Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατ' αρχήν σε ευχαριστώ πολύ Ηρακλή για την άμεση απάντηση και τη βοήθεια. Θέλω να αλλάξω modem γιατί έχω σοβαρό πρόβλημα με τον ήχο των εισερχόμενων κλήσεων στο ακουστικό. Κάπου διάβασα ότι η ποιότητα του ήχου και η ένταση καθορίζονται από το modem. Γι' αυτό λέω να το δοκιμάσω. Έχεις υπόψη σου αν ισχύει κάτι τέτοιο; Επίσης μήπως μπορείς να στείλεις κανένα link για να κατεβάσω τα modem που μου προτείνεις; Ευχαριστώ και πάλι!
Καμία σχέση όλα αυτά που ζητάς για το μόντεμ.Ο λόγος που το αλλάζουμε κυριως ειναι μήπως πετύχουμε καλυτερο σήμα δικτυου.Ένταση και τέτοια ξεχασετα δεν παίζει να δεις διαφορά.Παντως εγκυκλοπαιδικά,οι τελευταίες value pack δεν είχαν και την καλύτερη ένταση σήματος δικτυου,όπως δεν είχαν επίσης και το καλύτερο σήμα wifi

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καμία σχέση όλα αυτά που ζητάς για το μόντεμ.Ο λόγος που το αλλάζουμε κυριως ειναι μήπως πετύχουμε καλυτερο σήμα δικτυου.Ένταση και τέτοια ξεχασετα δεν παίζει να δεις διαφορά.Παντως εγκυκλοπαιδικά,οι τελευταίες value pack δεν είχαν και την καλύτερη ένταση σήματος δικτυου,όπως δεν είχαν επίσης και το καλύτερο σήμα wifi

Επομένως εσύ Πάρη τί μου προτείνεις; Να αλλάξω rom; Και αν ναι, ποια προτείνεις ως καλύτερη από πλευράς ποιότητας και έντασης ήχου συνδιάλεξης; Σε ευχαριστώ και εσένα για τη βοήθεια που μου προσφέρεις.

Κωνσταντίνος

Επομένως εσύ Πάρη τί μου προτείνεις; Να αλλάξω rom; Και αν ναι, ποια προτείνεις ως καλύτερη από πλευράς ποιότητας και έντασης ήχου συνδιάλεξης; Σε ευχαριστώ και εσένα για τη βοήθεια που μου προσφέρεις.
Παρακαλώ :) Κοίτα,με τις τελευταίες value pack όπως έγραψα πριν και ειδικά με την jw8 είχα αναφέρει κι εγώ προβλήματα για χαμηλή λήψη σηματος και αρκετές πτώσεις μαλιστα σε σημεία που πριν δεν είχα θέμα.Καλουτσικη λειτουργία είδα με την jw5-jw6,όχι ιδανική βέβαια.Μέχρι και την jw1 δεν υπήρχε τέτοιο θέμα,παρουσιάστηκε με την έλευση των value pack και πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα ρομ και όχι μόντεμ,γιατί όσα και αν δοκίμασα διαφορά δεν είχα δει.Αν έχεις έντονο πρόβλημα βάλε εξ ολοκλήρου την jw1,διαφορετικά δοκίμασε την jw6

Ενα φιλαράκι μου έχει αυτό το κινητό και το φλάσαρε καταλάθος με ROM για το SII! τωρα το κινητό δεν ανοίγει καθόλου και δεν μπαίνει και σε download mode! δοκίμασα διάφορους τρόπους που βρήκα σε forums για πως να το κάνουμε unbrick αλλά δεν είχαμε επιτυχία! βασικά ένα αρχείο .jar για JAVA σε Linux και γιαυτό το παλεύω εγώ γιατί εκείνος έχει μόνο windows. Μου βγάζει ενα λάθος με το D-BUS οτι δεν τρεχει ο daemon, όμως τρεχει! το κινητό οταν βγαλω μπαταρια το βλεπει για 2-3 secs και μετά το χανει! αυτο φταίει! μηπως δεν φορτιζει η μπαταρια μεσω USB τώρα και εχει μείνει? κανεις αλλος τρόπος υπάρχει να το ζωντανέψουμε πάλι? ξέρει κανείς?

ο τροπος που λεω ειναι αυτος

επειδη ομως το κινητο το χανει τελικα δεν πετυχαινει!

μολις ειδα και αυτο!!! λετε να πετυχαινει?

Edited by Nikifoross

Κάτι τέτοιο ψάχνεις

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Κάτι τέτοιο ψάχνεις

Κι όμως θυμάμαι από άλλους που το brickaran έτσι, δεν έμπαινε download mode ούτε με jig.

Υπάρχει η software λύση! αυτη που εδειξα και προσπαθω να κανω! το προβλημα μου ειναι οτι μεσα σε 2-3 δευτερολεπτα το κινητο το χανει! γιαυτο και δεν πετυχαινει! οπου αναφερεται αυτο το προγραμμα πετυχαινει! http://code.google.com/p/hummingbird-hibl/downloads/detail?name=UnBrickableResurrectorR40.jar&can=2&q= και το how to http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1369799

μηπως απλα εχει μεινει το κινητο απο μπαταρια? δεν μου εχει δωσει φορτιστη. Φορτιζει απο Usb οταν ειναι πεθαμενο το κινητο?

Ρε παλικαρια... εχει, "διαβασει" ποτε το τηλ.σας usb στικακι?

Αν ναι με τι τροπο γιατι εγω το παλευω αλλα δεν εχω καταφερει τιποτα.

Εχω semaphore με την gamerzrom που παταει σε jw5...κατεβασα και μια εφαρμογη

απο το play..(νομιζω usb host λεγεται...)αλλα τζιφος...

Καπου διαβασα για εναν αλλο κερνελ που υποστηριζει usb host αλλα δεν θελω

να τον αλλαξω....

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.....Ευχαριστω.

Ρε παλικαρια... εχει, "διαβασει" ποτε το τηλ.σας usb στικακι?

Αν ναι με τι τροπο γιατι εγω το παλευω αλλα δεν εχω καταφερει τιποτα.

Εχω semaphore με την gamerzrom που παταει σε jw5...κατεβασα και μια εφαρμογη

απο το play..(νομιζω usb host λεγεται...)αλλα τζιφος...

Καπου διαβασα για εναν αλλο κερνελ που υποστηριζει usb host αλλα δεν θελω

να τον αλλαξω....

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.....Ευχαριστω.

ξεχασετο,πρεπει να εχεις εξωτερικη τροφοδοσια

ξεχασετο,πρεπει να εχεις εξωτερικη τροφοδοσια

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα δεν την καταλαβα 100%......Σαν να λεμε δηλαδη σκληρο εξωτερικο δισκο που να παιρνει και ρευμα?? Γιατι οι μεγαλοι οι 3.5" παιρνουν ρευμα και μαλιστα εχω εναν που δεν εχω δοκιμασει....Αλλα το σημαντικο ειναι η συσκευη μας και ο semaphore το υποστηριζουν.....? Αν εχεις καμια ιδεα για εξωτερικη τροφοδοσια πες την. ( ειμαι καλος στις πατεντες) :p :D

Ναι, θες εξωτερική τροφοδοσία. Δες εδώ για να πάρεις μια ιδέα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Ναι, θες εξωτερική τροφοδοσία. Δες εδώ για να πάρεις μια ιδέα.

Ευχαριστω πολυ...Θα το κοιταξω το πρωι και θα αρχησω τις δοκιμες;)

Δες και αυτό

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Μια βοήθεια... Έχω περάσει στο τηλέφωνο όπως και στο pc το doubletwist αλλά το άτιμο ενώ συγχρονίζει από το itunes και με ελληνικούς χαρακτήρες τα τραγούδια και όχι κινέζικα όπως κάνουν όλα τα άλλα players δεν μου περνά στο τηλέφωνο τα τραγούδια με μεγάλο τίτλο.

π.χ. το "σήμερα" θα το περάσει ΕΝΩ το "σήμερα είναι Σάββατο με ήλιο" δεν θα το περάσει.

Καμιά ιδέα πως να το διορθώσω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

παιδια καλησπερα...μετα απο δυο σχεδον μερες με bootloop, επρεπε να βαλω ξανα στο κινητο επισημη ρομ...μετα απο το πρωτο βημα οπου κανω repartition το κινητο μου δεν ανοιγει ουτε στο download mode.δεν ανοιγει καθολου...μπορει καποιος να βοηθησει?

Βγάλε την μπαταρία από το κινητό σου για κανένα δεκάλεπτο και μετά ξαναπροσπάθησε. Αν δεν μπει σε Download Mode τότε θα πρέπει να βρεις ένα USB JIG ώστε να δοκιμάσεις και με αυτό. Αν και πάλι δεν γίνει τίποτα τότε τα πράγματα μάλλον είναι σοβαρά και θα χρειαστείς service.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

• 4 weeks later...

Καλησπέρα.

Θα ήθελα την βοηθειά σας , στο εξής πρόβλημα.

Έχω έκδοση 2.3.6 και semaphore_2.5.0bm , root.

Δεν το είχα προσέξει αλλά όταν πάω να κάνω Tethering μέσω USB , μου βγάζει σφάλμα...

Στο pc έχω windows xp με τους οδηγούς (driver) για samsung. Υπόλοιπες λειτουργίες όπως αναγνώριση αποθηκευτικού χώρου δουλεύουν χωρίς πρόβλημα.

Το σπουδαίιο είναι ότι δοκίμασα με το κινητό του πατέρα μου , ίδιο samsung galaxy , χωρίς αναβαθμίσεις και root. *δηλ με εργοστασιακέ ρυθμίσεις , έκδοση 2.3.3 και εκεί το tethering δούλεψε μια χαρά .

Κατά την γνώμη σας , τι θα πρέπει να διορθώσω ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Από τον οδηγό του Semaphore:

Ε: Γιατί δεν δουλεύει το Tethering (Mobile Ap και USB) και μου βγάζει μήνυμα λάθους;

Α: Πρέπει να ενεργοποιήσεις το "enable_netfilter boot script". Στην εφαρμογή Semaphore Script Manager ενεργοποίησε το "Netfilter".

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Χαιρετώ και εγώ την παρέα του Galaxy S ...Πρώτο μου μήνυμα ... Έχω την 2.3.3 και πέρασα kernel το semaphore 2.5.0

Υποθέτω οτι είμαι root αφού κατέβασα και το superuser απο το Play .... Μπορώ αν θέλω να περάσω την rom 2.3.6 απο πάνω και μετά πάλι να περάσω εναν kernel semaphore ? Απο αυτά που διάβασα στο forum κατάλαβα οτι είναι καλύτερη 2.3.6 ...

Εσείς πιο kernel μου προτείνεται ( semaphore παντα).

Καλωσόρισες στην παρέα,

αν βάλεις μία από τις τελευταίες 2.3.6 (JW4, JW5, JW6 και JW8) σύμφωνα με τον οδηγό τότε υποχρεωτικά θα βάλεις τον Semaphore 2.7.4 που είναι συμβατός μόνο με αυτά τα Firmware.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Χαιρετώ και εγώ την παρέα του Galaxy S ...Πρώτο μου μήνυμα ... Έχω την 2.3.3 και πέρασα kernel το semaphore 2.5.0

Υποθέτω οτι είμαι root αφού κατέβασα και το superuser απο το Play .... Μπορώ αν θέλω να περάσω την rom 2.3.6 απο πάνω και μετά πάλι να περάσω εναν kernel semaphore ? Απο αυτά που διάβασα στο forum κατάλαβα οτι είναι καλύτερη 2.3.6 ...

Εσείς πιο kernel μου προτείνεται ( semaphore παντα).

10/11

Έβαλα την 2.3.6 JW8 και kernel semaphore 2.7.4 , αλλα κατα την διαδικασία δεν έβγαλα την msd κάρτα , αν και ο οδηγός έλεγε οτι καλά είναι να βγει ... Υπάρχει πρόβλημα? Βλέπω το κινητό να μην ... πάει ... να ξανακάνω την προσπάθεια απο την αρχή? έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων .....

Οχι δε πειράζει που δεν εβγαλες την καρτα. Αποκλείεται το κινητό να μην τραβαει τώρα... Επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων εκανες πριν φλασαρεις?

οχι ... να ξανακάνω την προσπάθεια απο την αρχή ?

Δεν πειραζει που δεν εβγαλες την καρτα, επρεπε ομως να κανεις factory reset πριν φλασαρεις και καλο ειναι βεβαια να γινεται και μετα την εγκατασταση.Επομενως, θα σου ελεγα να ξαναφλασαρεις ακολουθωντας ολα τα βηματα του οδηγου :rolleyes:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Ναι ξανακάνε δεν υπάρχει πρόβλημα. Τώρα με custom kernel δε θα γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από το μενού, οπότε μπες recovery πριν φλασάρεις μέσω odin (volume up+home+power) και κάνε wipe data/factory reset, wipe cache, και στο advanced κάνε wipe dalvik cache. (εκεί στο recovery πάνω κάτω πας με τα κουμπιά της έντασης, και επιλέγεις με το power.)

Μόλις τα κάνεις αυτά, βγάλε μπαταρία να κλείσει το κινητό, και μετά μπες κατευθείαν download mode για να περάσεις πάλι firmware.

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις