sokos Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 καλησπέρα αρκάδες μου.. έχω την 4.1.Α.0.562 ICS με Root και μου βγάζει τώρα οτι υπάρχει νέα εκδοση η 4.1.Β.0.431 διαθέσιμη. Αν την κάνω OTA με Wifi, θα μου χάσει το root ? Ροοταρετε μετά ευκολά, γιατί ειδα και έπαθα να το κάνω root.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 καλησπέρα αρκάδες μου.. έχω την 4.1.Α.0.562 ICS με Root και μου βγάζει τώρα οτι υπάρχει νέα εκδοση η 4.1.Β.0.431 διαθέσιμη. Αν την κάνω OTA με Wifi, θα μου χάσει το root ? Ροοταρετε μετά ευκολά, γιατί ειδα και έπαθα να το κάνω root.. Δοκίμασε το,στην 4.0.2.A.0.42_2.3.4 με root (αφού στην .62 δεν είχε βρεθεί το σωστό root exploit) προς ΟΤΑ 4.0.2.A.0.62_2.3.4 δεν χάθηκε , τώρα στην ICS ακόμα και αν χαθεί ξαναπερνάς τον kernel της 4.1.Α.0.562 με flashtool και κάνεις root με DooMLoRD_v1_Xperia-2011-ICS-ROOT και μετά πάλι περνάς τον kernel της 4.1.Β.0.431 με flashtool και είσαι ΟΚ rooted. Εγώ έτσι το έχω κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 ειναι αυτή η πιο τελευταία βέρσιον? γιατι αυτη που φοράω τώρα νιώθω λίγο Lag, ειδικά οταν πάω να καλέσω.. προτιμούσα GB.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Μια ερωτηση για το gps. Ειδα αυτο το βιντεο οπου ενας εχει το arc με το IGO και ειδα οτι σε 2 σημεια χανει το σημα, βασικα εδω (απ οτι βλεπω δεν ειναι κανενα τρελλο στενο) και στο τελος που εχει κολλησει μαλλον. Οπως γραφει δεν εχει ανοιχτο το a-gps οπως και γω δεν το ανοιγω στο Ν8 που εχω. Με ανοιγμενο μονο το gps σας εχει χασει το σημα σε απλο δρομο με πολυκατοικιες οπως στο βιντεο? Δεν εχω το arc s αλλα ενδιαφερομαι να το παρω αλλα δεν θελω προβληματα με το gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Καλησπερα. Απο εχτες ειμαι και εγω κατοχος του κινητου, και θα ηθελα την βοηθεια σας. Προσπαθω να κανω το κινητο ρουτ αλλα εχω κολησει στο σημειο που τρεχεις το runme.bat. Moυ βγαζει μηνυμα ''το συστημα δεν ειναι σε θεση να εντοπισει την καθορισμενη διαδρομη δισκου '' και φυσικα κλεινει το προγραμμα και δεν προχωραει η διαδικασια. Τη μπορει να φταει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 ειναι αυτή η πιο τελευταία βέρσιον? γιατι αυτη που φοράω τώρα νιώθω λίγο Lag, ειδικά οταν πάω να καλέσω.. προτιμούσα GB.. Ναι έιναι η πιο πρόσφατη,στον dialer είναι το lag μόνο. Μια ερωτηση για το gps. Ειδα αυτο το βιντεο οπου ενας εχει το arc με το IGO και ειδα οτι σε 2 σημεια χανει το σημα, βασικα εδω (απ οτι βλεπω δεν ειναι κανενα τρελλο στενο) και στο τελος που εχει κολλησει μαλλον. Οπως γραφει δεν εχει ανοιχτο το a-gps οπως και γω δεν το ανοιγω στο Ν8 που εχω. Με ανοιγμενο μονο το gps σας εχει χασει το σημα σε απλο δρομο με πολυκατοικιες οπως στο βιντεο? Δεν εχω το arc s αλλα ενδιαφερομαι να το παρω αλλα δεν θελω προβληματα με το gps. Εγώ που το έχω δεν είδα ποτέ θεμα με το gps,σταθερό το σήμα δεν το χάνει. Καλησπερα. Απο εχτες ειμαι και εγω κατοχος του κινητου, και θα ηθελα την βοηθεια σας. Προσπαθω να κανω το κινητο ρουτ αλλα εχω κολησει στο σημειο που τρεχεις το runme.bat. Moυ βγαζει μηνυμα ''το συστημα δεν ειναι σε θεση να εντοπισει την καθορισμενη διαδρομη δισκου '' και φυσικα κλεινει το προγραμμα και δεν προχωραει η διαδικασια. Τη μπορει να φταει? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330314 Ξανά μελέτησε το,ενεργοποίησε το usb debugging και βέβαια στις εφαρμογές να γίνεται εγκατάσταση από μη αξιόπιστες πηγες κλπ.....τσέκαρε τις οδηγίες στο τρόπο σύνδεσης,δες αν είναι εγκατεστημένοι οι adb drivers αλλιώς από εδώ στο link θα τα βρεις όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Καλησπερα. Απο εχτες ειμαι και εγω κατοχος του κινητου, και θα ηθελα την βοηθεια σας. Προσπαθω να κανω το κινητο ρουτ αλλα εχω κολησει στο σημειο που τρεχεις το runme.bat. Moυ βγαζει μηνυμα ''το συστημα δεν ειναι σε θεση να εντοπισει την καθορισμενη διαδρομη δισκου '' και φυσικα κλεινει το προγραμμα και δεν προχωραει η διαδικασια. Τη μπορει να φταει? Τελικα τα καταφερα ολα οκ. Εβαλα και την notification bar απο το XDA και ειναι μια χαρα. Edited July 20, 2012 by sokgiorgos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosvolos1 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Μια ερωτηση για το gps. Ειδα αυτο το βιντεο οπου ενας εχει το arc με το IGO και ειδα οτι σε 2 σημεια χανει το σημα, βασικα εδω (απ οτι βλεπω δεν ειναι κανενα τρελλο στενο) και στο τελος που εχει κολλησει μαλλον. Οπως γραφει δεν εχει ανοιχτο το a-gps οπως και γω δεν το ανοιγω στο Ν8 που εχω. Με ανοιγμενο μονο το gps σας εχει χασει το σημα σε απλο δρομο με πολυκατοικιες οπως στο βιντεο? Δεν εχω το arc s αλλα ενδιαφερομαι να το παρω αλλα δεν θελω προβληματα με το gps. το χρησμοποιω πολυ συχνα το igo και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο! Δεν μου χάνει σήμα ποτέ1 Παράθεση 4.0.4 rooted (με τη μεγαλη βοηθεια του nondaz):D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 παιδες , εχω το εξης "προβλήμα" για με το arc s Μου: οταν τραβαω μια φωτο με την εφαρμογη του FB για να την ανεβασω,σε ενα στατους κτλ,κανει αποτυχια και δεν παει,ειδικα αν εχω βαλει μερος και ατομα μαζι...το κανει και σε αλλους? αμα δε λειτουργει σωστα και εκει τι το πηραμε το fbsmartophono? :P Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Παιδιά καλησπέρα, έχω σαν δεύτερο τηλέφωνο ένα Optimus 2X και σκέφτομαι να το αλλάξω με ένα Arc S, τι λέτε να το κάνω? έχω ακούσει διάφορα θεματάκια για το Arc.... στο S ισχύουν? κάτι που πρέπει να γνωρίζω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 έχω ακούσει διάφορα θεματάκια για το Arc.... στο S ισχύουν? . Tι εχεις ακουσει δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 θέλω να πάρω μία κάρτα μνήμης έχετε να προτείνετε καμία? λέω να πάρω 32άρα class 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 θέλω να πάρω μία κάρτα μνήμης έχετε να προτείνετε καμία? λέω να πάρω 32άρα class 10 Φιλε μου αυτη ειναι η ποιο γρηγορη καρτα http://www.amazon.de/SanDisk-Ultra-microSDHC-Speicherkarte-Adapter/dp/B007JTKLEK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1343025528&sr=8-2 Επισης οι περισσοτεροι χρηστες συσκευων samsung αγοραζουν αυτη http://www.amazon.de/Samsung-Essential-microSDHC-Speicherkarte-Adapter/dp/B005FY61EK/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1343025625&sr=8-3 Δεν εχω καμια απο της δυο αλλα ''ψηνομαι'' για την πρωτη. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 καλησπερα...μια ερωτηση....το arch s υποστηριζει εφαρμογες οπως το viber και το bobsled?? γενικα σαν συσκευη τι λεει??και αν υπαρχει καποιο στα ιδια λεφτα που να ειναι καλυτερο...... ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 25, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 γενικα σαν συσκευη τι λεει??και αν υπαρχει καποιο στα ιδια λεφτα που να ειναι καλυτερο...... Για τέτοιες συζητήσεις απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 καλησπερα...μια ερωτηση....το arch s υποστηριζει εφαρμογες οπως το viber και το bobsled?? γενικα σαν συσκευη τι λεει??και αν υπαρχει καποιο στα ιδια λεφτα που να ειναι καλυτερο...... ευχαριστω Προφανώς και τις υποστηρίζει. Αρκετά καλό κινητό αλλά στα ίδια λεφτά μπορείς να πάρεις κάτι πιο καινούριο Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 παιδια το κινητο μου αναβοσβηνει στο ακυρο..δηλαδη το κλειδωνω και μετα οποτε θελει αυτο χωρις συγκεκριμενο ρυθμο στο εντελως ξεκαρφωτο αναβοσβηνει η οθονη.λες και καποιος πατα το home button :( τι λετε να φταει; παντως σημερα αλλαξα εφαρμογες οπως phonebook και semcphone αλλα μετα τις εγκατεστησα με τις παλιες και ολα καλα. δεν νομιζω οτι εχει να κανει με αυτο Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 (edited) Υπαρχει τροποσ να επιλεξω εγω ποιες εφαρμογες θα τρεχουν στο backround? εχω βαρεθει να κολαει επειδη τρεχει ενα καρο βλακειες που δεν χρησιμοποιω..και αφηνει 50-70ΜΒ μνημης ελευθερα και μολις παω να τρεξω κατινα σερνεται μεχρι να σβηνει.. δεν ξερω αν θελει ενα καλο ρεσετ,αλλα οταν βγηκε η ICS του εκανα..και δεν το φορτωσα με ενα καρο βλακειες..εχω συνηθισμενες εφαρμογες που χρειαζονται. (viber,whatsapp,ebuddy,opera και 5-6 ακομα ενημερωτικες κτλ) εχει αρχισει να γινεται πολυ εκνευριστικο με τα κολληματα πλεον.. μηπως υπαρχει ενας οδηγος που να λεει τι ειναι αχρηστο να διαγραψουμε? Edited July 26, 2012 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Δε μου έχει τύχει ποτέ, να φτάσει σε τέτοιο σημείο η συσκευή, ακόμα κι όταν φορούσα original Rom. Από την άλλη οι εφαρμογές που για σένα είναι απαραίτητες, για μένα είναι σαβούρες και κατά πάσα πιθανότητα η πηγή του προβλήματος σου. Υπάρχει τρόπος αν είσαι root. Με το autostarts. Με προσοχή όμως και μικρά βήματα. Καλή ιδέα θα ήταν να χρησιμοποιήσεις και το sd maid pro. Η λίστα, που ψάχνεις, με εφαρμογές που μπορείς να σβήσεις, είναι στην πρώτη σελίδα του thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Δε μου έχει τύχει ποτέ, να φτάσει σε τέτοιο σημείο η συσκευή, ακόμα κι όταν φορούσα original Rom. Από την άλλη οι εφαρμογές που για σένα είναι απαραίτητες, για μένα είναι σαβούρες και κατά πάσα πιθανότητα η πηγή του προβλήματος σου. Υπάρχει τρόπος αν είσαι root. Με το autostarts. Με προσοχή όμως και μικρά βήματα. Καλή ιδέα θα ήταν να χρησιμοποιήσεις και το sd maid pro. Η λίστα, που ψάχνεις, με εφαρμογές που μπορείς να σβήσεις, είναι στην πρώτη σελίδα του thread. αν εξαιρεσεις το ebuddy, δε νομιζω οτι ειναι αχρηστο το viber ή το whatsapp.. οπως και ο οπερα..επισης τοσο καιρο μια χαρα δουλευουν, και στο Ν8 δε μου προκαλουν προβλημα.. γιαυτο εχω αρχισει να απορω με το κινητο,ξαφνικα εχει αρχισει να κολαει απο μονο του,σε σημειο που κανει επανεκινηση..χωρις να εχω προσθεσει κατι παραπανω.αυτα τα εχω απο την 1η μερα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Επειδή και εμένα κολλάει κάποιες φορές έχετε να προτείνετε κάποια custom rom να δοκιμάσω? Στο προηγούμενο κινητό ήμουν με CM9 και πήγαινε πολύ καλά το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4212658 :thumbup: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosvolos1 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 καλησπέρα παιδια ψάχνω μια εφαρμογή που να δουλευει με svox greek! Οταν σε παίρνουν τηλεφωνο να ακουγεται στα ελληνικά ποιος είναι. Υπαρχει κατι? Παράθεση 4.0.4 rooted (με τη μεγαλη βοηθεια του nondaz):D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Επειδή πολλοί ρωτάτε για custom roms, εκτός από την JJs Hubrid, την οποία θεωρώ την καλύτερη, είναι παρά πολύ όμορφη και αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1788701 Εάν θέλετε κάτι σε πιο stock like. Έχει και πολλές εφαρμογές από το Xperia S ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpelekanos Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 ειναι αυτή η πιο τελευταία βέρσιον? γιατι αυτη που φοράω τώρα νιώθω λίγο Lag, ειδικά οταν πάω να καλέσω.. προτιμούσα GB.. Εαν έχει λίγο lag είσαι τυχερός, η τελευταία έκδοση έχει μεγάλη καθυστέρηση στην ανταπόκριση ειδικά στον τηλεφωνικό κατάλογο και στις κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts