hraklhs57 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Οχι. Οι εφαρμογες μου ειναι ακομα εκει Για να τελειωνουμε, να κανω backup (εχω κανει) και να κανω φλας απο πανω με τα 2 αρχεια της JW8 απο εδω http://www66.zippyshare.com/v/93923149/file.html και το JVC CSC της αλλης? Να φλασαρω απο πανω η πρεπει να κανω παλι wipe και ολα αυτα? Κι ΟΤΑΝ τελειωσει πρεπει να μπω με ΙΜΕΙ και να το κανω EUR? thanx Ναι, επανελαβε παλι την διαδικασια ετσι οπως λες, κανοντας κανονικα ολα τα wipes κι αυτη την φορα δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα !! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Μέχρι στιγμής η JW8 με Semaphore kernel μια χαρά τα πάει.Αν και έχω εγκαταστήσει πολύ πολύ λίγες εφαρμογές το κινητό είναι αρκετά ομαλό και δεν έχει δείξει κάτι αρνητικό.Τουλάχιστον για την ώρα. Μια ερώτηση μόνο: Πως θα μπορούσα να αφαιρέσω τελείως την αρχική lock screen; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Μεχρι στιγμης η jw8 πολυ καλη.σταθερη χωρις κανενα κολλημα. Για να δουμε. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Γεια σας παιδες μετα απο εναν+ χρονο στην 2.2.1. αποφασισα να βαλω καινουρια rom στον γαλαξια, μιας και δεν μπορω να συνδεθω με τιποτα στο kies ομως, αποφασισα να το κανω μονος.Θελω να βαλω την jw6 αλλα επειδη ειμαι ψιλοασχετος θελω να ξερω αν μπορω να γινω root καθως και τον τροπο, γιατι στο post του tyxerakia σχετικα με το root αναφερει μονο για JVI και JW4 ευχαριστω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Γεια σας παιδες μετα απο εναν+ χρονο στην 2.2.1. αποφασισα να βαλω καινουρια rom στον γαλαξια, μιας και δεν μπορω να συνδεθω με τιποτα στο kies ομως, αποφασισα να το κανω μονος.Θελω να βαλω την jw6 αλλα επειδη ειμαι ψιλοασχετος θελω να ξερω αν μπορω να γινω root καθως και τον τροπο, γιατι στο post του tyxerakia σχετικα με το root αναφερει μονο για JVI και JW4 ευχαριστω :D Εδώ είσαι για root. Semaphore 2.7.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Εδώ είσαι για root. Semaphore 2.7.4 Δηλαδη αυτο το semaphore ειναι το ιδιο με το root??? και ειναι συμβατο με την συγκεκριμενη rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 (edited) Δηλαδη αυτο το semaphore ειναι το ιδιο με το root??? και ειναι συμβατο με την συγκεκριμενη rom? Η συγκεκριμενη εκδοση semaphore που σου ειπε ο Νικος ειναι απολυτα συμβατη με την ρομ και ως κερνελ σου παρεχει και ρουτ ;) Edited July 26, 2012 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Δηλαδη αυτο το semaphore ειναι το ιδιο με το root??? και ειναι συμβατο με την συγκεκριμενη rom? Εϊναι κέρνελ που ο δημιουργός του έχει προσθέσει και δυνατότητα root. (αρκεί να κατεβάσεις την εφαρμογή Superuser από το μάρκετ, αφού περάσεις τον Semaphore) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutrialex Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Σίγουρα θα σας έχει τύχει να ψάχνετε κάτι που έχετε σίγουρα δει και να μη το βρίσκετε, Αυτό μου συμβαίνει και μένα. Μπορεί κάποιος να μου θυμήσει που έχουμε τη λίστα με τις εφαρμογές συστήματος που μπορούμε να διαγράψουμε είτε γιατί δε τις γουστάρουμε (πχ facebook) είτε γιατί έχουμε άλλες καλύτερες για αυτή τη δουλειά (πχ stock browser). Eννοείται ότι είμαι root με semampore, και έχω εγκαταστήσει τα απαραίτητα : root uninstaller, semaphore, ES File Manager. Το Galaxy φορά τη 2.3.6 Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για τη μνήμη σας. Παράθεση http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Σίγουρα θα σας έχει τύχει να ψάχνετε κάτι που έχετε σίγουρα δει και να μη το βρίσκετε, Αυτό μου συμβαίνει και μένα. Μπορεί κάποιος να μου θυμήσει που έχουμε τη λίστα με τις εφαρμογές συστήματος που μπορούμε να διαγράψουμε είτε γιατί δε τις γουστάρουμε (πχ facebook) είτε γιατί έχουμε άλλες καλύτερες για αυτή τη δουλειά (πχ stock browser). Eννοείται ότι είμαι root με semampore, και έχω εγκαταστήσει τα απαραίτητα : root uninstaller, semaphore, ES File Manager. Το Galaxy φορά τη 2.3.6 Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για τη μνήμη σας. Αυτό ψάχνεις; Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Καλημέρα!Επειδη ξαναπέρασα gingerbread,επειδη νευρίασα με της icecream,εχασα το swype για gingerbread.Εχει κανεις λινκ για ελληνικο swype,επειδη στους οδηγους του φόρουμ τα λινκ δεν δουλεύουν! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playloud Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 (edited) Ναι, επανελαβε παλι την διαδικασια ετσι οπως λες, κανοντας κανονικα ολα τα wipes κι αυτη την φορα δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα !! Λοιπον, επανελαβα την διαδικασια και ω ναι εγιναν ολα Περασα και Superuser και Busy box και Titanium (το χω πλερωμενο) και παω να κανω επαναφοραααααα Εδω σε θελω. Ενω μου κανει επαναφορα στοιχειων συστηματος ΔΕΝ μου κανει επαναφορα των εφαρμογων. Κολλαει στο 0%. Εκανα ΚΑΙ επαληθευση των αντιγραφων ασφαλειας και μου τα εβγαλε κανονικα Τι εγινε κυριε προεδρε? edit: It looks like "xekollise" αντε να δουμε :) ευχαριστω παιδια για την βοηθεια Edited July 27, 2012 by playloud Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutrialex Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Αυτό ψάχνεις; Exactly, Thanks, Muchas Gracias Παράθεση http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Ευχαριστω για την βοηθεια παιδες!!! Κατι αλλο τωρα η jw6 αποτι βλεπω δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο πως μπορω να να βαλω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Ευχαριστω για την βοηθεια παιδες!!! Κατι αλλο τωρα η jw6 αποτι βλεπω δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο πως μπορω να να βαλω??? Κοιταξε στους οδηγους, υπαρχει το samsung keypad και το swype.με ελληνικα.Προυποθεση βεβαια να εισαι ροοτ ;) Αλλιως, βαζεις το jvc csc και εξελληνιζεσαι ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Κοιταξε στους οδηγους, υπαρχει το samsung keypad και το swype.με ελληνικα.Προυποθεση βεβαια να εισαι ροοτ ;) Αλλιως, βαζεις το jvc csc και εξελληνιζεσαι ;) Στο samsung keypad εχω ελληνικα κανονικα μονο στο swype δεν εχω :confused: η jvc ποια ακριβως ειναι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Στο samsung keypad εχω ελληνικα κανονικα μονο στο swype δεν εχω :confused: η jvc ποια ακριβως ειναι??? Περίεργο να έχει το ένα Ελληνικά ενώ το άλλο όχι :wacko: Το JVC που λέει είναι το CSC της JW5 αν θυμάμαι καλά. Δηλαδή αντί για το csc της JW6 αν πέρναγες αυτό που σου λέει ο Ηρακλής, θα είχε επιλογή να αλλάξεις το Product code σε EUR και τότε θα ενεργοποιούνταν πλήρως τα ελληνικά πληκτρολόγια δια μαγείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Περίεργο να έχει το ένα Ελληνικά ενώ το άλλο όχι :wacko: Το JVC που λέει είναι το CSC της JW5 αν θυμάμαι καλά. Δηλαδή αντί για το csc της JW6 αν πέρναγες αυτό που σου λέει ο Ηρακλής, θα είχε επιλογή να αλλάξεις το Product code σε EUR και τότε θα ενεργοποιούνταν πλήρως τα ελληνικά πληκτρολόγια δια μαγείας. Φιλε μου το εκανα αυτο αλλα και παλι ελληνικα γιοκ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Φιλε μου το εκανα αυτο αλλα και παλι ελληνικα γιοκ!!! αα δηλαδή είσαι με EUR? Έγινε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όταν το έκανες αλλαγή σε EUR? Μπορείς να δοκιμάσεις το swype που έχει ανεβάσει ο tyxerakias. Στην αρχική σελίδα αυτου του θέματος έχει λινκ που συγκεκριμένα σε παραπέμπει εδώ. Κατέβα λίγο πιο κάτω στο ποστ που έχει πιο καινούρια έκδοση (εκεί που γράφει ΕDIT (7/10/11)) Το περνάς από cwm, αν έχεις βάλει semaphore έχεις cwm recovery και μπαίνεις σε αυτό πατώντας τα πλήκτρα volume up+home+power όταν η συσκευή είναι κλειστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 αα δηλαδή είσαι με EUR? Έγινε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όταν το έκανες αλλαγή σε EUR? Μπορείς να δοκιμάσεις το swype που έχει ανεβάσει ο tyxerakias. Στην αρχική σελίδα αυτου του θέματος έχει λινκ που συγκεκριμένα σε παραπέμπει εδώ. Κατέβα λίγο πιο κάτω στο ποστ που έχει πιο καινούρια έκδοση (εκεί που γράφει ΕDIT (7/10/11)) Το περνάς από cwm, αν έχεις βάλει semaphore έχεις cwm recovery και μπαίνεις σε αυτό πατώντας τα πλήκτρα volume up+home+power όταν η συσκευή είναι κλειστή. Ναι με eur ειμαι και εχω βαλει semarphone, επαναφορα εργοστασιακων δεν εγινε. Ωραια θα το δοκιμασω αυριο, μεσω odin θα το κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Όπως σου είπε και o Νίκος πιο πάνω το Swype το περνάς με CWM Recovery. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outrospective Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Καλημέρα! Ξέρει κανείς αν έχει βγεί το boefla mod, για jw8; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Και ναι πλεον μπορω να γραψω ελληνικα με swype!!! Ευχαριστω για την βοηθεια παιδια :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Πως βγαίνει ρε παίδες το κλείδωμα οθόνης; Μου έχει σπάσει τα νεύρα.Στο μενού Τοποθεσία κα Ασφάλεια, εκεί που λέει Ορισμός κλειδώματος οθόνης έχει επιλογές Καμία,Μοτίβο και PIN.Ενώ έχω επιλέξει Καμία συνεχίζει να μου εμφανίζει το κλείδωμα κάθε φορά που ανοίγω το κινητό από το Power button.Τι φταίει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Πως βγαίνει ρε παίδες το κλείδωμα οθόνης; Μου έχει σπάσει τα νεύρα.Στο μενού Τοποθεσία κα Ασφάλεια, εκεί που λέει Ορισμός κλειδώματος οθόνης έχει επιλογές Καμία,Μοτίβο και PIN.Ενώ έχω επιλέξει Καμία συνεχίζει να μου εμφανίζει το κλείδωμα κάθε φορά που ανοίγω το κινητό από το Power button.Τι φταίει; Μάλλον εννοείς την προστασία οθόνης η οποία είναι βολική γιατί δεν πατιέται ότι να είναι με κάθε άγγιγμα της οθόνης και δεν ξέρω αν μπορείς να την αφαιρέσεις. Στο Τοποθεσία και Ασφάλεια/Ορισμός κλειδώματος οθόνης/ Καμία,Μοτίβο PIN είναι αν θες να ξεκλειδώνει η οθόνη με pin η μοτίβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts