nikospot Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Θέλω να κάνω πάλι το τηλ καθαρό όπως είναι όταν το παίρνεις, για να το πουλήσω, αλλά όλα τα site στα οποία ο tyxerakias έχει ανεβάσει την 2.3.3 είναι κλειστά. Τι μπορώ να κάνω? Παιδιά βοήθεια. Ξεκίνησα να κάνω το update και όταν το τελειώνεις και σύμφωνα με τον τυχεράκια bootarei πρώτη φορά και θα κάνει 5 λεπτά, εμένα κάνει συνέχεια restarts και γορτώνει και ξαναφορτώνει το S. Τι κάνω? Ορίστε η JVI http://www.mediafire.com/?pkj9b37apv09cbh Όπως θα βάλεις και τα 3 αρχεία(modem, csc, pda) βάλε και PIT 512 και τσέκαρε και το repartition. Μετά λογικά δε θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Baseband Μας φώτισες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostg Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Γινεται στην jw1 να βαλω το modem της jvu?θα χασω κατι? Παράθεση slim 3.5 + semaphore 1.1.1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Ορίστε η JVI http://www.mediafire.com/?pkj9b37apv09cbh Όπως θα βάλεις και τα 3 αρχεία(modem, csc, pda) βάλε και PIT 512 και τσέκαρε και το repartition. Μετά λογικά δε θα έχεις πρόβλημα. Είμαι δουλειά τώρα Νίκο. Θα πάω αύριο σπίτι να το δοκιμάσω. Σ ευχαριστώ πολύ γιατί έχω αγχωθει τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Γινεται στην jw1 να βαλω το modem της jvu?θα χασω κατι? Περνάς ότι μόντεμ θέλεις και δεν χάνεις τίποτα. Με οντιν στο πεδίο pda ή phone ΧΩΡΙΣ repartition και f. Reset time Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Απο μπαταρία πως την βλέπεις Γιάννη? (Εγώ στις 27 ώρες είμαι στο 43% και εχω στο αυτόματο τον συγχρονισμό, data ενεργοποιημένα, κανα 9ωρο wifi, 50+ λεπτά κλήσεις. Νομίζω αρκετά καλά!) Δεν μπορώ να πω με σιγουριά γιατί 2 μέρες τώρα το έχω σκίσει το τηλέφωνο, wifi ανοιχτό σχεδόν όλη την ημέρα, λίγο πλοήγηση με το GPS, αρκετά email, το είχα συνδεδεμένο κατά διαστήματα στον υπολογιστή για να μεταφέρω αρχεία και εφαρμογές οπότε δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Φαίνεται όμως να τα πηγαίνει καλύτερα από την JVR που είχα. ;) Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Δεν είναι τίποτα, αν φλασάρεις με 3 αρχεία, και ταυτόχρονα και PIT για repartition θα είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 (edited) http://en.wikipedia.org/wiki/Baseband Που κολλάει ακριβώς το baseband signal με το modem version? Τελικά ξέρει κανένας τι επηρεάζει το modem version? Edit: Μήπως εννοείς αυτό ? Αν ναι, τότε παίζει καθοριστικό ρόλο στην απόδοση του κινητού... Edited February 5, 2012 by Errik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostg Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 (edited) Καλημερα σε ολους....εκανα clean install την jw1(3 αρχεια)+semaphore πριν μια εβδομαδα εχω κανει καποιες ρυθμισεις στην εφαρμογη semaphore αλλα εχω το εξης προβλημα...μου χει συμβει 2 φορες μεχρι τωρα να ακουγεται οτι κατι μου ηρθε μνμ η κληση και να μην αναβει η οθονη πραγμα που διορθωνεται μονο κλεινοντας και ξανανοιγοντας το κινητο...καμια ιδεα? Υ.Γ.ϋπαρχει καποιος τροπος να κανεις disable scrolling cache σε odex jw1? Edited February 5, 2012 by nikostg Παράθεση slim 3.5 + semaphore 1.1.1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Που κολλάει ακριβώς το baseband signal με το modem version? Τελικά ξέρει κανένας τι επηρεάζει το modem version? Edit: Μήπως εννοείς αυτό ? Αν ναι, τότε παίζει καθοριστικό ρόλο στην απόδοση του κινητού... Αυτό εννοώ. Τι σχέση έχει το μόντεμ με την απόδοση του κινητού? Είναι υπεύθυνο για για το σήμα και την κατανάλωση του κινητού (από θέμα σήματος πάντα). Modem == baseband == radio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Εννοώ απόδοση ως κινητό (σήμα, κατανάλωση κτλ) Καμία σχέση με απόδοση σε προγράμματα. Το ίδιο εννοούμε :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 (edited) Παιδιά μάλλον το brickara. Εδώ και 20 λεπτά έχει μείνει στο S με τα κόλπα... Πριν είχα Darky 9.0.2 και έβαλα την JW1 σύμφωνα με τον οδηγό... Δεν θυμάμαι αν η Darky είχε ενεργοποιημένο lagfix... Καμιά πρόταση?! :D Προς το παρόν κατεβάζω την έκδοση του superuser μπας και διορθώσει τα πράγματα Edited February 5, 2012 by Errik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Συμβαίνει κάτι με το mediafire? Απο χθες προσπαθώ να κατεβάσω jw1 & jvi και τις βρίσκω σταματημένες στα 20-25mb. Όλα τα άλλα links είναι ψόφια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Παιδιά μάλλον το brickara. Εδώ και 20 λεπτά έχει μείνει στο S με τα κόλπα... Πριν είχα Darky 9.0.2 και έβαλα την JW1 σύμφωνα με τον οδηγό... Δεν θυμάμαι αν η Darky είχε ενεργοποιημένο lagfix... Καμιά πρόταση?! :D Προς το παρόν κατεβάζω την έκδοση του superuser μπας και διορθώσει τα πράγματα φλασάρισμα με 3 αρχεία και ταυτόχρονα και με PIT και repartition. Κλασσικό πλέον :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Μόλος τώρα ετοιμαζόμουν να γράψω και γω το ίδιο.. Δεν κατεβαίνει με τίποτα το link απ το mediafire και γω δε μπορώ ν ανοίξω το Galaxy ;/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Μόλος τώρα ετοιμαζόμουν να γράψω και γω το ίδιο.. Δεν κατεβαίνει με τίποτα το link απ το mediafire και γω δε μπορώ ν ανοίξω το Galaxy ;/ Κι εγώ δοκιμάζω τώρα και δεν ξεκινάει. Σου ανεβάζω την JVI τουλάχιστον προσωρινά σε rapidshare για να κάνεις την δουλειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Κι εγώ δοκιμάζω τώρα και δεν ξεκινάει. Σου ανεβάζω την JVI τουλάχιστον προσωρινά σε rapidshare για να κάνεις την δουλειά σου. Θα έχει μέσα και τα 3 αρχεία Νίκο? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Μόλις κατέβασα μέσα σε 15 λεπτά την JW1 για δοκιμή από το mediafire χωρίς κανένα πρόβλημα. Προσπαθήστε άλλη μια φορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Μόλις κατέβασα μέσα σε 15 λεπτά την JW1 για δοκιμή από το mediafire χωρίς κανένα πρόβλημα. Προσπαθήστε άλλη μια φορά. Μόλις ξαναδοκίμασα και έχω το ίδιο πρόβλημα μ αυτό που περιγράφει ο Νίκος :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 (edited) JVI 3 αρχεια Edit: Η JW1 Και σε μένα κατέβηκε, αλλά η JVI δεν ξεκινάει καν. Μάλλον μισο πεσμένοι σέρβερ... Edited February 5, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Εφτιαξε με τα 3 αρχεία μόνο, χωρίς repartition.... Πρέπει να κάνω και repartition? Εχει κάποια επιπτωση αν δεν κάνω? (Δεν ξέρω αν έχω καταλάβει καλά, αλλά με το repartition χάνεις όλα τα δεδομένα στην μνήμη, φωτο κτλ?) Προς το παρόν περνάω semaphore 2.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 (edited) Αφού έφτιαξε δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο. Όχι, με το re-partition δεν χάνεις τίποτα από την SDCard. Το re-partition το βάζουμε όταν θέλουμε να επανέλθουμε από κάποια custom rom συνήθως η οποία έχει ματατρέψει το σύστημα αρχείων σε διαφορετικό από το rfs της Samsung. Το re-partition (με pit) το βάζουμε μόνο με rom τριών αρχείων. Όποιος δεν είναι σίγουρος για το τι κάνει καλό είναι να φλασάρει πάντα με re-partition, pit και rom με τρία αρχεία ώστε να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Edited February 5, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 (edited) Εφτιαξε με τα 3 αρχεία μόνο, χωρίς repartition.... Πρέπει να κάνω και repartition? Εχει κάποια επιπτωση αν δεν κάνω? (Δεν ξέρω αν έχω καταλάβει καλά, αλλά με το repartition χάνεις όλα τα δεδομένα στην μνήμη, φωτο κτλ?) Προς το παρόν περνάω semaphore 2.5 Απλά θα μπορούσε και με 3 αρχεία να μην φτιάξει. Αναλόγως τι έχει πάθει :p Με το repartition ξαναχωρίζεται η μνήμη από την αρχή (system,data κλπ κλπ) και έτσι επαναφέρετε και το σύστημα αρχείων σε rfs σε περίπτωση που είχες κάποιο lagfix πριν φλασάρεις. Δεν πειράζει αν δεν κάνεις, ούτε αν κάνεις χωρίς λόγο. Δεν είμαι σίγουρος αν σβήνεται η sdcard με repartition. :worry: Edit: Όλο με προλαβαίνουν επειδή εγώ τα αναλύω περισσότερο!! :p Edited February 5, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Μόλις κατέβασα μέσα σε 15 λεπτά την JW1 για δοκιμή από το mediafire χωρίς κανένα πρόβλημα. Προσπαθήστε άλλη μια φορά. +1 20 λεπτά Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Νικο κανε ενα reupload την jw1 τωρα που την κατεβασες στο rapid να την κατεβασουμε. κατεβασα την jvi απο το rapid κανονικα σε ενα 4λεπτο. η jw1 απο το mediafire αρχιζει να κατεβενει με 10-20kb και μου σταματαει στα 25 περιπου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts