Jump to content

[Eπίσημο] Samsung Wave 3 (S8600)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά εγώ λόγω του θέματος των μικρών sms το οποίο μου κοστίζει αρκετά οικονομικά θα πουλήσω το κινητό.

Και με το Wave I αλλά και με το III έμεινα πολύ ικανοποιημένος από το design τους,την ποιότητα κατασκευής ( κυρίως του I), τις πολύ όμορφες οθόνες τους, την άψογη εγγραφή/αναπαραγωγή HD video με υποστήριξη υποτίτλων και με το γρήγορο λειτουργικό τους.:) Ωστόσο επειδή στέλνω πολλά sms δεν γίνεται κάθε φορά να κάνω προσπάθεια να διατηρώ το μήνυμα ως 70 χαρακτήρες ή να αναγκάζομαι να στέλνω διπλό.Επίσης δεν βλέπω τη Samsung να ασχολείται πλέον με το bada ( πέρασε μισός χρόνος από το τελευταίο firmware ) και δεν βγήκε κανένα καινούργιο για καμία χώρα.

Σας ευχαριστώ όλους εδώ τους κατόχους Wave I,II,III για το feedback που μου δώσατε σε όσα πράγματα δημιούργησα και ελπίζω να σας ικανοποίησαν.:)

• Απαντήσεις 758
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστουμε και εμεις εσενα αλλα εγω θα το κραταγα στην θεση σου για οπισθοφυλακη.Τετοια κινητα μπορει να μην ξαναβγουν.:)
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Mη νομίζεις ότι δεν το έχω σκεφτεί αλλά επειδή δεν μου περισσεύουν τα χρήματα θα το πουλήσω οπωσδήποτε γιατί αυτό που θέλω να πάρω κάνει 330 κι εγώ μπορώ να δώσω έως 200.Άρα πρέπει να το πουλήσω στα 130 ευρώ που νομίζω είναι super τιμή βάσει του ότι το πήρα 230 πριν 5 μήνες κ βάσει της κατασκευής και των χαρακτηριστικών του.

ΥΓ : Κ φαντάσου όταν το δώσω να βγει λίγο μετά update που να επιτρέπει τους 160 χαρακτήρες στο sms!:lol:

Ρε παιδιά σκέφτηκα κάτι πριν το δώσω που νομίζω ότι μπορεί να γίνει-> Αφού έχω θέμα με τους 70 χαρακτήρες να κατεβάσω το γνήσιο ελληνικό bada 2.0 firmware για το I ( http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-S8500&pcode=EUR&os=2&type=1#firmware ) και να το περάσω με multiloader στο III.Θα μπορεί να μπει κ να δουλέψει άψογα άραγε ? Edited by ipred

Ρε παιδιά σκέφτηκα κάτι πριν το δώσω που νομίζω ότι μπορεί να γίνει-> Αφού έχω θέμα με τους 70 χαρακτήρες να κατεβάσω το γνήσιο ελληνικό bada 2.0 firmware για το I ( http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-S8500&pcode=EUR&os=2&type=1#firmware ) και να το περάσω με multiloader στο III.Θα μπορεί να μπει κ να δουλέψει άψογα άραγε ?

Μην το κάνεις γιατί θα το κάνεις brick το τηλ. Έχουν διαφορετικό chipset τα δυο Wave...

Σχετικά με τις επανεκκινήσεις που λέγαμε, έβγαλα το ψηφιακό ρολόι από την κεντρική οθόνη και από τότε όλα καλά! Δεν κόλλησε ούτε μία φορά με δοκιμές και σε παιχνίδια και σε ιντερνετ (από μισή μέχρι μία ώρα και κάτι συνεχόμενα). Ευχαριστώ ipred για τη βοήθεια

• 2 weeks later...
Παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με το SamsungApps του κινητού?? Έχει 2 μέρες τώρα που βγάζει μήνυμα "δίκτυο μη διαθέσιμο"....

Παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με το SamsungApps του κινητού?? Έχει 2 μέρες τώρα που βγάζει μήνυμα "δίκτυο μη διαθέσιμο"....

μπηκα κανονικα το πρωϊ

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

• 2 weeks later...
@katsiletra thanks παρόλο που με στεναχώρησες :(

@Lanselot , χαίρομαι που βοήθησα:)

Ελπίζω να μην πούλησες το τηλ. Βρήκα τρόπο να έχουμε GSM αλφάβητο...

αψογος....οδηγο please....ελπιζω να προλαβαμε τον ipred

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

Για αρχή ανέβασα το ισπανικό firmware εδώ http://www.4shared.com/rar/6d7vxhzz/S8600XXKK7.html, όποιος θέλει ας το κατεβάσει να το έχει. Οδηγίες έχει στο .rar

Υ.Γ. Έτοιμο και το open Europe: http://www.4shared.com/rar/oOvC7m5X/S8600XXLD1.html για όποιον το θέλει...

Αν μπορεί κανείς να το φτιάξει με ελληνικό μενού και πληκ/γιο ας το κάνει, σε συνδιασμό με το ισπανικό.

Προσπαθώ τον τελευταίο καιρό χωρίς το αναμενόμενο αποτέλεσμα, έχει κάποια ψεγάδια...

Τα υπόλοιπα firmaware τα οποία είναι update είναι στο γνωστό sammobile..

Φτιάξτε λογαριασμό στο 4shared.com για να κατεβάσετε το ισπανικό firmware πρώτα (για παν ενδεχόμενο να γυρίσετε στο αρχικό). Μετά φλάσαρα με το γερμανικό από εδώ http://www.hotfile.com/dl/153909442/5bcbb23/S8600XXLD1_S8600DBTLB1_DBT.zip.html και για CSC έβαλα το ισπανικό.

Το μόνο που δεν δουλεύει είναι το chaton. Προσπαθώ να φτιάξω το γερμανικό CSC αρχείο για να έχει ελληνικά, αλλά είναι λίγο πιο δύσκολο για το wave 3.

Και κάτι κουλό που δάβασα σήμερα: http://www.engadget.com/2012/11/14/gartner-phone-sales-q3-2012/

Edited by katsiletra

• 2 weeks later...

αψογος....οδηγο please....ελπιζω να προλαβαμε τον ipred

Πάνω από 1 μήνα τώρα έχω πουλήσει το κινητό και είμαι κάτοχος του Optimus 4X.:) Έχασα σε αμολεντιά και μπαταρία αλλά κέρδισα στα υπόλοιπα τεχνικά (ανάλυση,επεξεργαστή,μνήμη,εφαρμογές). Τουλάχιστον είναι πολύ καλό που θα μπορείτε πλέον να γράφετε με 160 χαρακτήρες :)

Καλησπερα χρονια πολλα

πως μπορουμε να βαλουμε εξτρα widgets?

τι ειναι αυτο το allshare?

thanks!

με το allshare συνδεεσε ααυρματα με συμβατεs συσκευεs (smart TV) για μεταφορα περιεχομενου (φωτο βιντεο μουσικη κλπ) καλα χριστουγεννα σε ΟΛΟΥΣ...!!!:)

με το allshare συνδεεσε ααυρματα με συμβατεs συσκευεs (smart TV) για μεταφορα περιεχομενου (φωτο βιντεο μουσικη κλπ) καλα χριστουγεννα σε ΟΛΟΥΣ...!!!:)

ευχαριστω! οχι με κινητα?

Είμαι τελείως άσχετος από κινητά και τις εξελίξεις λογισμικού σ'αυτά. Απέκτησα κι εγώ πρόσφατα το wave 3 και έχω πρόβλημα με την έλλειψη Ελληνικών... Αφού διάβασα αρκετές σελίδες του φορουμ έχω τις εξής ερωτήσεις:

1. Πώς μπορώ να βρεθώ στην οθόνη του preconfiguration (για την αλλαγή σε EUR);

2. Θα μπορώ έστω να γράφω SMS στα Ελληνικά αν το αλλάξω (προς το παρόν μόνο τα διαβάζει);

3. Μ'ενδιαφέρει κυρίως το θέμα των μηνυμάτων και όχι οι αναβαθμίσεις (του Kies). Με το EUR οι χαρακτήρες στο μήνυμα θα είναι 70 ή 160;

Δε με ενοχλεί καθόλου η Αγγλική στο λειτουργικό, το μόνο που θέλω είναι να μπορώ να γράφω τα SMS στα Ελληνικά. Αν δε μπορεί να γίνει μέσω του τηλεφώνου μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή ως "μεσάζοντας" για την Ελληνική στα SMS;

Ευχαριστώ

Edited by phespy

• 2 weeks later...
Είμαι τελείως άσχετος από κινητά και τις εξελίξεις λογισμικού σ'αυτά. Απέκτησα κι εγώ πρόσφατα το wave 3 και έχω πρόβλημα με την έλλειψη Ελληνικών... Αφού διάβασα αρκετές σελίδες του φορουμ έχω τις εξής ερωτήσεις:

1. Πώς μπορώ να βρεθώ στην οθόνη του preconfiguration (για την αλλαγή σε EUR);

2. Θα μπορώ έστω να γράφω SMS στα Ελληνικά αν το αλλάξω (προς το παρόν μόνο τα διαβάζει);

3. Μ'ενδιαφέρει κυρίως το θέμα των μηνυμάτων και όχι οι αναβαθμίσεις (του Kies). Με το EUR οι χαρακτήρες στο μήνυμα θα είναι 70 ή 160;

Δε με ενοχλεί καθόλου η Αγγλική στο λειτουργικό, το μόνο που θέλω είναι να μπορώ να γράφω τα SMS στα Ελληνικά. Αν δε μπορεί να γίνει μέσω του τηλεφώνου μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή ως "μεσάζοντας" για την Ελληνική στα SMS;

Ευχαριστώ

Από που το πήρες?? Μόνο ένα μαγαζί στην Ελλάδα το φαίρνει με ελληνικά.

Για Pre-configuration γράψε *#5239870*# και βάλε τον κωδικό *#27236*#. Δες αν έχει EUR.

Αν δεν έχει EUR πρέπει να ακολουθήσεις την διαδικασία που περιγράφεται εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4297942#post4297942

Καλή χρονιά!!!

Παιδιά όσοι έχετε ακόμα το τηλέφωνο πόσο σας κρατάει η μπαταρία??

(Αν χρησιμοποιείτε 3G ή 2G, ίντερνετ κτλ.)

Edited by katsiletra

Σε εμενα με ανοιχτα δεδομενα και μετρια χρηση εχει κρατησει 35 ωρες.

Χωρις ανοιχτα δεδομενα με μετρια παλι χρηση περασε τις 2 μερες κατα λιγο.

Με εντατικο ιντερνετ μεσω δεδομενων και κλησεις γυρω στις 18 ωρες.

Με εντατικο ιντερνετ μεσω wifi με κλειστα δεδομενα πιανει τις 23 ωρες περιπου.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Σε εμενα με ανοιχτα δεδομενα και μετρια χρηση εχει κρατησει 35 ωρες.

Χωρις ανοιχτα δεδομενα με μετρια παλι χρηση περασε τις 2 μερες κατα λιγο.

Με εντατικο ιντερνετ μεσω δεδομενων και κλησεις γυρω στις 18 ωρες.

Με εντατικο ιντερνετ μεσω wifi με κλειστα δεδομενα πιανει τις 23 ωρες περιπου.

Με 3G το δουλεύεις συνέχεια??

Και μένα άμα το έχω 3G 1μιση μέρα περίπου κρατάει.

Άμα μπαίνω και ίντερνετ τελειώνει γρήγορα η μπαταρία.

Τώρα τελευταία το δουλεύω με 2G, και το 3G το ανοίγω όταν το χρειάζομαι και κρατάει 3-4 μέρες.

Ελάχιστοι μείναμε με το Wave 3 βλέπω... Και είδα ότι ανήβηκε η τιμή στου στο web...

αυτη ειναι η ομορφια το ελαχιστοι...κ επειδη δεν εχω προσβαση στιs αγγελιεs αν δει καποιοs οτι υπαρχει κανενα μεταχειρισμενο αs με βοηθησει να ερθω σε επαφη να το παρω!;)