Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα έκανα κανονικά το 1ο βήμα με το re-partition δούλεψε κανονικά αλλά το 2ο κολλάει στο ίδιο σημείο.

Ενδεικτικά κολλάει στο:

<ID:0/006>Odin v.3 engine (ID:6)..

<ID:0/006>File analysis..

<ID:0/006>Enter CS for MD5..

<ID:0/006>Check MD5..Do not unplug the cable..

<ID:0/006>Please wait..

Υπάρχει περίπτωση να φταίει το αρχείο;

Μπορεί να υπάρχει σφάλμα στο αρχείο. Δοκίμασε να την ξανακατεβάσεις ή πέρνα μία άλλη rom (την JW1 π.χ. που είναι η καλύτερη κατά την άποψη πολλών).

μηπως υπαρχει καποιο λινκ για το chrome browser γιατι δεν το εχει στο market ακομα?

Σε αυτό το θέμα δεν μιλάμε για γενικές εφαρμογές. Μπορείς να ρωτήσεις εδώ και σίγουρα κάποιος θα σου πει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Μπορεί να υπάρχει σφάλμα στο αρχείο. Δοκίμασε να την ξανακατεβάσεις ή πέρνα μία άλλη rom (την JW1 π.χ. που είναι η καλύτερη κατά την άποψη πολλών).

Οκ δεν μπορώ τώρα, θα την δοκιμάσω αύριο και βλέπουμε.

Η παραμετροποίηση που αναφέρει στο τέλος του sticky για την συγκεκριμένη εγκατάσταση είναι δύσκολη;

Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s

Slimbean version 3.1.0

~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~

Αν εννοείς το τελευταίο βήμα που είναι η αλλαγή του product code τότε όχι, δεν είναι δύσκολο. Γενικά η όλη διαδικασία είναι πολύ εύκολη αν ακολουθήσει κάποιος τον οδηγό και έχει φυσικά αρχεία τα οποία δεν περιέχουν κάποιο σφάλμα.

Καλή σου επιτυχία!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Αν εννοείς το τελευταίο βήμα που είναι η αλλαγή του product code τότε όχι, δεν είναι δύσκολο. Γενικά η όλη διαδικασία είναι πολύ εύκολη αν ακολουθήσει κάποιος τον οδηγό και έχει φυσικά αρχεία τα οποία δεν περιέχουν κάποιο σφάλμα.

Καλή σου επιτυχία!:)

Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο;

Όταν το δοκίμασα πρώτη φορα και το αποσύνδεσα μετά το κινητό άνοιξε κανονικά.

Τώρα (και μετά το re-partition) δεν ανοίγει (πατάω το power button πάνω από 20 δευτερόλεπτα).

Είναι κάτι φυσιολογικό και ο μόνος τρόπος να φτιάξει είναι να του περάσω το firmware ή όχι;

Υ.Γ. σε Download Mode ανοίγει κανονικά

Slimbean version 3.1.0

~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~

Αν δεν σου ανοίγει τότε το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να το φλασάρεις για να φτιάξει. Για δοκίμασε πρώτα να βγάλεις και να βάλεις την μπαταρία και να δοκιμάσεις να το ξανανοίξεις.

Αν έχεις και άλλες απορίες θα είμαι για λίγο ακόμα στο chat.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Είμαι στην δουλειά και δεν μπορώ να το ανοίξω :(

Το δοκίμασα με την μπαταρία αλλά και πάλι δεν πέτυχε... Οπότε πρέπει μάλλον να περιμένω μέχρι αύριο...

Νομίζω αυτό που ταιριάζει καλύτερα είναι : "Καλώς ήρθα στον κόσμο του 'πειράγματος', της 'πονοκεφαλιάς' και του 'ΕΥΡΗΚΑ'" :D

Slimbean version 3.1.0

~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~

Επίσης όσοι το έχετε δοκιμάσει τι είναι καλύτερο να βάλω semaphore default ή sc.. αν βάλω τον default και με χαλάν τα χρώματα είναι εύκολο να βάλω τον sc?

Αλλάζεις κέρνελ πολύ εύκολα είτε μέσω Odin όπως τον βάζεις την πρώτη φορά, είτε χωρίς καν υπολογιστή :!: με την εφαρμογή SGS Kernel Flasher απο το μάρκετ.

Μήπως υπάρχει πουθενά κανα phone.apk για non increasing ringtone και camera.apk για να τραβάει φώτο και κάτω από το 10% για jw1 stock ?

Στο xda μόνο για deodexed βρήκα και τα δοκίμασα αλλά δεν μου δούλεψαν.

Μήπως υπάρχει πουθενά κανα phone.apk για non increasing ringtone και camera.apk για να τραβάει φώτο και κάτω από το 10% για jw1 stock ?

Στο xda μόνο για deodexed βρήκα και τα δοκίμασα αλλά δεν μου δούλεψαν.

Για την camera δεν θα πάρω θέση γιατί δεν ξέρω, το phone.apk για deodexed πάντως δουλεύει στην odexed. Μπαίνεις σε λειτουργία πτήσης, πας και διαγράφεις απο το system/app (μέσω root explorer) το phone.odex ,μεταφέρεις χειροκίνητα το μονταρισμένο phone.apk στο system/app, αντικαθιστάς το ήδη υπάρχον και αλλάζεις τα permissions σε rw-r-r και το ownership σε root και κάνεις reboot.

Κώστας

Για την camera δεν θα πάρω θέση γιατί δεν ξέρω, το phone.apk για deodexed πάντως δουλεύει στην odexed. Μπαίνεις σε λειτουργία πτήσης, πας και διαγράφεις απο το system/app (μέσω root explorer) το phone.odex ,μεταφέρεις χειροκίνητα το μονταρισμένο phone.apk στο system/app, αντικαθιστάς το ήδη υπάρχον και αλλάζεις τα permissions σε rw-r-r και το ownership σε root και κάνεις reboot.

Σε ευχαριστώ, μου δούλεψε! κόλλησε βέβαια μόλις το αντικατέστησα και έπρεπε να βγάλω μπαταρία, μετά το άνοιξα και έφτιαξα τα permissions και το ownership και τέλος reboot. :)

Λες να ισχύει η ίδια διαδικασία και με την κάμερα? Γιατί το έχω βρει το αρχείο και είναι του ίδιου τύπου!

Σε ευχαριστώ, μου δούλεψε! κόλλησε βέβαια μόλις το αντικατέστησα και έπρεπε να βγάλω μπαταρία, μετά το άνοιξα και έφτιαξα τα permissions και το ownership και τέλος reboot. :)

Λες να ισχύει η ίδια διαδικασία και με την κάμερα? Γιατί το έχω βρει το αρχείο και είναι του ίδιου τύπου!

Ναι ισχύει και για την κάμερα! Απλά κανε reboot για να δουλέψει αφού κανείς αυτή την διαδικασία!

καλησπερα....ειδα σημερα στο samfirmware οτι η εκδοση 2.3.4 JVT εγινε επισημη απο την samsung για την ευρωπη και θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις :)

1)ειναι καλη εκδοση για να την περασω γιατι ειμαι στην 2.3.3??

2)αν ας πουμε παθει κατι το κινητο και πρεπει να το παω για service και του εχω περασει την JVT πρεπει να του εχω περασει την αρχικη 2.3.3 JVI για να ισχυει η εγγυηση,αν του εχω περασμενη την 2.3.4 JVT που εγινε και επισημη τωρα για την ευρωπη θα ισχυει κανονικα η εγγυηση η οχι??

καλησπερα....ειδα σημερα στο samfirmware οτι η εκδοση 2.3.4 JVT εγινε επισημη απο την samsung για την ευρωπη και θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις :)

2)αν ας πουμε παθει κατι το κινητο και πρεπει να το παω για service και του εχω περασει την JVT πρεπει να του εχω περασει την αρχικη 2.3.3 JVI για να ισχυει η εγγυηση,αν του εχω περασμενη την 2.3.4 JVT που εγινε και επισημη τωρα για την ευρωπη θα ισχυει κανονικα η εγγυηση η οχι??

1)είναι καλύτερη της JVI αλλά υπάρχουν και καλύτερες.

2)για να ισχύει η εγγύησή σου θα πρέπει να εχεις firmware που έχει δώσει η samsung hellas και όχι γενικά η samsung, οπότε στην Ελλάδα αν πάθει κάτι το κινητό μας θα πρέπει να φοράει JVI για να ισχύει η εγγύηση.

(Δεν πρέπει να κάνεις την ίδια ερώτηση σε πολλά νήματα ελπίζοντας σε ταχύτερη απάντηση)

Κώστας

Η JVT είναι επίσημη εδώ και πολλούς, πολλούς μήνες. Επίσης δεν είναι ευρωπαϊκή, είναι αγγλική. (όταν λέει ευρώπη δεν εννοεί εμάς, αλλά Αγγλία-Γερμανία κυρίως). Και δεν είναι 2.3.4, αλλά 2.3.5, το samfirmware έχει typo. Και τέλος, ΟΧΙ δεν ισχύει η εγγύηση αν αλλάξεις rom, οπότε ναι στο 2) σου.

Όσο για το αν είναι καλή, είναι καλύτερη από την 2.3.3, αλλά η 2.3.6 JW1 είναι καλύτερη και από τις 2.

Αν θέλεις διάβασε το επισημασμένο θέμα με τις επίσημες rom της samsung, και βάλε όποια θες. Συνιστώ όπως είπα την JW1.

- Alex

Αν δεν σου ανοίγει τότε το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να το φλασάρεις για να φτιάξει. Για δοκίμασε πρώτα να βγάλεις και να βάλεις την μπαταρία και να δοκιμάσεις να το ξανανοίξεις.

Αν έχεις και άλλες απορίες θα είμαι για λίγο ακόμα στο chat.

Το πρώτο flash έλαβε τέλος :) Τελικά πρέπει να έφταιγαν τα αρχεία, έβαλα αυτό του Στράτου. Και αφού με συνεπήρε το όλο εγχείρημα προχώρησα και σε ένα Semaphore 2.5.0 και ήδη το κινητό φαίνεται πως αντιδρά και ανταποκρίνεται γρηγορότερα :)

Slimbean version 3.1.0

~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~

Καλησπερα μετα απο καιρο!!Περασα προχτες την darky rom, η οποια ειναι τελεια και εντυπωσιακη.Εχω ενα θεμα με την ενταση της ισχυς του wifi.Ημουν χτες σε εναν χωρο με ενα φιλο οπου υπηρχε προσβαση wifi,αυτος ειχε ενα sony ericsson x10 mini και εγω το galaxy s.Εμενα το σημα ηταν οριακο με μια παυλα και ολο με πεταγε εξω απο το ιντερνετ,ενω αυτουνου ειχε 3ις παυλες και ανοιγε μια χαρα ολες τις σελιδες.Ποιο μοντεμ μου προτεινετε να περασω?μεσα απο το προγραμμα darky ota που εχω στο κινητο μου δινει τις επιλογες να διαλεξω απο τα εξης μοντεμ

[ATTACH]24162[/ATTACH]

Τα στοιχεια τοτ τηλ ειναι αυτα

[ATTACH]24163[/ATTACH]

ευχαριστω!:)

Aντώνης

Καλησπερα μετα απο καιρο!!Περασα προχτες την darky rom, η οποια ειναι τελεια και εντυπωσιακη.Εχω ενα θεμα με την ενταση της ισχυς του wifi.Ημουν χτες σε εναν χωρο με ενα φιλο οπου υπηρχε προσβαση wifi,αυτος ειχε ενα sony ericsson x10 mini και εγω το galaxy s.Εμενα το σημα ηταν οριακο με μια παυλα και ολο με πεταγε εξω απο το ιντερνετ,ενω αυτουνου ειχε 3ις παυλες και ανοιγε μια χαρα ολες τις σελιδες.Ποιο μοντεμ μου προτεινετε να περασω?μεσα απο το προγραμμα darky ota που εχω στο κινητο μου δινει τις επιλογες να διαλεξω απο τα εξης μοντεμ

ευχαριστω!:)

οποιο μοντεμ και να περασεις δεν θα αλλαξει κατι

στην 2.3 το σημα wifi ειναι πολυ αδυναμο σε σχεση με την 2.2 και δεν διορθωνεται με καποιο τροπο (ενα απο τα μεγαλα αρνητικα της gb)

η μηπως εννοεις οτι ειχες και πριν καποια gingerbread και ειχες καλυτερο σημα απο οτι τωρα?

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

τωρα που το λες με εβαλες σε σκεψεις!Δεν νομιζω να χα στην gingerbread ποτε τελειο σημα wifi.Tην 2.2 την ειχα κρατησει 2-3 μερες και δεν θυμαμαι αν ηταν καλυτερα!
Aντώνης

τωρα που το λες με εβαλες σε σκεψεις!Δεν νομιζω να χα στην gingerbread ποτε τελειο σημα wifi.Tην 2.2 την ειχα κρατησει 2-3 μερες και δεν θυμαμαι αν ηταν καλυτερα!

εγω που την εχω πολυ παραπανω ξερω καλυτερα :lol:

σε καμια gb δεν θα δεις τελειο σημα wifi

πολλες φορες με gb ημουν στα 2 μετρα απο το ρουτερ χωρις εμποδιο και μου εδειχνε 2 απο τις 3 γραμμες, απλα τραγικο...

Α καταλαβα.Froyo ενοειτε δεν ξαναγυρναω,οποτε μονοδρομος ειναι να περιμενουμε να φτιαξουν μια σωστη icecream που να δουλευουν τα παντα ενοειτε,ραδιοφωνο,καμερα κλπ,και βλεπουμε αν εκει θα εχουμε καλυτερο σημα!
Aντώνης

Α καταλαβα.Froyo ενοειτε δεν ξαναγυρναω,οποτε μονοδρομος ειναι να περιμενουμε να φτιαξουν μια σωστη icecream που να δουλευουν τα παντα ενοειτε,ραδιοφωνο,καμερα κλπ,και βλεπουμε αν εκει θα εχουμε καλυτερο σημα!

εγω παντως εχω γυρισει froyo εδω και πολυ καιρο για διαφορους λογους... :p

εγω παντως εχω γυρισει froyo εδω και πολυ καιρο για διαφορους λογους... :p

Και γω γιαουρτι θα χα ακομα...αλλα απο μπαταρια ειναι χειροτερο και εχει πολυ lag σε καποια παιχνιδια(drag racing)

Και γω γιαουρτι θα χα ακομα...αλλα απο μπαταρια ειναι χειροτερο και εχει πολυ lag σε καποια παιχνιδια(drag racing)

μπα δεν νομιζω...

και στα 2 τουλαχιστον που αναφερεις δεν εχω καποιο θεμα ;)

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις