Giannakis Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Εχουνε πει καμια ημερομηνια για παγωτακι? Αραγε θα δωσουν σε ολες τις χωρες την ιδια ρομ η θα γινει το ιδιο σκηνικο με το S2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 (edited) Γ****ο εχασα την προσφορα απο electroworld και μου αρεσε που τσεκαρα κιολας...τεσπα ..την αλλη φορα Edited April 29, 2012 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Αν μπορεις γραψε μας τα στοιχεια του tab,εννοω rom,kernel κτλ γιατι απ οτι ξερω το προβλημα δεν εμφανιζεται σε ολους αλλα μονο στα κορεατικα μοντελα το πηρα με την προσφορά του electroworld... μετα πέρασα την task 14, με μεγάλη δυσκολία γιατι έτρεμε η οθόνη του recovery... εχει ρουταρει κανείς με επιτυχία (χωρις να τρεμοπαίζει η οθόνη)??? επίσης, με πλαστική θήκη εχει κανείς πρόβλημα με το wifi?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 το πηρα με την προσφορά του electroworld... μετα πέρασα την task 14, με μεγάλη δυσκολία γιατι έτρεμε η οθόνη του recovery... εχει ρουταρει κανείς με επιτυχία (χωρις να τρεμοπαίζει η οθόνη)??? επίσης, με πλαστική θήκη εχει κανείς πρόβλημα με το wifi?? Εγώ... με τον τρόπο στον οδηγό. Κανένα πρόβλημα με το root. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας για το screen flickering... Αυτο που με αφησε αφωνο σημερα,ειναι η αυτονομια... Μετα απο πληρη φορτιση ανοιξα το tablet,επεσε σχεδον αμεσως στο 99%(λογικο το ξερω) και το αφησα ετσι ανοιχτο και εφυγα...Γυρναω μετα απο 10 ωρες περιπου και το βλεπω στο 99% ακομα...Τρελαθηκα!!!Δεν περιμενα tabket με android να τα πηγαινει τοσο καλα... Και ειχα και ενεργοποιημενο wifi και sync :) Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Ναι πραγματι εχει πολυ καλη αυτονομια, ειδικα οταν δεν το χρησιμοποιεις δεν (αλλα ειναι αναμμενο) δεν πεφτει σχεδον καθολου η μπαταρια. Οσοι βαλατε custom rom (task ή overcome) ειδατε μεγαλη διαφορα; Και οταν λεω διαφορα εννοω στην εμπειρια χρησης και οχι σε διαφορα benchmark tests. Επισης, εκανε καποιος overclock; Απ'οτι ξερω ο kernel του pershoot ειναι συμβατος μονο με το p7510 Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Οσοι βαλατε custom rom (task ή overcome) ειδατε μεγαλη διαφορα; Και οταν λεω διαφορα εννοω στην εμπειρια χρησης και οχι σε διαφορα benchmark tests. Επισης, εκανε καποιος overclock; Απ'οτι ξερω ο kernel του pershoot ειναι συμβατος μονο με το p7510 εγω με την task14 εχω την αίσθηση οτι ειναι ενα κλικ ταχύτερη απο την stock.. γνωρίζει κάποιος, πως μπορώ να βρω την χωρα προέλευσης, πατωντας καποια νούμερα στο πληκτρολόγιο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 εγω με την task14 εχω την αίσθηση οτι ειναι ενα κλικ ταχύτερη απο την stock.. γνωρίζει κάποιος, πως μπορώ να βρω την χωρα προέλευσης, πατωντας καποια νούμερα στο πληκτρολόγιο?? δεν εχει πληκτρολογιο(dialpad) για να πατησεις τα codes που δινει η samsung. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis8791 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 (edited) καλησπέρα , θα ηθελα να ρωτησω πως μπορουμε να δουμε τις σελιδες του ιντερνετ στην κανονικη τους μορφη(οπως στο pc δηλαδη) και οχι στην συντομευμενη μορφη χωρις τις εικονες οπως βγαινουν. εινα διαβασει να γραψω about:debug αλλα δε δουλευει... επισης αν ξερετε πως μπορω να αποθηκευσω χαρτη στο google maps με ακτινα μεγαλυτερη απο 16 χλμ που ειναι η προεπιλογη... ευχαριστω εκ των προτερων Edited May 2, 2012 by fanis8791 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Κατέβασε τον dolphin. Το έχει σαν option Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakolef Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Καλησπερα παιδια, ρωταω εκ μερους ενος φιλου μου, γινεται να παρει το P7510 ιντερνετ απο το κινητο του ? εχει ενα νοκια C7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Με το ICS τί γίνεται ? Είχανε πεί αρχές Απρίλη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kefalgeo Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Με το ICS τί γίνεται ? Είχανε πεί αρχές Απρίλη! Nαι ρε παιδια , σαν να εχει καθυστερησει πολυ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Υποτίθεται ότι θα αρχίσει να εμφανίζεται σύντομα στον Καναδά: http://www.androidpolice.com/2012/04/30/samsung-canada-announces-ics-upgrades-for-various-galaxy-s-ii-tab-and-note-models-the-only-thing-standing-in-the-way-now-is-your-carrier/ Πληροφορίες για άλλες περιοχές/χώρες δεν υπάρχουν προς το παρόν. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Μήπως γι αυτό εχουν πέσει οι τιμές στα tablets ... γιατί δε θα βγεί? Και θα έχουμε νέα μοντέλα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Μήπως γι αυτό εχουν πέσει οι τιμές στα tablets ... γιατί δε θα βγεί? Και θα έχουμε νέα μοντέλα ? με αυτή την λογική δεν θα έβγαινε σε καμία χώρα νομίζω ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Καλησπερα παιδια, ρωταω εκ μερους ενος φιλου μου, γινεται να παρει το P7510 ιντερνετ απο το κινητο του ? εχει ενα νοκια C7 Αν το Nokia κάνει tethering....εννοείται!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakolef Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Αν το Nokia κάνει tethering....εννοείται!!! θεωρητικως κανει, απλα δεν γνωριζουμε την συμβατοτητα symbian με android, κανενας οδηγος υπαρχει? ψαχνουμε 3 μερες τωρα, αλλα δεν μπορεσαμε να βρουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 (edited) Μήπως γι αυτό εχουν πέσει οι τιμές στα tablets ... γιατί δε θα βγεί? Και θα έχουμε νέα μοντέλα ?Είναι γνωστό ότι θα βγει αναβάθμιση σε ICS για το 7500/7510. Απλά έγραψα τη σχετική είδηση για τον Καναδά. Πως βγάζεις το συμπέρασμα από αυτό ότι δεν θα βγει ποτέ, πραγματικά είναι άξιο απορίας. θεωρητικως κανει, απλα δεν γνωριζουμε την συμβατοτητα symbian με android, κανενας οδηγος υπαρχει? ψαχνουμε 3 μερες τωρα, αλλα δεν μπορεσαμε να βρουμεΚατ'αρχάς βγάλτε από το μυαλό σας την έννοια "tethering". Αν δεν το υποστηρίζει το λειτουργικό άμεσα, βρες μια εφαρμογή για symbian που επιτρέπει το C7 να λειτουργήσει σαν access point. Παλιότερα υπήρχε π.χ. το joiku spot. Edited May 4, 2012 by mcde Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpapageorg Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Καλησπέρα σας, Ενω εχω κατεβάσει τον flash player απο play store σε κάποια σελίδα (prosfores-fylladia.gr) μου ζητάει να εγκαταστήσω τον flash player..? Ποιόν browser μου προτείνεται καλύτερα; Επίσης κάποιες σελίδες μου κολλάνε και με πετάει έξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 4, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Αν έχεις εγκαταστήσει την έκδοση 11 από το market, δεν υπάρχει κάτι άλλο να βάλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiliadis1 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 καλησπερα σας, και εγω με την σειρα μου νεος κάτοχος του galaxy!.. επειδή δεν ρωτησα στο κατάστημα, μπορειτε να μου πειτε ποσο πρέπει να φορτίσω την μπαταρια την πρώτη φορά πρίν την χρήση? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Καλησπέρα, η μπάρα που βρίσκεται μονίμως στο κάτω μέρος της οθόνης, υπάρχει τρόπος να εξαφανιστεί ή να εμφανίζεται μόνο όταν ο κέρσορας πάει εκεί; Ευχαριστώ. Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 καλησπερα σας, και εγω με την σειρα μου νεος κάτοχος του galaxy!.. επειδή δεν ρωτησα στο κατάστημα, μπορειτε να μου πειτε ποσο πρέπει να φορτίσω την μπαταρια την πρώτη φορά πρίν την χρήση? ευχαριστω! Μην αγχωνεσαι για αυτο το θεμα...Κανε απλα 2 πληρεις φορτισεις - αποφορτισεις και εισαι οκ! Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 μπορειτε να μου πειτε ποσο πρέπει να φορτίσω την μπαταρια την πρώτη φορά πρίν την χρήση? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3326872#post3326872 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts