ovelix5 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Βλεπω σε καποια καταστηματα στον Σκρουτζ να το παρουσιαζουνε και με Ελληνικη γλωσσα, ισχυει κατι τετοιο η ειναι μουφα; Για δώσε πληροφορίες σε ποια; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 αν ισχυουν αυτα που ειπε εναs φιλοs σε προηγουμενα ποστ ειναι καραμουφα...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Για δώσε πληροφορίες σε ποια; http://www.ebw.gr http://www.cityshop.gr http://www.vnp.gr Στα τεχνικα στοιχεια το λεει καθαρα, Γλώσσες GR, EN Τους εστειλα μηνυμα και περιμενω απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 εχει ελληνικα ελεγαν κ σε ενα φιλο παραπανω κ οταν το ανοιξε μονο ελληνικα δεν ειχε...αντε να δουμε απαντησειs... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 εχει ελληνικα ελεγαν κ σε ενα φιλο παραπανω κ οταν το ανοιξε μονο ελληνικα δεν ειχε...αντε να δουμε απαντησειs... Eγω ημουν αυτος ετσι ελεγαν και επεμεναν κιολας,αλλα διαψευστηκαν οποτε το γυρισα μετα λυπης μου πισω.:worry: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 φιλε πεs μου ποιο καταστημα ειναι γιατι θελω να παρω το wave m (s7250) μη φαω κανενα πακετο...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 http://www.ebw.gr http://www.cityshop.gr http://www.vnp.gr Στα τεχνικα στοιχεια το λεει καθαρα, Γλώσσες GR, EN Τους εστειλα μηνυμα και περιμενω απαντηση Φίλτατε μήπως πήρες απάντηση από τις αναφερόμενες; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Δυστυχως μου απαντησαν οτι δεν υποστηριζει ακομη Ελληνικα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 φιλε πεs μου ποιο καταστημα ειναι γιατι θελω να παρω το wave m (s7250) μη φαω κανενα πακετο...!!! birdfhone:X oμως το κοβω και αυτο να μην εχει ελληνικα.Οσο αφορα το σαμσουνκ γουειβ 3,φεναται πως ετοιμαζεται να εισαχθη στην Ελλαδα επισημα γιατι απο 5 μαγαζια που το εφερναν εγιναν 10.:rolleyes: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 να'σαι καλα μακαρι να γινει αυτο που λεs να παω για wave 3!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Μια ερώτηση παιδιά.Αρχείο pdf 80 Mb μπορεί να το ανοίξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Μια ερώτηση παιδιά.Αρχείο pdf 80 Mb μπορεί να το ανοίξει? εχω δοκιμασει μεγαλυτερο 67 MB Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 εχω δοκιμασει μεγαλυτερο 67 MB Λογικά θ΄ανοίγει και 80ΜΒ.Εχω κάποια μεγάλα και μαζί με tablet που θ΄αγοράσω, θέλω να πάρω κι ένα κινητό να τ΄ανοίγει και μ΄αρέσει το Wave 3.Το σκέφτομαι ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Λογικά θ΄ανοίγει και 80ΜΒ.Εχω κάποια μεγάλα και μαζί με tablet που θ΄αγοράσω, θέλω να πάρω κι ένα κινητό να τ΄ανοίγει και μ΄αρέσει το Wave 3.Το σκέφτομαι ακόμα! Επειδή έχει το Polaris Office προεγκατεστημένο δεν θα έχεις πρόβλημα. Μέχρι και 100ΜΒ και βάλε ανοίγουν άνετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Απο ΣΗΜΕΡΑ κι εγω κάτοχος της συσκευής. Πρώτες εντυπώσεις ΠΟΛΥ θετικές. ΑΝΤΕ να δουμε ποτε θα ΠΑΡΕΙ κ ελληνικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 φιλε με γεια αλλα αυτα τα ρημαδια τα ελληνικα πωs θα τα παρει αφου δε γινεται επισημη εισαγωγη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Απο ΣΗΜΕΡΑ κι εγω κάτοχος της συσκευής. Πρώτες εντυπώσεις ΠΟΛΥ θετικές. ΑΝΤΕ να δουμε ποτε θα ΠΑΡΕΙ κ ελληνικα. αν θες γραψε μας εντυπωσεις στις λειτουργιες του ασχετως ελληνικων,νομιζω οτι ειναι το μονο σημειο που χολαινει.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 καλημερα και χρονια πολλά ... παρασκευη πήρα τηλ την samsung και μου ειπαν οτι ετοιμαζετε να γινει επισημη εισαγωγη . Τελικα κάποιος που το εχει αξιζει σαν αγορα???? εχω το wave 2 και πριν μερικες μερες πουλησα και το wave 1 που ειχα. πραγματικα απιστευτα τηλεφωνα και τα 2 ... εμενα πρωσοπικα μου αρεσει πολυ το BADA 2 και δεν μου λειπει τιποτα απο αυτο το λειτουργικό .. βρισκω την ποιότητα κατασκευής των wave τελεια και πιστευω οτι οι 4 ιντσες ειναι υπεραρκετες για εναν νορμαλ χρήστη όπως εγω. Αξιζει η αγορα του σε σχεση με τα άλλα 2??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Πιστευω οτι το wave 3 αξίζει σαν αγορα. Η ποιότητα κατασκευής κ η οθόνη του ειναι φανταστική. Καμια σχέση με το wave 2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 καλημερα και χρονια πολλά ... παρασκευη πήρα τηλ την samsung και μου ειπαν οτι ετοιμαζετε να γινει επισημη εισαγωγη . Τελικα κάποιος που το εχει αξιζει σαν αγορα???? εχω το wave 2 και πριν μερικες μερες πουλησα και το wave 1 που ειχα. πραγματικα απιστευτα τηλεφωνα και τα 2 ... εμενα πρωσοπικα μου αρεσει πολυ το BADA 2 και δεν μου λειπει τιποτα απο αυτο το λειτουργικό .. βρισκω την ποιότητα κατασκευής των wave τελεια και πιστευω οτι οι 4 ιντσες ειναι υπεραρκετες για εναν νορμαλ χρήστη όπως εγω. Αξιζει η αγορα του σε σχεση με τα άλλα 2??? ΦΙΛΕ ΜΟΥ σου ειπαν ποτε περιπου θα γινει η εισαγωγη?το περιμενω πως και πως.Το ειχα παρει αλλα επειδη δεν ειχε ελληνικα το γυρισα πισω,και 2 μερες που το παλλεψα ειναι Φ Ο Β Ε Ρ Ο τηλεφωνο,τι αη φον και htc ειναι σε αλλη κλαση.:):) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 φιλε ειχεs σερφαρει στο ιντερνετ γιατι για ολη τη σειρα wave υπαρχουν παραπονα για τον browser... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 δεν μου ειπαν ποτε αλλα ειπαν οτι ετοιμαζονται για επισημη εισαγωγη η οποία θα γινει σιγουρα . και εγω το περιμενω. εγω με το WAVE 2 δεν εχω κανενα προβλημα με τον BROWSER . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 μακαρι να γινει συντομα αλλα αν κρινω απο το ποσο καιρο κανουν να δωσουν τιs επισημεs αναβαθμισειs κτλ. μαλλον πανε σαν αργοκαραβα...καλο καλοκαιρι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 δεν νομιζω να εχουν καμια σχεση οι αναβαθμισεις λογισμικου με το μοντελο. ισα ισα που δεν τους συμφερει να καθυστερουν την κυκλοφορια του. Απο οτι βλεπω στο εξωτερικο παντως ουτε στην ευρωπη εχει βγει για ολες τις χωρες.... 5-6 μονο το εχουν επισημα. πιστευω οτι μετα το τελος της εκθεσης που γινετε τωρα θα βγει σε ολες τις αγορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 δε βιαζονται μιαs κ δεν τουs νοιαζει για τα λιγα wave που θα πουληθουν...για το android καιγονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts