Jump to content

[Επίσημο] HTC EVO 3D

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!

Θα ήθελα την βοήθεια σας,ειδικά από πρώην κατόχους desire hd!

Αξίζει να δώσω το dhd μου και να πάω (έρθω) στο evo 3d ή δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στα 2 μοντέλα;

Ευχαριστώ.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557

starfinal

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

υπάρχει διαφορά όσο αφορά την ταχύτητα, την καλύτερη ανάλυση της οθόνης, της 3d δυνατότητες καθώς και την νέα εκδοσή andoid και sence.

Πήγαινε δες κάπου το κινητό για να καταλάβεις καλύτερα και να δεις αν σου ταιριάζει :)

Γεια σας παιδιά,νέο μέλος και εγώ...θέλω να πάρω το κινητό και έχω μερικές απορίες.Αν γίνετε κάποιο έμπειρο μέλος να μου στείλει μήνυμα να το ρωτήσω 2-3 πραγματάκια.(όχι στο φόρουμ ντρέπομαι:O)...:lol:

Να υπενθυμίσω ότι συγκρίσεις συσκευών γίνονται αποκλειστικά εδώ!

Επίσης φίλε Dano κατ'αρχάς καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum!

Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι. Οποιαδήποτε απορία είναι ευπρόσδεκτη στο forum! :)

Τhe end of an era...

Λοιπόν,θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για το αν θα κάνω καλά που θα πάρω το χ515μ...κάποιος που το έχει φυσικά.Επίσης για τις εφαρμογές,παιχνίδια κ.λ.π. πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση,αν παίρνει κάποιο συγκεκριμένο αρχείο παιχνιδιών το κινητό.Αυτά για αρχή...

Προσωπικά το κινητό με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο!! Γρήγορο, αξιόπιστο, πανέμορφο, του έχω περάσει γύρω στις 200 εφαρμογές/ προγράμματα/ παιχνίδια (λόγω android)!! Kαι το 3D φυσικά, άλλο πράμα!!:O

Αν σε καλύπτουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, και σου αρέσει και εξωτερικά σαν κινητό, πάρ' το με κλειστά μάτια! Θα το ευχαριστηθείς!!

Παιχνίδια και εφαρμογές κατεβάζεις όσες θες από το market, εύκολα και γρήγορα. ;)

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Προσωπικά το κινητό με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο!! Γρήγορο, αξιόπιστο, πανέμορφο, του έχω περάσει γύρω στις 200 εφαρμογές/ προγράμματα/ παιχνίδια (λόγω android)!! Kαι το 3D φυσικά, άλλο πράμα!!:O

Αν σε καλύπτουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, και σου αρέσει και εξωτερικά σαν κινητό, πάρ' το με κλειστά μάτια! Θα το ευχαριστηθείς!!

Παιχνίδια και εφαρμογές κατεβάζεις όσες θες από το market, εύκολα και γρήγορα. ;)

συμφωνω και επαυξανω.

Ωραία...ψήθηκα κιάλο τώρα:cool:...το μάρκετ?δηλαδή?έχω δει που γίνετε αναφορά στο σαιτ γενικά και την σελίδα αλλά πως τα κατεβάζουμε κ.λ.π.?(οδηγίες με απλά λόγια):rolleyes:

Ωραία...ψήθηκα κιάλο τώρα:cool:...το μάρκετ?δηλαδή?έχω δει που γίνετε αναφορά στο σαιτ γενικά και την σελίδα αλλά πως τα κατεβάζουμε κ.λ.π.?(οδηγίες με απλά λόγια):rolleyes:

Δες αυτό

Αλλά ψάξε και λίγο διαβασε τα ποστ που υπάρχουν και για αυτό το τηλέφωνο που προτιμάς αλλά και τα γενικά για Android.

Χωρίς διάβασμα δεν γίνεται

Θα το δω σε 10 λεπτάκια το βιντεάκι πιστεύω θα με διευκολύνει.Μήπως μπορείς να μου στείλεις τα λινκς για να διαβάσω αυτά που λες?Είμαι καινούργιος και στο search και γενικά στα θέματα λίγο χαμένος...:X

Θα το δω σε 10 λεπτάκια το βιντεάκι πιστεύω θα με διευκολύνει.Μήπως μπορείς να μου στείλεις τα λινκς για να διαβάσω αυτά που λες?Είμαι καινούργιος και στο search και γενικά στα θέματα λίγο χαμένος...:X

Ψαξε για να μην εισαι χαμένος :happy:

έγινε...:wink::yahoo:

Και όταν έχεις κάποια απορία(όχι...είμαι νέος στο search..)πάλι εδώ είναι όλοι να σε βοηθήσουν

:superman:

Να υπενθυμίσω ότι συγκρίσεις συσκευών γίνονται αποκλειστικά εδώ!

Καλησπέρα κ πάλι.

Δεν θέλω να κάνω καμία σύγκριση ανάμεσα στα κινητά,απλά ζήτησα την γνώμη από όσοι είναι εδώ τώρα και ήταν πρώην κάτοχοι του desire hd!

Τεσπα!

Sent from my Desire HD using Tapatalk

s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557

starfinal

Ωραίο κινητακι ψήνομαι πολυ να το πάρω και εγω Μακάρι να μου κανει μια καλη επιδοτηση η βοιδαφον γιατι στο site της μέσα το έχει 600€. Πολλά είναι. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Everything Is Possible....

Και επίσημα πλέον το evo μας θα φοράει ICS από το νέο έτος!!:D:D

https://www.facebook.com/notes/htc-uk/ice-cream-sandwich-android-40-updates-for-htc-handsets/300698153293006

Edit: Είχα ξαναρωτήσει αλλά νομίζω δεν πήρα απάντηση. Έχοντας απενεργοποιημένη την γρήγορη εκκίνηση, και φορτωμένο με 160+ εφαρμογές στην κάρτα μνήμης και λίγες στο τηλέφωνο, για να ανοίξει το κινητό μου κάνει 4,5 λεπτά. Και σε εσάς τόσο πολύ κάνει?

Edited by halo

καλησπερα.χρειαζομαι βοηθεια.ως επι το πλειστον δουλευω το spb shell 3d.καποια στιγμη προφανως με το ανοιγμα του τηλεφωνου το επελεξα κατα λαθος ως προεπιλεγμενο και τωρα στο ανοιγμα η στην επανεκινηση δεν μου εμφανιζει το htc sense.τι μπορω να κανω για να το επαναφερω?

αν δεν κανω λαθος μπορει να σε βοηθησει το home switcher και θα το βρεις στο market!!

σε ευχαριστω.απλως ηθελα αν γινεται με την εναρξη να μου βγαζει τις 2 επιλογες.

Έχοντας απενεργοποιημένη την γρήγορη εκκίνηση, και φορτωμένο με 160+ εφαρμογές στην κάρτα μνήμης και λίγες στο τηλέφωνο, για να ανοίξει το κινητό μου κάνει 4,5 λεπτά. Και σε εσάς τόσο πολύ κάνει?

?? :worry:

Nα ρωτήσω κάτι ;. Σε όσους έκαναν την αναβάθμιση ποια έκδοση radio έχετε ;.

Που το αναφέρει, γιατί κοίταξα στις πληροφορίες τηλεφώνου και δεν γράφει κάτι... :O

Χαιρετώ την παρέα! Με πόση ελεύθερη ram μένει η συσκευή, μετά από επανεκκίνηση?

Εμένα με 350ΜΒ...

Πληροφορίες λογισμικού-->Περισσότερα--> Έκδοση βασικού φάσματος ... Εκεί το αναφέρει.

Πληροφορίες λογισμικού-->Περισσότερα--> Έκδοση βασικού φάσματος ... Εκεί το αναφέρει.

10.59.9020.00U_10.15.9020.06_M

Σωστά?:p

Mια χαρά!!

Έχεις δει διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο radio στην κατανάλωση μπαταρίας ;. (Σε σχέση δηλαδή με την αυτονομία πριν της αναβάθμισης εννοώ)