Jump to content

[Επίσημο] HTC EVO 3D

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως σου απάντησαν?

Έβαλα την stock με το κανονικό καπάκι και πραγματικά σαν να έχω άλλο κινητό!:O Αν δεν πάρω τη χρυσή θα πάρω δύο stock με έναν φορτιστή μπαταρίας για να τις έχω και να τις αλλάζω... Σε αυτή την περίπτωση έχετε κάποια καλή πρόταση για φορτιστή?

Όχι δεν απάντησαν ποτέ... :p

Προσωπικά την ξανάβαλα επάνω και την έχω ένα μήνα τώρα. Συνεχίζει να κάνει το ίδιο πρόβλημα με την γρήγορη πτώση στα πρώτα 15%, αλλά κρατάει παραπάνω από την μαμά και δεν έχει σκάσει στο τηλέφωνο μέχρι τώρα... :lol:

BTW σήμερα έκανα ένα check στο update και ακούω τον χαρακτηριστικό ήχο όταν βρίσκει update και εκεί που πάω να μείνω από την χαρά ότι μας ήρθε ics, ήταν ένα update στο HTC Watch... :p

Edited by JoeBar

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά ποσο κάνει στο δικο σας τηλέφωνο να ''μπουταρει'' μετα απο αλλαγη μπαταρίας; Σε εμενα κάνει περίπου 5 λεπτα!!!!:( Δεν είναι παρα πολύ;;Κουβαλαω πάντα δευτερη μπαταρία μαζι μου αλλά μεχρι να την αλλαξω μου σπάνε τα νευρα:angry: Δοκιμασα fastboot αλλα οταν βγαζω την μπαταρια δεν λειτουργεί.

Όχι δεν απάντησαν ποτέ... :p

Προσωπικά την ξανάβαλα επάνω και την έχω ένα μήνα τώρα. Συνεχίζει να κάνει το ίδιο πρόβλημα με την γρήγορη πτώση στα πρώτα 15%, αλλά κρατάει παραπάνω από την μαμά και δεν έχει σκάσει στο τηλέφωνο μέχρι τώρα...

Μαλιστα... θα ψαξω για καμια μπαταρια με φορτιστη μαζι και θα αγορασω.

Ρε παιδιά ποσο κάνει στο δικο σας τηλέφωνο να ''μπουταρει'' μετα απο αλλαγη μπαταρίας; Σε εμενα κάνει περίπου 5 λεπτα!!!!:(

Και σε εμενα... Μια φορα το ειχα μετρησει στα 4...

Be the change you wish to see in the world! 🧿

BTW σήμερα έκανα ένα check στο update και ακούω τον χαρακτηριστικό ήχο όταν βρίσκει update και εκεί που πάω να μείνω από την χαρά ότι μας ήρθε ics, ήταν ένα update στο HTC Watch... :p

Και εγώ το ίδιο έπαθα πριν κανά δυο μέρες...

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

Ρε παιδιά ποσο κάνει στο δικο σας τηλέφωνο να ''μπουταρει'' μετα απο αλλαγη μπαταρίας; Σε εμενα κάνει περίπου 5 λεπτα!!!!:( Δεν είναι παρα πολύ;;Κουβαλαω πάντα δευτερη μπαταρία μαζι μου αλλά μεχρι να την αλλαξω μου σπάνε τα νευρα:angry: Δοκιμασα fastboot αλλα οταν βγαζω την μπαταρια δεν λειτουργεί.

Και σε εμενα... Μια φορα το ειχα μετρησει στα 4...

Σε εμένα με 110 περίπου apps κάνει 3.30 λεπτά μετρημένο με το android assistant. Το bootαρισμα έχει να κάνει με τις πόσες εφαρμογές έχετε στο κινητό σας. Και ναι το fastboot προφανώς και δεν δουλεύει αν βγάλεις την μπαταρία.

Όχι ότι θα έχει καμιά τρομερή διαφορά αλλά το βρίσκω ψιλοτραγικό να παίρνει το NEO V, που βγήκε στα 200ε ICS πριν λίγες μέρες, και το EVO που όταν παρουσιάστηκε έκανε 700άρια να είναι ακόμα στη Gingerbread. Δηλαδή λυπάμε όσους το αγόρασαν στην αρχική τιμή.

Επί του θέματος, έχει δοκιμάσει κανείς τη 2η έκδοση KingCobra (2.0/1/2/3) σε σχέση με την 1.xx να πει γνώμη ;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να τους λυπασαι επειδη ηταν ατυχoι και επεσε η τιμη του κινητου και οχι γιατι δεν εχει ακομα ICS.

Επι της ουσιας εχει κανεις προβλημα με τις υπαρχουσες ρομ ?

Πιστευεται οτι ο μπαρμπα Μητσος οταν το αγορασε αυτο το κινητο ή οποιοδηποτε αλλο

ειχε στο νου του τα ΟΤΑ, και το ICS.

Ας μην τα κανουμε τραγικα τα πραματα λοιπον.

Καλησπέρα παίδες! Ήθελα να ρωτήσω γιατί το widget του facebook στην επιφάνεια (αυτό με τα status των φιλών) δεν ανανεώνεται. Έχει κολλήσει μέρες πριν και δεν λέει να τα ανανεώσει με τίποτα. Χρειάζεται συνέχεια restart; Έχω κάνει κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις; Το αντιμετωπίζει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Γιατί το ίδιο ακριβώς μου συμβαίνει και στο desire hd. Ευχαριστώ πολύ!

Δεν το χρησιμοποιώ, αλλά δεν έχει κάποια ρύθμιση η εφαρμογή όπου ρυθμίζεις τη συχνότητα ανανέωσης του widget;
Τhe end of an era...

Έχει, φίλε μου. Το έχω βάλει στα 30 λεπτά, μετά στη μία ώρα, αλλά έχει μείνει κολλημένο στην Πέμπτη, το δε Desire hd στην προηγούμενη Πέμπτη! Γιατί; :worry:

Να τους λυπασαι επειδη ηταν ατυχoι και επεσε η τιμη του κινητου και οχι γιατι δεν εχει ακομα ICS.

Επι της ουσιας εχει κανεις προβλημα με τις υπαρχουσες ρομ ?

Πιστευεται οτι ο μπαρμπα Μητσος οταν το αγορασε αυτο το κινητο ή οποιοδηποτε αλλο

ειχε στο νου του τα ΟΤΑ, και το ICS.

Ας μην τα κανουμε τραγικα τα πραματα λοιπον.

εμένα κριτήριο στην αγορά, ήταν ότι μετά από αναζήτηση είχα βρει ότι επίσημα θα πάρει αναβάθμιση ICS οπότε για μένα έχει μεγάλη σημασία..

πάντως τις τελευταίες μέρες, το θέμα με την μπαταρία έχει γίνει κουραστικό παιδιά,

με το ζόρι να βγάλει 24ώρες σκάρτες, (δεν το κλείνω τη νύχτα) και με χρήση μέτρια ως ελάχιστα πάνω από το μέτριο όσον αφορά ιντερνετ, και κλήσεις..

αν βρείτε κάποια λύση, αλλά όχι με extra καπάκι θα βοηθούσε..

επίσης επειδή με κούρασε η "χοντρή" θήκη της case matte που κατά τα άλλα είναι αρκετά καλή βέβαια, πήρα και την barely there..

εντυπώσεις..πραγματικά όωπς λέει και το όνομα "barely there" είναι αρκετά "μίνιμαλ" αλλά δεν ξέρω από προστασία τι ψάρια πιάνει.. (αν και δε θέλω να μάθω βέβαια)

εμένα κριτήριο στην αγορά, ήταν ότι μετά από αναζήτηση είχα βρει ότι επίσημα θα πάρει αναβάθμιση ICS οπότε για μένα έχει μεγάλη σημασία..

Μα θα αναβαθμιστεί,απλώς είναι στο δεύτερο group αναβαθμισεων όπως και το S μου.Από την αρχή είχε πει η HTC ότι πρώτα θα αναβαθμιστούν τα sensation.Μέσα στον επόμενο μήνα λογικαθα την πάρουμε όλοι.

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Καλησπέρα παιδιά!

Σκέφτομαι να πάρω το HTC evo 3D :-) Εσείς που το εχετε παρει εχετε μεινει ευχαριστημενοι;

Ποσο περίπου κρατάει η Μπαταρία?

Ευχαριστώ!

Μα θα αναβαθμιστεί,απλώς είναι στο δεύτερο group αναβαθμισεων όπως και το S μου.Από την αρχή είχε πει η HTC ότι πρώτα θα αναβαθμιστούν τα sensation.Μέσα στον επόμενο μήνα λογικαθα την πάρουμε όλοι.

απλά το έγραψα, για να επισημάνω στο φίλο ότι σε μερικούς, το ότι θα αναβαθμιστεί ήταν κινητρο για να το αγοράσουμε..

Καλησπέρα παιδιά!

Σκέφτομαι να πάρω το HTC evo 3D :-) Εσείς που το εχετε παρει εχετε μεινει ευχαριστημενοι;

Ποσο περίπου κρατάει η Μπαταρία?

Ευχαριστώ!

αν κρίνω από το όνομά σου, έχεις wildfire...είχα και εγώ πριν, οπότε θα σου πω ότι με την τιμή που έχει το 3d, πάρτο με κλειστά τα μάτια..δεν θα το μετανιώσεις σε τίποτα..εκτός από την μπαταρία..

αν σκεφτείς ότι τον τελευταίο καιρό η μπαταρία του wildfire νόμιζα ότι μου κράταγε λίγο, συγκρίνωντάς το τώρα με το 3d, έμοιαζε λες και ήταν duracell.. :P

με "καλή" χρήση να ξέρεις ότι θα χρειάζεται φόρτιση κάθε μέρα...

αλλά κατά τα άλλα, νομίζω ότι αξίζει στην τρέχουσα τιμή, και το τελευταίο λεπτό του ευρώ...

αν κρίνω από το όνομά σου, έχεις wildfire...είχα και εγώ πριν, οπότε θα σου πω ότι με την τιμή που έχει το 3d, πάρτο με κλειστά τα μάτια..δεν θα το μετανιώσεις σε τίποτα..εκτός από την μπαταρία..

αν σκεφτείς ότι τον τελευταίο καιρό η μπαταρία του wildfire νόμιζα ότι μου κράταγε λίγο, συγκρίνωντάς το τώρα με το 3d, έμοιαζε λες και ήταν duracell.. :P

με "καλή" χρήση να ξέρεις ότι θα χρειάζεται φόρτιση κάθε μέρα...

αλλά κατά τα άλλα, νομίζω ότι αξίζει στην τρέχουσα τιμή, και το τελευταίο λεπτό του ευρώ...

Καλημέρα!

Ναι wildfire εχω! ;) Και τωρα που το λες και εγώ το εχω παρατηρησει αυτο με τη μπαταρια! Θέλει καθε μερα φόρτιση!

Επίσης απο ένα skroutzαρισμα που έκανα το βρηκα στα 329 από το cityshop... Έχετε αγοράσει εσεις απο εκεί? :)

Ρε παιδια τι γινετε με το κινητο και καθε φορα που κανω επανεκκινηση μου σβηνοντε εφαρμογες. Προχτες μου εκλεισε το κινητο απο μπαταρια και οταν το ανοιξα μου ελειπαν καμια 10αρια εφαρμογες..

@wildfire εγώ δεν έχω αγοράσει, μίλα μαζί τους τηλεφωνικά γιατί συνήθως μπορεί να την πατήσεις από θέμα παράδοσης, και τσίμπα το όπου το βρεις φτηνότερα..νομίζω μερικές σελίδες πριν αναφέρθηκε ότι και κάποιο άλλο κατάστημα το είχε προσφορά..

@akisbeat7 μήπως να δοκιμάσεις ένα hard reset?

• Administrators
Ρε παιδια τι γινετε με το κινητο και καθε φορα που κανω επανεκκινηση μου σβηνοντε εφαρμογες. Προχτες μου εκλεισε το κινητο απο μπαταρια και οταν το ανοιξα μου ελειπαν καμια 10αρια εφαρμογες..

Δεν είναι φυσιολογικό, είσαι με official rom; Ποια έκδοση; Μάλλον το hard reset αποτελεί την πιο ενδεδειγμένη λύση.

Modpic.gif

τελικα ρε παιδιά δεν είναι toso τραγικα τα πράγματα με την μπαταρια....ειμαι όλη μερα με 3G και οκ..μπαινοβγενω fb και διάφορα sites για news ..1 μέρα με το ζόρι μου κρατά, αλλα για ρωτίστε και τους iphoneακιδες!!!πάνο κατο τα ιδια ειναι....

τελικα ρε παιδιά δεν είναι toso τραγικα τα πράγματα με την μπαταρια....ειμαι όλη μερα με 3G και οκ..μπαινοβγενω fb και διάφορα sites για news ..1 μέρα με το ζόρι μου κρατά, αλλα για ρωτίστε και τους iphoneακιδες!!!πάνο κατο τα ιδια ειναι....

Έχεις ένα δίκιο σ'αυτό που λες , κρατά η μπαταρία αν μπορείς να μετρηθείς από το πρωί μέχρι τη νύχτα βγάζει άνετα.

Δεν είναι φυσιολογικό, είσαι με official rom; Ποια έκδοση; Μάλλον το hard reset αποτελεί την πιο ενδεδειγμένη λύση.

Ναι με την official rom ειμαι (2.3.4) αλλα του εχω κανει root. με το hard reset τι γινετε? Σβηνονται ολα τα δεδομενα? Και μετα πρεπει να το ξανακανω root? Σημερα προσεξα οτι εκτος απο τις σβησμενες εφαργογες πολλες δεν τις τρεχει και μου βγαζει error...

• Administrators
Επαναφέρει τα πάντα στην αρχική τους κατάσταση, δικά σου πράγματα, δεδομένα, εφαρμογές, επαφές, μηνύματα κτλ χάνονται, το root όμως μένει.

Modpic.gif

Καλημέρα .

Παρατειρώ τον τελευταίο καιρό , ότι το κινητό ρυθμίζεται στην χαμηλότερη ένταση ο ήχος κλήσης!

Σε άσχετες στιγμές ξαφνικά βλέπω το κινητό να φωτίζει και να με καλούν χωρίς να ακούγεται. μπαίνω στο μενού ρυθμίσεων ήχου, και βλέπω τον ήχο κλήσης χαμηλωμένο , ένα βήμα πριν το τέλος. Λέτε κάποια εφαρμογή να μου πειράζει αυτήν την ρύθμιση;

Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο; Το κάνει τυχαία σε άσχετες στιγμές , μια φορά κάθε 2 μέρες περίπου.

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Παιδια μολις εγινα κατοχος του HTC EVO 3D...

Καλα μιλαμε το κινητο ειναι εξαιρετικο.. Δεν εχω παρατηρησει κανενα αρνητικο μεχρι τωρα :p

Εχω παθει τη πλακα μου!