stelioz78 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 φιλος εχει την συσκευη και εχει καποια προβληματα μετα την αναβαθμιση σε ics.παταει στην αρχικη οθονη για να εμφανιστει το μενου να προσθεσει widget αλλα οταν παταει την επιλογη widget του βγαζει οτι η εφαρμογη σταματησε.επισης αναβει η οθονη απο μονη της σε ασχετες στιγμες.ξερει καποιος τι γινεται? Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Εχεις δίκιο, ο αισθητηρας δουλευει και στο δικό μου, έπρεπε να το προσέξω καλύτερα. Για ποιον αισθητήρα μιλάμε? φωτεινότητας? "βλεπει" την φωτεινότητα του περίβαλλοντος και χαμηλώνει/αυξάνει? Πως γίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Ναι ακριβώς. Καταλαβαίνει πόσο φως έχει το περιβάλλον και αναλόγως χαμηλώνει. Βασίζεται στο φωτοηλεκτρικό φαινόμενο. Περισσότερα εδώ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radpilot Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 φιλος εχει την συσκευη και εχει καποια προβληματα μετα την αναβαθμιση σε ics.παταει στην αρχικη οθονη για να εμφανιστει το μενου να προσθεσει widget αλλα οταν παταει την επιλογη widget του βγαζει οτι η εφαρμογη σταματησε.επισης αναβει η οθονη απο μονη της σε ασχετες στιγμες.ξερει καποιος τι γινεται? Πες του να δοκιμάσει repair install. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Εκανα αναβαθμιση στην ICS και δεν μου αρεσει καθολου.Μπορει καποιος να μου δωσεο οδηγιες για το πως θα βαλω την GB παλι?? Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Τα βήματα είναι αυτά. Πρέπει όμως να βρεις τη rom για το Arc S. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Τα βήματα είναι αυτά. Πρέπει όμως να βρεις τη rom για το Arc S. Μηπως ξερεις κανενα σιγουρο link για να το κατεβασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Της GB για το Arc S δύστυχως δεν ξέρω. :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Ενώ έχω κλειδώσει την οθόνη και είναι μαύρη μερικές φορές ανοίγει και κλείνει μετά από 5 δευτερόλεπτα.(Σαν να πατάω το κουμπί να δω τι ώρα είναι και σβήνει πάλι η οθόνη).Τι παίζει εδώ τώρα?Έψαξα στις ρυθμίσεις μήπως έχω πειράξει τίποτα και γίνετε αυτό αλλα δεν βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Ενώ έχω κλειδώσει την οθόνη και είναι μαύρη μερικές φορές ανοίγει και κλείνει μετά από 5 δευτερόλεπτα.(Σαν να πατάω το κουμπί να δω τι ώρα είναι και σβήνει πάλι η οθόνη).Τι παίζει εδώ τώρα?Έψαξα στις ρυθμίσεις μήπως έχω πειράξει τίποτα και γίνετε αυτό αλλα δεν βρήκα κάτι. Tσεκαρε μην σου "ξυπναει" την συσκευη καποια εφαρμογη.Εκανες εγκατασταση προσφατα κατι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Έβαλα τρεις εφαρμογές από την μέρα που μου κάνει αυτό με την οθόνη..θα ψάξω στις ρυθμίσεις των εφαρμογών.Ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Πες του να δοκιμάσει repair install. μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται?δεν το εχω δουλεψει καθολου εγω το arc,γινεται απο τη συσκευη η με προγρααμα απο το pc? Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Με το ίδιο πρόγραμμα, που έκανε την αναβάθμιση, θα το ξαναπεράσει. Ελληνικά, αν θυμάμαι καλά, το ονομάζει "επιδιόρθωση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Πάντως,έπειτα από αρκετές μέρες πού έκανα στο κινητό την αναβάθμιση στην ics πλέον μπορώ να γράψω με σιγουριά ότι το κινητό έχει χάσει στο θέμα ταχύτητας,είναι πιο αργό,δυστυχώς είναι η αλήθεια και δε μπορώ να γράψω κάτι ψεύτικο. Όχι ότι είναι τραγικά πιο αργό σε σχέση με πριν,απλά έχει εμφανείς μειωμένη ταχύτητα στο θέμα απόκρισης,στις εφαρμογές,μενού,έκθεσή Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpelekanos Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 (edited) Υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε χρωματισμό σε αυτό το τραγικό widget για τις αγαπημένες μας επαφές;;;;;; Τι αηδία είναι αυτή;; :lol: Να επιβεβαιώσω την καθυστέρηση στην απόκριση της συσκευής μετα την αναβάθμιση, προσωπικά δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα. Έχει προσέξει κανείς οτι το backgound στις ρυθμίσεις δεν είναι εντελώς μαύρο; Είναι η ιδέα μου; Edited May 8, 2012 by gpelekanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Έχει προσέξει κανείς οτι το backgound στις ρυθμίσεις δεν είναι εντελώς μαύρο; Είναι η ιδέα μου; Όντως δεν είναι μαύρο..Σαν γκρι σκούρο με μαύρο είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpelekanos Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Όντως δεν είναι μαύρο..Σαν γκρι σκούρο με μαύρο είναι Ετσι ακριβώς αλλα είναι αισθητικά καλύτερο απο το μαυρο ;;; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Μόλις επέστρεψα στην οικογένεια xperia και στην γειτονιά του android με το arc s. :) 2μήνες χωρίς κινητό hooah! Τελικά τί φάση η ICS ; Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpelekanos Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Μόλις επέστρεψα στην οικογένεια xperia και στην γειτονιά του android με το arc s. :) 2μήνες χωρίς κινητό hooah! Τελικά τί φάση η ICS ; Το arc s μετά την αναβάθμιση σε ics γίνεται αισθητά πιο αργό χωρίς άλλα ιδιαίτερα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Το arc s μετά την αναβάθμιση σε ics γίνεται αισθητά πιο αργό χωρίς άλλα ιδιαίτερα προβλήματα. χμμ..έχουν πει αν θα το φτιάξουν αυτό;Δεν θα περάσω την 4 ακόμα,για να το δουλέψω να δω μετά πως τα πάει. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Ποιό αργό έχει γίνει όταν πατάς για να δεις τις επαφές η για να πάρεις τηλέφωνο.Πουθενά άλλου δεν είδα να είναι ποιο αργό το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpelekanos Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Ποιό αργό έχει γίνει όταν πατάς για να δεις τις επαφές η για να πάρεις τηλέφωνο.Πουθενά άλλου δεν είδα να είναι ποιο αργό το κινητό. Σωστά , βεβαια εχω παρατηρήσει οτι μετα απο σερφαρισμα αργει να επαναφέρει τις συντομεύσεις μου στην επιφάνεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Σωστά , βεβαια εχω παρατηρήσει οτι μετα απο σερφαρισμα αργει να επαναφέρει τις συντομεύσεις μου στην επιφάνεια... Αυτό το παθαίνω και εγώ όταν πατάω όμως τον go launcher.αλλά μερικές φορές.όταν πατάω την αρχική οθόνη της Sony ποτέ δεν έχουν αργήσει οι συντομεύσεις στην αρχική οθόνη. Μετά από κάποιες μέρες με την ics δεν έχω αλλά προβλήματα όπως στην αρχή και δεν σκέφτομαι πλέον να γυρίσω στην gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 (edited) Καλώς.Ευχαριστώ παίδες,θα το δοκιμάσω και θα σας πω...Προς το παρόν...δεν μπορώ να ανοίξω το καπάκι για να βάλω την sim και την μπαταρία....φοβάμαι το σπάσω.... :$ τώρα δεν μπορώ να κλείσω την πάνω αριστερή γωνία...βρε τι πάθαμε.. Edited May 9, 2012 by xtrmsnpr Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Καλώς.Ευχαριστώ παίδες,θα το δοκιμάσω και θα σας πω...Προς το παρόν...δεν μπορώ να ανοίξω το καπάκι για να βάλω την sim και την μπαταρία....φοβάμαι το σπάσω.... :$ Δε παθαίνει ΤΊΠΟΤΑ!! Είναι "μαλακό" αρκετά το πλαστικό, μη το φοβάσαι τραβηξετο ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts