dgeorge4 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 ειμαι με jw1...πως μετατρεπω σε ext4? εχω semaphore 2.5 αλλα δεν εχει επιλογη στο CMW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 ειμαι με jw1...πως μετατρεπω σε ext4? εχω semaphore 2.5 αλλα δεν εχει επιλογη στο CMW απο την εφαρμογη ext4 addon (απλη εφαρμογη ειναι) κατεβασμα απο το semaphore.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyxterinos Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Καλησπερα σε ολους,εχω αλλαξει σε ext4 ειμαι jvu και θελω να γυρισω σε jw1,πρεπει να μετατρεψω παλι το συστημα σε rfs;Το Kies δεν αναγνωριζει το κινητο μου λογω της αλλαγης συστηματος αρχειων;To χρησιμοποιω για μαζικη μεταφορα φωτο,βιντεο κτλ,με βολευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Καλησπερα σε ολους,εχω αλλαξει σε ext4 ειμαι jvu και θελω να γυρισω σε jw1,πρεπει να μετατρεψω παλι το συστημα σε rfs;Το Kies δεν αναγνωριζει το κινητο μου λογω της αλλαγης συστηματος αρχειων;To χρησιμοποιω για μαζικη μεταφορα φωτο,βιντεο κτλ,με βολευει. αν περασεις την jw1 των 3ων αρχειων με το odin με pit και repartition δεν χρειαζεται να γυρισεις σε rfs. για να σου αναγνωρισει το kies το κινητο πρεπει να εχεις ρομ που εχει δοθει επισημα με το καταλληλο csc και p.code της. δεν υπαρχει κατι που να κανει καλυτερα το kies σε σχεση με κατι αλλο. ολα τα αρχεια σου μπορεις να τα κανεις απλα αντιγραφη/επικολληση απο το κινητο στο pc και αντιστροφα. (αρκει να εχεις το ρυθμισεις-ασυρματη-usb-μαζικη αποθηκευση <-ετσι) απλα τα πραγματα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laloss Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 καλησπερα παιδια.....πηρε καπου το ματι μου μια αγγελια που εχει βαλει ενα παιδι που πουλαγε το samsung galaxy s του και εγραψε κατι που μου κινησε το ενδιαφερον μου....... γραφει : πωλειται samsung galaxy s μπλα μπλα...μπλα μπλα. Μπορεί να παραδοθεί με την αρχική ROM ή με οποιαδήποτε άλλη ROM επιθυμείτε 2.3.6 ή custom.Επίσης μπορεί να μηδενιστεί ο μετρητής firmware flash για να μη έχετε πρόβλημα στην εγγύηση άν γίνει ποτέ κάτι και να μη διαγνωστεί ποτέ πόσες φορές φλασάρατε custom rom κ.λ.π ώστε να μη ακυρωθεί η εγγύηση ξερει κανεις πως πως γινεται αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 καλησπερα παιδια.....πηρε καπου το ματι μου μια αγγελια που εχει βαλει ενα παιδι που πουλαγε το samsung galaxy s του και εγραψε κατι που μου κινησε το ενδιαφερον μου....... γραφει : πωλειται samsung galaxy s μπλα μπλα...μπλα μπλα. Μπορεί να παραδοθεί με την αρχική ROM ή με οποιαδήποτε άλλη ROM επιθυμείτε 2.3.6 ή custom.Επίσης μπορεί να μηδενιστεί ο μετρητής firmware flash για να μη έχετε πρόβλημα στην εγγύηση άν γίνει ποτέ κάτι και να μη διαγνωστεί ποτέ πόσες φορές φλασάρατε custom rom κ.λ.π ώστε να μη ακυρωθεί η εγγύηση ξερει κανεις πως πως γινεται αυτο?? Απο οτι γνωριζω το Galaxy S ΔΕΝ επαναλαμβανω ΔΕΝ εχει counter flash. Ας το επιβεβαιωσει καποιος αν το ξερει με σιγουρια. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 καλησπερα παιδια.....πηρε καπου το ματι μου μια αγγελια που εχει βαλει ενα παιδι που πουλαγε το samsung galaxy s του και εγραψε κατι που μου κινησε το ενδιαφερον μου....... γραφει : πωλειται samsung galaxy s μπλα μπλα...μπλα μπλα. Μπορεί να παραδοθεί με την αρχική ROM ή με οποιαδήποτε άλλη ROM επιθυμείτε 2.3.6 ή custom.Επίσης μπορεί να μηδενιστεί ο μετρητής firmware flash για να μη έχετε πρόβλημα στην εγγύηση άν γίνει ποτέ κάτι και να μη διαγνωστεί ποτέ πόσες φορές φλασάρατε custom rom κ.λ.π ώστε να μη ακυρωθεί η εγγύηση ξερει κανεις πως πως γινεται αυτο?? γινεται με usb jig. αυτο ισχυει μονο για το S2 βεβαια. το galaxy s δεν εχει counters και τετοια. επισης 220 ευρω που θελει ο τυπος, δεν τα αξιζει σημερα το κινητο μεταχειρισμενο. + οτι δεν εχει ιδεα (για να λεει για flash counters) και εχει φλασαρει το κινητο (για να λεει το δινει με οτι ρομ θελει καποιος), οποτε και 150 να το εδινε, παλι δεν θα επερνα το ρισκο εγω προσωπικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laloss Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 :/ ?? ε ναι και? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 (edited) :/ το usb jig δεν βγηκε για να μηδενιζει counters. βαζει το κινητο σε download mode αν κατι παει στραβα και δεν μπαινει με τα 3 κουμπια. απλα στο galaxy s2 που εχει counter, τον μηδενιζει. τωρα δεν σου λεω αερολογιες. εχω το κινητο ενα χρονο και το εχω φλασαρει 1 τρισεκατομμυριο φορες. (για οσους δεν καταλαβαν, το θεμα συνεχιστηκε για καποιο λογο εδω απο το επισημο θεμα :blink: ) Edited February 14, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 14, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 (για οσους δεν καταλαβαν, το θεμα συνεχιστηκε για καποιο λογο εδω απο το επισημο θεμα :blink: ) Συνεχίζει εδώ μιας και η εν λόγω συζήτηση ταιριάζει περισσότερο στο παρόν θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Συνεχίζει εδώ μιας και η εν λόγω συζήτηση ταιριάζει περισσότερο στο παρόν θέμα. δεν ηταν μπηχτη Γιαννη! δεν ειδα οτι μεταφερθηκαν ολα τα ποστ εδω :lol: anyway, ΔEN υπαρχει flash counter στο galaxy s (επισης 220 ευρα ειναι πααααααααρα πολλα!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laloss Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 ακυρο τοτε ....απλα μου εκανε περιεργα πως γινεται να σβησεις το ιστορικο φλασαρισματος!! οποτε στο δικο μας κινητο δεν γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 ακυρο τοτε ....απλα μου εκανε περιεργα πως γινεται να σβησεις το ιστορικο φλασαρισματος!! οποτε στο δικο μας κινητο δεν γινεται :p Φίλε μου δεν είναι ότι δεν γίνεται. Δεν υπάρχει καν κάτι που να μετράει πόσες φορές έχεις φλασάρει. Άρα τι να μηδενίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Και το άλλο και εμένα σαν πρόβλημα μου φαίνεται... Αλλά δοκίμασε μπας και...... Ρυθμίσεις>WiFi>κουμπί μενού>Για προχωρημένους>Πολιτική αδράνειας> Ποτέ ? Ήταν ήδη στο "ποτέ". Το πήγα στο "μόνο όταν έχει συνδεθεί" και για την ώρα δουλεύει :happy: Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Ρε παιδιά έχω τον GoLauncher και όταν πάω να τον αλλάξω είτε με το Home switcher είτε με Launcher switcher ή μου κάνει fc ή απλά δεν αλλάζει. Μόνο launch με αφήνει να κάνω. Η αιτία γνωρίζει κανείς ποια είναι? Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Ρε παιδιά έχω τον GoLauncher και όταν πάω να τον αλλάξω είτε με το Home switcher είτε με Launcher switcher ή μου κάνει fc ή απλά δεν αλλάζει. Μόνο launch με αφήνει να κάνω. Η αιτία γνωρίζει κανείς ποια είναι? Άλλο launcher έχεις? Πήγαινε στις εφαρμογές-διαχείριση-go launcher και πατα διαγραφη προεπιλογων. Μετά πατα το home. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Άλλο launcher έχεις? Πήγαινε στις εφαρμογές-διαχείριση-go launcher και πατα διαγραφη προεπιλογων. Μετά πατα το home. Σε ευχαριστώ! Έχω πολλούς και νομίζω πως ο LauncherPro είναι πιο smooth και stable από όλους. Ποιον χρησιμοποιείς εσύ? Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostg Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Σε ευχαριστώ! Έχω πολλούς και νομίζω πως ο LauncherPro είναι πιο smooth και stable από όλους. Ποιον χρησιμοποιείς εσύ? Καλησπερα!..κι εγω τους εχω δοκιμασει ολους για αρκετο χρονικο διαστημα και εκει που καταληγω ειναι στον zeam ως ο καλυτερος(τουλ για το κινητο μας) Απο τοτε που βγηκε ο semaphore sc δεν εχω ξανασχοληθει με damiangto που ειχα μεχρι τοτε αλλα ειδα σημερα(αν κ εχει βγει εδω και πολυ καιρο) οτι εχει βγει aereus netrino gold ο συγκεκριμενος ειναι μονιμα υπερχρονισμενος στα 1440..και τον χρησιμοποιουσα στην προηγουμενη εκδοση του για 4-5 μηνες... Εχω ψηθει πλ να ξαναπερασω μια βολτα απο tornado θυμαμαι ομως λιγο καιρο πριν που καποιος ελεγε εδω για τις συνεπειες του overclock στη διαρκεια ζωης της συσκευης ...αλλα δεν μπορω να το βρω...ξερει καποιος κατι?υπαρχει περιπτωση να καει η cpu? Παράθεση slim 3.5 + semaphore 1.1.1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Όχι δεν θα καεί έτσι ξαφνικά. Όλα τα τσιπάκια έχουν περιθώριο για overclock γιατί ο κατασκευαστής δεν αφήνει να τρέχουν στα όρια τους. Αν όμως το τσιπάκι θα ζούσε 10 χρόνια για παράδειγμα, με λίγο ξέσκισμα πάνω από τα όρια του κατασκευαστη θα σου ζησει 8. Τα νούμερα που σου λέω δεν ισχύουν, απλά για να καταλάβεις τι εννοούμε όταν λέμε οτι θα ζήσει λιγότερο. Με άλλα λόγια πρώτα θα σου έχει σπάσει το κινητό από τις τούμπες, παρά να χαλάσει ο CPU από overclock. Πάντως ο neutrino μου φαίνεται υπερβολικός. Εξάλλου και ο Aureus έχει επιλογή για 1440 αν θες. Εγώ προσωπικά είμαι πάντα στα 1000, είτε με semaphore είτε με Aureus που είχα για αρκετό καιρό πριν. Όσον αφορά την tornado κι εγώ σκεφτόμουν για την ZEUS JVZ, αλλά θα προτιμούσα να ήταν JW1 (λέει soon comming JW1, αλλά στα τέτοια τους μας γράφουν αν δεν τους πληρώσουμε, οπότε κι εγώ δεν ξαναβάζω τίποτα από αυτούς) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostg Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 (edited) Όχι δεν θα καεί έτσι ξαφνικά. Όλα τα τσιπάκια έχουν περιθώριο για overclock γιατί ο κατασκευαστής δεν αφήνει να τρέχουν στα όρια τους. Αν όμως το τσιπάκι θα ζούσε 10 χρόνια για παράδειγμα, με λίγο ξέσκισμα πάνω από τα όρια του κατασκευαστη θα σου ζησει 8. Τα νούμερα που σου λέω δεν ισχύουν, απλά για να καταλάβεις τι εννοούμε όταν λέμε οτι θα ζήσει λιγότερο. Με άλλα λόγια πρώτα θα σου έχει σπάσει το κινητό από τις τούμπες, παρά να χαλάσει ο CPU από overclock. Πάντως ο neutrino μου φαίνεται υπερβολικός. Εξάλλου και ο Aureus έχει επιλογή για 1440 αν θες. Εγώ προσωπικά είμαι πάντα στα 1000, είτε με semaphore είτε με Aureus που είχα για αρκετό καιρό πριν. Όσον αφορά την tornado κι εγώ σκεφτόμουν για την ZEUS JVZ, αλλά θα προτιμούσα να ήταν JW1 (λέει soon comming JW1, αλλά στα τέτοια τους μας γράφουν αν δεν τους πληρώσουμε, οπότε κι εγώ δεν ξαναβάζω τίποτα από αυτούς) Να σου πω την αληθεια κ εμενα με εκνευριζει η λογικη τους...οι περισσοτεροι developers ειναι λιγοτερο χρησιμοθηρικοι και το να πληρωσεις το αφηνουν σε σενα... Και περα απο αυτο για καποιον σαν εμενα που δεν θα τα δινε ποτε σε αυτον που τα απαιτει το συμπερασμα ειναι οτι εχεις παντα κατι παλιοτερο απο οτι υπαρχει εκεινη τη στιγμη...πχ η jw1 θα δωθει οταν βγει official jvu και παει λεγοντας.Παρολα αυτα ειναι πολυ καλος developer ειδικα στους kernels αν και ο semaphore 1000mhz μου φαινεται πιο γρηγορος αλλα ειναι και το sharpness-colorfix φοβερο στον tornado.rom ομως δικια τους δεν θα ξαναβαζα.. Οπως και να χει εχει αναφερθει προβλημα σε cpu σε galaxy s?...σιγουρα στο xda θα υπαρχουν και συσκευες πολυ πιο ζορισμενες.. Ο λογος που τον σκεφτομουν ειναι οτι με εχει εκνευρισει το θεμα με την αναπαραγωγη video ανεξαρτητως εφαρμογης αναπαραγωγης. Το i9001 plus εχει το ιδιο τσιπακι με το δικο μας απλα υπερχρονισμενο? Edited February 15, 2012 by nikostg Παράθεση slim 3.5 + semaphore 1.1.1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Οπως και να χει εχει αναφερθει προβλημα σε cpu σε galaxy s?...σιγουρα στο xda θα υπαρχουν και συσκευες πολυ πιο ζορισμενες.. Ο λογος που τον σκεφτομουν ειναι οτι με εχει εκνευρισει το θεμα με την αναπαραγωγη video ανεξαρτητως εφαρμογης αναπαραγωγης. Το i9001 plus εχει το ιδιο τσιπακι με το δικο μας απλα υπερχρονισμενο? Εγώ δεν έχω ακούσει κάτι (από εδώ μέσα τουλάχιστον) δε παρακολουθώ το xda :p Όχι δεν έχουν το ίδιο τσιπάκι. Chipset: Hummingbird CPU: 1 GHz Cortex-A8 i9001 Chipset: Qualcomm MSM8255T Snapdragon CPU: 1.4 GHz Scorpion Τώρα για το πιο είναι καλύτερο δε ξέρω (ο άλλος ο Νικος τα ξέρει αυτά :lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostg Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Το κανα και convert etx2 αλλα με εντυπωσιαζει πως ο semaphore στα 1000 ειναι πιο smooth απο αυτον στα 1440 οποτε και ξαναγυρισα αλλα πραγματικα δεν μπορω να λυσω την αναπαραγωγη video και εχω δοκιμασει ολους τους players Παράθεση slim 3.5 + semaphore 1.1.1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχεις με την αναπαραγωγή βίντεο αλλά αν δεν έχεις δοκιμάσει τον MX Player βάλε τον για μία δοκιμή. Σε μένα δουλεύει μια χαρά (στην CM9 βέβαια). Πάντως με την stock rom (stock εφαρμογή) ποτέ δεν είχα θέμα με την αναπαραγωγή βίντεο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostg Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Ουτε αυτος ουτε ο qqplayer μου παιζουν καποια avi απο ψηφιακη Παράθεση slim 3.5 + semaphore 1.1.1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts