Primo είναι διαφορετική εφαρμογή από το iGO My Way, θέλει το δικό του στήσιμο. Επίσης, από τη στιγμή που δεν διατίθεται δωρεάν, απαγορεύεται να ζητάμε δημόσια στο forum "που θα το βρω". Γιατί, το ζήτησα δωρεάν;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Γιατί, το ζήτησα δωρεάν;:confused: Εδώ είναι το πρόβλημα με το iGo, δεν διατίθεται ακόμα για πώληση στο android οπότε ο Γιάννης υπέθεσε ότι το ψάχνεις σπασμένο, κάτι που απαγορεύετε στο δικό μας forum, η διακίνηση δηλαδή. Υπομονή λοιπόν μέχρι ν' αποφασίσει η NNG να το διαθέσει και στο play store όπως κάνει και στο app store. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sensei_01 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Το Primo είναι διαφορετική εφαρμογή από το iGO My Way, θέλει το δικό του στήσιμο. Επίσης, από τη στιγμή που δεν διατίθεται δωρεάν, απαγορεύεται να ζητάμε δημόσια στο forum "που θα το βρω". Σε περίπτωση που το βρούμε, υπάρχουν κάποιες οδηγίες για το στήσιμό του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Σε περίπτωση που το βρούμε, υπάρχουν κάποιες οδηγίες για το στήσιμό του; Παιδευτικα σήμερα μαζί τού. Τό έστησα αλλά έχει ακόμα μέλλον . Τουλάχιστον παίζει σέ όλη την οθόνη στό s3. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Ευχαριστα τα νεα που παιζει σε μεγαλης αναλυσης οθονες! Οποιος μπορει και θελει ας κανει εναν οδηγο με ποια σειρα πρεπει να ακολουθησουμε για την εγκατασταση. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts