xtrmsnpr Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Το αν μπορείς ή όχι να μεταφέρεις μια εφαρμογή στην κάρτα δεν εξαρτάται από το root. Αα..Μπορώ να τις περάσω όλες στην κάρτα; -- Φίλος μου με το κινητό αγορασμένο από την wind,το κάναμε εδώ update στην ICS...και το κινητό του πήγαινε πιο σφαίρα από το δικό μου:O.. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Αα..Μπορώ να τις περάσω όλες στην κάρτα; -- Φίλος μου με το κινητό αγορασμένο από την wind,το κάναμε εδώ update στην ICS...και το κινητό του πήγαινε πιο σφαίρα από το δικό μου:O.. μονο αυτες που επιτρεπεται απο τους εκαστοτε developers τους μπορουν να μεταφερθουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 μονο αυτες που επιτρεπεται απο τους εκαστοτε developers τους μπορουν να μεταφερθουν. Ατυχία...περίμενα να είχε αλλάξει αυτό...:(:( Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Ατυχία...περίμενα να είχε αλλάξει αυτό...:(:( Αυτό δεν είναι θέμα ICS αλλά θέμα του κάθε developer. Αν θέλει την κάνει μετακινήσημη στην SD. Αλλά συνήθως οι developers επιλέγουν να είναι μετακινησημες οι εφαρμογές τους στην SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariafouli Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 καλησπερα.εχω ηδη περιπου ενα μηνα το κινητο στα χερια μου.θηκη δεν περιειχε μηπως πρεπει να ενημερωσω το καταστημα?και επισης θελω να ρωτησω για το ηλεκτρονικο ταχυδρομειο πως μπορω οταν διαγραφω τα μηνυματα απο το κινητο να διαγραφονται εξ ολοκληρου και να μην τα βρισκω μετα στον η/υ.......κανω συγχρονισμο αλλα οταν ανοιγω το pc τσουπ παλι εκει τα "διαγραμμενα".ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 καλησπερα.εχω ηδη περιπου ενα μηνα το κινητο στα χερια μου.θηκη δεν περιειχε μηπως πρεπει να ενημερωσω το καταστημα?και επισης θελω να ρωτησω για το ηλεκτρονικο ταχυδρομειο πως μπορω οταν διαγραφω τα μηνυματα απο το κινητο να διαγραφονται εξ ολοκληρου και να μην τα βρισκω μετα στον η/υ.......κανω συγχρονισμο αλλα οταν ανοιγω το pc τσουπ παλι εκει τα "διαγραμμενα".ευχαριστω Για το πρωτο ερωτημα σου πρεπει να ενημερωσεις το καταστημα, επρεπε να ειχε η συσκευασια. Για το δευτερο δεν γινετε αυτο, πρεπει μετα να τα σβυνεις απο το Pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 καλησπερα.εχω ηδη περιπου ενα μηνα το κινητο στα χερια μου.θηκη δεν περιειχε μηπως πρεπει να ενημερωσω το καταστημα? και γω που το πήρα καινούργιο από το open365...δεν είχε μέσα θήκη και προστατευτικό οθόνης.. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosvolos1 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 παιδια με το root uninstaller εσβησα το simtoolkit. τωρα τι μπορω να κανω? θελω να γυριζω απο την συνδεση στην καρτα μου. Η σιμ μου εχει 2 αριθμους Παράθεση 4.0.4 rooted (με τη μεγαλη βοηθεια του nondaz):D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 μονο αυτες που επιτρεπεται απο τους εκαστοτε developers τους μπορουν να μεταφερθουν. παιδιά φυσικά και γίνεται κάτι τέτοιο...με την εφαρμογή link2sd...απλά για να γίνει αυτό θέλει και μια προεργασία... να ένα link με το τι πρέπει να κάνετε... http://www.xperiablog.net/2011/12/12/link2sd-guide-never-worry-about-internal-memory-limits-again/ ... το κινητό το έχει η κοπέλα μου η οποία δεν ασχολείται πολύ και τώρα σκέφτομαι...με όσα διαβάζω αξίζει να της περάσω την ICS ή μήπως να περιμένω μπας και βγει κανένα fix.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 στο δικό μου πάντως ακόμα και με αναβάθμιση του ρουτερ οι αποσυνδέσεις είναι συχνές μετά το πέρασμα της ics :O Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 στο δικό μου πάντως ακόμα και με αναβάθμιση του ρουτερ οι αποσυνδέσεις είναι συχνές μετά το πέρασμα της ics :O παράξενο αυτό.Εγώ όταν πέρασα την ics και είχα πρόβλημα με το wifi έκανα αναβάθμιση router και όλα έστρωσαν. Εδώ και μέρες το κινητό δουλεύει μια χαρά.Δεν τρώει κολλήματα,δεν ζεσταίνεται το πίσω μέρος καθόλου ακόμα και μετά από πολλές ώρες χρήσης.Σαν να έχω την εντύπωση ότι στρώνει μια χαρά το κινητό σιγά σιγά.Στο μονο που καθυστερεί το κινητό είναι στα εικονίδια στην αρχική οθόνη μερικές φορες χρειάζεται 2-3 second να τα επαναφέρει.Πιστεύω και με ένα update να γίνει καλύτερο το τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/Clear-HARD-Back-Cover-Polycarbonate-Crystal-Case-Sony-Ericsson-Xperia-Arc-S-X12-/150761088137?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item231a0fa489 παιδες αγορασα αυτη τη θηκη.... μπορω να πω οτι για την τιμη της ειναι τουλαχιστον φανταστικη. την προτεινω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/Clear-HARD-Back-Cover-Polycarbonate-Crystal-Case-Sony-Ericsson-Xperia-Arc-S-X12-/150761088137?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item231a0fa489 παιδες αγορασα αυτη τη θηκη.... μπορω να πω οτι για την τιμη της ειναι τουλαχιστον φανταστικη. την προτεινω!!! Δεν στελνουν Ελλαδα... Not available to Greece. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 παιδιά φυσικά και γίνεται κάτι τέτοιο...με την εφαρμογή link2sd...απλά για να γίνει αυτό θέλει και μια προεργασία... να ένα link με το τι πρέπει να κάνετε... http://www.xperiablog.net/2011/12/12/link2sd-guide-never-worry-about-internal-memory-limits-again/ ... το κινητό το έχει η κοπέλα μου η οποία δεν ασχολείται πολύ και τώρα σκέφτομαι...με όσα διαβάζω αξίζει να της περάσω την ICS ή μήπως να περιμένω μπας και βγει κανένα fix.... Νταξει βρε συ,αν ειναι ο καθε απλος χρηστης να παιρνει το κινητο και να του κανει customιες,καπου χανεται το νοημα.ειχα περασει και γω στο παλιο μου κινητο πριν 2 χρονια το link2sd αλλα τοτε ασχολιομουν πολυ με tweaks. Σιγα μην κατσει ο καθενας να φτιαξει partitions στην καρτα και ιστοριες..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Στα καλά καθούμενα το κινητό κλείνει από μονο του.Για να ξανά ανοίξει πρέπει να βγάλω την μπαταρία και μετά να πατήσω το power button.Επίσης που και που πάω να το ξεκλειδώσω και μου βγάζει μήνυμα ότι η κάρτα sim δεν λειτουργεί και μπορώ να κάνω μονο επείγουσες κλήσεις.Με αποτέλεσμα και εδώ να βγάλω-βάλω την μπαταρία ξανά. Υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Hard reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Πρέπει μετά όμως να ξαναπεράσω μια μια της εφαρμογές ξανά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazman71 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Καλησπερα σε ολους.Ειμαι ενα νεο μελος της παρεα σας και χαιρομαι πολυ που βρηκα αυτο το φορουμ για να μου λυσει τις αποριες μου για τα smartophones. Ας μπω ομως κατευθειαν στο ζουμι.Ενδιαφερομαι να παρω το arc S και θα ηθελα αν καποιος γνωριζει,να μου πει τι μορφης αρχεια video εχει δυνατοτητα να αναπαραγει το συγκεκριμενο smartphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 αμα δεν βιαζεσαι περιμενε μια βδομαδα να σου πουλησω το δικο μου. ειναι μονο ενος μηνα ασπρο. σκεψου το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Καλησπερα σε ολους.Ειμαι ενα νεο μελος της παρεα σας και χαιρομαι πολυ που βρηκα αυτο το φορουμ για να μου λυσει τις αποριες μου για τα smartophones. Ας μπω ομως κατευθειαν στο ζουμι.Ενδιαφερομαι να παρω το arc S και θα ηθελα αν καποιος γνωριζει,να μου πει τι μορφης αρχεια video εχει δυνατοτητα να αναπαραγει το συγκεκριμενο smartphone. Δες εδώ τα χαρακτηριστικά http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_arc_s-4134.php Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyro13 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Ειναι τοσο καλο οσο δειχνει??Λεω να καταληξω σε αυτο..τι λετε?? Απο μπαταρια πως παει?Εχει μεγαλη οθονη και πιστευω βολευει για ιντερνετ. Για πειτε οσοι το εχετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Ειναι τοσο καλο οσο δειχνει??Λεω να καταληξω σε αυτο..τι λετε?? Απο μπαταρια πως παει?Εχει μεγαλη οθονη και πιστευω βολευει για ιντερνετ. Για πειτε οσοι το εχετε Αν δεν μπορεις να παρεις το S που ειναι πιο γρηγορο,παρτο,εμενα μαρεσει πιο πολυ το arc S αλλα πλεον,οσο το φορτωνεις πραγματα (και πιστεψε με,για anroid, το εχω φορτωσει πολυ λιγο,ελαχιστα widgets κτλ,με προσφατο φορματ) τοσο πιο αργο γινεται..οχι οτι ειναι αργο γενικα,αλλα οκ,θα ηθελα μια καλυτερη αποκριση ειδικα στο μενου,δεν λεω για παιχνιδια κτλ που δεν βαζω.αν το ειχα φορτωσει με εφαρμογες κ ρυθμισεις δεν ξερω πως θα ηταν Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DynamicBio Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Καλησπερα σε ολους.Ειμαι ενα νεο μελος της παρεα σας και χαιρομαι πολυ που βρηκα αυτο το φορουμ για να μου λυσει τις αποριες μου για τα smartophones. Ας μπω ομως κατευθειαν στο ζουμι.Ενδιαφερομαι να παρω το arc S και θα ηθελα αν καποιος γνωριζει,να μου πει τι μορφης αρχεια video εχει δυνατοτητα να αναπαραγει το συγκεκριμενο smartphone. Το πολυ καλο (δωρεαν) MX Player , εχει δυνατοτητα για πολλα formats και υποστηριζει και υποτιτλους και το μενου του και interface ειναι φοβερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannis50 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 καλησπερα και απο εμενα ,ειμαι νεο μελος εδω :) . Εχω εδω και ενα μηνα το arc s φοβερο πανεμορφο και μολις το ενωσα με το λαπτοπ μεσω του sony pc companion μου ελεγε συνεχως οτι ειναι ετοιμη η νεα εκδοση του anroid 4.0 η 4.1 (δεν θυμαμαι ακριβως )και ετσι εγκατεστησα την νεα εκδοση ,αλλα :wacko:εκτος οτι ειναι ποιο αργο τωρα (το εγραφε βεβαια οποτε εν γνωση μου προχωρησα )τωρα δεν εχει πια το macro mode η καμερα :(???? πραγμα που με απογοητευσε μιας και δουλευα αρκετα σαν χομπυ την φωτογραφια Η ερωτηση μου τωρα ειναι αν μπορω να ξαναγυρισω στο προηγουμενο anroid gb ??το κινητο μου ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 καλησπερα και απο εμενα ,ειμαι νεο μελος εδω :) . Εχω εδω και ενα μηνα το arc s φοβερο πανεμορφο και μολις το ενωσα με το λαπτοπ μεσω του sony pc companion μου ελεγε συνεχως οτι ειναι ετοιμη η νεα εκδοση του anroid 4.0 η 4.1 (δεν θυμαμαι ακριβως )και ετσι εγκατεστησα την νεα εκδοση ,αλλα :wacko:εκτος οτι ειναι ποιο αργο τωρα (το εγραφε βεβαια οποτε εν γνωση μου προχωρησα )τωρα δεν εχει πια το macro mode η καμερα :(???? πραγμα που με απογοητευσε μιας και δουλευα αρκετα σαν χομπυ την φωτογραφια Η ερωτηση μου τωρα ειναι αν μπορω να ξαναγυρισω στο προηγουμενο anroid gb ??το κινητο μου ??? καλως ήρθες στο φορουμ φίλε. Προσωπικά εκτός την έισοδο στις επαφές δεν ειδα κατι πιο αργό στο κινητό. Καλό ειναι απο οτι εχω διαβάσει, εφόσον βάλεις την 4 εκδοση, να την ξαναπερασεις αλλη μια φορά καθαρή. Χωρίς να κρατήσει τα παλιά δεδομένα. Οσο για το μάκρο που αναφερείς υπάρχει στις επιλογές σκηνής η λειτουργία "έγγραφο" η οποια κάνει αυτή την δουλειά. Οπως έχεις την κάμερα ανοιχτή, πατάς το SCN AUTO, επιλέγεις "κανονικό" και μετά την απο κάτω επιλογή διαλέγεις ποια σκηνή θες να λειτουργήσεις. Αν και με την αυτοματη αναγνώριση σκηνής θα βγάλεις μια χαρά macro φωτογραφίες. Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts