Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Εχω την εντύπωση οτι κατι τέτοιο πρέπει να συμβαίνει και με εμάς... αλλά απορώ γιατι δεν εχει γίνει λογος ποιο επισιμα απο την htc για υτον το λόγω εκτος εαν το εχουν αναφέρει και δε το πείρα χαμπάρι . Όχι, δεν ισχύει εδώ αυτό. Το Evo δεν έχει ούτε Tegra3, ούτε ICS (ακόμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Επειδη καπου το ειχα χασει το θεμα με τις μπαταριες... Υπαρχει καποια αξιολογη λυση περαν της mugen που εχω, που να εχει δοκιμασει καποιος και να εχει μεινει ικανοποιημενος? Θυμαμαι την ecell, αλλα ειχε καποια προβληματα. Βαρεθηκα το καπακι της mugen και θελω να βαλω το δικο του. Αλλα την τελευταια φορα που εβαλα την γνησια μπαταρια, τελειωσε σε 2 ωρες χωρις να το αγγιξω.. Μαλλον χαλασε που δεν τη χρησιμοποιω για μηνες... Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Επειδη καπου το ειχα χασει το θεμα με τις μπαταριες... Υπαρχει καποια αξιολογη λυση περαν της mugen που εχω, που να εχει δοκιμασει καποιος και να εχει μεινει ικανοποιημενος? Θυμαμαι την ecell, αλλα ειχε καποια προβληματα. Βαρεθηκα το καπακι της mugen και θελω να βαλω το δικο του. Αλλα την τελευταια φορα που εβαλα την γνησια μπαταρια, τελειωσε σε 2 ωρες χωρις να το αγγιξω.. Μαλλον χαλασε που δεν τη χρησιμοποιω για μηνες... Εγώ χρησιμοποιώ της ecell όχι την χρυσή προβληματικη αλλά την 3600mA την πιο χοντροκομμενη που έρχεται με καπάκι. Την εχω 4 μήνες κ μ έχει σώσει. Μου περισσεύει μια. Αν σ ενδιαφέρει επικοινώνησε με pm η κανε search στις αγγελίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Μπα.. Χοντροκομμενη εχω κι εγω και ηθελα να την αλλαξω... Ευχαριστω παντως... Με μια γρηγορη ματια χθες στο ebay ειδα μια 2500mAH, δεν θυμαμαι ποιας εταιρειας... Την εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Με μια γρηγορη ματια χθες στο ebay ειδα μια 2500mAH, δεν θυμαμαι ποιας εταιρειας... Την εχει δοκιμασει κανεις? Για δώσε link... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Επειδη καπου το ειχα χασει το θεμα με τις μπαταριες... Υπαρχει καποια αξιολογη λυση περαν της mugen που εχω, που να εχει δοκιμασει καποιος και να εχει μεινει ικανοποιημενος? Θυμαμαι την ecell, αλλα ειχε καποια προβληματα. Βαρεθηκα το καπακι της mugen και θελω να βαλω το δικο του. Αλλα την τελευταια φορα που εβαλα την γνησια μπαταρια, τελειωσε σε 2 ωρες χωρις να το αγγιξω.. Μαλλον χαλασε που δεν τη χρησιμοποιω για μηνες... Εχω μια ecell,αν σε ενδιαφερει pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 (edited) http://www.ebay.com/itm/2500MAH-Battery-HTC-Sensation-XE-AMAZE-4G-G14-HTC-EVO-3D-Sprint-/320889897560?_trksid=p4340.m185&_trkparms=algo%3DSIC.NPJS%26its%3DI%252BC%26itu%3DUA%26otn%3D5%26pmod%3D320889284392%26ps%3D63%26clkid%3D7778337852099972577#ht_2341wt_1163 Αυτη λέω... Aν και σήμερα που βρήκα χρόνο και το έψαξα, διάβασα ότι η πραγματική χωρητικότητα είναι μόλις 1000mAh.. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει βέβαια.. Edited April 17, 2012 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigmen2007 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Παιδια κατι ακούγεται περι αναβαθμισης του EVO 3D στις αρχες του αλλου μήνα. Μεσα απο το site της HTC Greece στο facebook. Καποια μελη κανουν λογο και για τις 2 του Μαη. Μια μερα πριν την επισημη ανακοινωση του γαλαξια. Τυχαιο???:p:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 17, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Παιδια κατι ακούγεται περι αναβαθμισης του EVO 3D στις αρχες του αλλου μήνα. Μεσα απο το site της HTC Greece στο facebook. Καποια μελη κανουν λογο και για τις 2 του Μαη. Μια μερα πριν την επισημη ανακοινωση του γαλαξια. Τυχαιο???:p:p:p:p Όντως τυχαίο, δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 http://www.ebay.com/itm/2500MAH-Battery-HTC-Sensation-XE-AMAZE-4G-G14-HTC-EVO-3D-Sprint-/320889897560?_trksid=p4340.m185&_trkparms=algo%3DSIC.NPJS%26its%3DI%252BC%26itu%3DUA%26otn%3D5%26pmod%3D320889284392%26ps%3D63%26clkid%3D7778337852099972577#ht_2341wt_1163 Αυτη λέω... Aν και σήμερα που βρήκα χρόνο και το έψαξα, διάβασα ότι η πραγματική χωρητικότητα είναι μόλις 1000mAh.. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει βέβαια.. Δεν ξέρω γι αυτό που λες αλλά εγώ θα εφιστουσα την προσοχή μου σε μπαταρίες που τουλάχιστον να έχουν το σήμα CE (πιστοποίηση για την ΕΕ) !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 (edited) Ενώ την είχαν βγάλει από τις διαθέσιμες μπαταρίες για το EVO, βλέπω ότι την έχω βάλει ξανά. Τους έστειλα μήνυμα για τον αν είναι καινούργια φουρνιά και περιμένω απάντηση. Θα ενημερώσω... Μήπως σου απάντησαν? Έβαλα την stock με το κανονικό καπάκι και πραγματικά σαν να έχω άλλο κινητό!:O Αν δεν πάρω τη χρυσή θα πάρω δύο stock με έναν φορτιστή μπαταρίας για να τις έχω και να τις αλλάζω... Σε αυτή την περίπτωση έχετε κάποια καλή πρόταση για φορτιστή? Edited April 17, 2012 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Confused4now Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Γεια χαρα και Χρονια Πολλα σε ολους!~ Ξερει κανεις σας αν υπαρχει καποιο προιον (αλοιφη) που να αφαιρει επιφανειακες γρατζουνιες απο την οθονη του τηλεφωνου(evo 3d)? Ειδα στο ιντερνετ μια αλοιφη ''Displex touch'' αλλα οταν επικοινωνησα με το καταστημα για επιβεβαιωση τους ακουσα λιγο επιφυλακτικους. Την εχει δοκιμασει κανεις σας? Η αν εχει δοκιμασει καποιος κατι αλλο αντιστοιχο να μου προτεινει. Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 οδοντόκρεμα for the win :D Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Ειδα στο ιντερνετ μια αλοιφη ''Displex touch'' αλλα οταν επικοινωνησα με το καταστημα για επιβεβαιωση τους ακουσα λιγο επιφυλακτικους. Την εχει δοκιμασει κανεις σας? Η αν εχει δοκιμασει καποιος κατι αλλο αντιστοιχο να μου προτεινει. Δεν κάνει τίποτα. Δοκιμασμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Σε αυτή την περίπτωση έχετε κάποια καλή πρόταση για φορτιστή? Στο Πλαίσιο και στα Public δεν βρήκα τίποτα. :( Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriz9 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Καλησπέρα παιδια! μήπως μπορείτε να μου πείτε που μπορω να βρω το HTC Evo 3D για να το αγοράσω? Η Cosmote δε το έχει.. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 μήπως μπορείτε να μου πείτε που μπορω να βρω το HTC Evo 3D για να το αγοράσω? http://www.skroutz.gr/s/363807/HTC-Evo-3D.html?keyphrase=htc+evo+3d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriz9 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Ευχαριστώ πολυυ! Μήπως ξέρετε γιατί δε το φέρνουν οι μεγαλες εταιριες? Μου εκανε εντυπωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Ευχαριστώ πολυυ! Μήπως ξέρετε γιατί δε το φέρνουν οι μεγαλες εταιριες? Μου εκανε εντυπωση.. Τι γιατί? Εδώ το χαντακώσαν μόλις είδαν ότι δεν πουλάει να το φέρουν για πιο λόγο? Ειδικά με τη νέα σειρά One να είναι ήδη εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimval86 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Καλησπέρα παιδιά , θα ήθελα να ρωτήσω όποιον γνωρίζει πότε θα πάρει η συσκευή μας το ICS ή έστω μια αναβάθμιση :) παρακαλώ όπωςνα μην με αποπάρετε αλλα ψάχνω κι εγώ όμως δεν βρίσκω κάποιοφως, ευχαριστώ εκ των προτίστων. Υ.Γ.: Θα ήθελα επίσης να πω πως είναι μια πολύ ωραία συσκευή με πολλές δυνατότητες κι εμένα άνετα μου βγάζει με κανονική χρηση 2 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 αυτο που παρατηρω στη δικια μου συσκευη ειναι οτι οι κλησεις σε δικτυο 2g καινε πολυ μπαταρια, μιλαω ας πουμε 30 λεπτα και πεφτει 6% η μπαταρια, εντυπωσιακο δεν το εχω ξαναδει. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimval86 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 αυτο που παρατηρω στη δικια μου συσκευη ειναι οτι οι κλησεις σε δικτυο 2g καινε πολυ μπαταρια, μιλαω ας πουμε 30 λεπτα και πεφτει 6% η μπαταρια, εντυπωσιακο δεν το εχω ξαναδει. Νομίζω πως είσαι και πολύ καλά να πέφτει μόνο τόσο η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Νομίζω πως είσαι και πολύ καλά να πέφτει μόνο τόσο η μπαταρία. Ενταξει δεν ξερω τι κανουν αλλα εβο απλα μου φανηκε πολυ σε σχεση πχ με tegra2 optimus2x. Γενικα βγαζω μιαμιση μερα με μονο auto sync: Gmail, Weather, Google Reader. Δεν ασχολουμai με FB+Twitter Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsimeo Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 αυτο που παρατηρω στη δικια μου συσκευη ειναι οτι οι κλησεις σε δικτυο 2g καινε πολυ μπαταρια, μιλαω ας πουμε 30 λεπτα και πεφτει 6% η μπαταρια, εντυπωσιακο δεν το εχω ξαναδει. +"απλα μου φανηκε πολυ σε σχεση πχ με tegra2 optimus2x" 6% σε μιση ωρα. 100/6 = 16.66 μισαωρα = 8.33 ωρες Απο το gsmarena optimus 2x "Talk time Up to 7 h 50 min" που ξερουμε οτι τα νουμερα που δινει ενας κατασκευαστης παντα ειναι φουσκωμενα αφου ειναι σε ιδανικες συνθηκες. Πως γινεται λοιπον να μην το εχεις ξαναδει; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 κατι που ξεχασα να πω ειναι οτι το Ο2Χ ειχε cm7... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts