Jump to content

Sony Ericsson Xperia Arc S

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλος εχει την συσκευη και εχει καποια προβληματα μετα την αναβαθμιση σε ics.παταει στην αρχικη οθονη για να εμφανιστει το μενου να προσθεσει widget αλλα οταν παταει την επιλογη widget του βγαζει οτι η εφαρμογη σταματησε.επισης αναβει η οθονη απο μονη της σε ασχετες στιγμες.ξερει καποιος τι γινεται?

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχεις δίκιο, ο αισθητηρας δουλευει και στο δικό μου, έπρεπε να το προσέξω καλύτερα.

Για ποιον αισθητήρα μιλάμε? φωτεινότητας? "βλεπει" την φωτεινότητα του περίβαλλοντος και χαμηλώνει/αυξάνει?

Πως γίνεται αυτό?

Ναι ακριβώς. Καταλαβαίνει πόσο φως έχει το περιβάλλον και αναλόγως χαμηλώνει. Βασίζεται στο φωτοηλεκτρικό φαινόμενο. Περισσότερα εδώ
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

φιλος εχει την συσκευη και εχει καποια προβληματα μετα την αναβαθμιση σε ics.παταει στην αρχικη οθονη για να εμφανιστει το μενου να προσθεσει widget αλλα οταν παταει την επιλογη widget του βγαζει οτι η εφαρμογη σταματησε.επισης αναβει η οθονη απο μονη της σε ασχετες στιγμες.ξερει καποιος τι γινεται?

Πες του να δοκιμάσει repair install.

Εκανα αναβαθμιση στην ICS και δεν μου αρεσει καθολου.Μπορει καποιος να μου δωσεο οδηγιες για το πως θα βαλω την GB παλι??

Ευχαριστω!!

Τα βήματα είναι αυτά.

Πρέπει όμως να βρεις τη rom για το Arc S.

Μηπως ξερεις κανενα σιγουρο link για να το κατεβασω?

Ενώ έχω κλειδώσει την οθόνη και είναι μαύρη μερικές φορές ανοίγει και κλείνει μετά από 5 δευτερόλεπτα.(Σαν να πατάω το κουμπί να δω τι ώρα είναι και σβήνει πάλι η οθόνη).Τι παίζει εδώ τώρα?Έψαξα στις ρυθμίσεις μήπως έχω πειράξει τίποτα και γίνετε αυτό αλλα δεν βρήκα κάτι.

Ενώ έχω κλειδώσει την οθόνη και είναι μαύρη μερικές φορές ανοίγει και κλείνει μετά από 5 δευτερόλεπτα.(Σαν να πατάω το κουμπί να δω τι ώρα είναι και σβήνει πάλι η οθόνη).Τι παίζει εδώ τώρα?Έψαξα στις ρυθμίσεις μήπως έχω πειράξει τίποτα και γίνετε αυτό αλλα δεν βρήκα κάτι.

Tσεκαρε μην σου "ξυπναει" την συσκευη καποια εφαρμογη.Εκανες εγκατασταση προσφατα κατι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έβαλα τρεις εφαρμογές από την μέρα που μου κάνει αυτό με την οθόνη..θα ψάξω στις ρυθμίσεις των εφαρμογών.Ευχαριστώ για την απάντηση

Πες του να δοκιμάσει repair install.

μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται?δεν το εχω δουλεψει καθολου εγω το arc,γινεται απο τη συσκευη η με προγρααμα απο το pc?

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Πάντως,έπειτα από αρκετές μέρες πού έκανα στο κινητό την αναβάθμιση στην ics πλέον μπορώ να γράψω με σιγουριά ότι το κινητό έχει χάσει στο θέμα ταχύτητας,είναι πιο αργό,δυστυχώς είναι η αλήθεια και δε μπορώ να γράψω κάτι ψεύτικο.

Όχι ότι είναι τραγικά πιο αργό σε σχέση με πριν,απλά έχει εμφανείς μειωμένη ταχύτητα στο θέμα απόκρισης,στις εφαρμογές,μενού,έκθεσή

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε χρωματισμό σε αυτό το τραγικό widget για τις αγαπημένες μας επαφές;;;;;;

Τι αηδία είναι αυτή;; :lol:

Να επιβεβαιώσω την καθυστέρηση στην απόκριση της συσκευής μετα την αναβάθμιση, προσωπικά δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα.

Έχει προσέξει κανείς οτι το backgound στις ρυθμίσεις δεν είναι εντελώς μαύρο; Είναι η ιδέα μου;

Edited by gpelekanos

Έχει προσέξει κανείς οτι το backgound στις ρυθμίσεις δεν είναι εντελώς μαύρο; Είναι η ιδέα μου;

Όντως δεν είναι μαύρο..Σαν γκρι σκούρο με μαύρο είναι

Μόλις επέστρεψα στην οικογένεια xperia και στην γειτονιά του android με το arc s. :) 2μήνες χωρίς κινητό hooah!

Τελικά τί φάση η ICS ;

- - - -

Μόλις επέστρεψα στην οικογένεια xperia και στην γειτονιά του android με το arc s. :) 2μήνες χωρίς κινητό hooah!

Τελικά τί φάση η ICS ;

Το arc s μετά την αναβάθμιση σε ics γίνεται αισθητά πιο αργό χωρίς άλλα ιδιαίτερα προβλήματα.

Το arc s μετά την αναβάθμιση σε ics γίνεται αισθητά πιο αργό χωρίς άλλα ιδιαίτερα προβλήματα.

χμμ..έχουν πει αν θα το φτιάξουν αυτό;Δεν θα περάσω την 4 ακόμα,για να το δουλέψω να δω μετά πως τα πάει.

- - - -

Ποιό αργό έχει γίνει όταν πατάς για να δεις τις επαφές η για να πάρεις τηλέφωνο.Πουθενά άλλου δεν είδα να είναι ποιο αργό το κινητό.

Ποιό αργό έχει γίνει όταν πατάς για να δεις τις επαφές η για να πάρεις τηλέφωνο.Πουθενά άλλου δεν είδα να είναι ποιο αργό το κινητό.

Σωστά , βεβαια εχω παρατηρήσει οτι μετα απο σερφαρισμα αργει να επαναφέρει τις συντομεύσεις μου στην επιφάνεια...

Σωστά , βεβαια εχω παρατηρήσει οτι μετα απο σερφαρισμα αργει να επαναφέρει τις συντομεύσεις μου στην επιφάνεια...

Αυτό το παθαίνω και εγώ όταν πατάω όμως τον go launcher.αλλά μερικές φορές.όταν πατάω την αρχική οθόνη της Sony ποτέ δεν έχουν αργήσει οι συντομεύσεις στην αρχική οθόνη. Μετά από κάποιες μέρες με την ics δεν έχω αλλά προβλήματα όπως στην αρχή και δεν σκέφτομαι πλέον να γυρίσω στην gb.

Καλώς.Ευχαριστώ παίδες,θα το δοκιμάσω και θα σας πω...Προς το παρόν...δεν μπορώ να ανοίξω το καπάκι για να βάλω την sim και την μπαταρία....φοβάμαι το σπάσω.... :$

τώρα δεν μπορώ να κλείσω την πάνω αριστερή γωνία...βρε τι πάθαμε..

Edited by xtrmsnpr

- - - -

Καλώς.Ευχαριστώ παίδες,θα το δοκιμάσω και θα σας πω...Προς το παρόν...δεν μπορώ να ανοίξω το καπάκι για να βάλω την sim και την μπαταρία....φοβάμαι το σπάσω.... :$

Δε παθαίνει ΤΊΠΟΤΑ!!

Είναι "μαλακό" αρκετά το πλαστικό, μη το φοβάσαι τραβηξετο ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Arc S